Naslovna » Da li želiš čisto lice bez ijedne bubuljice?
Lice

Da li želiš čisto lice bez ijedne bubuljice?

nasmejana devojka

Maja je naša verna čitateljka koja prati naš magazin od samog početka. Uvek bi nam se javila kada bi imala neku ideju ili sugestiju. Ovog puta nam se javila iz jednog sasvim drugog razloga. Kako kaže “Vidim da često pišete o bubuljicama, pa sam rešila da pomognem svim osobama koje se pate sa njima!

Ja sam našla rešenje, pa bih volela da svi čuju za NAJBOLJI MOGUĆI TRETMAN ZA BUBULJICE.

Redakcija:

Drago nam je Majo da si nam se javila zbog toga! O čemu se radi, sigurno je u pitanju neki strani proizvod?

Maja:

Ma kakvi, naš je domaći. Pa znate i sami kakva sam bila ranije kada sam dolazila u redakciju kod vas. Sada, kao što vidite moje lice je sasvim čisto bez ijedne bubuljice.

crna devojka sa bubuljicama

 

U pitanju je Aknolin tretman za bubuljice. Na prvom mestu domaći tretman, na drugom mestu u potpunosti prirodan. A na trećem mestu čisti lice brzinom svetlosti.

Sve bubuljice su nestale u roku od mesec dana. Ja sam bila u šoku! 

devojka sa aknolinom pre i posle tretmana

Redakcija:

Da sećam se kako je tvoje lice bilo i znam da si zbog toga često bila tužna?

Maja:

Šta sve nisam probala. Beli luk, čajevac, sve o čemu ste pisali, pa razne maske, pa išla kod dermatologa, pa neke specijalne kreme. Kad samo pomislim, jadno moje lice koliko se napatilo. Ali od kada je Aknolin tretman ušao u moj život, ja ne razmišljam ni o čemu drugom.

Redakcija:

Pa kako si saznala za ovakav jedan tretman?

Maja:

Zamislite, sestra iz Bosne mi je preporučila. Ni sama nisam znala da u Srbiji postoji tako nešto, a ona iz Bosne me preduhitrila. Toliko je hvalila Aknolin tretman, da sam odmah naručila i losion i gel na linku https://www.ovotaris.com/aknolin/

devojka u ruci drži aknolin set

 

Redakcija:

Aha, to znači da su dva proizvoda u pitanju?

Maja:

Da i svaki od oba ima svoju funkciju koja je veoma važna za brisanje bubuljica sa lica. Losion lepo reguliše proizvodnju sebuma, očisti lice i napravi idealnu podlogu za gel. Onda sledi Aknolin gel, koji je MASTER OF TREATMENT. Bez njega ništa, on cilja direktno svaku bubuljicu i trajno je eliminiše i briše sa lica.

Nema razloga da razdvajate ova dva proizvoda, a i super stvar je što imate ogroooooman popust na oba.

To je meni jako važno. Da, čak jednom prilikom su me iznendali, kao veran kupac, dobila sam gratis oba.

Redakcija:

I kažeš samo za mesec dana tvoje lice je zablistalo?

Maja:

Da. Neverovatno. Prvo su krenele da se povlače one sitne bele bubuljice sa brade i čela. Na obrazima sam imale one crvene, upaljene i gnojne. Njima je trebalo malo duže vremena, ali za mesec dana moje lice je bilo “čisto kao suza”.

Ja sada, kao što vidiš nisam više tužna, niti je briga na mom licu. Svim devojkama, starim i mladima osobama, preporučila bih ovaj tretman. Ovo sve pričam samo zato što znam kroz šta prolaze svi oni koji se pate sa aknama i bubuljicama. Zato sam  i došla čak kod vas, bez stida i srama da me slikate, jer želim da budem od koristi drugima. Teško je kada se povučeš u sebe, i sama sebi nisi lepa.

Zato svi oni koji se pate sa bubuljicama, mogu da naruče svoj Aknolin tretman na linku https://www.ovotaris.com/aknolin/

Odmah sutradan krećete sa mackanjem. Pa šta čekate?

 

devojka u ruci drži aknolin set

Test