Naslovna » Veće grudi za nedelju dana: da li je ovo moguće?
Telo

Veće grudi za nedelju dana: da li je ovo moguće?

veće grudi za nedelju dana

Jasno ti je da nije moguće imati veće grudi za nedelju dana, ali svakako možeš da uradiš mnogo toga da ipak učiniš svoje poprsje bujnijim. Saznaj i šta!

Postoji nekoliko razloga zbog kojih tvoje grudi nisu toliko velike koliko bi ti možda želela. Jedan od tih razloga je svakako tvoja genetika ili hormonska neravnoteža tokom puberteta.

Bilo kako bilo, nema potrebe da očajavaš što ne nosiš baš veličinu grudnjaka koju bi želela – jer sam se postarala da ti predstavim najbolje metode kako da brzo uvećaš svoje grudi i dekolte učiniš zanosnim!

Da li si spremna da čuješ informacije koje te toliko zanimaju? Ostani sa mnom do kraja i naoružaj se znanjem kako da dobiješ veće grudi za nedelju dana.

Veće grudi za nedelju dana! Kako uspeti?

Trajno, ako se pitaš jedini način jeste operacija grudi, ali zašto bi to radila? Zar zasita želiš to? Postoji toliko prirodnih metoda, uz pomoć kojih bez bola i noža dobijaše veće grudi. Dugoročno gledano, najbolje rezultate ti pruža krema za grudi, a za kratkoročne tu su rešenje dobar grudnjak ili trake za grudi.

Hajde da krenemo redom!

1.Koristi kremu za rast grudi

Sigurno si već čula da postoji krema za povećanje grudi. Naime, ovakvi preparati sadrže sastojke koji su na bazi ekstrakata koji podstiču rast grudi tako što poboljšavaju cirkulaciju grudi i deluju nalik estrogenu.

Slično kao prethodna priča, poenta je da izabereš kremu za rast grudi koja je na bazi biljnih sastojaka – to je najbolja opcija koja može da ti pomogne i pruži brze rezultate.

Ovde je veoma važno da budeš uporna i da redovno koristiš kremu, prem auputstvu navedenom na pakovanju. Samo tako možeš da dobiješ rezultate kojima se nadaš.

Pored sastojaka koji podstiču rast grudi i čine grudi čvršćim i zategnutijim, krema za rast grudi obično sadrži i biljna ulja koja neguju kožu grudi. Na taj način dobijaš kompletnu negu svog poprsja – a sve je potpuno prirodno i bezbolno!

Potraži kremu za povećanje grudi na prirodnoj bazi, koja sadrži barem neki od gore navedenih biljnih ekstrakata za bujno poprsje.

Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

Pre nego što pokušaš da koristiš bilo koji preparat za rast grudi, trebalo bi da se posavetuješ sa lekarom. Naročito pripazi na hormonske kreme, koje su takođe dostupne na tržištu, a mogu imati i druge neželjene efekte.

Jasno ti je da ne možeš bukvalno da povećaš grudi za samo nedelju dana, što je i normalno – ali ključ je u istrajnosti.

Prava krema za rast grudi je zaista najbolji i najprirodniji način da uvećaš svoje poprsje – ako budeš bila dovoljno uporna.

Prve rezultate možeš da vidiš za samo 3 nedelje.

2.Nosi odgovarajući grudnjak

Ako želiš povećanje grudi bez operacije – onda treba da budeš dobro informisana šta ti sve može pomoći da svoje poprsje učiniš bujnim bez noža i sečenja. Izbor pravog grudnjaka je od velike važnosti ako želiš veće grudi za nedelju dana! Dakle, to nikako ne sme biti ona veličina koja tebi ne odgovara – dakle ni premali ni preveliki. Ovo čini da tvoje grudi izgledaju još manje!

Umesto toga, fokusiraj se na grudnjak koji podiže tvoje grudi. U najboljem slučaju, dobar grudnjak treba da podupire i podiže grudi, a ne da ih spljoštava ili da dopušta da vise. 

Raspitaj se o ovome kod prodavačice donjeg veša, one bi trebalo da budu upućene u to koji grudnjak je najbolji za tebe ako želiš vizuelno veće grudi. Push-up grudnjaci su jako popularni upravo zbog ovog efekta.

Iako se to možda negde preporučuje, generalno je loša ideja nositi veći grudnjak, bez obzira na vrstu grudnjaka koji se koristi. Iako ovo može učiniti da tvoje grudi izgledaju malo veće, može biti vrlo nelagodno!

Izbegavaj tanke ili uske grudnjake. Ovi grudnjaci možda izgledaju lepo na manekenkama koje nose donji veš, ali ovako ne rade posao kada je u pitanju povećanje grudi.

Takođe gledaj da izbegavaš jako uske grudnjake kao što su sportski grudnjaci (osim ako naravno ne vežbaš), jer oni čine grudi ravnim umesto da ih naglase. 

Trikovi kako da male grudi izgledaju veće koji će te raspametiti!

veće grudi za nedelju dana

3.Čajevi za povećanje grudi

Imaš zaista širok izbor bilja i biljnih dodataka koji pomažu da prirodno povećaš grudi. Obično se koriste u formi čajeva za rast grudi. Tačno je da treba da prođe neko vreme da efekti počnu da se primećuju, ali svakako nije zgoreg da ih koristiš svakog dana.

Naravno, uvek prvo treba da razgovaraš sa lekarom pre nego što započneš upotrebu bilo kakvog bilja i biljnih dodataka. Neke biljke koje navodno podstiču rast grudi su: 

Poenta kod ovih biljaka je da podstiču cirkulaciju u grudima, a uz to mogu da sadrže i fitoestrogene – sastojke nalik estrogenu – koji povećavaju rast grudi. Kao što rekoh, biće korisno da svakodnevno konzumiraš čaj od ovih biljaka ili da jednostavno kupiš suplemente na bazi ovih prirodnih lekova.

4.Probaj masažu grudi

Ako silno želiš veće grudi za nedelju dana (možda zbog nekog predstojećeg događaja), onda treba da znaš da bi trebalo i da masiraš grudi!

Stručnjaci tvrde da masaža grudi pravilnom tehnikom može da uzrokuje blagi rast grudi. U ove svrhe ti preporučujem upotrebu posebnih biljnih ulja, vazelin za rast grudi ili jednostavno kremu za negu grudi.

Masaža grudi zaista može učiniti da se osećaš dobro i dovesti do opuštanja, što može prouzrokovati poboljšanje tvog raspoloženja i držanja. Uz to poboljšavaš cirkulaciju grudi i podstičeš dublje prodiranje aktivnih sastojaka iz kreme.

Budući da je ova metoda sigurna i jeftina (osim ako ne kupiš pomagalo za masažu grudi), slobodno pokušaj – nemaš šta da izgubiš, možeš samo da dobiješ.

Ovde saznaj kako treba da izgleda pravilna masaža grudi

5.Izgradi svoje grudne mišiće

Dojke nisu mišići i kao takve ne možeš da ih povećaš vežbanjem. Ali zato možeš da radiš na mišićima grudnog koša na kojima dojke leže – usled čega možeš da ih povećaš!

Dizanje tegova nije samo sjajan način da poboljšaš svoju snagu i raspoloženje, a i celokupno zdravlje – to je takođe fenomenalan način da povećaš veličinu svojih grudi! 

Konkretno, izgradnja grudnih mišića ispod dojki redovnim vežbama snage može poboljšati veličinu i čvrstinu tvojih grudi. 

  • Pritiskanje grudi: Lezi na leđa sa savijenim kolenima, a stopala neka budu ravna na podu. Drži po jednu bučicu u svakoj ruci sa laktovima savijenim pod uglom od 90 stepeni. Koristi mišiće grudnog koša da podigneš tegove prema plafonu i dodirni ih zajedno. Zatim spuštaj bučice u početni položaj polako. Uradi 3 serije od 12-15 ponavljanja 3-5 puta nedeljno.
  • Podizanje grudi: Istegnite noge iza sebe i uravnoteži vrhove nogu. Savij ruke da bi spustila telo prema zemlji. Rukama i grudima vrati se u prvobitni položaj. Leđa drži ravno, a kukovi neka budu uzdignuti, tako da tvoje telo ostaje u pravoj liniji. Kolena možeš spustiti na zemlju ako su standardne push-up vežbe previše suviše teške za tebe. Uradi 3 serije od 12-15 ponavljanja 3-5 puta nedeljno.

Pored mišića grudi, nemoj da zaboraviš i na vežbanje mišića leđa i ramena. Toniranje mišićnih grupa osim onih u grudima može takođe imati pozitivne efekte na veličinu tvojih grudi. Na primer, jačanje mišića ramena i leđa može dati tvom gornjem delu tela tonus, čvrst izgled i olakšati održavanje uspravnog položaja. Ovo definitivno može učiniti da tvoje grudi izgledaju veće i oblikovanije. 

Što se tiče pravilnog izvođenja svih ovih vežbi za povećanje grudi, savetujem ti da se konsultuješ sa profesionalnim fitnes trenerom. Znam da želiš veće grudi za nedelju dana – a prave vežbe mogu samo da ti pomognu u postizanju ovog cilja!

Kako da opuštene grudi ponovo dobiju čvrstinu?

6.Vežbaj dobro držanje

Da li si znala da ako zauzmeš pravilan položaj tela – to može da učini tvoje grudi vizuelno većim? A tako je jednostavno!

Mnoge žene su primetile da im se grudi čine manjim nego što zapravo jesu kada imaju loše ili pognuto držanje. Dakle, ovaj položaj ne samo da je loš za tvoju kičmu – već i za tvoj dekolte! 

Za momentalno poboljšanje linije poprsja jednostavno se uspravi! Stani pravo, podignite glave i povučenih ramena. Drži vrat ravno, ne dozvoli da sklizne napred. Lagano izbaci grudni koš dok stojiš i hodaš. Pogledaj se u ogledalo. Možda se iznenadiš kakvu promenu je napravio ovaj vrlo jednostavan trik!

Najbolji načini kako zategnuti grudi!

7.Nosi gornji deo odeće koji naglašava grudi

Slično kao i prethodni slučaj, tako i nošenje odgovarajuće odeće predstavlja prilično jednostavan način kako da imaš veće grudi za nedelju dana! Nosi odeću koja naglašava tvoje prirodne obline u predelu grudi. 

Dakle, bilo kakva košulja ili bluza sa bujnim, lepršavim ili ukrašenim materijalom u predelu grudi može stvoriti iluziju da su tvoje grudi veće nego što zaista jesu. Isti efekat može se postići i sa prebacivanjem bujnog šala preko poprsja.

Još jedna dobra opcija je nošenje bluza ili majica sa horizontalnim prugama na grudima. 

Ako želiš momentalno veće grudi, onda poštuj ove obrasce oblačenja vezane za dodavanje volumena.

Saznaj koji je najbolji način za prirodno povećanje grudi.

8.Pokušaj malo da dobiješ na težini

Grudi se uglavnom sastoje od masnog vezivnog tkiva. Kao i ostatak masnog tkiva na telu, i to se na kraju izgubi kada izgubiš težinu. Ako si mršava i imaš male grudi, dobijanje samo  par kilograma može ti pomoći da fino popuniš grudi. 

Najbolje je da povećaš unos kalorija na nedelju do dve, a zatim proceni rezultate. 

Važno je slediti zdravu ishranu, čak i ako pokušavaš da dobiješ kilograme. Povećaj unos čistih proteina, zdravih masti i složenih ugljenih hidrata, a ne hrane bogate nezdravim mastima i šećerima. Pored toga, uvek imaj na umu da treba da ostaneš aktivna.

Koliko ti može pomoći hrana za veće grudi?

9.Koristi trake za podizanje grudi

Sigurno si čula za popularne trake za podizanje grudi koje su dizajnirane tako da momentalno podignu i povećaju tvoje grudi ispod odeće. Ove instant trake se stavljaju umesto grudnjaka i imaju za cilj da ti omoguće nošenje odeće gde ne bi trebalo da se vide brtele grudnjaka.

Jako su popularne i daju super efekat vizuelno većih grudi – ali svakako nisu trajno rešenje za povećanje grudi. Naravno, postoje kao opcija koja može da ti pomogne da imaš vizuelno veće grudi za nedelju dana – pa imaš i ovu metodu na raspolaganju!

veće grudi za nedelju dana-1

Šta kažu iskustva?

Kada sam listala šta se na internetu može naći na temu ‘’veće grudi za nedelju dana’’, pogledaj šta sam pronašla:

Irena:

“Imala sam jako važan događaj i kupila sam haljinu koja traži bujne grudi. Naravno da imam male grudi i naravno da sam se kasno setila da radim na njihovom povećanju, ali nisam htela da očajavam. Počela sam intenzivno da pijem čaj za rast grudi, mažem kremu za veće grudi i nabavila sam super grudnjak koji vizuelno podiže grudi. Mogu da kažem da sam uspela da za nedelju dana napravim minimalnu, ali meni značajnu razliku i zaista sam izgledala fenomenalno u toj divnoj haljini.”

Tamara:

“Drugarica i ja smo se bacile na posao da za svega nekoliko dana barem malo povećamo grudi, kako bismo bile spremne za maturu. Nismo izlazile iz teretane gde smo radile vežbe za mišiće grudnog koša, a kući masaža grudi posebnim uljima. Uz to smo radile i na poboljšanju položaja tela, jer sam znala da to i te kako pravi razliku. Uspele smo da se malo ‘’dovedemo u red’’ i da budemo zadovoljne kako nam stoji odeća koju smo obukle te večeri na maturi.”

Ana:

“Znate onaj grozan osećaj kad ste iznenada pozvani na gala događaj, i uspete da nabavite super haljinu – ali vaše grudi izgledaju malo i spljošteno? Užasan osećaj, zaista! Mislila sam da ću propasti u zemlju i bio me je blam da se pojavim na toj večeri sa tako siromašnim poprsjem, ali ipak nisam htela da propustim tako bitnu priliku koju sam čekala čitav život. Prepravila sam haljinu tako da naboram gornji deo i tako vizuelno povećam grudi, a uz to sam nabavila i one čuvene trake za podizanje grudi. Otkriću vam da je zaista imalo poentu i da sam bila zadovoljna kako je to sve na kraju izgledalo.”

Veće grudi za nedelju dana – vidiš da je i to moguće ako radiš ono što treba! Tačno je da ne možeš bukvalno da povećaš grudi za tako kratak period, ali svakako postoje ovi odlični trikovi i saveti koji ti i te kako mogu pomoći. Naravno, nastavi samo redovno da primenjuješ kremu, vežbe i masažu za rast grudi – jer ćeš tako postići trajne rezultate potpuno prirodnim putem!

Da li možda znaš još neki dobar trik kako imati veće grudi za nedelju dana?

Podeli sa nama i obraduj nas!

Tatjana Kos

Tatjana Kos

Obožavam da pišem, a najviše me zanimaju teme o lepoti, ljubavi i modi. Na Ona portalu dobila sam priliku da pišem na razne teme, kao što su celulit kod žena, strije, višak kilograma, bore na licu, opadanje kose, nega kose i još mnogo toga.

Ove teme su mi posebno važno, jer na taj način učim kako da se negujem, ali i drugim ženama pružam savete o nezi, kako tela, tako i kose.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test