Naslovna » Želiš da ti kosa raste brže nego inače ? 
Kosa

Želiš da ti kosa raste brže nego inače ? 

lepa devojka

Zdravo, ja same Vesna i želim sa vama da podelim svoju priču. Imala sam tanku,slepljenu kosu, punu peruti, koja je na kraju počela da opada.  Sve što je moglo da se desi, desilo se baš meni. Kakav sam maler, pitala sam se stalno. Zašto ja, baš meni sve?

Trebalo mi je jako puno vremena dok nisam otkrila pravo rešenje za sebe.

Moja kosa je bila u fronclama, izgledala je nezdravo i ja zajedno sa njom. Četka mi je bila puna dlaka koliko je opadala, i često me je bio strah uopšte da se počešljam.

Kupovala sam razne preparate ne bi li malo živnula i prestala da opada. Ništa mi nije pomoglo i tako mesecima, a onda se pojavio Vlasilan šampon.

A onda je kosa počela da raste kao luda!

Vlasilan je pravi tretman za kosu sa kompletnom negom i vrhunskim kvalitetom. Postoje dva šampona različitih formula, formule A i B. Odmah sam prepoznala da je u pitanju najbolji kvalitet koji se sastoji od prirodnih sastojaka i naručila na linku https://www.ovotaris.com/vlasilan.html

Vlasilan šampon

 

Prvo sam počela da perem kosu sa šamponom formule A koji mi je tako dubinski očistio kosu i rešila sam se sve peruti sa kose. Ponovo je moja kosa bila puna volumena, lepršava i puna sjaja.

Za nepune tri nedelje pranja kose ovim šamponom moja kosa od beživotne i dosadne, prerasla je u kosu punu života.

Nakon toga sam počela da perem kosu sa formulom B, od koje je kosa počela da mi raste kao luda. E tu sam se potpuno oduševila – i tu me je Vlasilan kupio za ceo život. Za nepunih mesec dana moja kosa je porasla više od 5cm. Ako je prosek onih čudesnih 2cm mesečno, onda uz pomoć Vlasilan šampona vaša kosa raste i više nego duplo.

Šta je bilo posle?

Pa jesam li vam rekla da me je Vlasilan šampon kupio za ceo život. Ja i dan danas koristim ove čarobne šampone, pre svega jer su oporavili moju kosu, potpuno su prirodni i moja kosa je sve duža i duža. 

Više mi ne pada na pamet da koristim bilo koji drugi šampon, kada sam konačno uspela da otkrijem Vlasilan koji je najbolji. 

Vlasilan šampon

Čak i kada sam na putu, nosim ga sa sobom. Moja kosa je sada ona na kojoj svi zavide i verujte mi da mi se par puta desilo da me na ulici zaustave devojke, kako bi me pitale za šampon koji koristim. Moja lepa kosa se vidi na kilometar daleko.

Za sve one koji žele da imaju lepu kosu, zdravu, bez peruti i da ubrzaju rast kose na potpuno prirodan način, Vlasilan naručite na linku https://www.ovotaris.com/vlasilan.html

Test