Naslovna » Hrana za veće grudi za tvoj lep dekolte!
Telo

Hrana za veće grudi za tvoj lep dekolte!

hrana za veće grudi

Hrana za veće grudi je tu, kao rešenje za male grudi. Biraj pažljivo namirnice i videćeš vremenom rezultate. Saznaj koja je to hrana koja povećava grudi.

Na žalost, plastična hirurgija je preskupa. Za jednu operaciju grudi, potrebno je izdvojiti veliku količinu novca, a priznaćeš, većina devojaka nema tu mogućnost, a ni hrabrosti. U nastavku teksta, pročitaj, koja je to hrana za veće grudi, tj. koja hrana povećava grudi.

U vreme puberteta, devojčice žele da izgledaju privlačno dečacima. Već tada se javlja potreba za većim grudima, oblikovanijom i većom zadnjicom. Neke devojčice jednostavno zbog sebe žele da imaju veće grudi, dok druge žele, samo da bi se to dopalo dečacima. 

Već tada kruže priče, kako se dečacima sviđaju devojčice sa velikim i lepim grudima, pa mnoge devojčice bivaju ismevane zbog toga što imaju male grudi. Na žalost, živimo u lažnom svetu, gde su veoma popularne rijaliti zvezde, starlete.

Devojčice pokušavaju da izgledaju kao njihovi pogrešni uzori. Istraživanja su pokazala da većina devojčica, koje pune 18 godina, kao poklon za rođendan, od roditelja zatraži plastičnu hirurgiju, tj. povećanje grudi. Naučnici su dokazali da plastična hirurgija nije jedino rešenje za povećanje grudi.

Oni tvrde da određenom ishranom grudi rastu. Na taj način će se plastična hirurgija zameniti zdravom ishranom, koja će dati pozitivne rezultate. Ukoliko kombinujete hranu i kremu za grudi, dobićete čvrste, lepo oblikovane i veće grudi.

Uvođenjem određenih namirnica, o kojima će biti više reči u nastavku teksta, to postaje moguće!

Hrana za veće grudi

Uvođenjem različitih namirnica, koje će ti biti hrana za veće grudi, počećeš da se hraniš zdravo. Tvoje grudi će zaista porasti, a pritom nećeš potrošiti novac na plastičnu hirurgiju. Priznaj, ništa ne gubiš! Na brz, lak i prirodan način, tvoje grudi će porasti, biće lepše i privlačnije jačem polu. 

Na taj način, imaćeš više samopouzdanja, osećaćeš se bolje, a takođe ćeš i ostati zdrava.

Nećeš imati strah od operacije, jake bolove i sve što prati estetski zahvat. Korišćenjem hrane ze veće grudi, ishrana će ti postati zdrava, izgubićeš centimetre u struku, a dobićeš ih u grudima. Moraš priznati, zvuči odlično! Probaj odmah!

A ovo sad moraš da pročitaš! Dragica je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

Hrana koja povećava grudi

Hrana koja povećava grudi može biti tvoj saveznik za lep dekolte. Reci ZBOGOM malim grudima! U nastavku teksta, pročitaj, koje su to namirnice, koje treba da jedeš kako bi povećala svoje grudi!

Hrana bogata estrogenom

Estrogen je ženski hormon. Potrebno je da jedeš namirnice bogate estrogenom, kako bi povećala obim svoji hrudi.

Koje namirnice su bogate estrogenom?

Soja i proizvodi od soje

Soja i proizvodi od soje su bogati estrogenom. U sojine proizvode spadaju: sojin sir i sojino mleko. Oni se nazivaju prirodni estrogen. Preporučeni dnevni unos bi bio do 200mg.

Potrebno je da u svemu budeš umerena, ni sa čim ne treba preterivati, tako ni sa ishranom.

Semenke

Laneno seme kao broj 1. Bogato je estrogenom. Pored njega, tu su semenke suncokreta i bundeve. Ove semenke su veoma zdrave za tvoj organizam, a pored toga su veoma dobre za rast grudi.

Mlečni proizvodi

Mlečni proizvodi kao što su: maslac, sir, mleko, bogati su estrogenom i imaju značajnu ulogu u rastu tvojih grudi. Ukoliko voliš mlečne proizvode, rešenje je tu!

Začini i biljke

Konzumiranjem različitih začina i biljaka, povećava se dotok krvi do tkiva u grudima i na taj način oni deluju na njihovo povećanje. Neki od njih su: majčina dušica, origano, žalfija, detelina, peršun, đumbir.

Variva

Variva su bogata estrogenom i pomoći će ti u rešavanju problema. Jedi variva redovno i tvoje grudi će postati veće! U variva spadaju: pasulj, leblebija, grašak, sočivo..

Zeleno povrće i voće

Zeleno povrće smanjuje testosteron, koji proizvodi takođe žensko telo. Višak testosterona u ženskom telu, čini da tvoje grudi budu manje. Zato jedi: kelj, spanać, kupus, brokoli i prokelj. 

Voće sadrži jedinjenja koja su veoma slična estrogenu. Od voća treba jesti: jabuke, dinje, šljive, jagode i trešnje. 

Žitarice

Od žitarica, značajnu ulogu imaju: ječam,hmelj, pirinač i ovas. Zato je pivo veoma dobro kada je rast grudi u pitanju. Pivo se pravi od hmelja, a on je zaslužan za rast grudi. 

Komorač

Komorač je biljka koja je bogata fitoestrogenima i prolaktinom i iz tog razloga je značajna za rast grudi. Njega ćemo izdvojiti posebno, nećemo ga svrstavati među ostale biljke i čajeve, jer je njegovo dejstvo zaista neverovatno. Zaslužuje svoje posebno mesto, kada govorimo o rastu grudi.

 

 

ishrana za veće grudi

Morski plodovi

Morski plodovi poput: školjki, škampa, algi, račića, veoma su dobri za rast grudi. Ako voliš morske plodove, ovo je pravo rešenje za tebe!

Orašasti plodovi

Orašasti plodovi sadrže zdrave masti i proteine. Od njih grudi zaista rastu brzo. Što se orašastih plodova tiče, treba jesti: kikiriki, bademe, kestenje i pistaće. 

Namirnice bogate proteinima

Proteini su veoma važni za ishranu svakog čoveka. Da li si znala da mogu pomoći u povećanju tvojih grudi? Mogu! Proteine treba uzimati u kombinaciji sa hranom koja sadrži fitoestrogen i na taj način će se dobiti maksimalan rezultat.

Namirnice bogate proteinima su: meso, jaja i riba.

Čajevi i začini  kao hrana koja povećava grudi

U svoju svakodnevnu rutinu i ishranu, unesi čajeve i začine koji će biti hrana za veće grudi. 

Od čega treba piti čajeve, kako bi tvoje grudi porasle?

Piskavica, čičak, beli slez, crvena detelina, crni kohoš.Uvrsti ih u svakodnevnu konzumaciju i videćeš rezultat!

Piskavica je neverovatna biljka za povećanje grudi. Suvo seme ove biljke se može koristiti za pravljenje čaja ili začina. Ova biljka je bogata fitoestrogenima i zbog toga je ona veoma efikasna za rast grudi. 

Evo kako se koristi piskavica za grudi!

Čičak ima estrogen svojstva i pomaže tvom dekolteu da bude što bujniji. Čičak u kombinaciji sa piskavicom, čini dobitnu kombinaciju za povećanje tvojih grudi!

Beli slez je bogat biljnim estrogenom i pomaže u rastu tvojih grudi. 

Crvena detelina stimuliše dejstvo estrogena. Na taj način, kao i sve prethodne biljke, čini grudi većim. 

Crni kohoš je postala veoma popularna biljka među devojkama, koje žele prirodno povećanje svojih grudi. Ona podiže nivo estrogena u telu. Sa ovom biljkom ne treba preterivati, treba je koristiti umereno. 

Pročitaj ceo tekst: čaj za rast grudi

Većina biljaka, od kojih se prave čajevi, mogu biti i začin, kao dodatak jelima. Zato se kaže, da navedene biljke, u svakom smislu deluju na povećanje grudi, bilo kao čajevi, bilo kao začini.

Hrana koju treba izbegavati

Pošto smo pričali o hrani za veće grudi, koju treba da jedeš, sada ćemo ti otkriti, koju hranu i koje namirnice treba da izbaciš, jer nikako nisu dobre i deluju negativno na rast tvojih grudi i na opšte zdravlje. Koje su to namirnice, saznaćeš u nastavku:

Šećer

Voliš slatkiše? Moraš ih zaboraviti!

Slatkiši nikako nisu dobri. Osim što utiču na gojaznost, utiču i na pojavu testosterona, što će onemogućiti rast tvojih grudi.

Određeni ugljeni hidrati

U ovu grupu spadaju: testenina, pirinač… Kao i slatkiši, ovi ugljeni hidrati utiču na pojavu testosterona. Na taj način se blokira estrogen, koji je bitan za rast tvojih grudi. 

Kofein

Ne možeš da se razbudiš bez popijene kafe? Nervozna si, ako ne popiješ kafu? Boli te glava, ako nisi popila prvu jutarnju kafu? Kafa, kafa, kafa, ZABORAVI!

Znamo da su ovo verovatno loše vesti za tebe. Ako želiš da tvoje grudi porastu, kofein ćeš morati malo više da zaobilaziš. Preterano konzumiranje je krivo što tvoje grudi ne rastu.  

Alkohol

Kada kažemo alkohol, mislimo da njegovo preterano konzumiranje utiče na to da tvoje grudi ne rastu. Već smo spomenuli da je pivo veoma dobro za rast grudi, ali ni u čemu ne treba preterivati, kako se ne bi negativno odrazilo i pokazalo neželjene rezultate. 

Kako da opuštene grudi dobiju čvrstinu?

Znamo da ti je sve ovo verovatno teško palo. Moramo priznati da nije lako. Ukoliko želiš da tvoje grudi porastu i da ubrzo vidiš pozitivne rezultate, potrebno je da jedeš hranu za veće grudi koju smo ti predložili. Isto tako je bitno da zaobiđeš gore navedene namirnice. Kreme za rast grudi su takođe odlično rešenje.

Prirodna krema za povećanje grudi se pokazala kao najbolje rešenje!

Ekstrat semena piskavice je glavni sastojak kreme. Pored njega, to je i čičkovo ulje, koje je zaduženo za bolju prokrvljenost kože grudi. Ružino, bademovo i ulje noćurka, hrane tvoje grudi vitaminima. Važno je da se pridržavaš pravila i videćeš veoma pozitivne rezultate! Vodi računa o ishrani i maži kremu za veći volumen grudi, rešenje je tu!

hrana za veće grudi

Hrana za veće grudi – iskustvo

Pitali smo nekoliko devojaka, da li im je hrana za veće grudi, koju smo u ovom tekstu istakli, pomogla da povećaju svoje grudi, evo šta su nam one rekle:

Petra, 22.

„Priroda se baš i nije postarala za moje grudi. Uvek sam imala male grudi i to me je nerviralo. Izgledala sam kao neko malo, nerazvijeno dete. Znala sam i da su dečacima privlačnije devojčice sa većim grudima.

Mogu reći da sam gubila samopouzdanje. Iako su mi drugarice i mama govorile kako grudi nisu važne, bitno je da sam zdrava, ipak sam mnogo patila što nisu veće.

Od malena sam govorila da ću staviti silikone kada postanem punoletna. Sada imam 22 godine i smejem se toj svojoj izjavi. Stvarno nisam shvatala šta plastična hirurgija znači. Moja tetka je uz pomoć plastične hirurgije povećala svoje grudi.

Povećanje grudi bez operacije je moguće!

Kada sam videla kroz šta sve treba proći i koliko je bolno, brzo sam odustala od ove ideje. Jednom sam sasvim slučajno pročitala na internetu, kako na prirodan način, hranom za veće grudi, mogu ostvariti svoj san.

Priznajem, bila sam skeptična. Uradila sam sve kako je pisalo. Bila sam zavisnik, kada je kafa u pitanju, ali sam je potpuno izbacila. Počela sam da pijem čajeve od različitih biljaka i koristila ih kao začine za hranu. Jela sam mnogo mlečne proivode, semenke, a tek voće i povrće, u velikim količinama.

Ubrzo sam videla efekat, sjajan je! Ne možete da verujete! Ja sada imam grudi, normalne grudi, koje uopšte nisu male! Nastavila sam sa ovim ritualom, izbegavam kofein, testenine, pirinač, a pogotovo alkohol. Ponekad popijem pivo, jer pivo je za grudi odlično (smeh).“

Valentina, 20.

„San je postao java. Slobodno mogu ovako da počnem svoju priču. Iskreno, nikada nisam obraćala pažnju na to kolike su mi grudi, nije mi to bilo bitno, sve do jednog dana. Tog dana, prva godina srednje škole, dečak iz razreda je počeo da se šali na račun mojih malih grudi.

Tada sam počela da razmišljam o većim grudima. Iz dana u dan mi nešto nije dalo mira. 

Bilo mi je glupo da pričam sa mamom o tome, pa sam se požalila najboljoj drugarici Ireni. Ona mi je rekla da pokušam da u svoju ishranu uvedem mnogo više mlečne proizvode, a da izbacim testenine, slatkiše i grickalice. O, ne, pomislila sam, ali sam ipak odlučila da probam. Drugarica mi je savetovala da probam i  sa kremom za rast grudi, njoj je pomogla.

Kada mi je dala kutiju na kojoj su pisali sastojci, oduševila sam se.

Bila sam sigurna da će mi pomoći. Povela sam računa o svojoj ishrani, redovno sam mazala kremu za veći volumen grudi i napredak se video veoma brzo. Možete li da zamislite, kada me je isti onaj drug što je rekao kako imam male grudi, pitao da li stavljam nešto u grudnjak, pa sada odjednom imam grudi. Odrecite se slatkiša, kupite odmah kremu za veći volumen i rešenje je tu!“

Mila, 25.

„Uvek sam govorila kako bih volela da imam veće grudi, jer je to mnogo lepše. Mnogo lepše stoje haljine devojkama koje imaju veće grudi, nego onima sa veoma malim grudima. Komšinica i ja smo često pričale o ovoj temi i odlučile da poradimo na tome, da i mi imamo veće grudi. Svakodnevno kafenisanje, zamenili smo čajankom.

Počele smo da pijemo čaj od čička, koji je odličan za rast grudi.

Izbacile smo slatkiše, a počele da jedemo semenke, kao i mnogo više voća i povrća. Bez šale, rezultati su bili vidljivi nakon kratkog vremena. Sada i nama stoje haljine odlično. Kafu smo takođe u potpunosti izbacile, tako je zdravije, i za nas, i za naše grudi. Pokušajte i verujte mi na reč, na potpuno prirodan način, bez trošenja novca na plastičnu hirurgiju, hrana koja povećava grudi se nalazi već u vašem domu. Dovoljno je samo da želite! Srećno!“

 

Ukoliko želiš da se tvoji snovi ostvare i da imaš veće grudi, poslušaj savet ovih mladih devojaka. Hrana za veće grudi je veoma zdrava, kako za grudi, tako i za ceo organizam! Budi lepa i zdrava!

Test