Naslovna » Ovo je najbolji način za oporavak ispucale kose!
Kosa

Ovo je najbolji način za oporavak ispucale kose!

nasmejana devojka sa dugom kosom

Drage dame, zovem se Nina, a u nastavku vam otkrivam kako sam potpuno uništenu kosu, kao metla, u potpunosti oporavila.

Mnogooo sam je maltretirala! Radiš isto?

To ti je poznato? Znam! Zato ćeš me i razumeti!

Sve što postoji na tržištu sam probala i veruj mi da pomaže samo ovo što ću ti otkriti!

Lepa kosa je uvek bila moj zaštitni znak! Uvek duga, ravna, gusta, lepršava i glatka kao staklo. Nisam znala šta znače ispucali krajevi. Kod frizera sam išla jednom godišnje, ako veruješ!

Problemi sa mojom kosom nastaju kada su u modu došli pramenovi, a ja sam poželela “sunce u kosi”. Ne znajući ništa o tome, otišla sam i dopustila frizerki da stavi blanš na moju prelepu, zdravu kosu.

krajevi

Osim toga krenula sam na česta feniranja, a kod kuće sam dodatno ispravljala kosu presom skoro svaki dan. Tu počinje katastrofa.

Nekoliko sedmica moja kosa je bila i dalje lepa, nešto suvlja, ali ništa drastično.

Nakon toga sve kreće nizbrdo. Kosa kreće da puca, krajevi su izgledali nikad gore. 

Tanki, kao da se nisam šišala godinama!

ispucala kosa

Jednom rečju kosa mi je bila spržena! Znaš kako to izgleda?

Na dodir, kosa je bila suva i tada sam počela da koristim razne maske i balzame, ali ništa nije pomoglo! Stanje je bilo sve gore i gore.

Došla sam od svoje ravne, guste i sjajne kose bukvalno do slame! Bila sam očajna.

Kosa je ceo život bila deo mog identiteta. Poznanici su me znali po prelepoj kosi, dugoj do pola leđa. Jednostavno nisam mogla više da imam samopouzdanje sa onim čudom na glavi. Bilo je nemoguće oblikovati je, feniranje nije imalo nikakvog efekta. Ukratko, kosa mi je bila:

  • gruba na dodir
  • izuzetno suva
  • bez ikakve forme

Shvatila sam da moram brže da reagujem, jer u suprotnom, moja duga kosa mora da se skrati!!Toga sam se plašila!

Kako sam kosu spasila od šišanja?

Jedan dan sam sedela i razmišljala da zakažem termin za šišanje i jednostavno da ošišam kosu na paž. Međutim rešila sam da još jednom potražim pomoć na googl-u, ko bi to blje znao, nego on; i da dam poslednju šansu nekom proizvodu za kosu.

Nisam imala snage da se odreknem duge kose.

Dok sam pretraživala internet, najviše pohvala je imao REVLASIN. 

Odmah sam posetila njihov sajt.

U pitanju prirodna kozmetika za kosu i zapravo set koji se sastoji od tri proizvoda!

Odmah sam naručila set na linku REVLASIN.COM i nestrpljivo sam čekala da stigne paket na moju adresu.

devojka drži revlasin

Moje prvo iskustvo sve je promenilo!!

Prvo sam se oduševila što se u setu nalaze šampon, maska i serum. Idealan set za kompletnu negu. Uvek sam volela da koristim sve proizvode iz jednog seta, jer se na taj način postižu maksimalni efekti.

Setovi su uvek dizajnirani da proizvodi iz njih “rade” zajedno. 

Čim je stigao Revlasin, oprala sam kosu. Nisam mogla da čekam ni minut da vidim ove proizvode u akciji. Već dok sam šamponirala kosu mogla sam da osetim na temenu koliko je šampon nežan. Nanela sam masku, a nakon ispiranja maske i serum. 

Još dok sam pipkala vlažnu kosu mogla sam da osetim koliko je mekana pod prstima. Brzo sam osušila kosu i jednostavno nisam mogla da verujem da je to moja kosa! 

Nakon prvog pranja, kosa je bila vidno mekša, sjajnija i zdravija. Nije joj bilo potrebno čak ni stilizovanje!

 revlasin pre-i-posle

Toliko sam bila srećna i uzbuđena da sam odmah nazvala najbolju drugaricu da joj prenesem utiske i da joj kažem da jednostavno mora da naruči Revlasin, jer i sama muku muči sa suvom i lomljivom kosom godinama!

REVLASIN sam nastavila da koristim revnosno pri svakom narednom pranju. 

Iz nedelje u nedelju moja kosa je bila sve lepša i sve više je ličila na onu staru! Nakon samo mesec dana bila je u potpunosti oporavljena. 

Počela sam svakodnevno da dobijam komplimente, čak i od žena na ulici. Svi su oduševljeni kako imam tako zdravu!

Set sam nastavila da koristim i nakon što sam oporavila kosu. Sada redovno peglam kosu i uvijam je figarom, a to pre nisam mogla ni da zamislim! I uz sve to, ona ostaje jaka i bez oštećenja.

Tako se jednostavno koristi!

Veoma je važno da se koriste sva tri proizvoda zajedno, jer svaki ima svoju namenu u nezi i oporavku kose. U samo tri koraka imaš potpunu negu kose.

Vidi sad ovo!

  1. Šampon služi da regeneriše, jača i hidrira kosu i teme. Dok ne probaš ovaj šampon, nećeš znati koliko je bitno da je šampon nežan prema tvom temenu i kosi. 
  2. Maska za kosu dubinski hidrira i oporavlja kosu. I ne samo to, već povećava elastičnost dlake i njenu otpornost na dalja oštećenja. 
  3. Serum je neophodan za negu krajeva! On čuva kosu od UV zračenja i toplote i zahvaljujući njemu možeš slobodno da stilizuješ kosu peglom i figarom, biće sačuvana od oštećenja.

Ako se sad pitaš da li sam se na kraju ošišala, odgovor je ne!

Nisam morala da skraćujem ni milimetar kose! Ni sama nisam mogla da verujem da ću uspeti u potpunosti da sačuvam kosu od makaza.

Vrhovi su se neverovatno oporavili, nije ostalo ni traga od nekadašnje suvoće pod prstima. Dlaka mi je sada prelepa od korena do vrha i uživam da je nosim puštenu više nego ikada pre.

Sve zahvaljujući REVLASIN-u.

revlasin pre i posle

Zašto toliko volim Revlasin?

Nakon što sam postigla takav efekat za kratko vreme malo sam istraživala da vidim šta je to u ovim proizvodima što ih čini tako efikasnim.

Pre svega, na prirodnoj su bazi.

Ovo me posebno oduševilo, jer se trudim da koristim što je moguće manje hemikalija u kozmetici, posebno na kosi. Sadrže najbolja moguće prirodna ulja za kosu poput arganovog ulja, ulja avokada, koštica grožđa, ploda ruže i papaje!

Nije ni čudo što je ovaj set toliko dobar i što kosu čini savršenom!

Samo jednim klikom možeš da poručiš ovaj čudesni set na linku REVLASIN.COM  i on ti stiže na kućnu adresu. Preporučujem ti da naručiš sva tri proizvoda iz seta, jer su napravljeni tako da deluju zajedno i svaki ima svoju funkciju u oporavku kose.

Od srca ti preporučujem REVLASIN i sigurna sam da nećeš biti razočarana!

revlasin set

Test