Naslovna » Trake za grudi!Brzo do većeg dekoltea!
Telo

Trake za grudi!Brzo do većeg dekoltea!

trake za podizanje grudi

Trake za grudi mogu biti brzo rešenje za tvoj veći dekolte. Šta kažu iskustva devojaka i da li su zadovoljne? Kako se koriste trake, saznaćeš u nastavku. 

Žene su se od pamtiveka borile da nekako imaju veće, podignute i savršeno oblikovane grudi. S tim u vezi, nastale su brojne metode, pomagala i intervencije u cilju da im pomognu da ostvare svoju nameru.

Jedna od tih metoda, ili bolje rečeno pomagala – jesu upravo trake za grudi. Očas posla podignute grudi, bez noža, operacije ili bilo kakvog invazivnog postupka. 

Međutim, ako želiš da znaš šta je najbolje rešenje za savršeno oblikovane, podignute i povećane grudi – onda se sigurno nećeš zadovoljiti sa ovim trakama. U tom smislu pažljivo prati šta imam da ti kažem – i pronađi za sebe najbolje moguće rešenje!

 

Šta su instant trake za podizanje grudi?

Trake za podizanje grudi su posebno oblikovani komadi trake koji su dizajnirani tako da momentalno podignu tvoje grudi kada ne želiš da nosiš grudnjak. Ove instant trake za grudi se stavljaju na vrhove grudi i podižu ih umesto da podupiru odozdo.

Jako su korisne kada želiš da poneseš neku odeću ispod koje ne bi mogla da nosiš normalan grudnjak, ali ipak želiš podršku i podizanje grudi.

Kao što bi proizvođači ovih traka rekli – one će pružiti izgled nošenja grudnjaka bez onih bretela koje idu preko ramena i trake preko leđa.

Nevidljive trake za grudi  često dolaze sa specijalizovanim štitnicima za bradavice, kako bi mogla da sakriješ oblik bradavica kroz odeću. Ukoliko i ne dolaze, uvek možeš da kupiš odvojeno ove štitnike kako bi efekat sakrivanja grudi kroz odeću bio potpun.

Međutim, odmah ću ti reći da ukoliko si u potrazi za trajnim rešenjem za podizanje grudi – ove trake za grudi definitivno nisu tvoja ‘’šoljica čaja’’. Kao što im i samo ime kaže, instant trake za podizanje grudi pružaju samo trenutni efekat podizanja i više se smatraju formom aksesoara za grudi – a ne bilo kakvim rešenjem za podizanje opuštenih grudi. 

Zato treba da se okreneš nekim drugim, boljim i dokazanim rešenjima za podizanje grudi, kao što su odogvarajuće kreme za grudi, čajevi, masaža, vežbe za grudi i dr.

Imaš opuštene grudi? Evo kako možeš da ih podigneš na najbolji način!

 

Kome su namenjene instant trake za grudi?

Trake za grudi su namenjene ženama:

 

 • koje vole da nose odeću koja iziskuje upotrebu ‘’nevidljivog’’ grudnjaka (poput haljina, bluza i majica sa otvorenim leđima, tankim bretelama ili top varijanti)
 • nakon porođaja za podršku i podizanje grudi
 • koje ne vole pritisak grudnjaka tokom vrelih dana, npr. leti
 • koje žele da podignu grudi i ispod kupaćeg kostima.

Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

 

trake za podizanje grudi cena

Trake za podizanje grudi – prednosti

Tačno je, trake za grudi nisu trajno rešenje za podizanje opuštenih grudi (a znam da bi tako volela da jesu) – ali zato predstavljaju odlično trenutno rešenje za podizanje grudi kada nosiš neku odeću gde ne možeš da nosiš običan grudnjak. Zapravo, one su i nastale kako bi se zadovoljila ova potreba – a ne u cilju klasičnog podizanja grudi.

 

Ako želiš brzo i nevidljivo podizanje grudi – onda koristi trake za podizanje grudi. 

Još jedna prednost ovih traka za podršku grudi jeste što se prilično jednostavno nanose i za par sekundi bukvalno dobijaš efekat koji si želela. Nisu invazivne, ne bole, ne žuljaju, često se čak i ne osećaju kada se stave (tako bar kažu neke žene).

Takođe su dostupne u veličinama A, B C i D korpi – što je jako praktično i korisno.

Međutim, ovde bi se lista prednosti zaustavila – dok je lista mana traka za grudi poprilično duža. Čitaj u nastavku šta imam da ti kažem na tu temu.

Evo kako ti masaža grudi pomaže da učvrstiš svoje poprsje!

Trake za podizanje grudi – mane

Najveća mana kada su u pitanju trake za grudi jeste što one predstavljaju samo trenutno rešenje, tj. pružaju momentalni efekat podizanja grudi i stoga ne predstavljaju najbolje rešenje za podizanje opuštenih grudi. Više su namenjene za zamenu klasičnog grudnjaka kada nosiš takvu odeću koja iziskuje da se grudnjak ne vidi. 

 

Kao što sam već pomenula, u tom smislu ćeš morati redovno da se baviš negom grudi, pre svega odgovarajućim kremama za podizanje grudi i vežbama za grudi – kako bi postigla podizanje opuštenih grudi na trajnom nivou. Jer ima li šta bolje od toga da zaista imaš trajno podignute grudi i da nemaš potrebu da se oslanjaš na kojekakve trake i pomagala?

Sledeća mana ovih traka za podršku grudi koju bih pomenula jeste to što često sadrže lepak koji nije zdravstveno bezbedan i koji može izazvati neželjene reakcije – crvenilo, osip, svrab, perutanje kože itd.

Zato je neophodno da uvek proveriš sa proizvođačem da li je lepak medicinski i siguran za upotrebu.

Neke trake za podizanje grudi na tržištu su toliko lošeg kvaliteta da nisu otporne na znoj (a trebalo bi da budu) – tako da ukoliko se puno znojiš u bilo kom predelu blizu grudi – to će otežati nošenje ovih traka. Iz tog razloga je neophodno da vidiš da li su ove samolepljive trake za grudi vodootporne i otporne na znoj.

Jedan ozbiljan neželjeni efekat ovih traka jeste što se često jako teško uklanjaju, lepak se teško skida i čak mogu da ostave ožiljak!

To ćeš prepoznati po tome što nakon uklanjanja traka na grudima ostaje trag ili crveni, upaljeni ožiljak gde je traka stajala – što je jako ružno i može da ti pravi problem u smislu da irititra kožu, svrbi i peče. Veliki broj žena se žali na ovo i zato sam to uvrstila u najveće mane ovih traka za podršku grudi.

Takođe, treba da znaš da su samolepljive trake za grudi obično namenjene samo za jednokratnu upotrebu i da ne mogu puno da traju (tj. da stoje na mestu i rade svoj posao). Stoga neke trake za grudi ne mogu da stoje ni čitav dan (kako bi trebalo) – nego iz sata u sat kako ih nosiš počinju da labave, popuštaju i krajnji efekat je neugledan.

 

Žene koje imaju velike grudi se žale kako ove trake jako brzo počnu da popuštaju i da nisu zadovoljne, tako da je još jedna njihova mana što nisu baš najbolje rešenje za dame sa bujnim poprsjem.

 

Prirodna krema za povećanje grudi i zatezanje za bujno poprsje, može ti pomoći bolje!

 

Trake za grudi vs. krema za grudi

Želiš podignute i veće grudi, tako da svaka odeća može savršeno da ti stoji? Onda se baci na redovnu negu grudi, a ne na instant rešenja koja ti neće pomoći da dobiješ efekat kakav si želela! 

Danas se zaista puno govori o kremama za grudi, koje predstavljaju preparat namenjen za kompletnu negu grudi – koji pritom može da ti pomogne da povećaš i podigneš svoje grudi dugoročno! 

 

Trake za podizanje grudi možda pružaju trenutni efekat podizanja i naneseš ih u par jednostavnih koraka – ali one neće nahraniti kožu grudi i tako je zategnuti-neće poboljšati prokrvljenost grudi i tako ti pomoći da na potpuno prirodan i bezbolan način podigneš i uvećaš svoje poprsje!

Nemoj da se zadovoljiš trenutnim rešenjima, nego razmišljaj na sveobuhvatnom, trajnom nivou. Zato je moj savet da se uvek baviš redovnom negom, masažom i vežbanjem grudi – umesto da ovaj aspekt zanemariš i koristiš isključivo instant trake za podizanje grudi.

Kao što neguješ svoje lice i telo da bi uvek izgledali zdravo i lepo – isto je i sa grudima. Zato je danas krema za grudi toliko popularna i važna u rutini nege i prirodnog podizanja i uvećanja grudi. Mislim da je ovo dobar trenutak da ti preporučim jednu odličnu kremu koja je zaista neprevaziđena za negu i podizanje grudi.

Radi se o Megagrudin kremi koja istovremeno neguje, hrani, povećava, zateže i podiže tvoje grudi – a sve to zahvaljujući potpuno prirodnim i bezbednim sastojcima! Za nju sam čula najviše pozitivnih iskustava i jako mi se sviđa što je na potpuno prirodnoj bazi – zato obrati pažnju na ovaj preparat.

 

Kako se koriste samolepljive trake za grudi?

Trake za podizanje grudi obično dolaze sa posebnim uputstvom kako tačno treba da ih naneseš. Naravno, ja ću ti ovde dati neke osnovne smernice na tu temu:

 • Instant trake za podizanje grudi ne treba da nanosiš na oštećenu ili suncem opečenu kožu.
 • Ako si zabrinuta da bi mogla da imaš reakciju na ove trake (pre svega na njihov lepak pomoću kojeg se pridržavaju za kožu), prvo napravi test na malom delu kože. Unutrašnja strana ruke je dobro mesto za to, jer ovde nema dlaka, pa neće biti problema kada odlepiš traku. S tim u vezi, proveri da li je lepak koji se koristi medicinski, hipoalergijski i siguran za upotrebu.
 • Ne koristi hidratantna sredstva ili pudere na telu pre nego što naneseš trake za grudi, jer će ovo otežati prilepljivanje traka za tvoju kožu.
 • Lepak iz ovih traka može da otpusti ako se puno znojiš. Zato pokušaj da ih izbegneš ako će to predstavljati problem ili proveri da li se lepak nalazi na mestu gde se ne znojiš puno. Iz tog razloga, jako je važno da potražiš trake koje su vodootporne i otporne na znoj.
 • Očisti i osuši kožu pre nego što na nju nalepiš trake za podizanje grudi. Brisanje kože sa losionom za čišćenje će pomoći da se uklone ulja i prljavština.
 • Istuširaj se toplom vodom ako imaš problem sa skidanjem ovih traka.
 • Ako ti nakon uklanjanja ostane lepljiv ostatak na koži, možeš ga se osloboditi upotrebom malo bebi ulja na vati i laganim trljanjem. Rastvarači poput sredstva za uklanjanje laka za nokte takođe mogu da deluju u ovom slučaju, ali oni definitivno nisu dobro rešenje za kožu (previše su agresivni).

Odlični trikovi kako da male grudi izgledaju veće!

 

trake za podizanje grudi-2

 

Uputstvo za nanošenje trake za grudi:

 • Ukloni donju polovinu zaštitne podloge za traku i pozicioniraj traku neposredno iznad areole (deo dojke koji okružuje bradavicu). Lagano utapkaj traku preko grudi.
 • Sada ukloni gornju polovinu zaštitne podloge. Podigni grudi u željeni položaj, a zatim čvrsto pritisni i izravnaj traku na mestu. Drži oko 15 sekundi dok se lepak ne zagreje.

 

U uputstvu se takođe navodi da traka za podršku grudi ne može ponovo da se stavi, pa je važno da je pri prvom pokušaju dobro zalepiš na svoje mesto.

 

Saznaj koji je najbolji način za prirodno povećenje grudi!

Instant trake za podizanje grudi iskustva

Nisam pročitala puno pozitivnih iskustava na temu ovih traka za podršku grudi, pre svega jer se radi o trenutnom rešenju i jer su često na tržištu dostupne nekvalitetne trake za grudi. 

 

Često sam se pitala zašto im je tako niska cena i onda sam shvatila – pa da, cena često ide u korelaciji sa kvalitetom. Meni lično se ne sviđa ideja da lepim bilo šta preko svojih grudi, a kako sam čula i pročitala – ni mnogim drugim ženama. Često ostane lepak nakon skidanja ovih traka, pa ožiljak od trake, neretko budu i alergijske reakcije poput crvenila, svraba, pečenja, osipa i slično.

 

Mada, moram da priznam da sam pročitala i neka pozitivna iskustva, u smislu da zaista predstavljaju brzo rešenje kada žena ne želi i ne može da nosi grudnjak (zbog odeće) – pa joj ove trake za grudi dođu kao super trenutno rešenje. Takođe su lako prenosive i staju u torbu, pa mogu uvek da ih ponesu sa sobom.

 

Ipak, najviše se govori o tome kako žene ne treba da se zadovoljavaju trenutnim rešenjima za veće i podignute grudi – nego da treba da neguju svoje grudi svakog dana. Najviše pozitivnih iskustva sam čula za kreme za grudi na prirodnoj bazi – tako da prednost uvek dajem prirodnim i bezbednim metodama.

 

Šta to može čaj za rast grudi – što ne mogu trake za podizanje grudi?

Gde kupiti trake za podizanje grudi?

Samolepljive trake za grudi su obično dostupne u nekim bolje snabdevenim i renomiranim prodavnicama donjeg veša.

Međutim, obično se prodaju on-line, dakle putem određenih internet sajtova. 

Sada je na tržištu puno jeftinih verzija ovih traka za podršku grudi, pa pripazi šta kupuješ jer neke mogu izazvati iritaciju ili čak i osip na koži. Bilo bi dobro da potražiš brend kojem veruješ i uvek proveri da li su ove nevidljive trake za grudi zdravstveno bezbedne.

 

Trake za podizanje grudi cena

Veličina ovih traka za podršku grudi je obično 11,5 cm x 7,5 cm. Mogu biti providne ili u boji kože i najčešće dolaze u pakovanju od 5 pari (ukupno 10 traka za grudi). Ovakvo pakovanje traka za grudi košta od 400 do 800 dinara. 

 

Često su i na sniženju, ali napominjem ti da obratiš pažnju na brend i sam kvalitet proizvoda – budući da cena često odražava i kvalitet proizvoda.

 

Trake za podizanje grudi možda jesu dobro trenutno rešenje – ali za trajno rešenje koristi dobru kremu za negu i podizanje grudi!

Tatjana Kos

Tatjana Kos

Obožavam da pišem, a najviše me zanimaju teme o lepoti, ljubavi i modi. Na Ona portalu dobila sam priliku da pišem na razne teme, kao što su celulit kod žena, strije, višak kilograma, bore na licu, opadanje kose, nega kose i još mnogo toga.

Ove teme su mi posebno važno, jer na taj način učim kako da se negujem, ali i drugim ženama pružam savete o nezi, kako tela, tako i kose.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test