Naslovna » Jesi li čula za teenlifting?Možda je baš tretman za tebe?!
Lice

Jesi li čula za teenlifting?Možda je baš tretman za tebe?!

teenlifting

Da li znaš da teenlifting može učiniti da izgledaš mlađe i lepše? Revolucionarni tretman obećava mnogo, a u tekstu je sve što treba da znaš o njemu.

Teenlifting je tako popularan u svetu. Žene su potpuno poludele za ovim tretmanom, a kada je stigao kod nas, dočekan je na velika vrata. Ako se ne osećaš dovoljno fit, onda ti ova metoda može pomoći da se osećaš i da izgledaš bolje.

Žene se bore da svoju lepotu i mladost zadrže što duže, a teenlifting je zadužen baš za to. Podmlađivanje raznim metodama je odavno moguće i dostupnije je nego ikada. Nije retka pojava da se žene odluče na ovaj korak.

Teenlifting ti nudi da osim svog lica, središ i ostale delove tela, i zato je jedan od najprivlačnih tretmana, kako za starije, tako i za mlađe žene koje brinu o svom izgledu. Osim što pospešuje izgled lica i tela, ovaj tretman deluje pozitivno i na zdravlje.

Zvuči veoma interesantno, pa hajde da vidimo šta je zapravo teenlifting i da li je tako dobar kao što zvuči?

Šta je teenlifting?

Kada pomenemo teenlifting, mislimo na trening, lifting, na oblikovanje lica i tela, na upotrebu medicine u kozmetici, na stimulaciju akupunkturnih tačaka i na drenažu.

Kroz mišiće tela propušta se električni signal i stvara se mišićna kontarakcija koja svakom vlaknu stvara tonus.

Na ovaj način ne može da se poveća broj mišićnih vlakana, nego se samo već postojanim vlaknima vraća tonus.

Popularni fitnes za lice našao je svoju primenu kod dama koja žele da poprave svoj izgled i da se brzo zategnu. Ne idemo na trening, već uz pomoć elektro stimulacija zatežemo mišiće na licu ili na određenom delu tela. Za dobar tonus, bez invazivnih metoda, teenlifting je odličan.

Teenlifting je u svetu među prvih deset najboljih neinvazivnih metoda za zatezanje lica i tela. Ovaj tretman nije samo kozmetički tretman, već je primena fizikalne medicine u kozmetici. Uz pomoć elektro stimulacija mogu da se stimulišu svi mišići- mišići lica, mišići tela i mišići karlice.

 Osnovna razlika između teenliftinga i ostalih metoda koje u sebi sadrže elektro stimulacije jeste u inovativnim i zaštićenim elektrodama. U bukvalnom smislu, ovo je trening mišića. Kao što u teretani gradite mišiće, tako i ovaj tretman omogućava da to uradite sa svojim licem.

Podizanje i zatezanje čela, obrva i kapaka omogućava da se smanje natečeni podočnjaci i da se unište fine sitne linije koje te sigurno nerviraju. Teenlifting može da otkloni tvoje bore i da ti učini lice mlađim i zategnutijim.

Kada mišići lica vežbaju, oni se i zatežu, pa tako možeš da očekuješ da tvoje jagodice budu naglašenije, a vrat i podbradak se oblikuju i zatežu. Teenlifting aparatima za stimulaciju i revitalizaciju mišića akupunkturnih tačaka postižu se rezultati u podmlađivanju lica i tela i održavanju dobre fizičke kondicije.

Slogan teenliftinga jeste „Aktiviraj, ne plastificiraj“.

Tretmani strujom doneli su novi oblik podmlađivanja, bez estetske hirurgije.  Ako si i ti pristalica tretmana koji u sebi ne sadrže hemiju, onda treba da razmisliš da li je baš teenlifting stvoren za tebe.

Ova metoda je prirodna, bez upotrebe bilo kakvih sastojaka koji mogu da naštete tvojoj koži i zato ima prednost, kako u svetu, tako i kod nas.

Gordana je dugo imala problem sa borama na licu. Pokušavala je na sve načine da ih se reši, ali bezuspešno. Kada je pomislila da odustane, pronašla je proizvod KOJI BRIŠE BORE, FLEKE I PODOČNJAKE SA LICA.

Ukoliko i ti želiš BLISTAVO LICE, pročitaj kako je Gordana uspela da očisti svoje lice na ovom linku  https://onaportal.com/kazi-vec-jednom-borama-na-licu-zbogom/

teenlifting lica

Kako se izvodi teenlifting?

Teenlifting se koristi na određenim delovima tela i može da se koristi na svim mišićima. Osim što je zastupljen u službi lepote, može ukloniti i probleme inkontinencije, otečenih nogu, bolnih ramena ili kukova.

Tvoje je samo da se opustiš u udobnoj fotelji i da sačekaš da aparat odradi svoje. Bez bola, uz laganu muziku i ugođaj osetićeš kako se tvoji mišići grče i opuštaju.

To što se mišići vremenom opuštaju, nije bolest, već prirodno stanje. Ipak, zbog toga se mogu javiti razni problemi, kao što su bolovi u zglobovima, kolenima, otečenost je česta.

Da bi se sprečile ili eliminisale posledice opuštenosti mišića, teenlifting se radi radi predostrožnosti ili kada se primete prvi bolovi.

Teenlifting se izvodi uz pomoć aparata koji sadrži posebne elektrode za svaki deo tela.

Muškarci takođe često koriste ovaj tretman, jer je jednako efikasan i kod muškaraca i kod žena. 

baner

Kome je namenjen teenlifting?

Teenlifting ne može da se radi tokom trudnoće, ili ako si imala bio kakav vid operacije u poslednjih šest meseci, ako je dijagnostikovana tromboza bolnih vena, epilepsija, pejsmejker.

Pošto se ovaj tretman obavlja samo u salonima ili klinikama koje su sertifikovane baš za teenlifting, pre samog početka, popunićeš upitnik koji je informativan i tiče se opšteg zdravlja. Na taj način se dalji prati stanje organizma i tela.

Teenlifting za zatezanje tela

Teenlifting se preporučuje za zatezanje tela, kako bi nam pomogao da dodatno zategnemo mišiće. Ukoliko unapred misliš na svoje telo, ono će ti čitavog života biti veoma zahvalno i biće duže u svom najboljem izdanju.

Sigurno razmišljaš da li je ovaj tretman bolan. Baš suprotno, veoma je prijatan i potpuno bezbolan. Nema kontraindikacija, i siguran je, tako da se ne moraš brinuti ukoliko se odlučiš da odeš na teenlifting za zatezanje tela.

Teenlifting tela se obavlja u ležećem i sedećem položaju i za vreme trajanja tretmana oseća se stezanje svih mišića unutar tela. Važno je da znaš da se radi u seriji od 10 tretmana. Na nedeljnom nivou radi se jedan do dva tretmana. A kasnije, kada završiš zatezanja tela, treba da održavaš tonus mišića par puta godišnje uz pomoć ove metode.

Postoji tretman teenliftinga koji je namenjen samo za karlicu. Mišićni organi karlice su bešika, mokraćna cev, anus, crevo i vagina. Vežbanje ovih mišićnih organa pre trudnoće omogućuje lakšu trudnoću i porođaj, kao i oporavak.

Postoje i druge metode kako možeš ojačati karlicu prirodnim putem, a to su Kegleove vežbe ili joga, pa možeš izabrati ono što ti najviše odgovara. Svakako je preporučljivo da redovno vežbaš i da se baviš sportom. Fizička aktivnost će pomoći tvom delu da duže bude mlado i lepo na sasvim prirodan način. Sport ti pomaže da se osećaš i da izgledaš dobro.

Vežbe za zatezanje tela možeš raditi i kod kuće, tako da je bitno samo da izdvojiš malo vremena za sebe i da se dovedeš u red. Teenlifting će ti pomoći da zategneš mišiće, ali ne smeš posle toga da ih zapostavljaš, zato je vežbanje, kod kuće ili u teretani, obavezno.

Osim što ti pomaže da oblikuješ i zategneš mišiće, vežbanje povoljno utiče na održavanje idealne kilaže, na balans hormona, na jačanje organizma, na san. Lepo telo bez tvrdog celulita je dostižno, ali je potrebno malo znoja i redovnih navika.

Naravno, moraćeš da koriguješ ishranu, kako bi se teenlifting isplatio. Zdrava i uravnotežena ishrana je ključna i ako si pristalica slatkiša i kasnih užina, onda je vreme da se pozabaviš svojom ishranom i da unosiš više voća i povrća, da piješ dovoljno vode i da zaobilaziš brzu hranu.

teenlifting tela

Teenlifting lica

Mnoge žene koje redovne koriste metode podmlađivanja tvrde da su godine samo broj i ništa više. Kada vidimo na licu prve bore, malo se uplašimo, ali ne smemo da zaboravimo da se one ne stvaraju preko noći.

Zapravo, ako imaš bore, a nemaš godine za njih, onda je reč o nečemu drugom. Pojava bora smejalica ili bilo kojih bora na licu ne treba da te zastraši, već da te opomene na način života ili na svakodnevne navike.

Godine jesu najveći uzročnik bora, ali nepravilna nega, nekvalitetan san i nedovoljna briga o zdravlju mogu da ti daju bore čak i kada si premlada za njih. Postoji mnogo krema za lice protiv bora  koje će ti pomoći u borbi sa linijama na licu. 

Elektrostimulacija će tvoje lice zategnuti na bezbolan i bezbedan način. Ako su tvoji mišići lica opušteni, i samo lice će izgledati opušteno, i to je vrlo jednostavna računica.

Prednost ove metode što nema hirurškog noža, a efekat zatezanja je isti. Posle tretmana, primetićeš kako se nešto na tvom licu promenilo, i to na bolje. Iskustva korisnica govore da prvo primete da su im obrve drugačije, da nisu spuštene kao do tada, a već posle trećeg tretmana, lice je celo vidno zategnutije.

Prirodna nega lica posle tretmana je preporučljiva, jer dobre navike ne treba menjati. Kada govorimo o pravilnoj nezi lica, podrazumeva se da koristiš preparate koji su namenjeni baš tvom tipu kože, da redovno čistiš lice i stavljaš maske i prirodne pilinge za lice .

Teenlifting podbratka

Nastanak podbratka muči mnoge žene, ali i muškarce i u većini slučajeva vezuje se za genetiku i za starenje. Da on više ne bi bio na tvom licu, ne moraš nužno da se podvrgneš plasičnoj operaciji.

 

Uz pomoć teenliftinga uz određen broj tretmana, možeš se rešiti podbratka, jer će ova metoda zategnuti celo lice, a podbradak će se vratiti u lepo i normalno stanje.

 

Podbradak na licu ume da doda kilograme, pa tako možeš izgledati buckasto. On ne može da ulepša i jedan je od najčešćih mana na licima ljudi. Opuštanje mišića i starenje su jedan od glavnih uzroka zbog kog nastaje podbradak i nemoguće je da on nestane sam od sebe, pa zato žene najčešće rade vežbe za lice ili se okreću teenliftingu.

Sigurno te zanima kako skinuti podbradak?! Pročitaj text koji smo pisali na tu temu!

baner

Teenlifting rezultati i iskustva

Svaki čovek je različit i svako telo je drugačije, pa će se kod nekog poboljšanje primetiti posle prvog tretmana, a kod nekog posle desetog. Sa ovom metodomm nema magičnih i brzih rezultata, što znači da ne treba da očekuješ da tvoji problemi nestanu nakon prvog tretmana.

Posle prvog tretmana, vidi se osveženje na licu, i to je ono što se mnogim korisnicima svidi, mnogi tvrde da retko kad izgledaju tako čilo i odmorno. Bilo kojom drugom metodom nećeš moći da postigneš tako prirodan izgled, kao sa teenliftingom, jer posle treninga mišića lice izgleda prirodno zategnuto.

Iskustva žena potvrđuju da teenlifting može da pomogne, ali da nije čaroban i da je važno da redovno vežbamo i da se zdravo hranimo kako bi efekti ove metode opsatali.

“Išla sam na teenlifting pre dve godine i veoma sam zadovoljna. Htela sam da zategnem lice, ali sam se plašila noža, pa sam izabrala ono što je bezbolno. Sada idem par puta godišnje na korekcije i lice mi je zategnuto. Poštom imam 40 godina, bore su se pojavile i nisam uspela sama da ih otklonim, ali ovaj tretman mi je dosta pomogao. Lice mi je sveže i puno energije i više se ne opterećujem toliko sa izgledom lica, jer izgleda dobro. Priznajem da su me bore uplašile i da mi je teenlifting vratio samopouzdanje, baš u trenutku kada mi je to trebalo.” Ispričala nam je Mina, koja je pre dve godine izabrala teenlifting zbog nastanka bora.

Ako ne voliš estetsku hirurgiju i botoks, ova metoda je idealna za tebe, ukoliko misliš i primećuješ da su se tvoji mišići opustili i da ne možeš da im pomogneš. Za dame u kasnijim godinama takođe je preporučljiv ovaj tretman, jer može da ih podmladi, da ih osveži i vrati nekoliko godina nazad. Stručna lica koja rade ovu metodu podmlađivanja kažu da već posle dvadeset pete godine možemo da isprobamo teenlifting, kako bi se tonus mišića što duže održao.

Ne zaboravi da čudotvorni eliksir mladosti ne postoji i da su sve metode napravljene da održavaju tvoju lepotu. Budi zadovoljna sobom i svakog dana radi na sebi. Vežbaj, aktiviraj svoje mišiće, hrani se zdravo i uživaj u životu. Naravno, ako ti je potrebna dodatna pomoć, izaberi kvalitetne salone kojima veruješ i koji će na pravi način uraditi teenlifting.

Sada, kada znaš sve o teenliftingu na tebi je da odlučiš da li je ovaj tretman pogodan za tebe i da li ti može pomoći da se rešiš određenih problema.

Test