Naslovna » Anticelulit helanke! Samo ih obuci i one sve rade za tebe!
Telo

Anticelulit helanke! Samo ih obuci i one sve rade za tebe!

anticelulit helanke

Vodiš rat sa celulitom? Uz sve vežbe koje radiš, da li si čula za anticelulit helanke? Možeš vežbati u njima, a kako to da helanke skidaju celulit sa tela?

Kada je celulit u pitanju, znaj da ga velika većina žena ima i da sve muči isto pitanje. Kako ga se rešiti?

Anticelulit helanke su nešto što će ti vratiti veru u to da celulit može da nestane jednom i zauvek.

Helanke rade za tebe čak i dok sediš.

Sigurna sam da ti ovo zvuči super?

Helanke za mršavljenje i celulit su prvo postale veoma popularne na društvenim mrežama, ali vrlo brzo su privukle pažnju svim ženama i stekle simpatije u čitavom svetu lepote.

Za anticelulit helanke mnogi tvrde da definitivno spadaju među najbolje proizvode u borbi protiv celulit.

Anticelulit helanke jesu nešto što će veoma doprineti tvojoj borbi protiv celulita! Ali na koji način, kako deluju i od kog materijala su pravljenje, sve te čeka u nastavku.

Zašto anticelulit helanke?

Kad rešiš da sebi priuštiš anticelulit helanke videćeš i sama da je izbor helanki tog tipa zaista velik i šarenolik.

Prvo što će ti privući pažnju je to da su veoma moderno dizajnirane, raznih boja i dezena, tako da je super to što imaš velik izbor. Nisi ograničena, tipa samo crne, a ti na primer crnu boju nikako ne voliš.

To su u osnovi specijalno dizajnirane uske rastegljive pantalone koje imaju zadatak da ti podržavaju pravilan tonus mišića i da ti pomognu da skineš nagomilan i vidljiv celulit na površini kože. 

Najbolje je da ih zamisliš kao steznik i pojas za donji deo tela.

Ove helanke su malo uže nego klasične i razlikuju se naravno u materijalu od standardnih pamučnih helanki koje nosiš. 

Ova vrsta helanki pokriva struk, zadnjicu, butine, i noge do pola lista. Veoma su atraktivnog dizajna tako da možeš da ih nosiš i tokom svakodnevnih aktivnosti.

Zbog stila, dizajna i materijala od kojih su napravljene možeš ih komotno nositi i ispod većine odeće.

Sigurna sam da si toliko puta čula iskustva, kako drugarica, tako i drugih žena, kako su se borile, ali neke i izborile sa celulitom. Pročitaj i šta nam je Tanja otkrila, verujem da ćeš se prepoznati u njenim rečima!

Ona je jako dugo imala problem sa celulitom. Čak je probala i moge dijete, ali su kod nje rezultati izostali. Tražila je brzo rešenje! I našla je! 

Kako je Tanja uspela trajno da se reši celulita, saznaj na ovom linku  https://onaportal.com/kako-je-celulit-postao-moja-proslost/

sastav anticelulit helanke

Sastav je ono što ih čini delotvornim!!

Na šta treba obratiti pažnju kod kupovine pravih anticelulit helanki?

Izbor pravih anticelulit helanki može biti veoma izazovan i u moru onoga što se nudi važno je da odabereš pravu stvar. Prvo na šta treba da obratiš pažnju jesu materijali!!

Kada su u pitanju materijali, najčešće korišćeni su spandeks, najlon, poliester i poliamid.

Poliamid su, što je poznato koristili naučnici NASE za izradu odela koja aktiviraju cirkulaciju i protok krvi tokom dužeg perioda neaktivnosti. Ovi materijali nude veliku fleksibilnost, glatkoću i čvrsto prijanjaju uz kožu.

Kombinacija materijala koja je izuzetno dobra i koja se među kupcima visoko kotira je kobinacija najlona i poliamida.

To je miks materijala koji će ti najbolje prijanjati uz kožu. Po pravilu ova vrsta helanki gotovo uvek ima visok struk, zato obavezno kod izbora gledaj da imaju “pojas oko pojasa”. 

A kako to pojas oko pojasa?

Kada kažem pojas oko pojasa tu mislim na to da je u predelu struka materijal dupliran i dizajniran da tu dodatno stimuliše i pojača znojenje.

Na taj način ti pomaže u bržem sagorevanju masti, oblikovanju struka i uklanjanju celulita na stomaku, ali i na drugim mestima po telu.

Upravo će ti pojas držati čvrsto stomačne mišiče što je i sama znaš jako važno dok treniraš, šetaš, radiš bilo šta. Na taj način sa jakom potporom stomaka imaćeš i pravilniju potporu za kičmeni stub. 

Prenizak struk je nekima neudoban, pa zato kod izbora helanki uvek gledaj da struk bude visok, prvenstveno zato što će ti visok struk helanki svakako zahvatiti i veći deo stomaka, pa ćeš imati bolji učinak kada je sagorevanje sala na stomaku u pitanju. 

Iako pojačavaju znojenje pravljene su tako da ti to prilikom treninga ili svakodnevnih aktivnosti ne smeta. 

A kako to da ne smeta znoj, pitaš se?

Možeš da treniraš koliko god želiš i koliko ti je potrebno, one upijaju odlično znoj, a njihova prozračnost će ti odlićno doći tokom jačeg tempa treninga za mršavljenje. 

Ono što je zanimljivo je upravo to da nošenjem ovih helanki možeš sprečiti povrede mišića, zato što čvrsto drže muskulaturu

Kako se održavaju helanke?

Održavaju se veoma lako, pereš ih ili ručno ili na trideset stepeni!

Kada je vremensko ograničenje za nošenje u pitanju to je tri sata. Dakle tri sata treninga, trčanja, šetnje, vežbe za celulit… i nakon toga ih skidaš i pereš.

Brzo se suše tako da to ne predstavlja nikakav problem kada je održavanje u pitanju.

Što se veličina tiče, neke se prodaju sa klasičnim veličinama S,M,L,XL, 2XL a neke idu u vidu razmera 64-72, 86-97…Dakle pre kupovine obavezno izmeri obim struka i butina.

Ako ti se desi da naiđeš na model koji se prodaje po obimu, da znaš sve i da budeš spremna.  

Najgušće tkanje je na butinama i zadnjici, gde naravno i u većini slučajeva ima i najviše celulita. 

Prednosti helanki za celulit!

Kada bismo podvlačili crtu za i protiv anticelulit helanki ono što bi sigurno ove helanke izbacilo na prvo mesto i navelo te da ih kupiš prvenstveno je:

  • pojačana cirkulacija i znojenje
  • ubrzana razgradnja masti
  • praktične i udobne
  • prate liniju tela možeš preko njih nešto da obučeš
  • lepo dizajnirane i udobne
  • lake za održavanje(peru  se  ručno ili na 30 stepeni, brzo se suše)
  • sve žene mogu da ih nose

Važno je napomenuti da kod anticelulit helanki nema kontraindikacija. Međutim ono što je još važno da znaš, ako imaš problematičnu kožu sklonu iritaciji potrebno je da se posavetuješ sa lekarom oko nošenja.

Za tebe je onda pravo rešenje anticelulit gel. Ili još bolje gel za celulit koji hladi. Uvek vodi računa da to budu biljni sastojci, pažljivo birani iz prirode, sa glavnim sastojkom bršljenom za celulit.

Kako anticelulit helanke deluju na sam celulit?

Upravo materijal je ono što čini ove anticelulit helanke tako posebnim!

Tkanina apsorbuje telesnu toplotu i pretvara je u energiju koja duboko prodire u tkiva i deluje na ćelijskom nivou i  na taj način se upravo mikrocirkulacijom razgrađuje površinski, ali i dubinski tvrdi celulit.

Sastav helanki tj. mikrokapsule koje ih grade prilagođavaju se svakom tvom pokretu mišića i pritiskom na kožu razbijaju masne naslage na nogama, zadnjici ili stomaku.

Dok se krećeš one te masiraju, tebi je super i celulit na butinama se polako i sigurno razgrađuje. 

Sad se sigurno pitaš:”A  kako mi to pomažu dok sedim i ništa ne radim, ima li efekta?”

Naravno da ima i dok sediš.

One zbog svog sastava i gustine materijala pojačavaju znojenje i na taj način vrše neophodnu detoksikaciju organizma, koja je jako važna kada je borba sa celulitom na nogama u pitanju.

Celulit u stvari i predstavlja nagomilane otrove ispod površine kože, koje treba razgraditi i na taj način uništiti. 

Samo tkanje da tako kažem ovih helanki je upravo takvo da su napravljene kao mikro kuglice, tako da i dok sediš ili se lagano šetaš one masiraju i pokreću cirkulaciju.

Iskoristi to vreme dok sediš i odmaraš da dodatno unaprediš funkciju helanki.

Kako ćeš to postići?

Na prvom mestu masaža!

Dakle dok sediš, sebe počastiš jednom masažom. Sama i u udobnosti svog doma i svoje fotelje.

Zavali se u fotelju, obuci helanke i masiraj se.

Anticelulit masaže su ekstra stvar u svako doba dana. Prijaće ti celulit masaža kod kuće, opustićeš se, a samim tim i dodatno udvostručiti efekat helanki. Masiraj se i pokreni cirkulaciju, a anticelulit helanke će odraditi svoj deo posla.

Videćeš i sama, tako udružene helanke i masaža napraviće bum i vodeni celulit će ubrzo nestati.

Na drugom mestu trening!

Pored masaže, trening je, to i sama znaš ono što se uvek preporučuje kada je celulit na zadnjici u pitanju, ali i masne naslage.

Svakako da je dobro da budeš u formi. I kroz lagane vežbe za mršavljenje možeš puno da učuniš i za svoju figuru, ali svakako i da pokreneš cirkulaciju i umanjiš celulit.

Radićeš na svom izgledu, svojoj dobroj formi i naravno na uklanjanju celulita.

Posebno ako se baviš sportom i fitnesom, anticelulit helanke će ti omogućiti da podigneš svoj trening na jedan znatno viši nivo. 

Vežbaj koliko god želiš. Helanke će pokrenuti cirkulaciju, mikrokapsule iz njihovog sastava te masiraju i time imaš trostruki dobitak: trening, masaža i pojačano znojenje.

Koža će ti odgovoriti tako što ce postati zategnuta i bez celulita, a ti ćeš biti ponosna na sebe i svoje rezultate.

Koža je to već znaš najveći organ, ona ima prvenstveno zaštitnu ulogu, a to je da štiti unutrašnje organe od povrede i čitavo naše telo, ali ima i ulogu filtera tačnije prečišćivača. 

Veliki procenat otrova iz nažeg tela izbacuje se preko kože. Jedan deo otrova koji ostaje u koži manifestuje se i kroz pojavu celulita po celom telu. 

Znoj i izlučivanje znoja imaju jako važnu ulogu u rešavanju problema celulita. 

Koža se čisti od toksina, helanke te dodatno greju i bukvalno imaju ulogu saune na tvom telu. 

Evo i još jednog predloga za tebe!

Napravi eksperiment, vozi biciklu u običnim helankama pola sata malo jačim tempom. A onda sledećeg puta u aticelulit helankama vozi isto pola sata bicikl i možes slobodno laganijim tempom.

Videćeš koliko si se više oznojila nakon anticelulit helanki, iako si vozila laganije i za tebe lakše efekat je baš zbog anticelulit helanki veći. 

Dakle, masti se tope mnogo brže, celulit se bolje i brže razgrađuje i samim tim je efekat bolji. Ti sama ćeš se osećati mnogo zdravije, lepše i ispunjenije nakon korišćenja ovih helanki.

helanke protiv celulita

Kako se još anticelulit helanke koriste?

Prvenstveno kada su anticelulit helanke u pitanju koriste se već samim nošenjem, tj. deluju iako ih samo nosiš. Samim tim što ih nosiš činiš prilično u borbi protiv adipoznog celulita.

Osim obične masaže, možeš da praktikuješ masažu sa masažerom. Obuci helanke, uzmi masažer za celulit i na mestima koje ti pokrivaju helanke, a imaš celulita, lagano masiraš. 

U početku laganije masiraj, ali nakon 15-20 minuta slobodno pojačavaj tempo. Time ćeš dodatno ubrzati cirkulaciju i protok krvi.

Masiraj uvek od kolena ka butinama, time ćeš pokrenuti limfu i imaćeš bolje rezultate.

Anticelulit masaže su izuzetne kada je rešavanje problema celulita u pitanju; veliki deo takvih masaža možeš da odradiš i kod kuće.

Sediš, odmaraš i smanjuješ celulit. Nakon dve nedelje rezultati će biti veoma, veoma vidljivi. 

Na ovaj način pokrećeš cirkulaciju, pojačavaš znojenje; efekat masažera i helanki se međusobno nadopunjuju, a to je ono što ti želiš. Sada sa dve strane napadaš protivnika.

Nakon ovog tretmana tj. masaže sa masažerom u helankama, možeš kožu da namažeš nekim anticelulit gelom na prirodnoj bazi ili kremom za celulit.  

Na drugom mestu svaki tvoj odlazak u teretanu, neka malo duža šetnja ili trčanje, ili najobičniji kućni poslovi, sve to radi dok nosiš ove helanke. Ti dok usisavaš, brišeš prašinu i praviš  kolače potpuno nesvesno ćeš smanjivati svoj celulit i nijedan minut vremena neće proteći uzaludno. 

Zato što ti nosiš svoje anticelulit helanke koje te greju i znojiš se uništavaš dosadni, i onaj vodeni celulit.

Veruj mi da nećeš moći da se odvojiš od njih  kada shvatiš koliko su delotvorne i dobre. Minimum pet puta brže rešavaš problem celulita sa njima nego bez njih.

Na pitanje koliko treba da ih nosiš odgovor je kompleksan.

 Ako ih budeš nosila redovno 30 dana, pa čak i da ništa ne treniraš videćeš rezultate.

Ono što je važno, jeste  da ćeš ako pravilno treniraš, radiš vežbe za celulit, ishranu obogatiš svežim voćem i povrćem, piješ puno tečnosti i nosiš anticelulit helanke u istom periodu od 30 dana imati mnogo bolje rezultate, nego ako ih samo nosiš i sediš.

Rezultati koje možeš da očekuješ?

Rezultati nakon korišćenja anticelulit helanki neće izostati, u to budi sigurna. U pitanju je proverena stvar koja deluje i koja i te kako uklanja celulit na zadnjici i nogama. 

Prvo što ćeš primetiti, je to, da su ti noge na dodir pa čak i na izgled pojačanog mišićnog tonusa. 

Svi otrovi koji su se nagomilali na površini kože će izađi usled pojačanog znojenja. Noge će ti biti lepše i naravno posle mesec dana ili mesec i po videćeš da je celulit na mnogim mestima nestao ili se prilično smanjio.

Obim butina i struka takođe se smanjuje, ti ćeš se osećati zdravije, lepše i naravno da ćeš biti ponosna na sebe što si uspela da staneš na put celulitu.

Mnoge devojke tvrde da su ranije otkrile helanke i celulita bi se ranije rešile. Ne bi toliko vremena potrošile na druge tretmane u salonima, već bi sa helankama mnogo brže rešile svoj problem.

Sada nakon toliko vremena one svedoče da imaju lepu odevnu stvar u svom ormanu, koja pored toga što je odlična i udobna za nošenje dodatno čini mnogo za njihovo zdravlje.

Zaista bi bilo šteta da makar ne probaš anticelulit helanke, da ih kombinuješ sa laganim treninzima, šetnjom, masažom i sa svim onim što će biti povoljno i dobro u tvojoj borbi sa celulitom. Rezultati neće izostati u to budi sigurna.

Avatar

Jelena Drašković

Profesor srpskog jezika i književnosti.Volim da čitam i istražujem tuđe rukopise.Takođe gajim ljubav prema pisanju proznih tekstova. Pisanje mi predstavlja zadovoljstvo, ali i izazov.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test