Naslovna » Saznaj kako povećati grudi vazelinom, uspešno!
Telo

Saznaj kako povećati grudi vazelinom, uspešno!

vazelin za povecanje grudi

Ako si čula da mazanje grudi vazelinom utiče na njihov rast vreme je da otkriješ da li je to istina. Saznaj u ovom tekstu kako povećati grudi vazelinom.

Šta bi ti rekla ako ti kažem da postoji rešenje? Lako je dostupno, bezbedno i bezbolno. Ne zahteva ozbiljan napor, već samo posvećenost. Da vazelin za grudi je rešenje i ako ga pravilno nanosiš on može da ti pomogne da povećaš poprsje.

Možda već imaš teglicu vazelina u kupatilu, koji si koristila za ispucale usne. Ili je možda samo stajala u nekom uglu i sakupljala prašinu. Sada je trenutak da saznaš da vazelin ima još jednu svrhu.

Otkriću ti kako povećati grudi vazelinom uspešno!

 

Kako povećati grudi vazelinom?

Odgovor je prost. Potrebno je da ispravno koristiš vazelin za povećanje grudi. Možda si čitala već neke recepte na internetu, neki si čak i isprobala ali nažalost bez mnogo uspeha.

Sve što treba da uradiš jeste da pažljivo pročitaš ovaj tekst, a rezultat sigurno neće izostati.

Vazelin za povećanje grudi možeš koristiti smostalno, bez nekih veštačkih dodataka, a daće ti zavidne rezultate. Možeš da ga koristiš i sa dodacima. Najbolje efekte ćeš dobiti ako ga kombinuješ sa nekim biljkama i prirodnim materijama jer su one upravo te koje će ti dati željeni efekat.

Upravo zbog svega toga je vazelin za grudi prirodan način za njihovo povećanje. Prirodne metode su uvek bolje nego estetska hirurgija i ugradnja implanata.

Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Čak je mazala i vazelin, ali ništa.

Posle dužeg vremena je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna. Otkrila je tako moćno i jednostavno rešenje.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

Da li sam te sada malo zaintrigirala informacijama o vazelinu i povećanju grudi? Zato ostani sa mnom, mnogo više o svemu ovome ću ti reći u nastavku teksta.

Prikupila sam sve važne informacije koje se tiču vazelina i na jednom mestu sve napisala o tome kako povećati grudi vazelinom.

kako povecati grudi vazelinom

Šta je vazelin?

Vazelin je mešavina mineralnih voskova i ulja, koja se dobija se preradom nafte.

Da, dobro si pročitala. Možda ti to zvuči čudno, ali se derivat nafte koristi i za negu kože. Pazi tek ovo – vazelin se uspešno koristi preko 100 godina mahom u kremama i balzamima za usne. Ali, zbog svojih svojstava se dodaje i u druge preparate.

Otkriće vazelina se pripisuje čuvenom hemičaru Robertu Čizbrou, koji je prilikom posete naftnoj bušotini primetio da radnici koriste voskastu supstancu da zacele opekotine i posekotine.

Zatim je uzeo je uzorak te supstance i u svojoj laboratoriji je dodatno prečistio. Ubrzo je počeo da je masovno proizvodi, a zatim i uspešno prodaje pod dobro poznatim nazivom vazelin.

Sigurna sam da ovo nisi znala i verujem da ti je zanimljiva ova činjenica.

Da li vazelin pomaže kod povećanja grudi?

I sad te sigurno zanima kako povećati grudi vazelinom uspešno. Ova svojstva vazelina zvuče sjajno, ali ne i obećavajuće. Ali caka je u tome da vazelin ima svoju ozbiljnu ulogu u uvećanju grudi.

Vazelin zaključavanjem vlage u koži omogućava popunjavanje finih linija na koži grudi, zbog čega one izgledaju veće.

Takođe, vazelin stvara zaštitini film koji omogućava drugim prirodnim supstancama da duže ostanu na koži. Tako imaju više vremena da ostvare svoju ulogu.

Sve će ti biti jasno kasnije u tekstu, kad ti budem pričala o kremama za povećanje grudi.

Kako vazelin deluje na koži?

Verovatno ti je poznato da naša koža sadrži visok procenat vode. Ako imaš suvu kožu, znaš koliko je hidratacija bitna. Vazelin je tu važan je jer sprečava isušavanje kože, nije štetan po zdravlje već deluje kao zaštita na koži.

Da bi bila sigurna da će tvoja koža biti hidrirana, trebalo bi da “zaključaš vlagu u koži”. To znači da zadržiš nivo vlažnosti koja sprečava da koža bude suva i da dođe do pucanja. Ovo možeš postići ako na kožu naneseš supstancu koja stvara okluzivan film.

I to je upravo glavna uloga vazelina – on stvara film na površini kože. Na taj način sprečava da koža izgubi vlažnost, a zaštitna barijera koju stvara ubrzava čak i zarastanje rana.

Kako se koristi vazelin za povećanje grudi?

Pre izvesnog vremena, internet zajednica je poludela za vazelinom, pa su ga ljudi nanosili bukvalno na sve delove tela. Hvaljen je i kao kao lek za suve i ispucale usne, kao spas za ispucale pete, stavljali su ga na kožu pre parfema da bi miris duže trajao…. I još mnogo toga što ne bi ni u ludilu pretpostavila.

A kako se vazelin koristi za povećanje grudi?

Može samostalno, kao i u kombinaciji sa drugim supstancama prirodnog porekla. Čak se može kombinovati sa pastom za zube. Više o svemu tome ću ti reći u nastavku teksta.

Da li je vazelin siguran?

Ako se pitaš da li je vazelin siguran, odgovor je potvrdan. Nema opasnosti od nanošenja i mazanja vazelina na telo i grudi. Kako povećati grudi vazelinom je zbog svega nabrojanog jedan od načina da tvoje grudi budu bujnije.

Dodatno, vazelin je dokazano nekomedogen. To znači da neće izazvati bubuljice na koži grudi. Ako imaš osetljivu kožu, nema razloga za brigu jer je vazelin neće iritirati, niti će izazvati alergijske reakcije.

Iako se dobija preradom nafte vazelin je sasvim bezbedan. Pre nego što se iskoristi za izradu kozmetičkog preparata on se nekoliko puta prečišćava.

 

Kako koristiti vazelin za povećanje grudi?

Već sam ti spomenula da se vazelin može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim supstancama. Vidljive rezultate ćeš dobiti tek posle određenog vremena, ali i pored toga on daje rezultate.

Da spomenula sam “posle određenog vremena”, ali to svakako nije razlog da se obeshrabriš. Bez obzira što rezultati neće doći preko noći efekat povećanja grudi neće izostati. Samo moraš biti uporna i dobićeš ono što si želela.

On se koristi tako što se nanosi na grudi, a najbolje je masažom. Možeš ga svakodnevno nanositi i nežno masirati svoje dojke, jer i sama masaža podstiče učvršćivanje grudi.

Bilo da nanosiš samo vazelin na grudi ili da mešaš sa drugim sastojcima, efekat će biti primetan. Ovo treba da ponavljaš oo mesec dana, a prve rezultate videćeš već posle 2-3 nedelje.

Kako povećati grudi vazelinom bez dodatnih supstanci?

Vazelin treba mazati dva puta dnevno na grudi. Količina vazelina treba da bude dovoljna da prekrije kožu grudi. Najbolje je da izmasiraš dobro cele grudi. Na taj način podstaknućeš cirkulaciju zbog čega će tvoje grudi delovati veće.

Masaža grudi je odličan način da poboljšaš delotvornost bilo kog preparata koji nanosiš na grudi. Iako u početku može biti donekle bolna, višestruko je korisna i preventivna po tvoje zdravlje.

Ne samo da ćeš zategnuti grudi, već ćeš ih i na taj način pregledati. Garantujem da ti nijedna potencijalno opasna kvržica neće promaći ako redovno masiraš grudi.

Vazelin za povećanje grudi sa drugim supstancama

Iako vazelin može samostalno pomoći kod povećanja grudi, on ipak daje najbolje rezultate kada se koristi u kombinaciji sa drugim supstancama. A evo i na koje supstance da obratiš pažnju.

Fitoestrogeni

Ako zaista želiš da znaš kako povećati grudi, onda moraš da saznaš više o fitoestrogenima. Ove supstance su najjače oružje prirode u borbi za veće grudi.

Fitoestrogeni su estrogeni biljnog porekla. Estrogen je ženski polni hormon koji dovodi do povećanja grudi. Kada se fitoestrogeni nanesu na kožu ili unesu u organizam putem hrane deluju tako što imitiraju ljudski estrogen.

Zbog toga što su fitoestrogeni mali molekuli lako prolaze kroz kožu. Stimulišu proizvodnju kolagena i elastina zbog čega koža postaje zategnutija. Stimuliše i proizvodnju hijaluronske kiseline, pa koža biva i bolje hidrirana.

Seme piskavice je bogato fitoestrogenima. Zbog toga se godinama koristi za povećanje grudi.

Seme piskavice i vazelin za povećanje grudi

Ako želiš da povećaš grudi brže i efikasnije, seme piskavice će ti to omogućiti. Samo pomešaj čaj semena piskavice sa vazelinom. Ako se bojiš da će čaj skliznuti sa kože, možeš najpre tupferom vate da naneseš čaj od semena piskavice. Tek onda nanesi vazelin preko i ostavi.

Ono što je potrebno da znaš da se čaj od semena piskavice drugačije kuva u zavisnosti od toga da li je za spoljnju ili unutrašnju primenu.

Za primenu čaja od piskavice na koži, treba da ga pripremiš na sledeći način:

  • odmeri 50 g semena piskavice i usitni ga u avanu ili oklagijom,
  • odmerenu količinu semena piskavice stavi u 250 ml vode,
  • kuvaj oko 5 minuta.

Pored toga što se ovaj način povećanja grudi svodi na mazanje, nije loše da tretman dopuniš zdravim prirodnim napicima a to su naravno čajevi za rast grudi. Postoji jako puno čajeva koji pomažu da se prirodno uvećaju grudi.

Vazelin i aloe vera za povećanje grudi

Već sam spomenula da vazelin zaključava vlagu u koži. I da, na taj način omogućava popunjavanje finih linija.

Međutim, daleko bolje rezultate vazelin će dati u kombinaciji sa hidratantnim sastojcima. Ove supstance će hidrirati kožu, a vazelin će stvoriti film na površini kože. Tako će produžiti delovanje hidratantnih sastojaka.

Najbolje hidratantne supstance su prirodnog porekla. Nećeš pogrešiti ako se odlučiš da kombinuješ vazelin sa aloe verom.

Aloe vera gel hidrira kožu, isceljuje je i vraća joj elastičnost. Pomešaj kašiku aloe vera gela sa dve kašike vazelina i nanesi na grudi. Kao i uvek, masažom ćeš postići još bolje rezultate.

Ovo su fenomenalni trikovi kako da male grudi izgledaju veće!

Vazelin i druge biljke koje poboljšavaju cirkulaciju

Ove supstance poboljšanjem cirkulacije čine kožu grudi zategnutijom. Zbog toga grudi deluju bujnije. Kao i kod hidratantnih sastojaka, vazelin je taj koji se stara da sastojci koji poboljšavaju cirkulaciju imaju više vremena da ispolje svoje dejstvo.

U svrhu bolje cirkulacije najbolje je koristiti čičkovo ulje, mentol ili kamfor. Pomešaj jedan od ovih sastojaka sa vazelinom, zatim nanesi smešu na kožu grudi kao što bi nanela i čist vazelin.

Čičkovo ulje se od davnina koristi za poboljšanje cirkulacije. Takođe. zbog toga što sadrži vitamin E, smanjuje vidljivost finih linija na koži grudi.

Mentol je supstanca koja se dobija najčešće iz ulja nane. I mentol i ulje nane poboljšavaju cirkulaciju. Dodatno, poboljšavaju apsorpciju drugih supstanci kad se nanose na kožu.

Kamfor nanet na kožu dovodi do poboljšanja cirkulacije.

Vazelin i pasta za zube za povećanje grudi

Šta misliš, da li se može kombinovati vazelin sa pastom za zube kako bi se povećale grudi?

Ovo je recept koji kruži internetom mesecima. Mnoge žene tvrde da su upravo na ovaj način povećale grudi.

Ali da li je to odgovor na pitanje kako povećati grudi vazelinom?

Pa, jedan od odgovora. Vazelin se može kombinovati sa pastom za zube i to utiče na povećanje grudi. Pasta za zube sadrži mentol, koji poboljšava cirkulaciju na mestu primene. Kada se nanese na grudi ona reaguje i čini da grudi postanu veće i bujnije.

Ovo se radi na sledeći način. Prvo se vazelin se nanese na kožu grudi, a zatim se pasta za zube nanosi na bradavice. Nakon pola sata potrebno je isprati sve sa grudi.

Da budem iskrena, ovo nije toliko prijatan način za povećanje grudi zato što je pasta za zube uglavnom ljuta. Kada se nanese na kožu stvara blag oseća nagrizanja i peckanja. Možeš onda da zamisliš osećaj na bradavici….

Nije opasno, ali ako je tvoja koža osetljiva dva puta razmisli pre nego što pokušaš ovu metodu.

Ja svakako imam dobru vest za tebe ako već želiš da i ti pokušaš ovu metodu, a to je da postoji mnogo bolji način kako povećati grud vazelinom i pastom za zube. A evo kako ćeš dobiti bolji efekat.

Pomešaj dve kašike vazelina sa kašičicom paste za zube koja sadrži mentol. Nanesi smešu na grudi, zatim ostavi pola sata da deluje i potom isperi. Ovu smešu koristi dva puta dnevno, minimum 30 dana. Jedino tako ćeš dobiti uvećane grudi.

Ali, moram te upozoriti i za ovu drugu metodu. Zbog svojih sastojaka pasta za zube može izazvati iritaciju kože. Ako imaš osetljivu kožu, trebalo bi da izbegavaš ovaj recept.

Ako nisi sigurna, možeš da testiraš da li si osetljiva. Samo nanesi malu količini ove smeše na mali deo kože grudi. Ostavi 15 minuta i potom isperi. Ako te taj deo kože peče, svrbi ili boli, nemoj koristiti ovaj recept.

Krema za povećanje grudi sa vazelinom

Naravno, ako želiš bolje i trajnije rezultate treba da uložiš u prirodnu kremu za povećanje grudi. Vazelin je često sastojak kupovnih krema i drugih preparata za povećanje grudi, pa ti i tako može pomoći. Kvalitetna krema za povećanje grudi obiluje i mnogim biljnim sastojcima koji povećavaju grudi. Ali sadrže i sastojke koji hrane kožu grudi i čine je zategnutijom.

Ukoliko želiš da tvoja krema za povećanje grudi bude kompletan paket potraži neku koja pored vazelina sadrži delotvorne i prirodne sastojke. A evo i koje to sastojke da potražiš.

Seme piskavice

Seme piskavice jedna od najstarijih prirodnih namirnica koja pomaže kod uvećanja obima grudi. Razlog tome je zato što je seme piskavice izuzetno efikasno u povećanju grudi jer sadrži supstancu diosgenin koja je fitoestrogen.

Već sam ti spomenula kako možeš koristiti seme piskavice u kombinaciji sa vazelinom. Pored čaja od semena piskavice za rast grudi možeš koristiti i ulje od semena piskavice na isti način.

Ali, ako želiš da budeš sigurna da ćeš dobiti željeni rezultat moraš da budeš uporna.

 

Komorač za povećanje grudi

Ne koristi se samo za osvežavanje daha. Seme komorača je izuzetno efikasno i za povećanje grudi zato što poput semena piskavice, sadrži fitoestrogene.

Kao i seme piskavice, možeš ga kombinovati sa vazelinom. Samo usitni kašičicu semena komorača u blender i dodaj dve kašike vazelina. Pomešaj sastojke i nanesi smešu na grudi. Nežno masiraj grudi 10-ak minuta. Nakon toga isperi smešu. Masaža će poboljšati cirkulaciju i tako učiniti grudi većim.

Lan za povećanje grudi

Lan obiluje fitoestrogenima, a za povećanje grudi se koristi kao ulje i kao seme. Može se naći u kremama, gelovima i drugim preparatima koji se preporučuju za povećanje grudi.

Lako je dostupan, pa ne čudi što ga mnoge žene koriste za povećanje grudi. Ti, lan za povećanje grudi, naravno možeš kombinovati sa vazelinom za još bolje rezultate.

Koren maslačka

Koren maslačka ne samo da povećava grudi, već i poboljšava zdravlje. Zbog toga i ne čudi što je popularan sastojak u kremama za uvećanje grudi. Pored toga postoji još mnogo recepata od maslačka koji se mogu napraviti ne samo od korena, već i od ploda – cveta kao i listova maslačka.

Naravno, kremama za povećanje grudi se dodaju sastojci koji olakšavaju fitiestrogenima da ostvare svoje dejstvo. To su najčešće maslinovo ulje, šea buter i bademovo ulje.

Ovi prirodni sastojci hrane kožu. 

Kako povećati grudi vazelinom iskustva

O mukama koje sa sobom nose male grudi ne moram da ti pričam. Košmar je naći kvalitetan grudnjak. Ponekad se zbog pitanja da tražiš mali grudnjak prodavci zbune, pa misle da si dete i nude ti minimalne brojeve grudnjaka.

Nije ovo ništa strašno, ali ti si svakako došla ovde da saznaš kako da se iščupaš iz svog problemčića. Sada ću ti ispričati različita iskustva, pa ćeš i sama videti da postoji rešenje za sve.

Kako povećati grudi vazelinom je jedno od pitanja koje je proslavio jutjub, zato što su mnoge jutjuberke pokušavale ovom metodom da uvećaju grudi. Neke su imale pozitivna iskustva, a neke baš i ne. Neke se kunu da ova metoda “nema veze sa zdravim razumom” i da je čisto gubljenje vremena.

Druge tvrde da im je vazelin povećao grudi i da je ključ samo u upornosti. Prema njihovim savetima, treba ga mazati najmanje dva puta dnevno i naravno istrajati narednih mesec dana. Efekti su bili primećeni kada su ove tretmane mackanja ponavljaje redovno barem 30 dana.

Neke žene tvrde da će nanošenje vazelina povećati grudi, ali samo u kombinaciji sa vežbama za rast grudi. Ovaj tip vežbi dokazano čini grudi čvršćim, a može ih i uvećati. Iz iskustva devojaka saznala sam da većina onih koje redovno posećuju teretanu ili imaju neki drugi vid relaksacije, gde je tokom treninga celo telo aktivno, zaista moguće povećanje grudi. Vazelin se tu koristi samo kao dopuna.

Neke žene su se našle na pola puta između dve strane. Kažu da im sam vazelin nije značajno uvećao grudi, ali je učinio da koža na grudima bude neverovatna glatka i nežna. Možda malo čudno zvuči, ali njima se čini da im tako grudi izgledaju malo veće.

I naravno tu je trenutno najpopularniji recept za povećanje grudi na internetu. A to je kombinacija vazelina i paste za zube, a upravo je ovaj recept proslavio jutjub. Jedna od devojaka koja se usudila da isproba pastu za zube sa vazelinom tvrdi da su se njene grudi povećale za duplo, sa A na B korpu!

 

A kakva su tvoja iskustva sa povećanjem grudi? Da li si koristila vazelin za povećanje grudi i kako?

Piši nam savete u komentarima.

 

Avatar

Zorana Vuković

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test