Naslovna » Na mojim nogama više nema ni jedne vene ni kapilara!!
Telo

Na mojim nogama više nema ni jedne vene ni kapilara!!

zena se smeje

Slobodanka je dugo godina imala problem proširenih vena i sve vreme je patila, ne samo od bolova i trnjenja nogu, već i estetski njene nogu nisu izgledale privlačno. 

A o njenom iskustvu pričali smo nedavno, kada je želela svima onima koji pate od proširenih vena da “da savet zlata vredan”. Evo o čemu se radi!!

Redakcija:

Recite nam Slobodanka, kada su krenuli vaši problemi sa venama?

Slobodanka:

Pa ja u početku nisam ni znala da su u pitanju vene. Imala sam jake bolove i to sam prepisivala sve poslu kojim se bavim, jer stojim ceo dan za mašinom u fabrici u kojoj radim. A nakon bolova, javio se osećaj trnjenja, ukočenosti, a dešavalo se noćima da ne mogu da zaspim. Mučila sam se dugo, ali sam mislila proći će. Nakon godinu dana pojavile su se vene i sitni kapilari  po nogama i butinama i tek tada sam znala o čemu se radi.

kapilari-na-nogama

Redakcija:

Znači, vi niste od samog početka lečili vene?

Slobodanka:

Ne, i to smatram svojom najvećom greškom. Jer da sam krenula odmah na vreme, bol se ne bi uopste ni javio. Isto tako, vene na nogama koje su bile užasne, uf kad se samo setim, ne bi se raširile toliko i ne bih imala komplekse zbog njih.

vene-na-nogama

Redakcija:

Pa jeste li našli pravi tretman za sebe?

Slobodanka:

Upravo zbog toga sam i želela da podelim svoje iskustvo – da drugi ljudi ne bi patili kao ja. U pitanju je Venoklar gel. Ali pre nego što sam njega otkrila, patila sam se raznim kremama koje su se non stop reklamirale na TV-u. Njima sam prvo poverovala, šta da radim, nisam znala?!

Međutim, sa njima, nije bilo napredka. Venoklar gel mi je preporučila moja dobra prijateljica koja živi u C.Gori. Kakva slučajnost?! Kaže da u C.Gori svi koji imaju problem sa venama koriste Venoklar. I šta sam ja uradila. Odmah sam na linku https://venoklar.com/ naručila prvi gel.

Venoklar gel

Redakcija:

I šta je dalje bilo?

Slobodanka:

Čim je gel stigao, počela sam da ga mažem. Lepo se nanosi i razmazuje i ne ostavlja mastan trag. Tako da odmah nakon mazanja, ja mogu da obučem svoje pantalone. Laganom masažom nanosi se na sva ona mesta gde su se pojavile vene. Ja sam bila uporna i ujutru i uveče sam mazala Venoklar gel

Redakcija:

Mora da su rezultati došli brzo, kada ste bili tako uporni?

Jesu, već nakon tri nedelje, bolova u nogama uopšte nije bilo. Normalno sam se kretala, bez trnjenja i peckanja, a noću sam konačno mogla normalno da spavam.

Redakcija:

A šta je bilo sa venama, jesu li se i vene povukle?

Slobodanka:

Pa pogledajte moje noge! Znate li kada sam poslednji put suknju nosila, ne pamtim.

Vene su krenule lagano da se povlače, već nakon prvog meseca. Vremenom ih je bilo sve manje i manje, a sada kao što vidite, ovako izgledaju moje noge.

I onda nam je pokazala fotografiju koju prilažemo i vama da vidite.

Ovo je od prošle nedelje kada sam bila na Borskom jezeru.

duge-noge

Redakcija:

Rekli bismo da je Venoklar zaista čarobnjak za vene?

Slobodanka:

I jeste, zato sam i došla da vam ispričam sve i da posavetujem svaku osobu koja se pati sa venama i bolovima da kupi Venoklar. Ne morate da šetate sa tako jakim bolovima po gradu i da jurite kremu,  dostupan je na linku https://venoklar.com/  i sve što vas deli od njega jeste samo jedan klik.

Venoklar gel

Test