Naslovna » Godine su prošle dok nisam našao pravo rešenje za gubitak kose! 
Kosa

Godine su prošle dok nisam našao pravo rešenje za gubitak kose! 

sampon

Moj problem opadanja kosa doveo me je, ali bukvalno u situaciju očaja. U jednom trenutku sam pomislio da nema izlaza, povukao sam se u sebe, a devojka u koju sam jako bio zaljubljen, prestala je da mi se javlja.

Opadanje kose treba da shvatite ozbiljno, nikako nemojte na to gledati kao na normalnu pojavu.

Opadanje kosa je problem koji možete trajno i zauvek rešiti čim primetite prve simptome!!

Ko sam ja da tvrdim ovako nešto? Ja sam Ivan i želim svoje iskustvo da podelim sa vama koji patite od gubitka kose, jer znam kako se osećate! Samo zato što sam povratio samopuzdanje i normalan rast kose, mogu i da vam tvrdim ovako nešto!

Ovo je moja priča!!

Kako sam primetio da gubim kosu?

Zaposlen sam u jednoj velikoj inostranoj kompaniji i pre deset godina, prvi put sam se suočio sa promenama na kosi. 

Moj problem sa opadanjem kose počeo je jako rano. Pri kraju fakulteta, sa 24.godine primetio sam kako je kosa počela da se proređuje na temenu, ali tada nisam pridavao značaj tome, obzirom da nikako nisam mogao da dovedem u vezu to sa gubitkom kose. 

Da sam tada znao, možda se ne bih patio godinama posle. To proređivanje nije bilo naglo, krenulo je baš postepeno, tako da sam ja sigurno dve godine bio bez adekvatnog tretmana. Jako velika greška.

Put do mog Vlasilan šampona bio je trnovit. Ali da vam ispričam šta je dalje bilo!

Ali nije imao ko da me posavetuje tada!

Moje prvo suočavanje sa pravim problemom bilo je bilo kada sam upoznao jednu devojku u koju sam se jako brzo zaljubio. Na drugom našem susretu, upitala me je bojažljivo:

 “Ivane, počeo si da gubiš kosu. Kako tako rano?”Šok! Kako je tada to pitanje odzvanjalo u mojoj glavi. Bio je to direktan udarac na moju sujetu i muškost.

Tog trenutka, shvatio sam da ono što sam godinama gurao pod tepih, sada moram i da rešim, pod hitno. 

Šta sam prvo uradio? 

Odmah sutradan nakon tog pitanja moje simpatije, ja sam otišao kod svoje frizerke. Ona je bila zapanjena koliko mi je kosa proređena, čak me je njena asistentkinja i slikala tada. Onda mi je prorepočila neki profesionalni šampon, koji rezultate daje za dve nedelje. “To mi treba. Brzo rešenje”.

Zahvalio sam se frizerki i odmah krenuo sa terapijom. Koristio sam dva meseca, ali moja kosa nije se pomerila ni jedan cm, a gubitak kao da se ubrzao.

sampon vlasilan

Onda sam jako dugo razmišljao o transplataciji kose, ali sam ipak doneo odluku da mora da postoji neko drugo jednostavnije rešenje.

“Pa nemoguće da svi muškarci koji gube kose idu na transplataciju”, to sam sebi stalno govorio. 

Krenuo sam da tražim po internetu proizvode za kosu koji ciljano rešavaju problem opadanja kose i izmenio sam ih sigurno pet ili šest. Ja nisam bio zadovoljan ni sa jednim. Sve mi je delovalo nemoguće.

“Pa kako drugi rešavaju svoj problem?”, pitao sam se. Krenuo sam polako da odustajem i da se mirim sa tim da lek za moju kosu ne postoji.

A onda se pojavilo rešenje!

Onog trenutka kada sam, ali bukvalno pao u potpuni očaj zbog kose, prijatelj mi je preporučio šampon Vlasilan. 

U teretani se pojavio nov trener sa kojim sam jako brzo postao i prijatelj. U jednom razgovoru sam mu se požalio na svoj problem, da sam zbog tog problema ostao i bez devojke u koju sam bio jako zaljubljen, a on mi je sa takvim osmehom na licu rekao “Imam rešenje za tebe”. 

Kada je čuo moju priču, kao da je slušao svoga brata, koji je prolazio kroz isti problem, kao i ja, i sutradan me iznenadio šamponom.

Nakon toga, Vlasilan šampon naručujem svaki put kada mi nestane na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/

Ja sam svoj problem opadanja kose rešio sa Vlasilan šamponom.

Za nepunih mesec dana kosa je na temenu postala vidno gušća, dobila je volumen i počela je da jača.

vlasilan-sampon

Vlasilan sam nastavio da koristim, obzirom da je 100% prirodan, da ne sadrži sulfate i silikone, i da jako lepo i dubinski neguje kosu. Vlasilan koristim već duže od godinu dana, a moja kosa je vidno oporavljena, postala je jača, više se ne lomi, ne puca i nema opadanja.

A da, zaboravio sam da vam kažem još jednu važnu stvar. Vlasilan ima dva šampona, formulu A protiv peruti i opadanja kose i formulu B za brži rast kose. Ja sam nakon oporavka kose, kada sam povratio volumen, prešao na formulu B. 

Sada, kada pomislim na te dane i trenutke kada sam bio u bezizlaznoj situaciji, jer sam bio ubeđen da rešenje ne postoji, pitam se šta bi bilo da sam tada znao za Vlasilan.

Slobodno mogu da savetujem svakog muškarca da čim primeti promene na kosi, odmah odreaguje. Nemojte misliti ili se nadati da će nešto proći.

Samo od sebe neće. Možete odmah preskočiti sve moje greške i naručiti svoj prvi Vlasilan na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/

Test