Naslovna » Želiš VEĆE USNE? Otkriću ti kako!
Lice

Želiš VEĆE USNE? Otkriću ti kako!

nasmejana devojka

Sve žene žele da imaju veće usne. Da budu bujne, izazovne i ono najbitnije, da budu privlačne muškarcima. Niko me neće ubediti u suprotno!

A šta da vam pričam kakve sam ja imala muke zbog svojih tankih usana. Činilo mi se kao da rođena sa nekom greškom. 

Sve je istina, ne preterujem, a reći ću vam i zašto!

Imala sam komplekse, jer nemam velike usne!

Meni su se kompleksi pojavili još u srednjoj školi, kada su moji vršnjaci počeli da mi se rugaju. Često bi govorili “Ti Sanja, kao da ne otvaraš usta dok pričaš, gde su ti usne?”Onda bi svi počeli da se smeju.

Ozbiljne komplekse sam imala zbog toga. Toliko sam se povukla u sebe, da sam razmišljala da odem kod psihijatra. 

Počela sam da slikam svoje usne u svim mogućim pozama, i tako ih upoređivala sa drugima. Uvek su moje usne bile najtanje, posebno gornja usna. Sada, kada pogledam te slike, vidim koliko sam bila tužna i nesrećna.

 

Dugo godina mi je trebalo dok nisam otkrila  Lipoleu. Ovaj prirodni serum je povećao moje usne i povratio moje samopuzdanje, koje je dugo godina bilo narušeno. Sada sam konačno zadovoljna. Moji poljupci su sada, poljupci za pamćenje, a usne konačno veće.

Ali šta se dešavalo posle srednje škole?

Onda su došle prve ljubavi!

Pred kraj srednje škole, desila se moja prva ljubav. Jako sam se zaljubila u Ivana i naše druženje je preraslo u nešto više. Primetila sam da mu moji poljupci nikako ne prijaju. O tome je ćutao, sve dok mi jednom nije rekao:

“Sanja, ti kao da nemaš usne. Čudno se ljubiš!” Zamislite moj osećaj tada. Direktan udarac u moju ženstvenost. Nedugo posle toga, mi smo se i razišli.

Eh, da sam tada imala Lipoleu, koja mi je sada povećala usne, ne bih toliko patila, a bilo je i noći pune suza, to vam priznajem sada iskreno. 

Onda sam shvatila da će svaki budući dečko imati takvo mišljenje i odlučila sam da reagujem odmah!

Kako sam otkrila rešenje za veće usne?

Od silikona sam u startu odustala, jer ne želim da mi “pucaju” silikoni, kao što sam čula za mnoge primere, a i strano telo u mom organizmu, ko zna kako će da reaguje. A i da se ne lažemo, skupo je.

Lipolea za veće usne je došla kao jedno osveženje, u moru tih tretmana, igala, ubrizgavanja raznih stranih tela i prevelikog rizika. O da.

Lipolea za veće usne mi je preporučila drugarica. U prvom momentu sam bila skeptična kako može “mazalica” da poveća usne. Ali mi nije dugo trebalo, jer je Jovana, moja drugarica bila primer, njene usne su bile tako bujne i izazovne, lepo oblikovane i VELIKE.

I šta sam ja uradila?

Čim sam došla kući, naručila sam svoju prvu Lipoleu za veće usne  na sajtu https://lipolea.com

nasmejana devojka

Već sutradan ja sam počela da je koristim. Prvo me je oduševio miris, boja, a onda i pakovanje. U startu sam znala da je prava stvar u pitanju.

Pre svega, jer je sve tako prirodno – i konačno moje su USNE VEĆE.

nasmejana devojka

 

Moje usne su sada bujne, pune volumena i ono što je najbitnije moj je svaki muškarac. Dovoljno je da ga samo pogledam i da se blago osmehnem. Uh, kako divan osećaj.

Lipoleu za veće usne je toliko lagan proizvod, da se uvek nalazi u mojoj torbici – znate za “one situacije” – nikad se ne zna kada će da zatreba. Tako se lepo razmazuje, koristim ga i po nekoliko puta na dan, a miris je neodoljiv. Čak, najveća prednost je što dugo traje na usnama.

Nije kao oni obični balzami, koje morate da mažate na svakih pola sata.

Moje usne su sada veće nego ikada.

nasmejana devojka

 

Drage moje dame, želela sam sa vama da podelim svoje iskustvo, jer znam kako je biti “ružno pače”, kojeg niko neće i svi ga odbacuju. Da ne biste imali iste muke kao i ja, upravo sam svoju priču podelila sa vama, ne bi li vam pomogla na taj način.

Za VEĆE USNE, pune volumena, za sočan i dug poljubac, poljubac za pamćenje i dugo sećanje, i da da li sam rekla i za VEĆE USNE – naručite svoj balzam odmah na sajtu https://lipolea.com

Jedva čekam da čujem i vas i da mi se pohvalite novim dečkom, što pre.

 

Test