Naslovna » Flogocid za bubuljice tvoj dobar saveznik!
Lice

Flogocid za bubuljice tvoj dobar saveznik!

flogocid za bubuljice

Flogocid za bubuljice je sjajna mast koja momentalno smiruje upale i akne. Lako se koristi, brzo deluje, a iskustva su samo pozitivna. U čemu je njena moć?

Možda ćeš se iznenaditi ako pročitaš da se do skoro mogla kupiti samo u veterinarskim apotekama, s obzirom da je ova mast primarno bila namenjena životinjama.

Međutim, brižljivom analizom medicinskih instituta, došlo se do zaključka da je veoma delotvorna kod ljudi, i to kod upalnih procesa na koži i sluzokoži.

Spektar primene ove masti je veoma širok, a to nije slučajno. Brojni prirodni sastojci koji je čine, doprinose smirivanju iritirane kože i sluzokože za vrlo kratko vreme.

Flogocid krema se primenjuje kod ublažavanja bubuljica, potkožnih akni, poderotina, pa čak i uraslih dlaka ili noktiju. Ako tvoja koža burno reaguje nakon depilacije, i ako ti se jave bubuljice na preponama, ova mast je odlično rešenje za smirivanje upale.

Osim navedenog, delotovorna je i kod složenijih stanja kao što su – inficirani ekcemi, otoci limfnih žlezda, pa i rane od ležanja (dekubitus). Takođe, ova mast je pokazala primenu i u lečenju atletskog stopala, pa čak i vaginalnih infekcija.

Flogocid mast se  koristi za svaku vrstu iritacije sluzokože, pa čak i u ustima. 

Ako do sada nisi imala iskustva sa ovom kremom, sada je prava prilika da staneš na put upornim, velikim bubuljicama i potkožnim aknama.

Mnoge devojke su prezadovoljne jer im Flogocid za akne rešava problem za kratko vreme.

Ovo će ti biti od posebnog značaja, kada je važno da lice zasija ili šminka “legne” na pravi način, bez “maskiranja” bubuljica. 

Hajde da vidimo šta je to čini posebnom i kako je pravilno upotrebljavati za najbrže efekte.

flogocid mast

Zašto Flogocid mast za bubuljice?

Skoro da ne postoji osoba koja nije iskusila muke sa bubuljicama ili još gore – potkožnim bubuljicama. Osim što su uporne, znaju da budu prava pretnja lepoti lica zbog potencijalno trajnih ožiljaka od bubuljica.

Ako se na to doda i bol u predelu lica gde su nastale, ne postoji bolji motiv da razmisliš o našem predlogu za rešavanje bubuljica koji ti nudimo u nastavku teksta, a to je upravo Flogocid za bubuljice.

I pored toga što si savesna i redovno vodiš računa o higijeni lica, bubuljice su često posledica funkcije hormona i  promena u organizmu te vrste.

To znači da smo nažalost, bespomoćne da ih preduhitrimo i sprečimo.

Najčešće se povezuju sa pubertetom, a prava istina je da se mogu pojaviti i u zrelim godinama, tzv. bubuljice kod odraslih.

Tada nastaju kao posledica hormonskih disbalansa ili nekog drugog složenijeg zdravstvenog uzroka. 

A na koji način još možeš da sprečiš pojavu bubuljca?

Ako ti želiš samo prirodne stvari na svom licu, onda je ovo definitivno najbolji način za tebe!

Saznaj kako je Marina uspela zauvek da se reši bubuljica sa lica! Ona nam je otkrila da je sve jednostavno, brzo i efikasno, a pre svega prirodno! Znam da to želiš, zar ne?

Saznaj kako je Marina uspela da se reši bubuljica na ovom linku https://onaportal.com/vise-me-nije-stid-sada-je-moje-lice-bez-ijedne-bubuljice-i-oziljka/

Masna koža je sklonija nastanku bubuljica i njihovim upalama nego drugi tipovi kože.

Ako tvoja koža pripada ovom tipu, onda su ti dobro poznate proširene pore i pojačano lučenje sebuma zbog kojeg ti se koža konstantno sija. 

Opasnost za kožu nastaje u onom momentu kada pore počinju da se začepljuju, a u dubljim slojevima počnu da se razvijaju upalni procesi. 

Da stvar bude gora, potkožne bubuljice se mogu pojaviti skoro svuda na telu. Ako govorimo bubuljicama u pubertetu, za njih je tipično da se pojavljuju na svim delovima  lica, vratu, pa čak postoje i bubuljice na leđima i rukama. Bubuljice u zrelim godinama, najčešće se pojavljuju na licu, i to bradi ili bubuljice na vratu.

Situaciju sa aknama možeš dodatno pogoršati neadekvatnom higijenom lica ili ishranom koja je neizbalansirana. Ni bubuljice od stresa nisu redak slučaj! 

Ako na to dodamo i periodične promene u horomonskom statusu, kojem su žene sklone, jasno je da akne ne možemo tako lako izbeći. I tada nas muči večito pitanje – koja je najbolja krema za instant rešavanje potkožnih bubuljica?

Sledeći put kada dođe do ove situacije, budi spremna! Bez obzira kojem tipu kože pripada tvoje lice, Flogocid za bubuljice će biti neprikosnoveno rešenje. 

Već samo saznanje o sastavu ove masti, ohrabriće te da probaš ovu mast i na svom problematičnom licu. Borna kiselina, etarsko ulje lavande, eterična ulja poljskog cveta, uz dodatak belog vazelina i bezvodnog lanolina sadržani u ovoj masti, imaju antibakterijsko i antimikotičko dejstvo.

Ovi prirodni sastojci će vrlo brzo delovati tako što će smiriti kožu, “odbraniti” je od bakterija i zalečiti upaljeno mesto. 

Flogocid za bubuljice sastojci

Da bi ti bilo u potpunosti jasno šta se dešava kada naneseš Flogocid na problematični deo lica, detaljnije ćemo te upoznati sa sastojcima koji čine ovu mast, kao i njihovim dejstvom. 

Borna kiselina

Pronaćićeš je i pod nazivom Acidi Borici, a u pitanju je prirodni mineral koji je prilično rasprostranjen, pa tako i pristupačan. Rastvara se u toploj vodi, eteru i alkoholu.  3% rastvor borne kiseline ima veoma široku primenu u farmakologiji. 

Svoju upotrebu nalazi u lečenju oboljenja kože, oftalmologiji, gljivičnim oboljenjima kože i sluznice. Ovo i nije iznenađujuće, s obzirom na antiseptičko dejstvo ovog rastvora i samim tim sposobnosti ubijanja patogenih organizama.

Kada je u pitanju problematična koža sa bubuljicama, borna kiselina pomaže u čišćenju lica i zaštiti od svih mikroorganizama koji mogu biti uzročnici upala. Sadržana je u brojnim kremama i neretko, predstavlja deo redovne nege. 

Ipak, treba da budeš oprezna i da kreme koje u svom sastavu imaju bornu kiselinu, kao što je Flogocid za bubuljice, koristiš samo po preporuci dermatologa.

Naime, borna kiselina ima svojstvo da isušuje kožu, pa je potrebno da nega lica bude upotpunjena odgovarajućom kremom koja joj vraća balans pH vrednosti.

Ulje lavande

Osim predivnog mirisa koji podseća na Mediteran, lavanda ima višestruko korisno dejsvo na našu kožu, kosu, psihu, pa čak i održavanje čistoće u kući. Ulje lavande je jedno od najrasprostranjenijih u aromaterapiji. Opuštanje uz mirise ili kupku lavande je skoro nezamislivo.

Počevši od antiinflamatornog, preko antibakterijskog, antimikrobnog pa sve do sedativnog dejstva, ulje lavande se čini kao melem za dušu i telo.

Kada je u pitanju koža lica, ovo ulje ima anitseptičko i antibakterijsko dejstvo, pa tako pomaže kod smirivanja i zaceljivanja upaljenih akni na licu. 

Osim ulja lavande, sadrži i ulje poljskog cveta.

Vazelin

Da li bi iko pomisio da ovaj derivat nafte ima tako široku upotrebu u očuvanju lepote? Istina je da je vazelin veoma koristan u ulepšavanju trepavica, kose, ali i zaštiti lica od bubuljica. Verujemo da si do sada isprobala da ovim jeftinim trikom učiniš svoje obrve savršenim ili prividno produžiš trepavice.

Poseduje veću čvrstoću od bilo kojih drugih masti, a pri tom se ne topi u vodi ili acetonu. Ovo su samo neka od svojstava koja su ga učinila široko upotrebljivim u kozmetici i medicini.

Vazelin ima antiupalno dejstvo, pa iz tog razloga, kreme koje ga sadrže omogućavaju stvaranje finog filma na koži koji štiti i neguje. 

Lanolin

Dobijen iz masti koja se luči iz ovčijih žlezda, lanolin ima medicinsku i kozmetičku upotrebu pri izradi krema, šampona i sapuna, čak i onih za bebe.

Vrlo je moguće da si problem sa ispucalim ili grubim petama rešavala kremom koja sadrži lanolin, a da to nisi ni znala. Takođe, njegova efikasnost je poznata i u tretiranju posekotina, opekotina, pa i osipa od pelena kod beba. 

Tajna je u masnim kiselinama i alkoholima koji su sadržani u njoj, a svojim antibakterijskim dejstvom hidriraju, smekšavaju i neguju kožu. 

Parafin

Parafin nastaje destilacijom sirove nafte. Zbog svojih karakteristika, koristi se u medicinske ali i druge svrhe. Kada je u pitanju dejstvo parafina u Flogocidu, ono je prvenstveno usmereno na hidrataciju kože.

Osim što će koža sklona bubuljicama biti zalečena, parafin će je u dovoljnoj meri vlažiti i sačuvati odgovarajuću pH vrednost. Ovo naročito važi ako je tvoja koža prirodno suva. 

Flogocid mast za bubuljice upotreba

Za početak, pre nanošenja masti, uobičajeno očisti svoje lice. Flogocid za akne se nanosi direktno na bubuljicu, odnosno aknu pod upalom.

Potrebno je naneti u debljem sloju i ostaviti da deluje preko noći. 

Osim što ćeš već ujutru primetiti vidno smirivanje bubuljice, ublažiće se i crvenilo oko nje. U slučaju potkožnih bubuljica, ova mast će delovati tako što će smiriti infekciju i “istisnuti” nastalu gnojnu bubuljicu

Osnovna karakteristika ove masti je povećanje imunološkog sastava ćelija kože. Tako se koža podstiče na samoisceljenje.

Za uporne bubuljice, postupak možeš 2-3 puta dnevno, ostavljajući da mast deluje po nekoliko sati. Nakon tog vremena, temeljno očisti deo lica na koji je naneta mast.

Kako deluje Flogocid krema?

Ova mast će smiriti upaljene delove tvoga lica i tako ublažiti nastalo crvenilo. 

Flogocid za bubuljice će uraditi još jednu vrlo važnu stvar – osušiće deo kože koji je bio zahvaćen aknom, pa tako nećeš morati da brineš o nastanku ožiljaka. Njih jednostavno neće biti.

Flogocid za bubuljice je vrlo blaga mast, ali sa konkretnim i brzim dejstvom.

Ne postoji ograničenje za korišćenje ove masti. Dakle, koristi se po potrebi i dovoljno dugo dok se nastale akne ne povuku. Koji vremenski period će biti potreban za zaceljvanje bubuljica je individualno, baš kao i u slučaju njihovog nastanka. 

Neželjena dejstva nisu poznata, što ohrabruje sve one devojke koje imaju vrlo osetljivu ili kožu sklonu alergijama. Takođe, ovu mast mogu koristiti i trudnice i dojilje, a ni ograničenja vezana za starosnu dob ne postoje.

Flogocid mast se čak može koristiti i kod dece za osip i svrab nastao usled ujeda insekata. 

Ono što je najbitnije, na dejstvo Flogocid mast ne možeš postati imuna.

flogocid krema za bubuljice

Flogocid za bubuljice iskustva

Iskustva devojaka sa Flogocidom ćete ubediti da momentalno kupiš ovu mast, kako bi ti se našla kada bude najpotrebnije. Jednostavno se nanosi i što je najbitnije, ne postoje nikakve nus pojave. 

Jedino na šta su se požalile devojke koje ga redovno koriste je jak i neprijatan miris. Ipak, kažu da vredi istrpeti jer su svaki put prezadovoljne rezultatima i njihovom brzinom.

Ako ti je veliki problem da podneseš miris koji ima Flogocid za bubuljice, rešenje je da na mesto na koje si ga nanela, staviš odozgo gazu ili tanji tupfer. Ovako ćeš bar delimično “prigušiti” miris.

Jovana (33. god.): “Deluje Flogocid za bubuljice”

“Moja koža reaguje pojavom bubuljica, svaki put kada imam problema sa hormonskim statusom. Iako se ovo stanje povezuje se zdravstvenim problemima koje sam imala, javljaju mi se bubuljice na vratu i bradi.

Tada mi je potrebno brzo rešenje, kako ne bi došlo do upale, a onda i ružnih ožiljaka sa kojima imam iskustva.

Flogocid mast se pokazala kao odlično rešenje kao krema za akne.

Nanosim je u obilnom sloju čim primetim da se bubuljice počinju pojavljivati. Već ujutru, nakon delovanja tokom noći, nestaje crvenilo, dok se bubuljice u potpunosti povuku za samo dva dana.”

Iva (28. god.) :”Flogocid mast svaki put reši moj problem!

“Imam masnu i vrlo osetljivu kožu lica. Ne moram da objašnjavam koliko su potkožne bubuljice česta pojava, najviše na čelu i bradi. Osim što su bolne, veoma su uporne i zanju da traju i po dve nedelje.

Po preporuci apotekarke, odlučila sam da kupim Flogocid mast i što pre je isprobam. Nakon nekoliko dana korišćenja, a nanoseći direktno na upaljene bubuljice, primetila sam da su bubuljice počele da se suše i povlače.

Malo je reći da sam prezadovoljna jer sada imam na raspolaganju spas za bolne bubuljice u najkritičnijim momentima. Takođe, da bih sprečila da uopšte dođe do ovih problematičnih bubuljica, negujem kožu isključivo prirodnim gelom i losionom za lice. Ja koristim Akonolin i jako sam zadovoljna.

To je moja svakodnevna nega koja kožu smiruje, sužava pore, odstranjuje površinski oštećeni sloj, pa čak i fleke.”

Flogocid mast za bubuljice cena

Flogocid mast možeš nabaviti vrlo lako, u svakoj apoteci. Cena se kreće između 300,00 i 400,00 dinara, za tubu od 50gr. Lekarski recept nije potreban za nabavku ove masti.

Predlažemo ti da Flogocid za bubuljice zauzme mesto u tvom kozmetičkom ormariću, i po potrebi, bude prva pomoć za problematične bubuljice.

Kako ne postoje nikakve nuspojave pri korišćenju, možeš biti apsolutno sigurna da ne možeš preterati u upotrebi.

Ipak, redovna i pravilna nega kože koja je sklona aknama, treba da ti bude prioritet.

To podrazumeva korišćenje krema, losiona i gelova sa prirodnim sastojcima koji će redovno odstranjivati nečistoće sa kože, sužavati pore, uklanjati višak sebuma koji koža prirodno proizvodi i nahraniti kvalitetnim sastojcima. Ovim će se smanjiti mogućnost nastanka upalnih procesa i produžiti mladost kože.

Test