Naslovna » Konačno: rešenje za blistavo čisto lice bez bora!
Lice

Konačno: rešenje za blistavo čisto lice bez bora!

starija plava dama

Moje ime je Dragana i jako sam srećna što sam u mogućnosti nekome da pomognem. Ovog puta želim svim ženama koje pate od podočnjaka, fleka i bora na licu da otkrijem najbolji način da se reše ovih napasti.

Znam, možda se sada smejete, ali zar nisu napast ovaj trio koji sam spomenula? Pa koja žena voli bore na licu, kada je to prvi i siguran znak da starite. A koja žena voli da stari, da ima zbrčkanu i naboranu kožu?!

Otkrivam vam tajnu za produžen mladalački izgled lica.

Pa koja je tajna?

Nestrpljivi ste znam, pa vas neću dugo držati u neizvesnosti. Moja najbolja prijateljica za bore i fleke na licu jeste Neborela.

Neborela je krema koja je, pa slobodno mogu da kažem, revolucionarno otkriće, barem za mene! Verujem da će biti i za vas.

Zamislite samo moj izraz lica kada sam primetila prve bore i fleke na licu. “O Dragana, pa ti stariš”, bila je moja prva reakcija. Jako teško sam se pomirila sa tom činjenicom. 

Naravno, da nisam mislila da ću biti večno mlada, niko još nije izmislio takav eliskir, ali zašto tako rano. Bila sam u tridesetim godinama, i to je bilo baš rano. A onda na sve to, krenuli su i podočnjaci. Pa zar i to?

Bila sam jako preopterećena tih dana. Sada pomislim šta bi bilo da sam odmah otkrila Neborelu. A ustvari nisam ja, već moja sestra!

Primetila je kako me je sve to pogodilo i kako sam danima bila tužna i jedan dan je došla kod mene sva ozarena. 

“Imam rešenje za tebe”

To je prvo što mi je sestra rekla, a odmah potom smo naručile na linku https://neborela.com prvu kremu.

starija plava dama

 

 

Toliko sam zahvalna sestri, da vam ne mogu opisati. Dok nisam otkrila Neborelu, razmišljala sam o operacija podočnjaka, pa sam onda razmišljala o jakim i invaznim tretmanima lica koji navodno “peglaju lice i bore”.

Sve što nije prirodno ja ne prihvatam!!

A Neborela krema za bore  je upravo to što ja želim – prirodno rešenje koje tretira fleke, podočnjake i bore.

Ja sam sada nova žena, a to su i drugi primetili. Slobodno se smejem, ne razmišljam da li će se pojaviti neka bora smejalica, a i mrštim se, kada me neko iznervira, i te kako. Ništa me to ne sprečava, da budem potpuno prirodna, jer Neborela rešava problem i “seče odmah u korenu”.

starija plava dama

Važno je da budete uporne i istrajne, koristite redovno kremu, jer kao što znate ništa ne dolazi preko noći. Ujutru nakon umivanja, odmah namažem lice svojom kremom. Uveče pred spavanje ne preskačem mazanje, jer mi tako prija miris Neborele. Lepše se uspavam, kada znam kako neguje moje lice.

Naručite svoju kremu za lep osmeh pun radosti, na linku  https://neborela.com

starija plava dama

 

Kod mene su se prvi rezultati pojavili već nakon tri nedelje, kada sam primetila da se one sitne bore oko očiju povlače. Ubrzo su se povukle i fleke sa lica, a zatim i one sitne bore oko usana.

 

Neborelu i dalje koristim, jer ne želim više ni jednu boru na svom licu. Uvek naručujem po dva pakovanja, jer treću kutiju dobijam gratis. 

Ja sam svoj spas za sva tri problema našla u samo jednoj kremi. Isto želim i vama. Rešenje za bore, fleke i podočnjake čeka na vas, na sajtu https://neborela.com/.  

starija plava dama

 

Test