Naslovna » Soja za rast grudi ima li kakvog efekta?
Telo

Soja za rast grudi ima li kakvog efekta?

kako se koristi soja za rast grudi

Soja za rast grudi? Zvuči jednostavno i obećavajuće, zar ne? Ali, kako se koristi soja za povećanje grudi? Saznaj u tekstu šta ti nudi soja i ima li efekta.

Mnogo žena muči veličina grudi. Pokušavaju da reše svoj problem na razne načine, uz pomoć push up grudnjaka ili uz pomoć hirurških intervencija. Ali, šta ćeš uraditi ako ti kažem da postoji delotvornije rešenje?

Ne podrazumeva odlazak pod nož, sasvim je prirodno i bezbedno. U toplini svog doma isprobaj recepte koje ću ti preporučiti i brzo ćeš videti rezultate!

Otkud baš soja za povećanje grudi?

Seme soje je riznica nutrijenata. Sadrži gotovo sve esencijalne aminokiseline, zbog čega soja i svi proizvodi od soje mogu biti deo kvalitetnog plana ishrane.

Međutim, glavni razlog zbog čega se soja koristi za povećanje grudi su izoflavoni. Ova jedinjenja su fitoestrogeni. To znači da u organizmu imitiraju efekte estrogena, ženskog polnog hormona.

Estrogen je taj koji je odgovoran za rast grudi. Unošenjem fitoestrogena putem hrane ili kreme ( malo više o tome ću kasnije), ti postepeno dovodiš do povećanja grudi.

Zašto soja za veće grudi?

Ako se pitaš otkud baš soja za rast grudi, znaj da ima i te kako razloga. Mada, s druge strane, nijedna biljka ne daje rezultate preko noći, i toga treba da budeš svesna.

Kao što sam spomenula, soja u sebi sadrži izoflavone.

A šta su izoflavoni?

To su materije koje potiču iz grupe fitoestrogena, koji deluju kao estrogeni. Oni su zapravo najjači biljni estrogeni, a on je upravo najaktivniji u dobu puberteta, kada nam se grudi i formiraju.

Posle šesnaeste godine, nivo estrogena u telu opada, pa grudi i prestaju da rastu.

Ono što je super stvar za tebe, jeste da soja ne goji, pa je mnogi koriste i kada žele da smršaju.

Mada, s druge strane ona ima i svoju, nazovimo negativnu stranu. O čemu je reč?

Neki ljudi mogu biti alergični na nju, pa je ne mogu ni koristiti. Nadam se da ti znaš da li si alergična ili ne.

Ukoliko zaista želiš rezultate, moraćeš da budeš iporna i istrajna sa sojom. Ono što je dobra stvar jeste da danas možeš soju naći u velikom broju proizvoda. I zato, hajde da vidimo ono što te najviše zanima, a to je kako da koristiš tu soju.

Kako se koristi soja za rast grudi?

Možeš iskoristiti soju za rast grudi na više načina. Ishrana bogata sojom ili proizvodima od soje će dovesti do povećanja grudi. Druga opcija, ako nisi ljubitelj soje, jeste da pripremiš masku ili oblogu sa sojinim mlekom ili piling sa sojinim ljuspicama.

Ali, o tome ću malo više kasnije. 

Kao što sam spomenula gore, soja je nutritivno bogata namirnica. Pored izoflavona, sadrži i proteine, saponine, vitamine B kompleksa, kalijum, magnezijum i vlakna.  Tako da, konzumacijom soje ne samo da ćeš dobiti grudi kakve si želela, već ćeš se i zdravije hraniti!

Ali nisu svi izvori soje jednako dobri. Pravilo glasi da, što je soja manje prerađena, to je bolji izvor svih nutrijenata, pa i izoflavona. Tako da, ako želiš na ovaj način da povećaš grudi, drži se neprerađene soje, sojinog mleka, tofua i tempeha.

Kako pripremiti soju za rast grudi?

Ako ti je ishrana bogata sojom mrska, ne brini. Možeš isprobati maske, obloge i pilinge sa sojom.Ja ću ti preporučiti nekoliko preparata koje možeš sama da smućkaš i isprobaš. 

Evo i koji su najbolji i kako se prave!

Najprostiji način da uvećaš grudi uz pomoć soje je pripremom i primenom obloge sa sojinim mlekom. Sve što ti je potrebno jesu dve šoljice sojinog mleka i dve krpe.

Natopi krpe sojinim mlekom. Pažljivo stavi krpe na grudi i ostavi ih tako 15 do 20 minuta. Nakon što si uklonila krpe i istuširala se, možeš da uradiš masažu grudi i tako dodatno podstaći rast grudi.

Rezultate u povećanju grudi nećeš videti odmah, naravno. Ali ćeš odmah primetiti da ti je koža grudi glatka i svežija. Zbog čega će tvoje grudi izgledati veće.

Hajde da vidimo još koji recepti mogu biti.

Soja za veće grudi i đumbir

Ovaj recept je za nijansu komplikovaniji, ali i delotvorniji. Pored dve šolje sojinog mleka i dve krpe, trebaće ti i dve kašičice đumbira u prahu. Sve što treba da uradiš jeste da razmutiš đumbir u prahu u sojinom mleku. Potom natopi krpe ovom mešavinom.

Obloge nanesi na grudi i ostavi 15 do 20 minuta. Nakon toga se istuširaj. Naravno, i u ovom slučaju će masaža grudi podstaći rast grudi. Đumbir poboljšava cirkulaciju u grudima, zbog čega one postaju veće. Tako da su rezultati vidljivi nakon prvog korišćenja ove obloge.

Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

Maska sa sojinim mlekom i vazelinom

Kombinacija ova dva sastojka će učiniti čudo za tvoje grudi. Pritom, potrebne su ti samo 3 kašike vazelina i šolja sojinog mleka. Pomešaj sojino mleko i vazelin i nanesi masku na grudi. Prilikom nanošenja masiraj grudi kružnim pokretima kako bi podstakla cirkulaciju i tako dodatno uticala na rast grudi. Nakon 10 minuta možeš da se istuširaš.

Vazelin stvara zaštitni film na površini kože i tako osigurava popunjavanje finih linija na površini kože grudi.

Zbog toga grudi izgledaju veće.

Saznaj više u ovom tekstu kako povećati grudi vazelinom

Piling sa sojinim ljuspicama i maslinovim uljem

Za pripremu ovog pilinga ti je potrebno dve kašike sojinih ljuspica i dve kašike maslinovog ulja. Najpre sojine ljuspice usitni u blenderu. Potom pomešaj ljuspice sa uljem i nanesi piling na grudi. Masiraj grudi kružnim pokretima par minuta. Isperi piling sa grudi.

Sojine ljuspice su bolji izvor izoflavona od sojinog mleka. Zbog toga ćeš, korišćenjem sojinih ljuspica umesto sojinog mleka, brže videti rezultate. Maslinovo ulje, je poput soje, izvor fitoestrogena. Takođe, maslinovo ulje sadrži oleinsku kiselinu koja olakšava prodiranje izoflavona u dublje slojeve kože. Na taj način, ova kiselina poboljšava efikasnost ovog pilinga.

Soja za rast grudi neće ti pružiti vidljive rezultate preko noći. Potrebno je vreme i strpljivost.

Ali, sve za lepotu, zar ne?

Piling sa sojinim ljuspicama, cimetom i čajem od piskavice

Kao i u prethodnom receptu, najpre je potrebno da usitniš sojine ljuspice u blenderu. Potom, skuvaj šoljicu čaja od piskavice. Zatim pomešaj šoljicu ljuspica sa šoljom čaja. Dobijenoj smeši dodaj kašičicu cimeta. Cilj ti je da dobiješ pastu.

Ukoliko je smeša previše retka, dodaj još ljuspica. Ako je smeša previše gusta i krta, dodaj još čaja. Nanesi piling na grudi i masiraj kožu grudi par minuta. Potom se istuširaj.

Seme piskavice je bogato fitoestrogenima i zato utiče na rast grudi. Cimet podstiče cirkulaciju i zbog toga ćeš odmah primetiti poboljšanje u veličini grudi.

Soja za veće grudi u ovom pilingu sa kombinacijom piskavice za rast grudi i cimeta biće pun pogodak za tebe!

Ima li alternative ?

Iako soja dovodi do povećanja grudi, samostalno neće učiniti mnogo. Srećom, postoje alternative koje su prirodne i bezbedne. Ove alternative možeš koristiti kao dopunu tretmanima sa sojom koje sam ti predložila gore. Međutim, u nastavku teksta ću ti čak predložiti daleko delotvorniju alternativu koja čak može da zameni tretmane sa sojom. 

Krema za grudi

Kao što sam ti pojasnila gore, može se koristiti soja za rast grudi. Definitivno ćeš dobiti rezultate. Ali, ako želiš osetno povećanje grudi, moraš da uložiš u kvalitetnu kremu za povećanje grudi. 

Ne samo da ćeš korišćenjem kreme za povećanje grudi dobiti bolje rezultate, nego ćeš i brže postići rast grudi. Međutim, jako je bitno kakvu kremu za grudi koristiš. Idealno, krema za rast grudi treba da sadrži aktivne sastojke prirodnog porekla. Ali, ne treba odbaciti ni sastojke koje su naučnici sintetisali u laboratoriji.

Dakle, tražiš balans prirodnih i sintetičkih (ali neškodljivih!) sastojaka. Ili, ako želiš da uprostim priču, ove sastojke tvoja krema za rast grudi treba da sadrži:

 

  • Fitoestrogene Ovi aktivni sastojci su najodgovorniji za efekat povećanja grudi. Bez njih, svako povećanje grudi je prolazno. Međutim, proizvođači u sastavu nekad ne napišu otvoreno “fitoestrogeni”, već napišu ime sastojka koji su koristili, a koji sadrži fitoestrogene. Na primer, taj sastojak može biti ekstrakt semena piskavice.
  • Sastojke koji poboljšavaju cirkulaciju Ova grupa sastojaka poboljšava prokrvljenost tkiva. Na taj način, grudi postaju bujnije, a koža grudi zategnutija. Među sastojcima sa ovakvim efektom, značajna mesta zauzimaju čičkovo ulje, đumbir i mentol.
  • Sastojke koji zatežu kožu grudi Čemu veće grudi, ako je koža grudi opuštena? Zato ovu grupu sastojka obaveno potraži na etiketi kreme za rast grudi. Možeš se zadovoljiti vazelinom kao sastojkom koji zateže kožu. Ali, ako želiš stvarno zategnutu kožu, onda potraži Neodermyl. 

Ovo su sastojci koje ćeš naći u kvalitetnoj kremi za povećanje grudi. Sada je samo  potrebna kratka pretraga na internetu da pronađeš kvalitetnu prirodnu kremu za povećanje grudi i kupiš.

Ako je i redovno koristiš, daće rezultate za oko mesec dana.

Vežbe za povećanje grudi

Vežbe za povećanje grudi ti mogu mnogo olakšati dolazak do većih grudi. To čine tako što jačaju pektoralne mišiće. Postoji mnoštvo vežbi kojima možeš povećati grudi. Ja ću ti ovde spomenuti samo najbitnije:

  • Sklekovi Ovaj tip vežbi je jedan od najpoznatijih kojima se jačaju mišići grudi, a samim tim i povećavaju grudi. Ako ti je teško da radiš tradicionalne sklekove, možeš pokušaš verziju koja se radi na kolenima. Takođe, možeš da isprobaš najlakšu verziju sklekova, one koje se rade uz zid.
  • Vežba sa peškirom Za potrebe ove vežbe ti je potreban rekvizit- običan peškir. Zgrabi peškir sa oba kraja i podigni peškir do visine grudi. Vodi računa da su ti dlanovi okrenuti nadole i da ti je razmak šaka jednak širini ramena. Potom, držeći šake čvrsto na peškiru, razvlači peškir. Zatim povuci peškir ka grudima vodeći računa da peškir ostaje zategnut.

Ukoliko redovno radiš ove vežbe za povećanje grudi, brzo ćeš primetiti rezultate.

Idealno, koristićeš vežbe kao dopunu prethodnoj alternativi korišćenju soje za povećanje grudi.

Masaža grudi

Masaža grudi je takođe fenomenalna opcija koja će povećati grudi. Ako želiš da pojačaš dejstvo kreme ili tretmana za rast grudi, onda moraš da naučiš pravilno da masiraš grudi.

Najjednostavniji tip masaže grudi je masaža kružnim pokretima, koju sam spomenula gore.

Soja za rast grudi i masaža u kombinaciji daće ti fantastične rezultate.

Soja za rast grudi iskustva 

Jako mi je bilo interesantno kako je soja za rast grudi postala popularna. Naime, muškarci su počeli da se žale kako je ispijanje velikih količina sojinog mleka dovelo do rasta grudi. To je podstaklo žene da se bace na malo istraživanje. Ubrzo su krenule da preporučuju jedna drugoj soju i proizvode od soje za rast grudi. Kao što verovatno možeš da pretpostaviš, efekat povećanja grudi nije izostao.

Jasna je počela da pije sojino mleko kad je postala vegeterijanac. Međutim, brzo je primetila da su joj grudi postale veće. Pripisala je to uobrazilji, dok nije shvatila da mora da kupi novi grudnjak. Mada, priznaje i da se malo ugojila.

Tijana se nikada nije bavila veličinom svojih grudi. Bila je zadovoljna njihovom veličinom, iako su bile male. Međutim, dopalo joj se kako su joj grudi izgledale u trudnoći. Dodatno, posle trudnoće, grudi su joj se opustile. Brza pretraga po internetu ju je ubedila da pruži šansu soji. Primetila je malo poboljšanje u veličini grudi, ali ne i u zategnutosti kože grudi. Zbog toga je prelomila i kupila kremu za rast grudi. Nije zažalila. Posle svega mesec dana koža grudi joj je postala zategnutija, a grudi vidno veće. 

Anja je jedna od onih žena koja misli da soja ne deluje. Pokušavala je da poveća grudi konzumacijom tofua, ali je odustala posle dve nedelje, jer joj se ne dopada ukus. Sad je u potrazi za ukusnijim i praktičnijim rešenjem za svoje male grudi.

Ono što je bitno jeste da ne odustaješ. Ako ti je zaista bitno da imaš veće poprsje, moraš da budeš strpljiva. Rezultati neće doći preko noći.

Za sve vas koje tražite malo povećanje grudi, tek toliko da popunite određeni grudnjak, soja je sjajna opcija. Međutim, ako si ti među onima koji bi da povećaju veličinu za jednu korpu, jedino rešenje je krema za povećanje grudi. Ukoliko kombinuješ kremu sa vežbama, brzo ćeš videti rezultate, posle samo mesec do mesec i po dana.

Kakvo je tvoje iskustvo kad je u pitanju soja za rast grudi? Piši nam u komentarima.

Avatar

Zorana Vuković

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test