Naslovna » Kako povećati grudi za 5 dana? Postoji li ikakvo rešenje?
Telo

Kako povećati grudi za 5 dana? Postoji li ikakvo rešenje?

kako povećati grudi za 5 dana

Kako povećati grudi za 5 dana na prirodan način i bez operacije? Može li to uopšte? Kako? Hajde da saznamo možeš li za pet dana zaista dobiti veće grudi.

Bilo da su male, srednje ili velike, grudi su najlepši ukras ženskog tela. Međutim, s obzirom na trendove koje nam donosi moderno doba, u fokusu su veće grudi koje mame poglede i uzdahe muškog pola.

Većina žena želi veće grudi zbog sebe i ličnog zadovoljstva, ne samo zbog muških pogleda. Svesne smo da nam svaki komad odeće lepše stoji ukoliko istaknemo bujno poprsje. Tada smo sebi zavodljivije i osećamo se privlačno, a to je sjajan osećaj!

Zato, ako i ti sanjaš o većem obimu i razmišljaš kako povećati grudi za 5 dana, ne skrivaj to jer si u toj želji potpuno bliska ženama širom planete.

S obzirom da nam je brzina priroritet u današnje vreme, isto tako želimo instant rezultate i kad su veće grudi u pitanju.

Ali, zaista kako povećati grudi za 5 dana? 

Odgovor je možda očekivan i predvidiv. Hirurškom intervencijom, naravno!

Ne za 5 dana, za samo par sati koliko traje operacija, možeš uvećati grudi i za nekoliko brojeva. Veličinu grudi određuješ sama u konsultacijama s lekarom, nakon toga pratiš uputstva i brz oporavak je tu. Ovo je najlakši način i odgovor na pitanje kako da povećaš grudi za pet dana.

Da vidimo odmah na početku o čemu je reč!

Kako povećati grudi za 5 dana?

Hirurške intervencije uvećanja grudi su do sada dostigle neverovatne razmere, tako da postoji niz intervencija koje se mogu izvesti u cilju povećanja dojki

U zavisnosti od želje pacijentkinje, grudi se mogu uvećati implantima, hijaluronom ili sopstvenim masnim tkivom.

Silikonske proteze su za sad vodeći trend u hirurškom svetu. Za povećanje grudi hijaluronskom kiselinom moraće još malo da se pričeka jer ove metode nisu dovoljno ispitane niti u toj meri korišćene kao tradicionalne hirurške metode.

Kada je reč o popunjavanju grudi sopstvenim masnim tkivom, tzv. lipofilingu, postoje mnoge prednosti ali i mane. Ova intervencija podrazumeva da se masna tkiva uzimaju iz drugih delova tela, najčešće zadnjice i bokova, a potom se ubrizgavaju u grudi

Prednost ove intervenvencije jeste što gotovo nikada ne može doći do alergijskih ili drugih reakcija na strano telo jer je u pitanju sopstvena mast.

Međutim, mana je što se sa gubitkom kilograma gubi i masno tkivo iz grudi. Sem toga, mršavije dame nemaju dodatni izvor masti na telu tako da ne mogu raditi lipofiling. 

Dakle, ograničenja postoje. 

Pre nego što ti otkrijem trikove za veće grudi za tako kratko vreme, super stvar je što možeš da pročitaš iskustva i drugih devojaka. Dragica je mlada devojka koja je oduvek želela da ima veće i zategnute grudi. 

Tražila je za sebe samo najbolje i isključivo prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

I da dodam, u potpunosti je razumljivo ako nisi spremna da legneš pod hirurški nož, zato rešenje treba da potražiš u prirodnim načinima kako povecati grudi za 5 dana.

veće grudi za 5 dana

 

Veće grudi za 5 dana na prirodan način

Možda će te odgovor razočarati, ali osim ako nije reč o intervenciji lekara, slaba je verovatnoća da ćeš svoje grudi povećati za 5 dana. Za tako kratko vreme možeš podstaći rast grudi i krenuti sa metodama koje na duže staze daju sigurne rezultate. 

Dakle, ohrabrujuća činjenica je da ipak možeš povećati grudi prirodnim putem ako budeš istrajna i pratiš sledeće savete.

Za sve što je prirodno potrebno je vreme. Ni drvo ne poraste za dan, a prozvodi kiseonik čitavog svog veka. Tako i grudi! Ako su nam toliko bitne, ne moraju porasti za dan ili 5 dana

Instant rezultat i vizuelno povećanje grudi za 5 dana možeš dobiti uz nekoliko trikova, a za trajniji efekat i pravo uvećanje obima grudi potrebno je vreme i strpljenje.

O tome ćemo nakon trikova!!

Rast grudi je uslovljen hormonskim reakcijama tokom puberteta, genetskim predispozicijma i lučenjem hormona tokom života žene. Najvažniji hormon tokom procesa rasta grudi je estrogen

Dok ne pređemo na priču o unosu estrogena za povećanje grudi prirodnim putem, hajde da vidimo kako tvoje grudi mogu izgledati veće za 5 dana.

Trikovi za vizuelno povećanje grudi

Dakle, nisi za hirurgiju, a želiš trenutne rezultate i pitaš se kako da povećaš grudi za pet dana? Pa, vrlo lako uz sjajne trikove koji pomažu svakoj dami da istakne ono najzavodljivije na sebi.

 Ovo su male tajne kako povećati grudi za 5 dana.

Push up grudnjak za trenutno uvećanje grudi

Jedan od načina da za nekoliko sekundi postigneš efekat većih grudi  i primamljivog dekoltea jeste da nosiš push up grudnjak. Oni su dizajnirani tako da jastučićima automatski pruže podršku i podignu tvoje opuštene grudi.

Većina žena ima barem jedan push up grudnjak u svom garderoberu i oni zaista daju bujniji izgled grudi povećavajući njihovu veličinu i do dva broja. 

Međutim…

Kao što znaš, ovaj izgled dekoltea nestaje kad grudnjak skineš. Ovo jeste način kako povećati grudi za 5 dana, ali nije dugoročno rešenje. Sem toga, u vrelim letnjim danima ti sigurno ne prija dodatni sloj sunđera koji steže tvoje grudi.

Push up grudnjaci su takvi da ih je potrebno malo jače zategnuti kako bi poprsje izgledalo zanosno. 

Ovo zatezanje i zatvaranje ne prija koži tvojih grudi jer je protok krvi zaustavljen. Da bi imala veće grudi, koža mora imati nesmetanu cirkulaciju koju treba iznova podsticati, a ne zaustavljati. 

Zato ove grudnjake nosi što je ređe moguće jer je zdravlje grudi ipak važnije od izgleda. 

Trake za podizanje grudi su odlična podrška opuštenim grudima

Ako se uz tvoju haljinu, bluzu ili majicu ne uklapaju trake od grudnjaka, bretele ili sunđerasti dodaci, možeš da koristiš trake za podizanje grudi.

One su efikasne na više načina, podižu grudi i drže ih u pravilnom položaju. Praktične su jer su skoro nevidljive ispod odeće a daju lepši izgled grudima. Posebno su dobre nakon perioda dojenja kada mamama treba podrška za grudi zbog prirodnog opuštanja. 

Zbog ovih prednosti, definitivno zaslužuju mesto na našoj listi kako povećati grudi za 5 dana.

Međutim, kao i grudnjaci za podizanje grudi, i trake imaju svoje mane jer se lepe na kožu i mogu je oštetiti. Lepak koji se koristi nije 100% bezbedan za kožu pa makar bio napravljen od najprirodnijih materijala. 

Iako sve ovo deluje kao fenomenalan trik da male grudi izgledaju veće i, da, imaćeš veće grudi za 5 dana, ipak treba razmisliti o nečemu što će dati dugoročnije rezultate za povećanje grudi.

Silikonski ulošci za grudnjak koji uvećavaju grudi za ceo broj

Silikonski ulošci za grudnjak su veoma praktični i brzo podižu grudi, nevidljivi su i nisu neprijatni za nošenje. Dobro kod ovih uložaka, pored trenutnog efekta većih grudi, jeste što su uvek na dohvat ruke, prilagođavaju se obliku svačijih grudi i uklapaju u svaki grudnjak.

Mana im je što silikon zatvara pore i ne dozvoljava koži da diše pa može doći do znojenja. Silikon nije prirodan materijal koji će propustiti vazduh kroz sebe i dati tvojoj koži dovoljno kiseonika.

Ovi ulošci koji se lepe unutar grudnjaka jesu rešenje koje tražimo i koje će uvećati grudi za 5 dana, ali zamisli koliko koža pretrpi za tih par sati svakodnevnog nošenja. 

Postoje i silikonski grudnjaci koji imaju kopču na sastavu grudi i jednostavno se zalepe na dojke. Pošto nema traka i bretela, gotovo su nevidljivi ispod odeće.

Ali, sa silikonskim grudnjacima postoji poteškoća što grudi nemaju potporu. Dakle, dobićeš za jedan broj veće grudi ali ukoliko grudi prirodno nisu zategnute i čvrste, ovaj grudnjak neće uspeti da podigne grudi niti će tako lepo izgledati kao što izgleda na modelima sa reklame za ove proizvode.

Uzevši u obzir sve prednosti i mane silikonskih uložaka i grudnjaka, opredeli se za ovu varijantu uvećanja grudi kad imaš neki poseban povod ili kada to tvoja odeća baš zahteva. 

Ipak, postoji još načina kako povecati grudi za 5 dana, zato hajde da vidimo šta još možeš da iskoristiš.

Majice i bluze koje vizuelno prirodno povećavaju grudi

Mnogi odevni predmeti mogu sakriti nedostatke koji nam smetaju, mogu istaći ono što želimo i dati nam osećaj komocije i samopouzdanja. 

Letnja garderoba je odlična za to i sa njom lako možeš dobiti efekat većih grudi za 5 dana. Nego, da vidimo kakav nam je kroj potreban.

Majice, košulje i bluze u kojima će tvoje grudi izgledati veće ne treba da imaju dubok dekolte, ali zato treba da budu skrojene tako da u prvom planu bude bista.

 Ne, nije kontradiktornost! 

Naime, ukoliko tvoja majica ili bluza otkriva tvoja ramena, sečena je do linije grudi i nije previše uska, tvoje grudi će izgledati veće i oblije.

Još jedan izuzetno važan detalj su karneri. Karneri na majicama i bluzama daće raskošan, letnji i romantičan izgled tvojoj figuri a tvoje grudi će izgledati veće nego što jesu.

Poslednji ali veoma važan detalj u vezi sa odevnim predmetima u kojima grudi izgledaju veće jeste cvetni motiv. 

Verovala ili ne, cvetni motivi na majicama, kupaćim kostimima i bluzama, odaju utisak da su grudi veće za čitav jedan broj. Biraj dezene sa što krupnijim cvetovima i videćeš da će ti grudi vizuelno izgledati krupnije i veće

Nakon ovih brzih rešenja, sasvim je razumljivo da ćeš pomisliti- Ali ja želim veće grudi uvek, a ne samo dok nosim grudnjak, trake ili druga pomagala za vizuelno uvećanje, sem toga, želim da povećam grudi za 5 dana! 

Normalno je da želiš veće grudi zauvek i da to bude u što kraćem roku, pa svi ih želimo!

Zato, hajde da se fokusiramo na prirodne načine uvećanja grudi koje će nam rezultate doneti sporije, ali trajne i potpuno bezbedne. 

U prirodi je odgovor na pitanje – kako povećati grudi za 5 dana?

Krema za uvećanje grudi! Način br. 1 za bujniji i lepši dekolte

Ukoliko se pitaš kako povećati grudi za 5 dana prirodno, na internet pretraživačima će ti se uvek, kao jedno od prvih rešenja pojaviti krema za povećanje grudi.

Ove kreme su proizvedene po specijalnoj recepturi i sadrže sastojke koje poseduju biljke prepune fitoestrogena

Ovaj biljni hormon se u našem telu ponaša kao ljudski estrogen za koji smo spomenuli da je ključ za rast grudi.

Među najpopularnijima su one kreme koje sadrže seme piskavice, pa je krema od piskavice za rast grudi veoma tražena na tržištu. 

Na spisku biljaka koje kreme za povećanje grudi poseduju, obično se nalazi hmelj, laneno seme i drugi izvori fitoestrogena. 

Biljke od kojih rastu grudi nikako ne mogu biti štetne, a dobro kod krema koje ih poseduju jeste što podstiču cirkulaciju kože grudi, daju joj volumen i spolja utiču na rast grudi. Neka ti za trenutak ova reč “spolja” bude u fokusu, jer…

Preparati za povećanje grudi koji se unose oralno, piju u vidu praha, tečnosti ili kao tablete za povećanje grudi, nisu uvek najbezbednije rešenje za svaku ženu. Ovakav tretman kojim se na povećanje grudi utiče iznutra, unošenjem estrogena oralnim putem, nije poželjno primenjivati bez nadzora lekara. Na njima možda piše da ćeš povećati grudi za 5 dana, ali to nije baš moguće.

E, upravo je zato delovanje na rast grudi spolja najbezbedniji i najpoželjniji metod. 

Ali i ovde treba biti obazriv jer na tržištu ima mnogo krema koje nisu na prirodnoj bazi. Zato, pažljivo čitaj sastav i odaberi kremu koja baš tebi odgovara. Među njima se garantovano nalazi ona koja će ti pomoći kako povećati grudi za 5 dana.

kako do većih grudi za pet dana

 

Masaža kao delotvoran način za uvećanje grudi

Dejstvo kreme za povećanje grudi možeš podstaći i do nekoliko puta ukoliko primenjuješ masažu za grudi.

Ove masaže su blagodet za kožu ali i za unutrašnji sastav dojki

Ukoliko kružnim i laganim pokretima masiraš grudi, limfni čvorići unutar dojke omekšavaju i dolazi do bolje prokrvljenosti i stvaranja kolagena.

Tokom masaže dolazi do ubrzanja regeneracije tkiva dojki što znatno utiče na povećanje grudi, ali i njihovo zdravlje. Istraživanja pokazuju da se masažom znatno smanjuje rizik od raka dojki upravo zbog prokrvljenosti i regeneracije ćelija unutar tkiva.

Dobra krema za rast grudi i masaža su dobitna kombinacija ukoliko je tvoj izbor prirodno i postepeno povećanje grudi. Ova kombinacija će znatno uticati na tvoj plan kako povećati grudi za 5 dana.

Hrana ti takođe može pomoći da uvećaš grudi

Verovatno si čula da pojedine namirnice mogu uticati na povećanje grudi, i ovo je zaista tačno i vredno je probati. Možda nećeš povećati grudi za 5 dana ali ćeš sigurno započeti proces njihovog povećanja.

Ishrana namirnicama koje u sebi sadrže povoljnu količinu fitoestrogena jeste najbezbedniji način delovanja na rast grudi iznutra. Ne samo fitoestrogene, zahvaljujući ovoj ishrani unećeš i druge nutrijente koje će tvom telu i organizmu doneti mnogobrojne benefite.

Među super hranom za rast grudi nalazi se sve ono uobičajeno iz piramide ishrane

soja, žitarice od celog zrna, semenke i orašasti plodovi, zeleno lisnato povrće, morski plodovi, komorač i proizvodi od mleka.

Nećeš verovati, ali mnoge dame koriste i margarin za rast grudi.

Kao što vidiš, sve ove namirnice su lako dostupne i pored toga što podstiču rast grudi, sadrže veliki broj hranljivih materija važnih za pravilno funkcionisanje organizma.

Ne moraš brinuti o neželjenim efektima, jedini efekat jeste prirodno, doduše nešto sporije, ali sigurno povećanje grudi. Za 5 dana ćeš svakako primetiti razliku.

Veliki udeo u rastu grudi mogu imati i čajevi!

Čajevi za rast grudi su sastavljeni od biljaka koje poseduju visoku koncentraciju fitoestrogena i još jedan su dobar način za povećanje grudi.

Među čajevima za povećanje grudi ističe se čaj od piskavice, čaj od čička za rast grudi, od komorača, hmelja, kao i druge mešavine čajeva.

Probaj i tajni bakin recept za rast grudi koji će ti se sigurno dopasti.

Čajevi će ti mnogo pomoći za rast grudi i zato ih dodaj na listu za kupovinu, jer ti mogu pomoći u cilju povećanja grudi za 5 dana.

Vežbe će ti pomoći da povećaš grudi, i to za 5 dana

Kad je reč o vežbama, tu već ima mesta da govorimo o vidljivim rezultatima povećanja grudi za samo 5 dana.

Naime, postoji veliki broj preporučenih vežbi za grudi koje zaista daju čvršće, zategnutije i lepo oblikovane grudi. Možeš ih ponavljati u više serija i raditi svakodnevno jer ćeš tako ojačati mišiće grudnog koša i dobiti podignute, čvršće i mnogo oblikovanije grudi. 

 Grudi su sastavljene od mekog potkožnog tkiva koje se lako oblikuje, i zato je moguće da rezultate vežbanja i efekat uvećanja grudi vidiš za 5 dana.

Među najboljim vežbama za povećanje grudi su sklekovi, kruženje rukama u smeru kazaljke na satu i vežbe oslanjanja rukama o zid.

Probaj i druge preporučene vežbe, koristi kremu za rast grudi uz masaže i hrani se raznovrsno, ovim ćeš sigurno podstaći uvećanje grudi za 5 dana. 

Možda ih nećeš uvećati do željene veličine, ali moraš biti svesna da je za sve potrebno vreme i da se svaki trud isplati. Zato je najbolje da se ne opterećuješ time da li je moguće imati veće grudi za nedelju dana.

Daj svojim grudima priliku da te iznenade svojim blagim ali primetnim rastom uz ove savete i preporuke koje si pročitala. 

Avatar

Gorica Bojković

Profesor sam književnosti i popravljač sveta. Volim da učim, maštam, popravljam i ulepšavam sve što me okružuje.
Pisanje mi je način života i pokretač koji me tera da svakog dana budem bolja nego juče, makar za nijansu.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test