Naslovna » USLOVI KORIŠĆENJA

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobro došli na  web sajt  www.onaportal.com koji pruža informacije i savete o lepoti  i zdravom životu.

Pristupom našem sajtu prihvatate sledeće uslove korišćenja bez ograničenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja, molimo vas da ne koristite naš sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt Ona portal (u daljem tekstu Sajt)  i svi tekstovi, slike, video  i audio materijal su autorsko delo zaštićeno autorskim pravima ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosica prava. Preuzimanje sadržaja i slika sa sajta dozvoljeno je bez pitanja, ali samo uz uslov ostavljanja klikabilnog linka ka našem sajtu.

Autor će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje. Informacije objavljene na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca Sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica

Vaša upotreba internet sajta

 

Sadržaj Sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na Sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, vlasnik Sajta se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, ne garantujemo da će Sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Odricanje od odgovornosti

 

Sajt koristite na sopstveni rizik. Ona portal  nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem našeg internet sajta ili njegovog sadržaja. Sajt ne daje nikakve garancije, niti je odgovoran za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na njemu.

Informacije pružene na Sajtu nisu zamena za stručan savet lekara ili drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika. Vi ste sami odgovorni za procenu tačnosti, potpunosti, korisnosti i upotrebljivosti mišljenja, saveta, usluga i drugih informacija pruženih na Sajtu.

 

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

 

Sajt Ona portal  može sadržati linkove ka drugim internet stranicama čiji su vlasnici treća lica. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo u dobroj nameri i da bi vam pružili što više korisnih informacija. Sajt nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih internet stranica.

 

Politika privatnosti

Sajt čuva privatnost svih korisnika i štiti lične podatke posetilaca. Web sajt Ona portal može pratiti statističku posećenost isključivo radi pribavljanja nužnih informacija. Podatke prikupljamo pomoću alata kao što je Google analytics i koristimo Facebook pixel.

 

Informacije koje prikupljamo:

  • Domen i IP adresa
  • Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu
  • Vreme pristupa i dužinu posete
  • Strane našeg sajt  koje posećujete
  • Ukoliko ste linkovali naš sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta
  • Ukoliko nam sami prosledite informacije

 

Sajt podatke prikuplja i obrađuje u skladu sa zakonima Republike Srbije ( Zakon o zaštiti ličnih podataka, Zakon o elektronskoj trgovini i ostalim propisima koji se odnose na prikupljanje i zaštitu ličnih podataka).

Informacije do kojih dođemo ne koristimo kako bismo Vas lično identifikovali, već da bi na osnovu tih i drugih informacija izmerili broj poseta internet sajtu, prosečno vreme provedeno na internet sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg portala i unapredili njegov sadržaj.

U slučaju kada od Vas zatražimo druge lične informacije, kao što su Vaše ime i e-mail adresa, tražićemo Vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti Vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti.

Prosleđivanje informacija

Podatke koje Sajt prikupi neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Upotreba kolačića

Kolačić ili Cookie je mali fajl koji sajt postavlja na vaš kompjuter kako bi mogao da zapamti specifična podešavanja vaše sesije dok ste u poseti sajtu. Vaš kompjuter će deliti podatke samo sa sajtom koji ga je postavio i ni jedan drugi sajt mu ne može pristupiti.

Ona portal može koristiti kolačiće za tehničke potrebe kako bi vam pružio bolju navigaciju kroz sajt ili vam omogućio da prilagodite korišćenje sajta svojim potrebama. Ukoliko ne želite da imate kolačiće na svom kompjuteru, možete isključiti ta podešavanja u svom browser-u.

 

Komentari korisnika

 

Ona portal  zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, Sajt  ne odgovara za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

 

Izmene uslova korišćenja

 

Zadržavamo pravo da uslove korišćenja povremeno menjamo, bez najave. Molimo vas da s vremena na vreme posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

Test