Naslovna » Anticelulit trenerka: može li vam pomoći?
Telo

Anticelulit trenerka: može li vam pomoći?

Anticelulit trenerka revolucionarno je rešenje u borbi protiv celulita koje se na tržištu pojavilo. Evo kako se koristi za eliminaciju pomorandžine kore.

Ono što je važno jeste i to da je ova trenerka napravljena od materijala koji je udoban za nošenje, pa je možeš nositi i dok se baviš nekim sportom: jogom, trčanjem, plesom… Lako se održava, pere se u mašini i ima neograničeni rok trajanja.

O čemu se radi i koja je tajna anticelulit trenerke?

Generalno, stvar je vrlo prosta: u nju su ušiveni magneti koji razbijaju celulit, pospešuju cirkulaciju i povećavaju elastičnost kože, ali je i zatežu. 

Kako se koristi i kako deluje na celulit, gde je možeš nabaviti i po kojoj ceni, saznaj u redovima koji slede.

celulit baner

Kako deluje anticelulit trenerka?

U borbi sa celulitom tražimo različita rešenja. Mnoga od njih su delotvorna, kao na primer anticelulit gel koji hladi ili anticelulit masaža. Neka druga ipak nisu tako dobra i ne utiču na smanjenje celulita, ali nećemo o njima.

Celulit nije samo estetski problem, to je hronično degenerativno oboljenje, poremećaj metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva. Zato, anticelulit trenerka namenjena je upravo eliminisanju celulita i masnih naslaga. Takođe, pozitivno utiče na smanjenje linija, strija i kapilara. 

A kako deluje anticelulit trenerka, odnosno, šta će se dogoditi ako je budeš nosila?

 • Cirkulacija krvi biće ubrzana,
 • Masno tkivo će se brže razlagati,
 • Primetićeš da je koža zategnutija,
 • Limfna drenaža biće uspostavljena,
 • Ukoliko imaš edem odnosno otok, nestaće brže,
 • Osetićeš relaksaciju mišića,
 • I sanjenu bol,
 • Prošireni krvni sudovi i kapilari će takođe biti smanjeni.

Anticelulit trenerka, zahvaljujući magnetima koji se nalaze u njoj, deluje tako što ubrzava metabolizam i resorbuje masne naslage.

Sva masnoća i toksini biće izbačeni iz organizma prirodnim putem.

Drugim rečima, magneti ubrzavaju metabolizam i pomažu telu da pravilno funkcioniše. Oni takođe pomažu i da kiseonik i hranljive materije stignu do delova tela koje je prekriveno celulitom, pa povoljno utiču na kožu koja počinje da se čisti.

E sad, ako ti ovo deluje suviše mučno i dosadno, posebno da nosiš trenerku u letnjem periodu, pazi sad…

Oduševiće te Tanja. Ona je jako dugo imala problem sa celulitom. Čak je probala da nosi trenerku, ali su kod nje rezultati izostali. Tražila je brzo rešenje! I našla je! 

Kako je Tanja uspela trajno da se reši celulita, saznaj na ovom linku  https://onaportal.com/kako-je-celulit-postao-moja-proslost/

Kako se koristi anticelulit trenerka?

Anticelulit trenerka nosi se najmanje dva sata dnevno. Potpuno je neškodljiva po tvoje zdravlje, možeš je nositi čitav dan. Veoma je udobna, dermatološki je testirana, tako da je mogu nositi i ljudi sa osetljivom kožom.

Možeš je nositi dok vežbaš, dok si u teretani ili kod kuće, ali i dok si u šetnji. Da li znaš da hodanje i celulit čine neraskidivu vezu, pa bi mogla dok nosiš svoju anticelulit trenerku da uživaš u hodanju i da ti to postane deo svakodnevne rutine?

Takođe, što je duže budeš nosila, (svakodnevno, i na poslu ako želiš), efekti su više izraženi, pa će se celulit po celom telu umanjiti, a osećaćeš se sve vreme prijatno i relaksirano.

Ukoliko je budeš nosila mesec dana dva sata svakog dana, umanjićeš celulit na nogama i drugim delovima tela. Kod težih oblika celulita biće potrebno tri meseca i više. 

Može li se nošenje anticelulit trenerke kombinovati sa drugim tretmanima? Čitaj u redovima koji slede. 

anticelulit trenerka

Anticelulit trenerka i drugi tretmani

Pošto je nošenje anticelulit trenerke potpuno bezbedno po zdravlje, možeš slobodno koristiti druge tretmane protiv celulita. Dakle, možeš probati anticelulit masažu, koristiti anticelulit gel ili anticelulit kremu, ili neki uradi sam recept za celulit. 

Takođe, možeš pokušati i sa nekim biljkama protiv celulita ili čajem za celulit. Potrebno je samo da posebnu pažnju posvetiš nezi svoje kože, da unosiš dosta vitamina i minerala i piješ dosta vode, dobra je i sasi voda za celulit, kako bi tvoja koža bila hidrirana.

Isto tako, potrebno je da se fokusiraš na svoje telo koje će biti zategnuto ako se krećeš i vežbaš. Anticelulit trenerka može biti dobro rešenje i spas u pravi čas kada želiš da se rešiš celulita na butinama.

Ipak, postoje i neka ograničenja kada i ko je ne može nositi. U nekim slučajevima možda je pametnije ne nositi je ( u trudnoći). Svakako, najbolje je da se konsultuješ sa svojim lekarom. 

Jedino osobe sa pejsmejkerom i elektronskim implantantima, gljivičnim i bakterijskim infekcijama praćenim povišenom temperaturom, kao i oni sa akutnim krvarenjima, ne smeju primenjivati terapiju magnetima i nositi anticelulit trenerku. 

Takođe, oboleli od raka nikako ne bi smeli da koriste preparate na bazi magneta jer bi se time njihovo stanje pogoršalo.

U kojim veličinama je dostupna anticelulit trenerka?

Anticeluit trenerka se prozvodi u pet veličina:

 • S – za obim kukova do 92cm (obim struka 60cm),
 • M – za obim kukova do 98cm (obim struka 62cm),
 • L – za obim kukova do 106cm (obim struka 64cm),
 • XL – za obim kukova do 112cm (obim struka 66cm),
 • XXL – za obim kukova do 118cm (obim struka 68cm).

U struku se može podešavati, kao i na drugim trenerkama. Ono što je takođe važno jeste i to da je potpuno lagana i da ti neće smetati tokom tvojih svakodnevnih aktivnosti. 

Naravno, veličinu ćeš odrediti, ali možda je bolje da ti anticelulit trenerka ne bude baš pripijena uz telo, kako bi koža  mogla nesmetano da “diše”. Zato, ne dozvoli da ti trenerka bude baš uz telo ili tesna. Ipak je potrebno izabrati neku sredinu. 

Prednosti nošenja anticelulit trenerke

Kada govorimo o prednostima nošenja anticelulit trenerke, valja pomenuti da ćeš, noseći je, uspeti da razbiješ masne naslage i umanjiš celulit. Takođe, pospešićeš i cirkulaciju krvi koja je veoma važna jer protok krvi cirkuliše tada kroz celo telo bez zastoja. Dok ih nosiš, znojićeš se, a važno je reći da kontraindikacija nema. 

Ipak,ukoliko imaš osetljivu i problematičnu kožu, potrebno je da se posavetuješ sa lekarom ili dermatologom.

Isto tako, prednost nošenja anticelulit trenerke jeste i to što je možeš nositi kad god tebi to odgovara: po kući, dok završavaš kućne poslove i slično. 

Međutim, postoje i neke mane a tiču se toga kako se ti u njoj osećaš. Zapravo, nisu sve žene iste i ne prija svakoj ista stvar.

O čemu se radi?

celulit baner

Mane nošenja anticelulit trenerke 

Kada je nošenje anticelulit trenerke u pitanju, mnoge od nas ne vole da budu obučene stalno jednolično. Ako moraš da je nosiš svakodnevno da bi delovala, to može biti malo opterećujuće.

Takođe, možda ti se ne dopadne njihova boja koju opet moraš da kombinuješ uz neku majicu i slično.

Još jedna stvar – anticelulit trenerku ne možeš nositi baš uvek: moraš je oprati, osušiti, ili ako ideš na neki put, nećeš sigurno na put poći u trenerci, zar ne?

Praktičnije, jednostavnije, delotvornije i jeftinije rešenje je anticelulit gel koji samo namažeš i utrljaš u kožu i posmatraš kako celulit polako nestaje. 

Naravno, ako želiš da znaš kako smanjiti celulit za 10 dana, onda bi trebalo da kreneš sa anticelulit gelom koji je napravljen na biljnoj bazi. Jer, njegova tajna zbog čega je tako delotvoran, krije se upravo u njegovim sastojcima. Dovoljno je da ga namažeš jednom ili dva puta u toku dana i uz blagu masažu utrljavaš u kožu. 

 U svakom slučaju, nošenje anticelulit trenerke jeste korisno, ali postoje mnogo praktičnija rešenja koja daju dobre rezultate. 

Anticelulit trenerka – cena

Cena anticelulit trenerke je ili u rangu ili manja nego cena petnaest do dvadeset anticelulit tretmana. Zavisno gde je kupuješ, a možeš je naći na internetu, za ovaj proizvod treba izdvojiti 16.500 dinara. 

Ukoliko ti je ovo skupo ili smatraš da je previše za donji deo, imaj u vidu da je u nju ušiveno oko 300 magneta koji rade za tebe dok ti odmaraš.

Takođe, uvek imaš rešenje koje je jeftinije, a isto tako može pomoći – anticelulit gel. 

anticelulit trenerka cena

Šta kažu iskustva?

Iako se čini kao nešto previše skupo, iskustva žena koje su probale ovaj proizvod govore u prilog tome da je vredeo svaku paru. Naravno, neke od njih nisu samo nosile anticelulit trenerku, već su se potrudile da celulit unište uz pomoć još nekih trikova. Evo o čemu se radi:

Hana: Anticelulit trenerka je nešto što me je oduševilo jer sam konačno primetila da se moj smanjuje. Imala sam bolan celulit koji mi je užasno smetao. 

Probala sam i helanke protiv celulita, ali ovaj proizvod učinio je da se osetim opušteno i zaboravim na bol. Takođe, nosim ih svakodnevno jer su zaista prijatne i u njima se osećam udobno. Nastaviću da ih nosim i dalje, jer su zaista posebne.

Natalija: Ja sam za anticelulit trenerke čula od najbolje drugarice koja ih je kupila onlajn. Čula sam za anticelulit helanke, ali ovo je zaista fenomenalno! Prvo sam htela da nastavim sa svojim uobičajenim načinom života: nisam vežbala, niti sam držala neke anticelulit dijete

Takođe, anticelulit masaža nije dolazila u obzir! A sve to kako bih videla da li ove trenerke zaista deluju! Nakon mesec dana intenzivnog nošenja, primetila sam da je moja koža glatka i zategnutija, čvršća. Zatim, drugi mesec intenzivnog nošenja ovog proizvoda počela sam da vežbam. Moj izbor bili su  trčanje i joga. Primetila sam da je celulita sve manje i manje i to se zaista videlo. Nastaviću da ih nosim i preporučujem svima.

Danka: Anticelulit trenerka sa magnetima je super kada je nosite svakodnevno. Međutim, ja sam je nosila par sati dnevno, jer sam stalno u nekom poslu. Nosila sam je po kući, a ponekad bi se dešavalo i da zaspim u njoj. Takođe, koristim i anticelulit kremu, kao i anticelulit gel pa ne mogu da kažem da je anticelulit trenerka bila ta koja je umanjila pomorandžinu koru na mojim nogama i butinama, kao i celulit na stomaku.

Svakako, smatram da je anticelulit trenerka dobar i kvalitetan proizvod koji zajedno sa anticelulit kremom i gelom može dati značajne rezultate.

Jelena: Iako sam u početku mislila da je anticelulit trenerka idealno rešenje za mene, nisam zadovoljna rezultatima. Prvo sam mislila da će sve samo od sebe nestati, dok ja odmaram. Međutim, celulit ne može nestati preko noći i mislim da sam pogrešila sa ovim proizvodom. Uspešno sam rešila problem anticelulit gelom koji hladi koji je doprineo da se celulit smanji. Mislim da anticelulit trenerka nije za one koji su poput mene. Brže rešenje krije se u anticelulit gelu i anticelulit kremi.

Zaključak!

Iako se čini idealnim: nosiš anticelulit trenerku i opuštaš se kod svoje kuće, jer magneti rade za tebe, potrebno je ipak i da promeniš loše životne navike kako bi celulit što brže nestao iz tvog života.

Pokreni se! Ustani iz kreveta i uradi nešto za sebe i svoju lepotu. Napravi sebi zdrav doručak, spremi dobar napitak za celulit, probaj neku od dijeta koje su takođe veoma efikasne i pokušaj da vežbanjem, anticelulit gelom i masažama ukrotiš ružnu pojavu koju verovatno imaš a koja ti kvari samopouzdanje!

Ukoliko nisi fizički aktivna, pokušaj to da promeniš u što bržem roku. Izaberi pešačenje umesto vožnje, idi stepenicama a ne liftom, pokušaj ponekad da uložiš trud jer će ti se na kraju taj trud i isplatiti.

Takođe, veoma je važno i to da unosiš u organizam dosta vode i da se krećeš! Zaigraj uz neku pesmu koju voliš, i dok nosiš svoje anticelulit trenerke, posmatraj kako pomorandžina kora postaje prošlost! A u međuvremenu, obavezno koristi anticelulit gel koji ćeš utrljavati u kožu zahvaćenu celulitom jednom ili dva puta dnevno i videćeš da se pomorandžina kora postepeno smanjuje.

I pre kupovine anticelulit trenerke razmisli da li je ovaj proizvod za tebe ili možda postoji neko bolje i jeftinije rešenje. U svakom slučaju, celulit nije nešto što će nestati dok trepneš, već je potrebno da budeš veoma uporna kako bi ova uporna napast zauvek nestala iz tvog života!

Avatar

Ivana Vulikić

Profesor srpskog jezika i književnosti. Volim da pišem i čitam dobre knjige. Pisanjem se bavim od malih nogu, a posebno me interesuju teme o zdravlju i lepoti.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test