Naslovna » Kaži već jednom borama na licu zbogom!!
Lice

Kaži već jednom borama na licu zbogom!!

starija dama

Gordana je jedna hrabra žena koja se nije libila da svim ženama ispriča iskustvo kroz koje je prošla. Kako kaže o borama sada priča sa osmehom na licu. 

Redakcija:

Recite nam Gordana šta je to što ste koristili sve za bore?

Gordana:

Pa neću sada da imenujem, bez obzira što mi nisu pomogle mnoooge kreme koje sam koristila. Ali ću i te kako da imenujem onu koja je meni najbolje pomogla, a to je Neborela.

Sve što sam probala pre nje, nije davalo rezultata. Mazala sam se raznim kremama i ujutru i uveče, čak nekoliko puta na dan, ma jok, ništa. Čak sam u jednom trenutku pomišljala na razne hirurške intervencije, ali sam od svega toga odustala, jer je brzo i kratkotrajno rešenje. Meni treba trajno, zauvek da se rešim bora sa lica.

Redakcija:

Pa kako vam je u tome pomogla Neborela?

Gordana:

Uf još pitate. Ne znam odakle bih krenula pre.

Ono što je fantastično kod Neborela kreme je što u isto vreme otklanja i bore i fleke sa lica. Čak moja ćerka je par puta uzimala da se reši podočnjaka i njoj je Neborela efikasno pomogla. 

Vi ste još uvek mladi, i dobro je nemate problem sa borama, ali verujte mi ni jedna žena ne voli bore na licu. Pogotovo oko očiju one sitne, male ili oko usta. Meni su se upravo oko usana najviše pojavile i tzv.smejalice.

Ali kao što vidite sada je moje lice podmlađeno.

starija gospodja sa kremom

 

Redakcija:

Zaista su rezultati neverovatni? Pa gde kupujete Neborelu?

Gordana:

A to je tek posebna priča. Ne moram da jurim po gradu i da lutam, samo odem na link  https://neborela.com i već sutradan je na mojoj adresi.

starija dama

 

Redakcija:

Hoćete nam objasniti malo više o samom dejstvu kreme?

Gordana:

Kako da ne! Neborela krema je fantastičan spoj sastojaka pažljivo biranih iz prirode. Njen prelep miris vas prvo kupi, a onda i sve ono što Neborela dotera i utegne na vašem licu. Ja se mažem ujutru i uveče, i ne mislim da prestajem uopšte. Ona je sada moja najbolja prijateljica do kraja života, a i ćerka je krišom maže, to sam vam već rekla.

Za samo dvadeset dana, bore oko usana su postajale sve manje vidljive, da bi se nakon mesec dana potpuno povukle – kako ni sama ne znam. Kažem vam ja čudo je ova Neborela.

Imala sam i sitne fleke po čelu, ma sve je to zbrisala sa mog lica. I kako onda da ne preporučim svima ovaj sjajan proizvod.

Redakcija:

Znači, kako kažete i stariji i mlađi je mogu koristiti?

Gordana:

O daaa. Moja ćerka je počela da je koristi za podočnjake i bukvalno ih je Neborela zbrisala ispod očiju. Pre neki dan mi je rekla da sledeći put naručim i za nju jednu kremu. 

I odmah sam to i učinila. Isto to učinite i vi na linku https://neborela.com

 

starija dama

Test