Naslovna » Imaju li efekta tablete za povećanje grudi?
Telo

Imaju li efekta tablete za povećanje grudi?

Tablete za povećanje grudi

Nisi zadovoljna veličinom svojih grudi? Kako i da li tablete za povećanje grudi mogu da ti pomognu da rešiš ovog problema, otkrij odmah u nastavku teksta.

Plastična hirurgija je izuzetno skupa i većina devojaka ne može sebi da je priušti, ali to nije jedino rešenje. Osim toga, mnoge devojke osećaju nesigurnost i strah kada su ove vrste operacija u pitanju. Nije to tako jednostavno i lako, kao što se tebi sada čini.

U ovom tesktu, saznaćeš, kako deluju tablete za povećanje grudi na tvoj organizam, da li su zdrave ili ne i ko sme da ih pije

Tablete za rast grudi

Lepe i velike grudi su divan prizor, pretežno za muškarce, ali se ne mogu sve žene pohvaliti ovim atributom. Zbog nedostatka pozamašnog poprsja, žene se često žale jer im „majka priroda“ nije pružila tu mogućnost, ali i za to postoji rešenje. Verovatno si čula za tablete za povećanje grudi. U nastavku teksta ćemo ti otkriti kakve su to tablete.

Reč je o tabletama koje utiču na određene hormone. Jedan od tih hormona je estrogen, koji je zadužen za ženske atribute. Ispitali smo o kakvim je to tabletama za povećanje grudi reč i prenosimo ti šta smo saznali.

Glavni faktori koji utiču na rast i razvitak naših grudi su geni, a pored njih, tu su ženski hormoni: estrogen i progesteron. Veličina grudi se tokom života menja, ne ostaje nepromenjena.

Ovo moraš da pročitaš!Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

To sigurno i znaš, pogotovo jednom mesečno zbog mesečnog ciklusa. Naravno, mi ne govorimo o toj veličini grudi, već smo želeli da nađemo rešenje, koje će tvoje grudi zaista povećati zauvek.

Da li je to moguće?

Postoji nekoliko načina koji će pomoći povećanju tvojih grudi. Određen broj devojaka, radi vežbe i na taj način pokreće i zateže mišiće.

Druge pak, koriguju hranu za veće grudi, dok treći tip devojaka koristi hormonske tablete za povećanje grudi. Većina devojaka čini se da je najzodovljnija i koristi kremu za povećanje grudi.

Potrebno je da kombinuješ sva četiri pristupa, kako bi dobila željenje rezultate. Samo korišćenje hormonskih tableta za povećanje grudi, može rešiti problem, ali će trebati mnogo vremena da dostigneš svoj cilj. 

hormonske tablete za povećanje grudi

Hormonske tablete za povećanje grudi

Na koji način deluju hormonske tablete za povećanje grudi?

Evo, nekoliko načina, kako hormonske tablete podstiču povećanje grudi:

  • Ukoliko ove tablete oponašaju estrogen i progesteron, onda stimulišu tkivo na rast, u grudima
  • Ukoliko oponašaju prolaktin, stimulišu laktaciju
  • Mogu stimulisati proizvodnju estrogena u telu
  • Mogu blokirati testosteron u telu (znamo da je testosteron muški hormon, koji sprečava rast grudi)

Sve tablete za povećanje grudi u sebi sadrže gotovo iste biljke. Jedina razlika je količina. Naš savet je da biraš hormonske tablete za povećanje grudi, koje u sebi sadrže: hmelj, piskavicu za grudi, morač i divlji jam.

Ove biljke pozitivno utiču na ženske hormone, koji su zaslužni za povećanje tvojih grudi. 

Ukoliko se plašiš da si alergična na neku od ovih biljaka za rast grudi, savetujemo ti da prvo isprobaš kreme za povećanje grudi i  čajeve za rast grudi, a potom, kada budeš sigurna da nisi alergična, pređeš na hormonske tablete. Niko ti neće garantovati rezultat tableta, jer svaka žena reaguje različito na hormone. 

Ono što je najvažnije jeste SAVET LEKARA! Bez saveta lekara, nemoj se usuđivati da uzimaš i piješ hormonske tablete.

Lekar će na osnovu pregleda i krvne slike, odlučiti, da li smeš da ih piješ. Ukoliko ti lekar ne savetuje hormonske tablete, okreni se biljnim čajevima, kremama za rast grudi i vežbama. 

Postoje i estrogen tablete za povećanje grudi,koje sadrže diosgenin, hormon koji je biljna varijanta estrogena. Ove tablete, podjednako deluju na rast grudi, kao i tablete od hmelja. Glavni sastojak je upravo jedna od biljaka, koja deluju na ženski hormon i stimulišu rast grudi. 

 

Pilule za kontracepciju deluju na povećanje grudi?

Pilule za kontracepciju sadrže sintetičke varijante estrogena. Cilj pilule je da se nivoi ovih hormona u telu, povećaju. To dovodi do promena na telu. Žene koje su počele da piju ove pilule, rekle su nam da su im grudi porasle. Ovo se pripisuje zadržavanju vode u telu, zbog konzumacije ovih pilula, pa žene koje ih piju, često dobiju nekoliko kilograma više. Pilule za kontracepciju daju privremen rezultat povećanja grudi, ali ne i trajan. 

Ukoliko želiš da piješ pilule za kontracepciju samo da bi povećala grudi, ne savetujemo ti. Njihovo delovanje na rast grudi je isti kao i bez njih, tokom menstrualnog ciklusa. Pilule za kontracepciju imaju svoju drugu funkciju, koja je mnogo bolja, nego povećanje grudi. 

Hmelj tablete za povećanje grudi

Da li si znala?

Hmelj sadrži fitoestrogen koji deluje poput estrogena u telu i zaslužen je za rast grudi. Hmelj puni sunđerasto tkivo dojke i to omogućava tvojim grudima da postanu veće, čvršće i zaobljenije. Kada počneš da koristiš hmelj u vidu tableta za povećanje grudi, savetujemo ti da tablete kombinuješ sa kremama za povećanje grudi i na taj način, rezultat će biti efektniji i bolji.

Ove tablete sadrže suvi ekstrakt hmelja i deluju umirujuće na tvoje nerve i organizam, pored toga što deluju i na povećanje grudi. Kod mnogih žena u menopauzi, ove tablete su ublažile simptome karakteristične za menopauzu. U sastav ovih tableta, ulazi i suvi pivski kvasac. On deluje na smanjenje stresa, opuštanje nerava i veoma je dobar u borbi protiv nesanice. 

Ukoliko nisi ljubitelj piva, koji sadrži hmelj, a želiš da ti se grudi povećaju, savetujemo ti da se okreneš tabletama od hmelja za grudi. Čaj, tablete, krema i masaža su dobitna kombinacija za tvoje bujnije poprsje!

Različiti efekti tableta za povećanje grudi

Da li su tablete za povećanje grudi 100% sigurne ?

Kao i svake tablete, i ove imaju sporedne efekte, tj. u nekim slučajevima nuspojave. Pre svega, može se javiti alergijska reakcija na tablete. Ukoliko piješ neku terapiju, tablete za povećanje grudi se ne preporučuju, jer mogu umanjiti dejstvo ostalih terapijskih lekova.

Ako si trudna ili dojiš bebu, nikako nemoj koristiti ove tablete, jer deluju na laktaciju, pa se sastojci, kroz mleko, mogu preneti na bebu. Stručnjaci često tvrde da ove tablete nisu dovoljno ispitane, a neki čak tvrde da nisu uopšte ispitane. Niko ti sa sigurnošću ne može potvrditi, da li su za povećanje grudi, zadužene upravo tablete ili nešto drugo. Obavezno se moraš konsultovati sa lekarom, pre nego što se odlučiš da ih piješ.

Da li tablete za povećanje grudi stvarno deluju?

Da li ove tablete stvarno pomažu u rastu grudi ili?

Istraživanja koja su rađena nisu temeljna. Sa sigurnošću se ne može tvrditi da li tablete stvarno deluju ili ne. Određeni broj žena kaže da su delovale, dok jedan deo žena kaže da nisu. Ne možemo verovati nikome dok ne probamo sami.

Ali, zapamti, svi smo mi različiti i različito reagujemo na hormone. I isto važno OBAVEZNO SE KONSULTUJ SA LEKAROM.

Neki savetuju da je uvek bolje probati prirodnije rešenje i okrenuti se čajevima i kremama. Drugi smatraju da su pilule izvrsne i svima ih preporučuju. Ukoliko želiš da počneš da ih koristiš, dobro se raspitaj šta unosiš u organizam. 

Najbolji savet će ti dati lekar, koji je upoznat sa tvojim zdravstvenim stanjem. Zato se dobro raspitaj koje su te tablete. Neke žene tvrde da su im grudi nakon 6 nedelja postale čvršće, a nakon 12 nedelja su im se povećale. 

Dok treća grupa žena kaže, da je efekat tableta za povećanje grudi, bio vidljiv tek nakon 6 meseci. Ukoliko prestaneš da piješ ove tablete, grudi će polako i postepeno početi da se opuštaju, dobićeš opuštene grudi, a možda čak i asimetrične grudi, koje će se vratiti u prvobitno stanje. Još jednom ti savetujemo da pored tableta, odabereš i kupiš kremu za povećanje grudi. Pored kreme, na internetu pronađi kakve vežbe treba da radiš kako bi efekat bujnog poprsja bio što pre vidljiv! 

Svaka žena je jedinka za sebe i niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li će konzumiranje tableta učiniti čudo. Kod neke žene hoće, kod neke ne, ali nemoj odustajati nakon jednog pokušaja. Ukoliko iskreno želiš veće grudi, potrudi se da ih dobiješ, koristeći različite načine. U izobilju tableta i kapsula, pokušaj da nađeš one koje su odobrene od strane EU, kao što smo već napisali. 

Pre nego što počneš da ih piješ, obavezno proveri da li si alergična na neku biljku, ako jesi, najbolje bi bilo da ove tablete zauvek zaboraviš. Zdravlje je najbitnije!

Tablete za rast grudi u apotekama

Tablete za povećanje grudi možeš da kupiš u bolje snabdevenim apotekama i prodavnicama zdrave hrane. Proizvođača ima mnogo, a i cene variraju. 

U Americi, tablete za povećanje grudi su veoma popularne. Sve više se i kod nas priča o ovoj temi i žene se trude da nađu rešenje za ovaj problem, ne želeći da se podvrgnu plastičnoj hirurgiji. Negde se mogu naći veoma skupe tablete, ali se nemoj nadati da ćeš proći ispod nekoliko hiljada dinara. Ukoliko vidiš tablete po vrlo niskim cenama, ne preporučujemo ti da ih uzmeš, jer to nisu najobičnije tablete.

Ipak se koriste skupi sastojci, kako bi se tablete napravile. Nemoguće je da one koštaju oko 500 dinara. Ukoliko ima takvih tableta, zaobiđi ih. Sigurnost je na prvom mestu. Još jednom ti napominjemo da je konsultovanje sa lekarom opcija broj 1 i da to nikako ne smeš da preskočiš. Zdravlje je mnogo bitnije od estetike. Ponekad će biti potrebe da popiješ 10 tableta dnevno i obavezno 2l vode, što je veoma naporno. Posavetuje se sa lekarom!

Hmelj tablete za povećanje grudi

Tablete za povećanje grudi – iskustvo

Milena, 29.

„ Godinama sam patila zato što imam male grudi. Nisam imala novca ni da pomislim na estetsku hirurgiju, a i da jesam, bio bi me strah da odem pod nož. Odlučila sam da isprobam tablete za povećanje grudi. Nisam pila samo njih, koristila sam kremu za povećanje grudi i svakodnevno sam radila vežbe koje sam pronašla na internetu. Mogu vam reći da su moje grudi porasle za dva broja.

Čini mi se da su mnogo oblikovanije i čvršće nego pre. Mnogo sam srećna što postoje i drugi načini da moje grudi budu veće, a ne samo operacija. Preporučujem devojkama da urade šta  i ja, videće odlične rezultate!“

Andrijana, 32.

„Želela bih prvo da kažem svim devojkama da prvo konsultuju lekara, ukoliko se odluče da počnu da piju tablete za povećanje grudi. Ja sam pila određenu terapiju, gde mi doktor nije dozvolio da pijem tablete za povećanje grudi, jer bi mi umanjile dejstvo lekova. Zato sam odlučila da probam sa kremama, koje deluju na isti problem. Grudi su mi zaista izgledale podignuto i zategnuto, nisam mogla da verujem. Kada sam završila sa terapijum, počela sam uz kremu da pijem tablete za povećanje grudi i efekat je bio još bolji. Na svim sajtovima sam videla da se pored tableta, preporučuju i vežbe, i kreme. Tako da sam počela da kombijunem sve i verujte mi, rezultati su veoma dobri!“

Barbara, 25.

„Ja sam uvek bila pristalica čajeva. Pročitala sam da je čaj od hmelja veoma dobar kada je povećanje grudi u pitanju. Nisam pristalica tableta, tako da sam ih nisam probala, ali su mojim drugaricama mnogo pomogle. Čaj od hmelja, vežbe i obavezno krema za rast grudi. Dobila sam željeni rezultat, koji bi verovatno bio još bolji da sam pila i tablete, ali zadovoljna sam i ovako. Koliko sam imala male grudi, kada se samo setim, moje poprsje je sada bujnije i ženstvenije.“

Helena, 27.

„Pijem redovno tablete za povećanje grudi, ali obavezno uz to, mažem kremu. Čula sam da je efekat mnogo bolji kada kombinuješ više metoda. Krema za povećanje grudi je zaista neverovatna, podigla mi je grudi, osećam se zategnuto. Naravno, tome su doprinele i tablete za veće grudi. Ne mogu da se nateram i konačno počnem da radim vežbe za grudi, mislim da bi to bilo  još efikasnije. Od devojke koja je bila ravna poput momaka, došla sam do devojke sa velikim grudima. Zaista neverovatno, ali istinito. Predlažem svim devojkama da kombinuju i tablete, i kremu i vežbe. Samo tako ćeš dobiti baš ono šta želiš!“

Čula si iskustvo ovih divnih, mladih devojaka. Možda nije jedino rešenje plastična operacija? Ostavljamo ti da razmisliš dobro o ovoj  temi. Nadamo se da smo ti bar malo pomogli, ukoliko si imala nekih nedoumica oko tableta za povećanje grudi. Uz konsultacije sa dobrim lekarima, mašta postaje stvarnost na prirodan način, bez noža, rezova, bolova… Baci se na posao, a na kraju, uživaj u svojim lepim i bujnim grudima! Svi muškarci će se okretati za tobom!

Test