Naslovna » Ja sam uvećala grudi za dva broja, za samo mesec dana!! Probaj i ti!
Telo

Ja sam uvećala grudi za dva broja, za samo mesec dana!! Probaj i ti!

grudi

Zbog svojih malih grudi jako dugo sam patila. U ženskom društvu ja sam bila ta, kojoj nije prilazio ni jedan muškarac. Ostajala bih da sedim sama u separeu celu noć. 

Sve moje drugarice bile su nasmejene, srećne i voljene. Ja sam bila sama i ni jednom muškarcu nisam mogla da privučem pažnju. Leti, bilo me je sramota da se skinem u kupaći kostim, jer gornji deo kao i da mi nije bio potreban.

Sve to, za mene je sada daleka prošlost, jer sam ja sada srećna, poželjna i devojka koja konačno ima VEĆE GRUDI.  Dok nisam pronašla Megagrudin, ja sam bila jako nezadovoljna.

Ja sam sada trajno uvećala svoje grudi i moj dekolte je toliko izazovan, da ponekad ne mogu da se odbranim od udvarača. Znam da to želiš i ti – zato ti pričam svoju priču, jer želim da ti pomognem!

Ja sam Ljilja, a ovako sam ja našla magično rešenje za svoje VEĆE GRUDI!

PUSH UP- rešenje ili prikrivanje?

Nakon dugog perioda nezadovoljstva, kupila jedan skupoceni push up brus, koji sam nosila svaki put kada bih izašla. Već nakon nekoliko večeri, prišao mi je Goran, i ubrzo smo uplovili u vezi. Uf, kako sam samo bila srećna. Ponovo na sedmom nebu.

I reći ću vam sve iskreno, neću ništa da krijem i ne stidim se sada ničega. Kada je Goran otkrio da nosim push up, ubrzo me je ostavio. 

Da sam tada znala za Megagrudin, moje VEĆE GRUDI bile bi pravi adut kod svakog muškarca.

Ne mogu vam opisati rečima, koliko sam zadovoljna ovim tretmanom koji na brz, i pre svega, potpuno prirodan način svakoj devojci USPEŠNO UVEĆAVA GRUDI.

Pitam se samo kako je neko uspeo da se seti i napravi ovako genijalnu kremu.  Nastavila sam da nosim sportski brus, ali verujte mi – uopšte mi nije bio potreban.

Megagrudin krema

Nakon raskida, sam shvatila da su pravo i jedino rešenje za mene silikoni. Ali, takav strah me je preplavio, na samu pomisao da me seku, da sam u totalnoj anesteziji, da je operacija rizična, da može sve krenuti po zlu. U tom trenutku, to sam videla kao jedino i trajno rešenje.

Kada sam majci rekla da razmišljam o operaciji, jako se naljutila na mene. Nije htela ni da čuje za tu operaciju.

A onda sam se povukla u sebe!

Prestala sam i da izlazim, više nisam odgovarala na pozive drugarica koje su bile glavne u društvu. Jednostavno, želela sam samo da budem sama.

Moja majka nije mogla da me gleda i rešila je da mi pomogne. Počela je da istražuje po internetu i da traži iskustva drugih devojaka koje su na prirodan način uspele da reše svoj problem.“Pomoći ću ti, ali samo ako nađemo prirodno rešenje!”, rekla mi je majka jednog dana.

Bila je toliko uporna, da je nekada i po ceo dan sedela na internetu u nadi da će naći rešenje. Onda je samo jednog dana rekla glasno:

“Bingo! Našla sam rešenje za veće grudi. Naručila sam Megagrudin!”

I više nije rekla ni reč. Sutradan na našu kućnu adresu stigla je krema Megagrudin.

Više ne sedim sama u separeu!

Megagrudin je mama naručila na sajtu https://megagrudin.com, a to isto učinite i vi.

Megagrudin je 100% prirodan tretman, koji vas bez bola, ožiljaka i operacije vodi do bujnih, zategnutih i podignutih grudi.

Za samo mesec dana mazanja, moje grudi su postale zategnute, čvrste i vidno uvećane. I dalje je redovno koristim, mažem je svaki dan – ne propuštam ni jedno jutro.

Iako sam jako, jako zadovoljna svojim većim grudima, ipak želim još barem jedan broj da budu veće. Znam da me sve dame razumeju, zato vam i ovako otvoreno pričam!!

Ja sam prezadovoljna ovom kremom, jer mi je konačno osmeh na licu, oblačim svaku haljinu koju poželim, i da biram što dublji dekolte.

Kupaći kostim mi stoji savršeno.

velike grudi

 

Moje velike grudi su sada konačno u prvom planu. Uspela sam da ih uvećam za dva broja.

Dovoljno je da kremu mažete ujutru i uveče, i rezultati neće da izostanu. Sada, samo kad pomislim šta sam sebi mogla da priredim da sam otišla na operaciju. Bolovi, rizik i ožiljci. Uf.

Moram da vam otkrijem tajnu – Megagrudin je toliko dobar, da ga i moja majka koristi sada. 

Za vaš siguran osećaj, hod pun samopouzdanja, naručite Megagrudin na sajtu https://megagrudin.com

I da, sada više ne sedim sama u separeu, jer izlazim sa svojim novim dečkom.

Test