Naslovna » Gljivice na nogama su sada moja prošlost!
Telo

Gljivice na nogama su sada moja prošlost!

devojka sa naocarima

Mnogi znaju koliko neprijatan miris nogu može biti neugodan. Sama pomisao da svi oko vas to mogu da osete, ako ste na treningu ili sl. nije baš prijatno, posebno ako ste žena. 

Brankica je imala problem sa gljivicama na nogama koje su stvarale neprijatan miris. Ovo je tema o kojoj retko ko želi otvoreno da priča, ali Brankica je odlučila da sa svima podeli svoje iskustvo, jer kako kaže “Želim svima da pomognem, jer znam kakav je osećaj kada vas prati smrad nogu”.

Redakcija:

Svaka čast Brankice na otvorenosti da pričaš na ovu temu. Kaži nam sa čime si se ti suočavala na samom početku?

Brankica:

Moj problem je počeo sa gljivicama koje su se pojavile na noktima. Ni sama ne znam kako. Higijena nogu mi je zaista na prvom mestu i ne mogu da prizovem događaj i mesto gde sam mogla da ih “pokupim”. Tražila sam u svim apotekama lek koji može da mi koristi. Promenila sam dve do tri kreme, ali poboljšanja nije bilo. Koristila sam čak i kapi za nokte, koje su mi mnogi hvalili, ali ništa. Nokti su mi bili toliko žuti i izdeformisani, da sam bila sigurna da više nikada neće izgledati kao pre.

gljivice na noktima

Onda sam odlučila da pročitam na internetu iskustva drugih, šta je njima pomoglo-ne moguće da ni jedna krema ne daje rezultate. Po mnogim mestima čula sam preporuke za Stopalin tretman i odmah sam ga kupila na linku https://stopalin.com

stopalin sprej

Redakcija:

I kako izgleda Stopalin tretman, šta je to zapravo u pitanju?

Brankica:

U pitanju je sapun i sprej. Jedno bez drugog jednostavno ne ide. Sapun pruža izvrsnu negu, otklanja neprijatan miris i skida sve nečistoće sa nogu. Sprej je glavni krivac jer briše sve ostatke gljivica sa nogu i u roku od 15 dana problem je rešen.

Redakcija:

Zvuči kao idealan tretman?!

Brankica:

I jeste. Za dve nedelje moje noge su bile potpuno čiste i ponovo mirišljave. Bukvalno sam mogla iz dana u dan da pratim promene na noktima. Žuta boja koju se nalazila na noktima se povlačila, da bi se nakon dve nedelje u potpunosti izbrisala. Nokti su ponovo bili čisti i dobili onu svoju providnu boju. Moji nokti su sada ustvari lepši nego pre, i sve to zahvaljujući Stopalin tretmanu. 

lepa stopala

Prvo sam prala noge sapunom, a odmah nakon toga prskala sam sprejom sva ona problematična mesta. I ovo je posebna prednost, jer sprej bukvalno može da zađe svuda, pogotovo između prstiju gde se često zadržava vlaga, a ona utiče na pojavu gljivica. 

 

Redakcija:

To znači da je za tebe Stopalin tretman najbolji za gljivice?

Brankica:

Ne samo za mene, već za sve koji imaju ovaj problem. Prijatelji koji su mi se žalili na isti problem, odmah su naručili za sebe Stopalin i imali su iste rezultate. Verujem da Stopalin tretman ima neku čarobnu formulu koju samo oni znaju, jer ni jedan drugi preparat, kao što sam vam rekla nije delovao na ovaj način.

Svima bih od srca preporučila Stopalin da se više ne pate i ne srame od smrada. Brzo i lako je dostupno na ovom linku https://stopalin.com

stopalin sprej i sapun

Test