Naslovna » Povećanje grudi bez operacije, da li je moguće?
Telo

Povećanje grudi bez operacije, da li je moguće?

POVEĆANJE GRUDI BEZ OPERACIJE

Mnoge žene potajno maštaju da imaju veće grudi, ali ne žele da idu pod nož. Otkriću ti tajnu, moguće je povećanje grudi bez operacije. Hajde da vidimo kako!

Ako nisi zadovoljna svojim grudima, važno je da znaš da možeš na potpuno prirodan i bezbolan način da ih uvećaš. Nekom male grudi predstavljaju problem, a neko ih voli, baš takve kakve jesu.

Telo sa oblinama svakako deluje ženstvenije i bujne grudi su kao ukras na telu žene, ali nismo sve te sreće da nam je dekolte bogat. Što se tiče zdravlja, sve je u redu, bile one male ili velike. Ali, što se tiče samopozdanja, tu nastaju problemi. Većina muškaraca obožava veće grudi i mi žene stalno slušamo o tome, pa onda nastaju problemi u našoj glavi kada nemamo „očekivanu“ veličinu grudi.

Veličina grudi zavisi od mnogih faktora. Na veličinu grudi utiču hormoni, kilaža, genetska predispozicija ili sve to zajedno.

A da li je moguće povećanje grudi bez operacije?

Jeste, a evo i na koje načine!

 

Čajevi za rast grudi

 

Postoje čajevi za rast grudi, koji mogu rešiti problem malih grudi. Čajevi od raznih biljaka sadrže sastojke koji podstiču naše hormone u organizmu. Biljke u sebi mogu da sadrže sastojke poput prolaktina, koji stimuliše rast mlečnih žlezda ili fitoprogestine, hormone koji igraju značajnu ulogu u ceokupnom zdravlju svake žene.

Da li si čula za piskavicu?

Piskavica ili grčko seme je biljka koja je u narodu dugo pozanata po svojim lekovitim svojstvima, i baš je namenjana ženama. Ona pomaže kada su u pitanju mentrualni problemi i bolni ciklusi. Vrlo je delotvorna kada su u pitanju problemi u menopauzi.

Piskavica uttiče na to da telo proizvodi hormon prolaktin koji utiče na rast grudi. Grčko seme se preporučuje za uvećanje grudi i važi za jednu od najefikasnijih biljaka kada je u pitanju rast grudi na prirodan način.

Piskavicu možeš kupiti u obliku čaja ili suplemanata, a možeš je koristiti i za spoljnu upotrebu. Piskavicu u obliku čaja možeš naći u biljnim apotekama.

Za pripremu čaja potrebno je seme piskavice, malo meda i voda. Po želji možeš  dodati limun. Ukus nije baš najlepši na svetu, ali nije ništa strašno. Zato dodaj limun i med, da ne bi bilo tako gorko.

Čaj se pije malo po malo, tokom čitavog dana. Rezultati se mogu videti posle mesec ili dva dana. Dovoljno su dve šolje dnevno, ne treba preterivati. Ukoliko ne vidiš rezultate, možda je bolje da nabaviš mleko za telo ili kremu na bazi piskavice.

Važno je da čuješ iskustva drugih devojaka!

Ljilja je oduvek želela da ima veće grudi. Često bi se osećala kao ružno pače u društvu, ali je uspela da nađe rešenje za svoje veće grudi. Uspela je za samo mesec dana da uveća svoje grudi za dva broja! 

U pitanju je potpuno prirodan tretman, a o čemu se radi,pročitaj na ovom linku https://onaportal.com/ja-sam-uvecala-svoje-grudi-za-dva-broja-za-samo-mesec-dana-probaj-i-ti/

 

Šta god da probaš, budi svesna toga da nema brzih rezultata. Potrebna je upornost i volja, ali dobro je što je sve na prirodnoj bazi i ne može da šteti tvom telu.

Priroda uvek daje najbolje rezultate, iako nisu uvek najbrži. Čajevi za rast grudi ti mogu pomoći da tvoje grudi bude veće i da budu zdrave.

Komorač je odličan kada je u pitanju povećanje grudi.

Poznat je kod nas da smanjuje i ublažava stomačne grčeve. Komorač sadrži sastojke koji utiču povoljno na naše grudi i stimulišu rast i povećava proizvodnju mleka kod dojilja. Sladić ima isti učinak kao komorač,pa možeš ssamo da izabereš koji ti je ukus bolji.

Čaj od čička takođe može da pomogne kada su male grudi u pitanju. Čičak povećava protok krvi u tkivo dojke i čini da one postanu veće. Konzumacija čaja od čička blagotvorno deluje i na varenje i na čitav organizam.

I komorač i čičak mogu se naći u prodavnicama zdrave hrane ili u biljnim apotekama. Svi ovi čajevi su prilično jeftini, tako da nećeš mnogo novca potrošiti kada je prirodno povećanje grudi u pitanju.

Biljka sa Tajlanda koji utiče na povećanje grudi i do 80% je Pueraria mirifica. Ona ispunjava i učvrćuje grudi, može se naći i u tabletama, i u kremama i u obliku čaja, ali teško je možemo pronaći na našem području.

Da li znaš i da ti hmelj za grudi može pomoći u povećanju grudi? Čaj od hmelja je jedan od najpopularnijih i vredi ga isprobati.

Jesi li čula za piskavicu za rast grudi?

Kreme za povećanje grudi bez operacije

 

Da li je moguće povećanje grudi bez operacije samo sa kremama? Veruj mi da jeste. Ukoliko nisi pristalica operacija, onda su kremice pravo rešenje za tebe.

Ima puno krema za povećanje grudi, ali najbolje su one koje u sebi imaju prirodne sastojke. U ženskoj prirodi je neprestano poboljšanje izgleda i težnja ka savršenstvu, pa su tako i grudi dobile svoj domaći zadatak, da budu čvrste, negovane i da ne budu male. Kreme za povećanje grudi imaju brže delovanje nego čajevi jer se direktno nanose na grudi i biljke utiču direktno na hormone koji su zaslužni za rast.

Sa kremama, grudi mogu porasti za jedan broj. Ukoliko ti je baš toliko potrebno, onda je ovo idealno rešenje za tebe. Kreme su super jer prve rezultate vidiš već posle mesec dana. Oblik i volumen se menjaju vremenom i grudi postaju privlačnije, čvršće i bujnije.

Bez veštačkih materijala, bez ožiljaka, bez bola, zaista je moguće dobrom kremom učiniti da dekolte bude kao nikada do sad. Lepe, zaobljene grudi su uvek u modi.

 

 

Tablete za povećanje grudi

 

Zbog različitih rizika, mnoge žene izbegavaju ugradnju silikona i sve se više odlučuju da probaju alternativne metode za povećanje grudi.

Postoje tablete i razni praškasti prizvodi koji utiču na povećanje grudi. Uglavnom se tablete kombinuju sa kremama radi postizanja bržih rezultata.

 

Savetujem da se pre uzimanja tableta posavetuješ sa svojim lekarom ili stručnim licem koji će ti tačno objasniti na šta sve može uticati određena tableta.

 

Dešavalo se da su tablete za povećanje grudi uticale na rad drugih tableta i da kombinacije mogu biti baš loše za tvoje zdravlje. Svakako je važno da se prvo pozabaviš sastojcima i da vidiš da li je to bezbedno za tvoj organizam.

Kompanije tvrde da su željeni rezultati trajni i da nema neželjenih efekta. Postoje i tablete koje sadrže biljne sastojke, a ne samo hemijske.

Neispitane tablete bi trebalo izbegavati, da ne bi došlo do neke još gore situacije. Mnoge tablete se poručuju iz inostranstva, pa cena može predtsavljati dodatnu brigu, ali je i te kako povoljnije od klasične ugradnje silikona.

 

Lasersko povećanje grudi

 

Kada govorimo o laserskom povećanju grudi, govorimo o proceduri koja stimuliše podizanje grudi, a ne uvećanje. Efekat podizanja može da budi mnogo bolji od uvećanja, u zavisnosti od oblika i problema koji imaš. Skraćuje se rastojanje između vrha bradavice dojke i ključne kosti. Ova metoda utiče na stvaranje novih ćelija i na regeneraciju starih. Ne oštećuje tkivo dojke jer ne doseže u njene dublje slojeve, a faktički radite povećanje grudi bez operacije.

 

Ovaj tretman nije bolan, može se osetiti peckanje koje brzo prolazi, jer laser greje površinu kože. Rezultati su odmah vidljivi posle tretmana,.

 

Ovaj tretman se ne radi trudnicama i dojiljama, ne radi se ženama koje imaju sistemske bolesti vezivnog tkiva, ne radi se kada je prisutna bilo koja maligna bolest ili imonološko oboljenje. Takođe, i kada su prisutna akutna zapaljenja u zoni grudnog koša, nemoguće je raditi ovaj tretman.

Podizanje grudi košta oko 20.000 dinara, u zavisnosti od salona.

Povećanje grudi matičnim ćelijama

Ovaj tretman podrazumeva povećanje grudi kod žena koje su odlučile da im se matične ćelije ubrizgaju iz jednog dela tela u tkivo dojke.Jeste operacija, ali ako možemo reći, bezbedniji i prirodniji način-

Ubrizgavanje masti u dojku, proces poznat kao autologna transplantacija masti, je uobičajen postupak u rekonstrukciji dojke. Masnoća se iz pacijenta dobija liposukcijom, prečišćava, a zatim ubrizgava u operativno mesto – u ovom slučaju u dojke.

Povećanje grudi matičnim ćelijama smatra se bezbednim i korisnim za žene koje žele da povećaju svoje grudi. Postupak podrazumeva uklanjanje matičnih ćelija iz stomačne masti, a zatim ubrizgavanje ćelija u grudi. Ovaj proces naziva se i transfer masti.

Nehirurško povećanje grudi

 

Da li si čula za Microline?

I ovo je jedan od načina za povećanje grudi bez operacije. Ovde govorimo o hijaluronskoj kiselini, koja dolazi iz Švedske. Koristi se za poboljšanje izgleda lica i tela. Nije životinjskog porekla, čime se značajno smanjuje rizik od nastanka brojnih alergija i neželjenih reakcija. Ovi fileri koriste se za dugotrajne tretmane, ali je njihova korekcija i održavanje obavezan deo. Hijaluron se ubrizgava inekcijama u tkivo i radi se pod lokalnom anestezijom, tako da sam proces nije bolan 

Hijaluronska Microline kiselina dobija se u laboratoriji biotehnološkim postupkom. Kada je povećanje grudi u pitanju, ovaj nehirurški zahvat dobar je za žene čije su grudi izgubile volumen i čvrstinu, što može da se desi zbog disbalansa hormona, zbog oscilacije u težini ili zbog dojenja. Može doći do asimetrije grudi, što ženama nikako ne izgleda lepo, pa se odlučuju za ove zahvate.

Posle ovog tretmana ne ostaju ožiljci. Prednost je što pacijent odmah posle tretmana ide kući i može da se vrati normalnim, svakodnevnim aktivnostima. Takođe, prednost je što nema stranog tela u dojkama,  nego organizam prihvata hijaluronsku kiselinu sasvim normalno, jer ona već postoji u našem telu, a svako ubrizgavanje je samo dodatak. Hijaluronsku kiselinu u telu možete povećati i hranom.

 

Prilikom mamografije ili ultrazvuka, microline materijal ne smeta,što je sjajno, jer kad na primer imaš ugrađene silikone, ultrazvuk ne može jasno da učita situaciju.

 

Alergijske reakcije su moguće, ali  stručnjaci tvrde da je to dovedeno do minimuma.

Tokom tretmana nema bola, ali je prisutan osećaj zategnutosti kože. Rezultati traju prosečno oko godinu dana, pa se posle toga se radi popunjavanje i korekcija. Dojke su posle tretmana prirodnijeg oblika za razliku od silikona.

 

 

Povećanje grudi bez silikona

 

Da li znaš koliko ima trikova za povećanje grudi? Žene su bile veoma domišljate da ovaj problem reše na sve moguće načine.

Na trižištu se mogu naći razni umeci ili specijalni brushalteri koji čine da grudi izgledaju vizuelno veće. Ovi grudnjaci mogu učiniti da grudi izgledaju veće i za jedan broj. Potrudi se da pronađeš onaj koji ti najbolje pristaje, kako bi grudi izgledale što prirodnije. Ima mnogo seksi topića koji daju efekat popunjenog dekoltea, tako da to u svakom trenutku možeš isprobati.

Hrana za veće grudi ti dosta može pomoći kada je u pitanju povećanje grudi. Mleveni lan, kukuruz, beli luk, suncokret, susam, lebleebije, pasulj, grašak, boranija, kupus, orašasti plodovi su samo neke od stvari koje će ti pomoći da se tvoje grudi razvijaju na prirodan način.

Da li voliš ovu hranu i koliko je često konzumiraš?

Treba napomenuti da je poželjno izbaciti hranu poput grickalica i jaku, začinjenu hranu, punu soli i bogatu ugljenim hidratima.

Meso, jaja i jogurt su važni za izgradnju tkiva i za formiranje novih, jakih, zdravih ćelija. Siguran recept za uvećanje grudi jeste da se malo ugojite. Zdrave masti su potrebne organizmu, a vaše grudi će to obožavati. Jogurt je pravi primer koji sadrži zdrave maste potrebne svakom organizmu.

Masaža za uvećanje grudi

 

Pored ishrane, masaža grudi je vrlo blagotvorna i odličan je način za povećanje grudi bez operacije.  Preporučuje se masiranje posle tuširanja, kada je koža osvežena i čista, pa će tako lakše upiti kremu za rast grudi, za oblikovanje i zatezanje.

Masaže su neophodne tvom telu, i znaš i sama kako se dobro osećaš posle masaže koja te potpuno opusti i relaksira.

Masaža se može raditi i tokom tuširanja, korišćenjem hladne i tople vode, neizmenično. Mlaz vode osvežava grudi i čini da one postanu i ostane čvrste. Masiranje grudi podstiče cirkulaciju, što je vrlo značajno kada je rast grudi u pitanju.

Kada završiš sa tuširanjem, možeš uzeti kremu za povećanje grudi i umasirati u tkivo dojke. Stavi ruke iznad i ispod jedne dojke, prvo pređi preko gornjeg dela, a zatim neka tvoje ruke idu skroz do pazuha. Zatim se zadrži na zonu pazuha i kružnim pokretima masiraj taj deo.

Zatim velikim, kružnim pokretima prelazi preko cele dojke, počevši od ključne kosti. Ova masaža će ti baš prijati i ubrzo ćeš videti rezultate.

 

Dodatni saveti kako povećati grudi bez operacije

 

U suštini, nije teško povećati grudi bez operacije. Ključ je u strpljenju i poštovanju „pravila“.

Pravila su da kada kreneš da koristiš na primer kremu, da je koristiš svakodnevno, ako piješ čaj da ga piješ svakog dana. Možda će trebati par meseci, ali dobićeš divan dekolte i povećane grudi, bez ikakvog hirurškog zahvata.

Svaka metoda uključuje to da moraš imati realna očekivanja. Znaš i sama da ništa ne može porasti preko noći, posebno grudi. Iako je povećena telesna masa instant rešenje, moraš da paziš šta jedeš, jer ne želiš salo svuda po telo.

Vežbe za grudi mogu dosta pomoći oko oblikovanja i zatezanja, i teretana je odlična stvar za celo telo.

Uvek preporučujem prirodni način povećanja grudi, jer daje najbolje rezultate. Izaberi ono što ti najviše odgovara i uživaj u čvršćim, lepšim i većim grudima. Posveti sebi dovoljno vremena i posveti pažnju svojim grudima.

 

Test