Naslovna » Tajni bakin recept za povećanje grudi!
Telo

Tajni bakin recept za povećanje grudi!

bakin recept za povećanje grudi

U narodnoj medicini postoji mnogo recepata za bujno poprsje koje su, čak koristile i naše bake. Koji to bakin recept za povećanje grudi zaista deluje?

Pre nekoliko desetina i stotina godina žene nisu mogle ni da zamisle da će u budućnosti da postoji nešto poput magije hirurškog uvećanja grudi.

Ipak, mnoge žene, naše bake i prabake su bile podjednako opsednute lepotom, baš kao i mi danas, i na sve moguće načine su se trudile da imaju veće grudi i lepše telo.

Veće grudi su jednostavno oduvek bile simbol ženstvenosti i lepote. Međutim, mnoge žene jednostavno rođenjem nisu dobile zanosan dekolte.

Ako si i ti među njima, ne moraš da se pomiriš sa ravnim, dečačkim grudima. Rešenje postoji.

Na pravom si mestu i otkriću sa tobom svaki bakin recept za povećanje grudi koji daje rezultate! 

Bakin tonik za povećanje grudi

Gotovo sam sigurna da nikada nisi čula za ovaj bakin recept za povećanje grudi. Podeliću ga sa tobom, jer jednostavno moraš da ga probaš.

Generacije žena su ga koristile i sve se kunu u njegovu delotvornost.

Ono što je bitno kada je u pitanju bakin recept za povećanje grudi jeste da nađeš za njega biljke organskog porekla, a ne zagađene, jer zagađene biljke su siromašne sastojcima koji su suština efikasnosti ovog tonika.

Za ovaj recept ti treba:

 • 30 ml tinkture smirne 
 • 120 ml vode vidovčice
 • 120 ml zovine vode
 • 180 ml kvalitetne domaće rakije 

Prvo ćeš morati sama da napraviš tinkturu mire, vodu vidovčice i zovinu vodu.

bakin tonik za povećanje grudi

Kako se pravi tinktura smirne?

Za tinkturu smirne koju ćeš koristiti za bakin recept za povećanje grudi treba ti sledeće:

 • fino mlevena smirna; što je smirna finije samlevena to će se lakše rastvoriti u alkoholu. Slobodno je samelji dva, pa čak i tri puta kako bi dobila najfiniji mogući prah.
 • 45% alkohol; alkohol može biti medicinski, ali isto tako može da posluži votka ili domaća rakija;
 • jedna staklena tegla koja treba da ima dobro prijanjajući poklopac

Pre nego što ti otkrijem recept do kraja, super stvar je što možeš da čuješ iskustva i drugih devojaka. Dragica je mlada devojka koja je oduvek želela da ima veće i zategnute grudi. Probala je sa bakinim receptom, ali ona nije imala rezultate.

Tražila je i dalje za sebe samo najbolje i isključivo prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

Kako praviš tinkturu:

 • smirnu i alkohol pomešaj u odnosu 1:3; jedan deo smirne i tri dela alkohola. Količinu sama odaberi, možeš da napraviš više, kako bi mogla nekoliko puta da praviš tonik za grudi. Obavezno mešaj dok se ne razbiju sve grudvice u alkoholu;
 • pre nego što čvrsto zatvoriš poklopac, prstom zahvati malo nekog biljnog ulja (može i obično suncokretovo) i namaži vrh tegle. Ovo će onemogućiti da poklopac zapekne ukoliko slučajno do njega dođe tinktura;
 • mešavinu mešaj temeljno i dugo; minimalno 5 minuta
 • nakon što si teglu zatvorila i promešala, ostavi je na tamno i toplo mesto;
 • ova smesa treba da odstoji oko šest nedelja pre nego tinktura bude gotova; ne zaboravi da svaki dan jednom dnevno (svaki dan!) promešaš malo smesu;
 • ako tinktura odstoji duže od 6 nedelja biće još bolja;
 • nakon što dovoljno dugo odstoji tinkturu isfiltriraj i prespi u čistu teglu ili staklenu bočicu; za filtriranje možeš da koristiš papirni filter za kafu;
 • ovako spremljena tinktura može da stoji na hladnom i tamnom mestu čak i nekoliko godina; ukoliko primetiš talog, samo odlij tečnost, a talog baci;

Sledeće što ti treba za bakin recept za povećanje grudi, čuveni tonik, jeste voda vidovčice i zovina voda, koje se prave na isti način.

Evo i kako se prave voda vidovčice i zovina voda

Voda vidovičice i zovina voda se prave odvojeno, ali je procedura ista. Pravićeš ih na sledeći način.

Od sastojaka su ti potrebni:

 • 100 grama cvetova zove, odnosno vidovčice u zavisnosti šta praviš
 • 500ml vode

Postupak:

 • polovinu cvetova stavi u šerpu i prelij vodom. Pusti da voda provri, zatim smanji vatru i ostavi da se cvetovi kuvaju sat vremena;
 • nakon sat vremena, procedi vodu i baci cvetove;
 • drugu polovinu cvetova stavi u šerpu, a zatim prelij vodom koju si procedila; opet pusti da voda provri, a zatim kuvaj na laganoj vatri sat vremena;
 • nakon sat vremena, pre nego što procediš vodu, ostavi da se ohladi;
 • nakon što se voda ohladi, procedi kroz pamučnu gazu, a ukoliko ima potrebe i kroz papirni filter za kafu;

Ovako napravljenu vodu čuvaj u čistim, obeleženim bočicama. 

Stajanjem voda postaje kvalitetnija, ali može da stoji svega par nedelja. Dobro je što postoji mogućnost da je zamrzneš i po potrebi odmrzneš. Tako će moći da stoji dosta duže i do godinu dana.

Sada kada imaš sve potrebne sastojke za tonik, tajni bakin recept za povećanje grudi, možeš početi da ga praviš.

Sve što treba, jeste da pomešaš sastojke u zadatim količinama i da ih sipaš u neku praktičnu staklenu bocu.

Tonik čuvaj na tamnom i hladnom mestu, kako bi što duže trajao. Predlažem da ne praviš velike količine odjednom, pošto može da stoji svega dve nedelje, a ovaj bakin recept za povećanje grudi je zaista jednostavan kada jednom napraviš potrebne sastojke.

Kako se koristi tonik za povećanje grudi?

Ukoliko želiš da tonik deluje, moraš biti izuzetno uporna. Proći će čak dva do tri meseca dok ne budeš videla prve rezultate. Ovo svakako ne treba da te obeshrabri, jer je to sasvim uobičajeno kada se radi o prirodnim preparatima.

Tonik nanosiš dva do tri puta dnevno, na sledeći način:

 1. Kožu prvo očisti blagim gelom za pranje tela. Neka te ne mrzi da ovo uradš svaki put, jer ćeš omogućiti koži da bolje apsorbuje tonik.
 2. Nakon što si kožu očistila, tonik nanesi obilno pamučnim tupferom na grudi.
 3. Nakon što tonik naneseš, praktikuj masažu grudi u trajanju od minimum 5 do 10 minuta.
 4. Kada završiš sa masažom, grudi isperi hladnom vodom.
 5. Namaži kremu za povećanje grudi na prirodnoj bazi.

Ako budeš nanosila kremu za grudi barem jednom dnevno (a još bolje dva puta) rezultati će stići mnogo ranije, već za dve do tri sedmice.

Preporučujem ti da obavezno probaš ovaj bakin recept za veće grudi. Mislim da ne postoji žena koja ga je probala, a da se nije oduševila rezultatima! Ove tri biljke koje su glavni sastojci tonika za veće grudi su idealan prirodni spoj za povećanje grudi, ali i njihove zdravlje.

A zašto je moćan ovaj bakin recept?

Zbog sastojaka, naravno. Zova ima visok sadržaj fitoestrogena i na osnovu više studija dokazano ima moć da utiče na povećanje grudi. Pored toga ima i antikancerogena svojstva, što direktno pozitivno utiče na zdravlje grudi.

Vidovičica je poznata da hidrira kožu i umanjuje svrab, te sprečava pojavu strija na grudima koje mogu nastati kada se budu povećavale.

Smirna takođe deluje protiv nastanka strija, kao i protiv starenja kože, pa su samim tim grudi zategnutije.

Osim što sam spomenula tonik, postoje još neke tajne naših baka kako su prirodnim putem povećavale svoj dekolte. 

One nisu imale mogućnost da koriste razne tablete za povećanje grudi ili da se podvrgavaju estetskim korekcijama. Ali to ne znači da žene i pre 50 ili 100 godina nisu jednako želele da povećaju grudi.

Kod njih je uvek u pomoć uskakala priroda i njeni proizvodi. Pa su tako pravile razne meleme, obloge i čajeve za veće grudi.

U svetu je od davnina poznato koliko je dobra soja za rast grudi, ali i za njihovo zdravlje. Posebno je dobro da piješ sojino mleko.

Međutim, pre više desetina godina nije bilo da se kupi sojino mleko u prodavnicama kao danas, pa su ga žene pravile same kod kuće.

Mleko od soje  za veće grudi

Ovo je takođe bakin recept za povećanje grudi koji će ti sigurno doneti odlične rezultate, pa će se grudi zategnuti!

Međutim, kao i sa svim drugim domaćim i prirodnim preparatima, ne očekuj rezultate preko noći. Moraće proći nekoliko meseći dok ne budeš zadovoljna.

Zato ti preporučujem da koristiš i kremu za veće grudi, kako bi što pre došla do bujnog dekoltea.

Soja je jedna od najmoćnijih namirnica bogatih fitoestrogenima koju možeš koristiti za povećanje grudi.

Fitoestrogeni imaju moć da se u našem organizmu ponašaju slično poput estrogena, hormona zaduženog za žensko zdravlje, ali i za rast grudi.

Fitoestrogeni koji se nalaze u soji poznati su kao izoflavani. Iako ih mi zovemo hormonima, u stvarnosti su oni zapravo potpuno drugačiji od naših hormona, ali u organizmu pogađaju ćelije i izazivaju potpuno iste reakcije kao estrogen.

Oni su veoma efikasni i nisu štetni za zdravlje. Najbolje ih je unositi kroz ishranu, a apsolutno nema boljeg načina od mleka od soje, tako da je to idealan bakin recept za povećanje grudi. On zaista nije težak za napraviti, a mleko koje dobiješ je veoma ukusno.

Dovoljna je samo čaša ovog mleka dnevno, a možeš da ga piješ neograničeno dugo, sve dok ne vidiš željene rezultate.

Sve što ti treba od sastojaka za mleko su šolja soje i voda.

Priprema:

 1. Preli soju vodom, poklopi i ostavi je da tako prenoći.
 2. Ocedi soju i ukloni ljusku. Zatim preli soju sa 750ml vode i mešaj smesu dok ne postane praktično glatka.
 3. Procedi ovu smesu uz pomoć pamučne gaze ili guste plastične cediljke.
 4. Smesu sipaj u šerpicu i dodaj 250ml vode.
 5. Prokuvaj nekoliko minuta uz mešanje i skini penu sa vrha.
 6. Kuvaj na umerenoj vatri još 20 minuta.
 7. Nakon 20 minuta, mleko skloni sa vatre i sačekaj da se ohladi. Nakon toga može da se pije ili da se odloži u frižider.

Ovako napravljeno mleko ne može dugo da stoji, pa savetujem da ne praviš prevelike količine i da ga potrošiš u roku od 3-4 dana.

Moraš priznati da je ovaj bakin recept za povećanje grudi zaista veoma lak i nema razloga da ne pokušaš sama da ga napraviš.

Kao što sam već rekla, naše bake su pravile razne meleme i ulja za rast grudi. Recept koji se takođe jako često sreće jeste bakin recept za povećanje grudi od ulja čička.

Sigurno si nekada čula da se koristi čičkovo ulje za kosu; a danas ti otkrivam tajnu da su ga naše bake koristile i za rast grudi.

Čičkovo ulje za veće grudi

Čičak, poput soje, takođe sadrži fioestrogene koji podstiču rast tkiva dojke.

Ulje čička možeš da koristiš pred spavanje, tako što ćeš nežno da ga umasiraš u kožu grudi i nakon toga sačekati da se potpuno upije.

Međutim, ne preporučujem ti da ga koristiš ujutru, jer je ulje masno i potpuno ćeš uprljati garderobu. Ko ima vremena da ujutru čeka pola sata da se ulje upije?

Najbolje je da uveče koristiš ulje čička, a ujutru kremu na prirodnoj bazi za rast grudi.

Za ulje su ti potrebni koren čička (može i sušeni) i hladno ceđeno, kvalitetno maslinovo ulje.

Postupak:

 1. Očisti prljavištinu sa korena čička, a zatim ga iseckaj na što sitnije komade.
 2. Stavi iseckane komade u teglu.
 3. Napuni teglu maslinovim uljem. Mere zavise od veličine tegle. Čička treba da bude toliko da zauzima ⅓ tegle.
 4. Dobro zatvori teglu i stavi ja na tamno mesto.
 5. Ulje treba da odstoji minimum 6 nedelja, a svake nedelje treba da otvoriš i zatvoriš teglu kako bi izašli mehurići vazduha koji se stvaraju.
 6. Nakon 6 nedelja, ulje procedi i sipaj ga u adekvatnu tamnu staklenu bocu.

Čičkovo ulje možeš da koristiš neograničeno dugo, i bitno je da budeš uporna.

Osim što čičak koristi za spoljašnju upotrebu, on može da se koristi i za unutrašnju upotrebu.

Za to ti od koristi može biti čaj od čička za grudi, koji takođe možeš da praviš sama, kod kuće.

tajni bakin recept za povećanje grudi

Piskavica za veće grudi

Nećeš verovati, ali naše bake su znale da postoji i čaj za rast grudi i redovno su ga pile. I da, znale su i za piskavicu.

Međutim ono što možda ne znaš, jeste da je bakin recept za povećanje grudi ne samo da piješ čaj od ove biljke, već i da ga koristiš kao losion za grudi!

Čaj od piskavice za rast grudi se pravi na veoma jednostavan način tako što kafenu kašiku piskavice preliješ kipućom vodom i ostaviš da odstoji 5-10min. Nakon toga ga procediš i piješ. 

Čaj možeš da piješ nekoliko nedelja, a nakon toga obavezno napravi pauzu.

Čaj od piskavice ne samo da možeš da konzumiraš, već možeš i da ga koristiš kao losion za grudi. Kada praviš čaj koji ćeš da piješ, napravi veću količinu, da ti ostane i za spoljašnju upotrebu.

Losion možeš da nanosiš pamučnim tupferom.

Ono što moram napomenuti, jeste da nakon nanošenja ovog losiona kožu grudi moraš hidrirati adekvatnom kremom, najbolje onom koja je namenjena za rast grudi.

Za još bolji efekat tajna je da dodaš nekoliko kapi vitamina E u kremu pre nanošenja. Tako će ti se grudi povećati, a koža biti čvrsta i zategnuta i grudi podignutije.

Sada kada znaš tajnu prirodnog povećanja grudi, možeš i da probaš neki od recepata. Ukoliko budeš dovoljno uporna, sigurna sam da rezultati neće izostati i da ćeš konačno imati grudi kakve si uvek želela.

Ne moraš se podvrgavati skupim estetskim zahvatima  kako bi dobila bujan dekolte, kad postoje jednako dobri, a prirodni načini za gotovo isti efekat.

Ako odlučiš da isprobaš neki bakin recept za povećanje grudi, obavezno napiši u komentarima svoje utiske.

Test