Naslovna » Kako je celulit postao moja prošlost?!
Telo

Kako je celulit postao moja prošlost?!

devojka se smeje

Celulit i te kako može da utiče na samopuzdanje kod žena. Krijete duge noge ispod pantalona, i kada je napolju toplo vreme i propuštate odlazak na bazen sa prijateljima, jer vas je pomalo stid. Znam sve, kroz sve to sam i ja prošla!

Dokle više, zapitala sam se jednom?

Rešenje postoji! A ovog puta vam je bliže nego što ste i mogli da zamislite!

Moje ime je Tanja i posle skoro tri godine uspela sam da nađem rešenje za celulit. Ja sam danas veoma zadovoljna žena, a svoje vitko i zategnuto telo ponosno pokazujem. 

A kako je sve počelo kod mene?

Celulit mi se prvi put pojavio pre tri godine. Verujem da sam ga imala i pre toga, ali pre godinu dana ova ženska napast na mom telu postala je vidljiva. Koža mi je postala mlitava, stara, puna grudvica i nekako je visila.

Sve žene znaju kako celulit može biti prava noćna mora. To su vam oni momenti kada želite da obučete omiljenu mini haljinu, ali vas je stid. Odlazak na plažu za vas postaje nemoguća misija. Ne samo što će drugi videti tu tzv. narandžinu koru, nego vas je stid sebe same.

A onda sam shvatila da nešto moram da menjam!

Ja sam otkrila

Pa da li onda treba da se krijete ili da živite?

Kada sam pre godinu dana odlučila da se rešim celulita, otišla sam odmah u prvi kozmetički salon i zakazala maderoterapiju. Srećna sam otrčala na prvi tretman, ali sa tugom sa njega i otišla svojoj kući. Ja sam imala takve bolove, devojka mi je cele noge ostavila u modricama. Kakav stres.

Rekla sam “Nikad više”. Onda sam krenula malo da istražujem po internetu, ne bih li saznala kako celulit nastaje i da dobijem neke efektne i brze savete. Nakon mnogih tekstova, otkrila sam da je tajna u vežbanju, ishrani i vodi. To je bio moj zaključak, u tom trenutku.

Ishranu sam krenula odmah da korigujem, na mom jelovniku uvek je bilo svežeg voća i povrća, pila sam i do osam čaša vode na dan, ne bi li izbacila što pre sve toksine iz organizma. Iskreno vam pričam, meni se već trećeg dana jelo meso i nešto slatko, a od toliko vode ja sam trčala non stop u wc. Sve to, dodatno me je činilo nervoznom.

Onda sam se pitala “Pa kako te druge žene uspevaju, šta to one rade drugačije od mene?”

Onda je nastupilo stanje očaja, kada imate utisak da ste sve probali, a kao da ste neki baksuz kome baš ništa ne ide. “Zašto baš meni?”, to sam se stalno pitala. Celulit je i dalje bio svuda po butinama i zadnjici.

 

Tada sam otkrila Celuleks!

U to vreme na poslu smo primili novu kolegincu. Ona je bila veoma atraktivna, mlada osoba koja je tako sigurno i samouvereno nosila kratke haljine. U to vreme tražila sam i čitala iskustva žena koje su uspele da se izbore sa celulitom. Sve se nekako poklopilo.

Koleginicu sam pitala jednom prilikom kako uspeva da ima tako savršene noge i upravo ona mi je preporučila Celuleks. Upravo ovaj gel su takođe pohvalile mnoge žene, čija sam iskustva uspela da nađem na internetu. 

Obzirom da sam videla na njoj da krema ima efekta, jer nije bilo ni traga celulita na njenim nogama, ja sam odmah poručila kremu, jer mi je ona upravo bila primer da krema daje rezultate. Rekla mi je da gel naručuje na sajtu: https://www.ovotaris.com/celuleks.html

Ja sam je mazala dva puta dnevno, bila sam jako uporna. Nakon samo tri nedelje korišćenja, moja koža je postala tako glatka i nežna, da svojim očima nisam mogla da verujem.

Posle toliko godina konačno vidim promene na svom telu. Celulit se smanjio, a strije koje su takođe bile na telu su izbledele. Ono što je meni najvažnije, moja zadnjica postala je savršena – tako da svaki kupaći kostim na mom telu stoji savršeno.

celuleks

Ova krema, osim toga što daje neverovatne i brze rezultate, veoma blaga, tako se lepo razmazuje, a  još brže upija. Sasvim je prirodna, što je meni posebno važno, a dok se maže, pruža efekat hlađenja.

Mogu vam reći da sam ja sada jedna vrlo srećna i uvek nasmejana žena. Ne razmišljam o dužini svoje haljine, ne brinem se kako ću preživeti deset dana na moru – sada je more konačno ono čemu se ja radujem. 

 Moja preporuka svim ženama je da probaju ovaj fantastičan gel. Sve što treba da uradite jeste samo jedan klik ka njihovom sajtu https://www.ovotaris.com/celuleks.html .

 

Test