Naslovna » Margarin za rast grudi?Ima li ovo smisla?
Telo

Margarin za rast grudi?Ima li ovo smisla?

margarin za rast grudi

Želiš veće grudi bez operacije? Kažu da je margarin za rast grudi baš dobar, a ja sam istraživala da li je to tako. Otkriću ti sve na ovu temu u narednom članku.

 

Među brojnim ludorijama koje su žene smislile za svoju lepotu, margarin za rast grudi definitivno spada u najbizarnije. Moram da priznam da sam se i sama šokirala kada sam ovo pročitala, misleći da je reš o šali. A onda sam lagano počela da istražujem i saznala sam da zaista ima logike! Reč je o sastavu margarina, tačnije o sojinom ulju koje ulazi u sastav većine brendova margarina. Soja je ta koja sadrži ono nešto što podstiče rast grudi prirodnim putem. A saznaćeš tačno i šta, ako ostaneš sa mnom do kraja teksta.

 

Ipak, napravila sam i paralelu između margarina i kreme za rast grudi – u korist ove druge stavke – a saznaj i zašto do kraja.

 

Šta to sadrži margarin?

Margarin je prvobitno razvijen kao zamena za maslac i pravi se od biljnih ulja, poput sojinog, palminog i ulja repice. Margarin generalno može da sadrži niz sastojaka. Obično mu se dodaju so i druga jedinjenja koja održavaju aromu i teksturu margarina prihvatljivom za potrošača, kao što su maltodekstrin, sojin lecitin i moni- i digliceridi.

 

Takođe se mogu koristiti i dodatna ulja poput maslinovog, lanenog i ribljeg ulja.

 

Pošto su biljna ulja tečna na sobnoj temperaturi, stručnjaci za hranu su se dosetili da promene njihovu hemijsku strukturu kako bi postala čvrsta poput putera. U poslednjih nekoliko decenija, proces hidrogenacije korišćen je za očvršćavanje biljnih ulja u margarinu.

 

Jednostavno rečeno, savremeni margarin je visoko prerađen prehrambeni proizvod napravljen od biljnih ulja, pri čemu je od našeg interesa trenutno upravo sojino ulje. Zato i ne čudi što se koristi i soja za rast grudi.

 

Dakle, ako se pitaš zašto neke devojke koriste margarin za rast grudi – odgovor leži u njegovom sastavu – odnosno u sojinom ulju. Zašto baš soja ima prednosti za rast grudi – objasniću ti u nastavku.

 

margarin za rast grudi

 

Zašto koristiti margarin za rast grudi?

 

Margarin je sve popularnije sredstvo koje navodno pomaže u povećanju grudi. Odgovor na pitanje zašto je to tako leži u njegovom sastavu, budući da je margarin napravljen od biljnih ulja – uključujući i sojino ulje. 

 

Sojino ulje, dobijeno od zrna soje, poseduje fitoestrogene – biljne hemikalije koje imaju dejstva slična estrogenu u ljudskom organizmu

 

Zbog ove osobine, fitoestrogeni su sposobni da se vežu na mesta receptora za estrogen. Pored toga, ove biljne hemikalije su i stimulator rasta mlečnih žlezda, što definitivno pomaže da prirodno povećaš svoje grudi.

 

Da se podsetimo, intenzivan razvoj grudi počinje još u pubertetu i reguliše se ravnotežom pre svega polnih hormona (uključujući i estrogen, progesteron, prolaktin i dr.). Neravnoteža ovih hormona može dovesti do slabog razvoja grudi kod devojaka. To znači da veličina naših grudi umnogome zavisi od naših hormona, pre svega estrogena. 

 

Fitoestrogeni su grupa supstanci koje se nalaze u biljkama i koje imaju umerena estrogen svojstva. Fitoestrogeni se ‘’takmiče’’ za iste ćelije receptora kao pravi estrogen. Nedavna istraživanja koja se tiču fitoestrogena jasno navode da oni podstiču razvoj žlezdanog tkiva dojke. Zato mnoge žene prijavljuju vidljiv porast punoće svojih grudi nakon upotrebe margarina – bilo kada ga koriste u ishrani ili kada ga nanose spolja na grudi! Zvuči suludo, ali nauka je rekla svoje.

Dragica je mlada devojka koja je za sebe oduvek želela veće grudi. Od operacije je odustala, jer je za nju jako opasno sve to i tražila je prirodno rešenje. Konačno je uspela DA UVEĆA SVOJE GRUDI i kako kaže sada je presrećna.

Saznaj kako je Dragica uvećala svoje grudi na ovom linku https://onaportal.com/ona-zna-otkriva-za-tebe-najbolji-tretman-za-vece-grudi/

 

Kako deluje margarin za rast grudi?

Da rezimiramo, dakle margarin sadrži sojino ulje, koje sadrži izoflavone, fitoestrogene koji oponašaju ženski hormon estrogen i na taj način mogu da pokazuju slabu estrogenu aktivnost u tvom telu.

Poznato je da estrogen podstiče rast tkiva dojke i zato izoflavoni soje imaju isti efekat. 

Tvrdi se da ako redovno konzumiraš sojine proizvode – uključujući i margarin koji sadrži sojino ulje – tvoje grudi se povećavaju. Ovo zaista ima logike.

Kako koristiti margarin za rast grudi?

 

Margarin može da poveća grudi prirodnim putem, jer sadrži veliku količinu dobro poznatih fitoestrogena ili biljnih estrogena. Kako bi postigla najbolji efekat, savetuje se da upotrebljavaš margarin za masažu grudi – nešto poput kreme za grudi.

 

Margarin za rast grudi je jedan od sve popularnijih načina da iskoristiš prednosti pomenutih fitoestrogena. Kada se koristi redovno i isključivo za spoljašnju upotrebu – on nema nikakvih nuspojava. 

 

Kada je u pitanju upotreba margarina putem ishrane, ovde ne mogu ništa da te posavetujem – budući da je poznato da margarin sadrži trans-masti i da se ne preporučuje baš puno u ishrani. Naročito ne u velikim količinama – tako da u tom slučaju ne bi ni mogla da uneseš dovoljnu količinu fitoestrogena kako bi primetila značajno povećanje grudi.

 

Zato se ti drži samo masaže grudi margarinom.

 

Odlični trikovi kako da male grudi izgledaju veće!

 

Margarin za rast grudi – uz pomoć masaže

 

Odavno je dokazano da masaža povećava rast grudi. Zato ako budeš masirala margarin za rast grudi – efekti će biti još bolji! Dakle, umesto što bi masirala neko biljno ulje ili kremu za grudi – umasiraj margarin u kožu grudi. Toliko je jednostavno.

 

Dojke su najveće limfne žlezde u telu, a da bi pravilno funkcionisale, limfnim žlezdama je potrebna redovna drenaža i detoksikacija. Masaža dojki biljnim uljima (margarinom) treba redovno da se primenjuje kako bi se primetili značajni rezultati. Nežno umasiraj margarin u kožu kružnim pokretima, krećući se prema pazuhu.

 

Budući da je margarin čvrst, bilo bi dobro da ga držiš na sobnoj temperaturi pre upotrebe i da ga lagano zagreješ rukama pre nanošenja na kožu grudi. Zamisli ga poput butera za telo i tako se i ponašaj. Masiraj nekoliko minuta dok se ulja iz margarina lepo ne upiju u kožu i onda ostavi da se osuši. I to je čitava nauka.

 

Napomena:

 

Danas su na tržištu dostupne razne vrste margarina, različitog sastava. Onaj koji je dobar za povećanje grudi – to je onaj koji sadrži sojino ulje. Takođe gledaj da koristiš margarin sa što prirodnijim sastavom, ako je moguće uz minimum aditiva i bilo kakvih hemijskih dodataka. Jer margarin ne sadrži samo biljna ulja, sadrži i niz drugih dodataka koji nisu baš dobri za tvoje zdravlje. Upravo iz tog razloga ću te uvek posavetovati da je bolje da koristiš dobru prirodnu kremu za povećanje grudi. 

 

Margarin vs. krema za povećanje grudi 

 

Sve ovo zvuči fino, ali dolazimo do toga da je jasno da kremu za povećanje grudi ne može ništa da zameni – u neinvazivnom smislu! Krema za rast grudi je osmišljena tako da sadrži savršeno izbalansiranu mešavinu sastojaka koji u sinergiji postižu maksimalni efekat – a to je povećanje grudi.

 

Zašto bi se oslanjala samo na jedan sastojak – konkretno na sojino ulje u margarinu – kada možeš u jednoj dobroj kremi dobiti niz sastojaka koji zajedno ostvaruju odlično dejstvo na rast grudi? Naravno, poenta je da izabereš dobru, pre svega prirodnu kremu za povećanje grudi.

 

Na tržištu su dostupne razne kreme za povećanje i zatezanje grudi neinvazivnim putem. One obično deluju tako što stimulišu masno tkivo u području grudi, te stoga povećavaju grudi i zatežu kožu. Međutim, problem je što većina ovih krema sadrži hemikalije koje mogu biti vrlo opasne za tvoje zdravlje! Zbog ovih neželjenih dejstava, molim te da zaobiđeš ove komercijalne kreme koje su mahom na bazi opasnih hemijskih sastojaka.

 

Ako želiš da se odlučiš za najbolju i najsigurniju opciju, onda se odluči za prirodnu kremu za rast grudi.

 

Takve kreme su obično obogaćene biljnim ekstraktima i uljima koji sadrže fitoestrogene u adekvatnoj koncentraciji – dovoljnoj da podstaknu regeneraciju ćelija kože i tkiva dojke. Ono što je još bolje, to je da značajne rezultate možeš da vidiš već nakon samo mesec ili dva meseca redovnog korišćenja kreme. 

 

Pitaš se kako da izabereš kremu za rast grudi? Gledaj da sadrži pretežno biljne sastojke, poput ekstrakta semena piskavice, sveltam, čičkovo ulje, oleinsku kiselinu, ružino ulje, bademovo ulje, ulje noćurka, shea puter i dr. ovi sastojci i podstiču povećanje grudi i neguju kožu grudi. Sve u jednoj kremi! Ja ti preporučujem jednu koja se zaista pokazala kao najbolja od svih, a pritom je na potpuno prirodnoj bazi – u pitanju je Megagrudin krema za rast grudi.

 

Nije kliše, prirodna kozmetika je zaista najbolje i najzdravije rešenje za tebe i tvoju kožu!

 

margarin za rast grudi-2

 

Margarin za rast grudi iskustva

 

Pročitaj i šta kažu neka iskustva kada je u pitanju margarin za rast grudi, a koja sam uspela da pronađem i izdvojim za tebe:

 

Jelena:

 

‘’Imam male grudi i oduvek je tako. Svima oko mene je poznato koliko sam bila očajna zbog toga. Zato sam dugo tražila pravo rešenje kako mogu da povećam grudi prirodnim putem, ali da ne odem ni na kakvu operaciju. 

 

Na internetu sam pronašla informaciju da je margarin za rast grudi odličan. Mislila sam da je neka šala i nisam se baš obazirala. Međutim, nešto me je ipak teralo da probam ovo. Počela sam svako veče da mažem margarin na grudi i počela da primećujem male rezultate! Grudi su zaista postale malo veće i čvršće, ali ništa značajno. 

 

Ukapirala sam da je mnogo bolja opcija krema za povećanje grudi, koju mi je preporučila drugarica – tako da sam sa njom zadovoljna. Margarin možete da probate, ali samo kao ispomoć kremi. Ne očekujte značajne rezultate samo od margarina.’’

Sanja:

 

‘’Kada mi je drugarica rekla da je počela da maže grudi margarinom kako bi ih povećala, mislila sam da je luda! Pitala sam je odakle joj ta ideja, a rekla mi je da je sve to zbog soje koja ulazi u sastav margarina. 

Navodno soja sadrži neke hemikalije koje se ponašaju kao estrogen i tako podstiče rast grudi. Probala sam, koristila uporno neko vreme – ali rezultati su bili minimalni. Brzo sam prešla na pravu kremu za povećanje grudi, na bazi piskavice za rast grudi – koju sam pronašla i naručila preko interneta. 

Posebno mi se sviđa što je krema sasvim prirodna, jer se hemikalija grozim! Prirodni sastojci ipak najbolje rade posao, a zahvaljujući ovoj kremi sam se uverila u to. Margarin bih zaobišla pored ove kreme definitivno!’’

 

Leona:

 

‘’Ko god da je rekao da je margarin za rast grudi dobar, mislim da se šalio! Ok, ovo možda važi za neke margarine koji su na bazi soje – jer mi ima logike da soja utiče na povećanje grudi zbog onih fitoestrogena – ali mnogi margarini su bez soje, tako da mi to nema logiku i ne mogu se generalizovati stvari. Ja sam naravno, bila luda i radoznala, pa sam i sama probala da masiram margarin za rast grudi. Međutim, ubrzo sam se pitala čemu to kada uvek mogu da se oslonim na dobru kremu za rast grudi – čije je dejstvo provereno i dokazano!’’

 

Ema:

 

‘’Ko je protivnik operacije i igle, uvek može da se okrene dobrim, starim receptima za povećanje grudi prirodnim putem! Ja sam još od moje bake čula da je margarin za rast grudi odličan i naravno da sam ga koristila, jer šta može da mi škodi kada na kožu nanosim ono što se jede. Moram da priznam da sam primetila neko poboljšanje, tako da zaista radi posao! Ja lično koristim margarin na što prirodnijoj bazi, uz minimum aditiva – konkretno onaj koji u sebi ima i sojino ulje. Taj daje najbolje rezultate.’’

 

 

Kao što si mogla da vidiš, margarin za rast grudi zaista može da deluje – ali samo ako je na bazi sojinog ulja, zbog fitoestrogena. Ono što je najvažnije, to je da je ovo potpuno prirodna metoda za povećanje grudi. Nije nikakav trik, ali ipak ti savetujem da se uvek odlučiš za dobru prirodnu kremu za rast grudi. Na ovaj način će tvoje poprsje sigurno postati veće – i to sasvim prirodnim putem, bez noža i operacije!

 

Da li si i ti čula da je margarin za rast grudi dobar prirodni lek?

Znaš li nekog ko ima iskustva sa njim?

Podeli sa nama!

Tatjana Kos

Tatjana Kos

Obožavam da pišem, a najviše me zanimaju teme o lepoti, ljubavi i modi. Na Ona portalu dobila sam priliku da pišem na razne teme, kao što su celulit kod žena, strije, višak kilograma, bore na licu, opadanje kose, nega kose i još mnogo toga.

Ove teme su mi posebno važno, jer na taj način učim kako da se negujem, ali i drugim ženama pružam savete o nezi, kako tela, tako i kose.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test