Naslovna » Kako sam se rešila proširenih vena? Ovo je moja priča!
Telo

Kako sam se rešila proširenih vena? Ovo je moja priča!

NASMEJANA ŽENA

Ne znam odakle bih pre počela da vam pričam. Nekada poželim i da se ne sećam tog perioda, kada se samo setim koliko mi je bilo teško da funkcionišem. Vene koje sam ja imala po nogama, sigurno ne bi poželela ni jedna žena. Bolovi u nogama su me budili u sred noći, a u toku dana grčevi su bili toliko jaki, da su svi na poslu znali kada Milena “mora da sedne”.

Ono čega sam se najviše pribojavala bila je pomisao da ću celog života funkcionisati na ovaj način. Rešenja nije bilo mesecima! 

A onda sam odlučila da se borim!

Jedno jutro od bolova nisam mogla da odem na posao. To mi je bio znak da nešto moram pod hitno da menjam. Nisam htela da dozvolim sebi da me bolovi u venama prate celog života, a osim toga, da ne pričam koje sam komplekse imala zbog izgleda. Vene su se pojavile odmah ispod kolena, sa unutrašnje strane, duž celog lista. O haljinama sam samo mogla da sanjam.

 

Taj dan sam ostala kod kuće, sela za kompjuter i počela da istražujem više o lekovima za proširene vene.

U moru krema i gelova, najviše recenzija, pohvala i iskustava sam našla za gel Venoklar.

A moram vam priznati da mi je jako važno da čujem iskustva drugih, jer je to zapravo jedini način da se uverim da je proizvod dobar. Nema marketinških trikova i reklama, već samo iskustva korisnika. 

Odmah sam naručila Venoklar!

Nisam gubila vreme i odmah sam posetila njihov sajt i naručila prvu tubu na linku https://venoklar.com

venoklar gel

Sutradan ujutru je stigao moj paket i počela sam sa Venoklar gelom ODMAH! Od prvog dana mazala sam gel ujutru i uveče, i šta se desilo?

Već nakon trećeg dana ja sam sam po prvi put, nakon toliko meseci spavala kao beba. Nikakav bol me nije budio i ujutru sam bila kao nova. 

Kako je vreme prolazilo, prestajali su grčevi i trnjenje u nogama u toku dana, tako da sam ja na poslu bila funkcionalnija i operativnija. Kolege su odmah primetile razliku.

Najveće iznenađenje je usledilo kada sam primetila da se sitni kapilari i vene povlače. Počeli su da blede, a nakon mesec dana ni jedan kapilar nije bio na mojim nogama.

venoklar

 

I dalje mažem svoje noge gelom i nekada čak na linku  https://venoklar.com naručim i dva pakovanja, jer veoma često budu akcije, kada treće pakovanje bude gratis. 

Šta da vam pričam dalje –  sada svaki dan menjam kratke haljine, jer su moje noge konačno posle toliko vremena bez ijedne vene i kapilara.

Ako i vi imate problem sa proširenim venama, zaboravite na hirurgiju i operacije, naručite svoj Venoklar na linku https://venoklar.com i videćete kojom brzinom se dešavaju promene.

Za lepe noge i siguran hod Venoklar je najbolji izbor.

venoklar gel

Test