Naslovna » Prirodno povećanje grudi moguće na ovaj način!
Telo

Prirodno povećanje grudi moguće na ovaj način!

prirodno povećanje grudi

Samo prirodno povećanje grudi može ti pomoći da konačno imaš dekolte o kom si sanjala – i to bez operacije! Koje su metode i načini, saznaj odmah u tekstu.

Grudi se smatraju jednom od najvećih prednosti žena. Da se ne lažemo, čvrste i fleksibilne grudi mogu učiniti da žensko telo izgleda mnogo atraktivnije. To je jedini razlog zbog kojeg većina žena želi da postigne veće grudi.

Veličina i oblik grudi obično variraju od jedne do druge žene. To je zato što su mnogi faktori uključeni u određivanje ovih aspekata.

Bilo kako bilo, istraživala sam kako ti prirodno povećanje grudi može zaista pomoći da imaš dekolte o kom si samo maštala. Sve što sam saznala – delim sa tobom u daljem tekstu.

 

Koji faktori utiču na veličinu i oblik grudi?

 

Težina

 

Grudi se uglavnom sastoje od masnog tkiva. Prema tome, veličina grudi može da se promeni kada žena dobije ili izgubi težinu.

 

Genetika

 

Jedinstvena veličina i oblik tvojih grudi mogu takođe biti rezultat gena koje si nasledila od roditelja. Međutim, neki drugi parametri, kao što su ishrana i okruženje kojem si izložena, mogu da promene obrazac tvog nasleđa.

 

Hormoni

 

Hormoni su još jedna determinanta tvoje veličine grudi. Većina žena doživljava hormonalne promene tokom puberteta. To je zbog proizvodnje hormona estrogena. Svaka neravnoteža u hormonima rasta tvog tela može dovesti do lošeg razvoja grudi.

Sada kada znaš koji faktori mogu igrati ključnu ulogu u razvoju tvojih grudi, hajde da pogledamo neke prirodne načine koji bi mogli da ti pomognu da ih prirodno povećaš.

Prirodno povećanje grudi uz pomoć odgovarajućih prirodnih preparata, a uz odgovarajuću ishranu i vežbanje, mogu da ti pomognu da postigneš ono što želiš – a to su veće i čvršće grudi!

Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

Kako povećati grudi za 5 dana?

Ukoliko želiš brzo da uvećaš grudi, i to želiš veće grudi za pet dana, znaj da je to jedino moguće uz operaciju, ali..

Mnoge žene žele da uvećaju grudi prirodno i izbegnu hirurške implantate. Veće, čvršće, zategnute grudi su veoma ‘’cenjene’’ iz estetskih razloga. Žena može da oseti samopouzdanje ili da se oseća privlačnije sa većim grudima.

Da li može povećanje grudi bez operacije?

O, i te kako može!

Ipak, operacija povećanja grudi može biti bolna, invazivna i skupa – a nosi i rizik od neželjenih efekata.

Zato ti savetujem da najpre probaš određene prirodne metode koje mogu povećati veličinu grudi bez invazivnih hirurških procedura.

prirodno povećanje grudi-1

 

Fileri

 

Injekcije filera ili tzv. punjača se koriste u mnogim evropskim zemljama kako bi se povećala veličina grudi bez operacije. Ove injekcije uglavnom koriste hijaluronsku kiselinu za ‘’punjenje’’ grudi. Rezultati traju od 12 do 18 meseci.

 

Brushalter koji uvećava grudi

 

Možda nisi čula za to, ali postoje posebni brushalteri koji deluju tako što vrše napetost na tkivo dojke; a ta mehanička stimulacija grudnjaka navodno povećava ekspanziju i rast tkiva dojke.

Ovaj brushalter se mora nositi tokom 11 sati u kontinuitetu svakog dana; a mnoge žene nose ovaj grudnjak noću dok spavaju. Ovakav grudnjak nije za devojke mlađe od 18 godina, trudnice ili dojilje ili za žene koje su imale mastektomiju.

Kako povećati grudi prirodno?

Najlakši i najbolji način za prirodno povećanje grudi, bez operacije, bola, ožiljaka i propratnih neželjenih efekata jeste svakako korišćenje kvalitetne prirodne kreme za povećanje grudi.

Naravno, ne treba zaobići ni pravilnu ishranu i vežbanje, uz dobru masažu blagotvornim uljima – efekat može da te zapanji!

Povećanje grudi kremom

Na tržištu postoje brojne kreme za prirodno povećanje grudi, koje sadrže sastojke koji stimulišu masno tkivo u području na koje ga nanosite – u ovom slučaju to je područje grudi. Podižu grudi, učvršćuju ih, povećavaju grudi i zatežu kožu grudi i daju ti željene obline.

Međutim, mnoge kreme za povećanje grudi sadrže hemijske sastojke koji mogu imati niz neželjenih dejstava. Zato ti savetujem da se odlučiš za neku kremu za povećanje grudi sa prirodnim sastojcima – jer prirodna kozmetika je uvek najbolje i najzdravije rešenje!

Gledaj da dotična formula bude razvijena korišćenjem biljnih ekstrakata koji pojačavaju masne ćelije ili adipocite. Ovi sastojci takođe promovišu skladištenje lipida, dajući željeni bujni efekat tvojim grudima.

Prirodni sastojci u kremi za povećanje grudi treba i da poboljšavaju površinsku cirkulaciju kože grudi, jer dobra cirkulacija utiče na bujanje tkiva dojke.

Ono što je dobra vest, to je da rezultati mogu da se pokažu već nakon najmanje mesec ili dva meseca redovnog korišćenja.

 

Prirodni sastojci u kremi!!

Jedan od najboljih prirodnih sastojaka koji se često kroisti u kremama za prirodno povećanje grudi jeste piskavica, odnosno ekstrakt semena piskavice – bogat fitoestrogenima koji podstiču regeneraciju ćelija kože i tkiva dojke. Znači, na prvom mestu ćeš naći kremu za grudi sa piskavicom. Šta dalje??

Zatim je tu hmelj za rast grudi, koji podstiče razvoj mlečnih žlezda, bogаt je flаvonoidima koji regulišu proizvodnju hormonа i time pomaže prirodno povećanje grudi. Hmelj sаdrži jedinjenja nalik estrogenu, prenil-flаvonoidi, pri čemu je nаjpotentniji 8-prenilnаringenin.

Čičkovo ulje zateže grudi, na taj način što poboljšava površinsku cirkulaciju kože grudi.

Oleinska kiselina omogućava bolje prodiranje aktivnih materija i ujedno poboljšava efekat kreme za povećanje grudi prirodnim putem.

Ružino, bademovo i ulje noćurka hrane kožu esencijalnim vitaminima: A, B i E i mineralima: kalijum i gvožđe.

Shea puter neguje kožu grudi i štiti je od starenja, a takođe obezbeđuje i važne vitamine A i E.

 

Prirodno povećanje grudi vežbanjem

Možeš da radiš različite vežbe za povećanje grudi. Zapamti samo da veličina grudi neće fizički da se poveća, ali će se povećati grudni mišići, dajući efekat da su grudi zapravo veće.

Postavi dlanove vertikalno ispred grudi, s rukama paralelno s podom i laktovima okrenutim prema vani. Pritisni dlanove zajedno i drži pet sekundi. Ponovi 10 puta dnevno.

Uključi i sklekove u svoj dnevni režim vežbanja; radi sklekove kada izađeš iz kreveta i pre nego što odeš u krevet.

Lezi na leđa ili na klupu za vežbanje. Drži bučice za vežbanje okrenutim prema gore. Gurni ih prema gore tako da ti ruke budu potpuno ispružene. Spusti bučice bliže grudima. Ponovi ovu vežbu za jačanje mišića grudi 10 puta dnevno.

 

Masaža grudi

Kako povećati grudi prirodno masažom?

Svakodnevno masiraj grudi radi povećanja rasta tkiva. Koristi ulje ili losion za masažu kada masiraš grudi. Masaža povećava cirkulaciju dojke, za koju neki veruju da povećava rast tkiva i ćelija.

Koristi obe ruke i lagano masiraj grudi od gornjeg dela grudi do pazuha kružnim pokretima.

Masiraj područje grudi oko 5 do 10 minuta dnevno.

Najbolja ulja za prirodno povećanje grudi (koja možeš da koristiš za masažu grudi) su:

  • Ulje semena piskavice
  • Sojino ulje
  • Ulje limunove trave.

 

Povećanje grudi hranom

Ono što jedeš može imati značajan uticaj na povećanje tvoje veličine grudi. Da, hrana za rast grudi ti može pomoći da dobiješ savršenu veličinu i oblik svojih grudi. Zapanjujuće je, ali to je činjenica.

Ovde ću ti preporučiti neke namirnice i biljke za prirodno povećanje grudi koje pokreću tvoje hormone kako bi dobila uvećane i dobro oblikovane prirodne grudi.

Dakle, od čega rastu grudi?

 

Mleko

Reproduktivni hormoni u mleku su slični onima u ljudskom telu. Kravlje mleko sadrži sve hormone kao što su estrogen, progesteron i prolaktin koji su važni za proizvodnju mleka. Još jedan bogat izvor proteina za povećanje veličine grudi je sojino mleko. Izoflavoni u sojinom mleku imitiraju estrogen i odgovorni su za prirodno povećanje veličine grudi.

Možeš takođe jesti direktno soju. Samo budi sigurna da zadržiš unos ove hrane pod kontrolom!

 

Orašasti plodovi za prirodno povećanje grudi

 

Ako želiš da dobiješ veće poprsje, uključi orahe, indijski orah, kikiriki i pekan orahe u svoju ishranu. Ova hrana za rast grudi je bogata proteinima i dobrim mastima.

 

Zeleno povrće

Zeleno povrće ima visoku nutritivnu vrednost i može učiniti čuda za tvoje zdravlje. Ovo povrće možda nema dovoljno fitoestrogena da stimuliše rast tkiva dojke, ali povrće poput kupusa i spanaća može pomoći u toniranju oblika dojki i poboljšanju njihovog ukupnog izgleda.

 

Morski plodovi

Plodovi mora mogu učiniti čuda za tvoje zdravlje, ali i za prirodno povećanje grudi. Gambori i škampi, ostrige, školjke i morska trava prepuni su mangana koji indukuje polne hormone u telu.

Kao rezultat toga, veličina dojki se povećava.

Semenke za rast grudi

 

Bilo da se radi o suncokretu, anisu, susamu, semenkama bundeve ili lana, sve one se preporučuju za prirodno povećanje grudi. Ova semena pojačavaju nivo estrogena u tvom telu i podstiču bolji rast grudi.

Ekstrakt semena piskavice

 

Seme piskavice za grudi je bogat izvor fitoestrogena koji poboljšava rast mlečnih žlezda. Bilo da konzumiraš seme piskavice, ili da koristiš suplement na bazi ovog semena ili želiš da naneseš biljno ulje na grudi, sve to će ti pomoći u prirodnom povećanju grudi.

 

Piletina za povećanje grudi

 

Piletina je poznata po tome što povećava nivo estrogena u telu, koji je bitan za prirodno povećanje grudi.

 

Sveže voće

 

Sveže voće bi trebalo da bude važan deo tvoje ishrane i to iz dobrih razloga. Jagode, trešnje i borovnice su namirnice bogate estrogenom koji povećava nivo estrogena u telu. Možeš da probaš i jabuke i šljive da bi postigla isti rezultat.

 

Posno meso za rast grudi

 

Ako želiš da imaš bujno poprsje, ne možeš da isključiš proteine iz svoje ishrane. Konzumiranje posnog mesa je dobar način da poboljšaš i svoje zdravlje i veličinu grudi.

 

kako prirodno povećati grudi

 

Zdravo ulje

 

Koristi maslinovo ulje i ulje avokada da bi dobila bolju veličinu poprsja! Zdrave masti generalno promovišu rast tkiva dojke i utiču na prirodno ovećanje grudi, samo nemoj da preteruješ sa njima.

 

Čaj za prirodno povećanje grudi

 

Čaj od semena piskavice za rast grudi

 

Ovo je jedan od najčešćih i najomiljenijih čajeva za prirodno povećanje grudi. Piskavica je visoko efikasna biljka koja promoviše rast i razvoj dojki. Piskavica sadrži visoku dozu hemijskog diosgenina, što je ono što dovodi do visoke proizvodnje estrogena u telu, a to je ono što ti telo treba da povećaš veličinu grudi.

 

Čaj od kurkume za veće grudi

 

Upotreba kurkume kao maske ili kao čaja za prirodno povećanje grudi je vrlo uobičajen način koji se koristi u ove svrhe. Ovo je prilično jednostavan način da se pomogne u učvršćivanju dojki i povećanju veličine grudi.

 

Čaj od semena komorača

 

Još jedan neverovatan čaj za prirodno povećanje grudi je čaj od semena komorača. Seme komorača je bogato fitoestrogenima koji pomažu u stvaranju prirodno većih grudi. Koristi od semena komorača uključuju podsticanje prirodnih hormona u razvijanju tečnosti za povećanje tkiva dojke. Seme komorača ima estrogenski efekat zbog čega je ovo jedan od najboljih sastojaka koji doprinosi povećanju grudi na potpuno prirodan način.

Saznaj koji su još dobri čajevi za rast grudi.

Kao što vidiš, prirodno povećanje grudi je zaista moguće – iako su te možda plastični hirurzi ubeđivali u nešto drugo.

 

Nema potrebe da izlažeš sebe i svoje zdravlje rizičnoj operaciji za povećanje grudi, kada postoji toliko prirodnih načina da postigneš savršen dekolte!

 

Koristi prirodnu kremu za povećanje grudi, jedi hranu koja podstiče rast grudi, radi vežbe za grudi i sve to uz dobru masažu – rezultati sigurno neće izostati!

Da li znaš još neki način za prirodno povećanje grudi? Podeli sa nama ako znaš odgovor na pitanje kako povećati grudi prirodno.

 

Tatjana Kos

Tatjana Kos

Obožavam da pišem, a najviše me zanimaju teme o lepoti, ljubavi i modi. Na Ona portalu dobila sam priliku da pišem na razne teme, kao što su celulit kod žena, strije, višak kilograma, bore na licu, opadanje kose, nega kose i još mnogo toga.

Ove teme su mi posebno važno, jer na taj način učim kako da se negujem, ali i drugim ženama pružam savete o nezi, kako tela, tako i kose.

1 komentar

Klikni za komentar

Test