Naslovna » Ni grama celulita više nemam na nogama!Znam da isto želiš i ti!
Telo

Ni grama celulita više nemam na nogama!Znam da isto želiš i ti!

plava devojka

Bojana je rešila da svim devojkama koje imaju problem sa celulitom, kako kaže “otvori oči”. Da se ne zaluđuju raznim masažama i oklagijama, jer jedino rešenje za ovu ružnu pomorandžinu koru jeste tretman koji je ona otkrila. Kako Bojana kaže, misli da su sve te masaže “obično bacanje para”. 

Redakcija:

Zdravo Bojana, kako si tako sigurna da ne postoji ništa bolje od tog tvog super moćnog tretmana, kako si ga nazvala?

Bojana:

Pa zato što sve pričam iz iskustva. Išla sam na svakakve masaže, patila se, trpela bolove, bila u modricama, ali celulit je i dalje bio tu. Imala sam utisak da svi oni eksperimentišu na mojoj koži, pa kako bude. Moje butine su bile pune celulita. Na sam dodir mogle su se videti grudvice. Užas, samo kad se setim.

Ali više ne, rekla sam jedan dan i odlučila da otkrijem tajnu onih devojaka koje imaju savršenu blistavu i zategnutu kožu.

Redakcija:

I šta je u pitanju, hoćeš li nam otkriti?

Bojana:

Pa, naravno, zato sam i došla da svim devojkama kažem da je Celuleks gel jedino i opet ponavljam jedino rešenje za celulit. Odmah, ni sekundu ne čekajte, naručite na linku https://www.ovotaris.com/celuleks.html

Celuleks gel za celulit

Redakcija:

Možeš li nam nešto više reći o Celuleks gelu?

Bojana:

Naravno, Celuleks gel je potpuno prirodan proizvod. U sebi ne sadrži ni jedan jak sastojak koji može još više da naškodi mojoj koži. U pitanju su samo sastojci pažljivo birani iz prirode, što je meni posebno važno. Koristi se svaki dan, blagim utrljavanjem sadržaja po nogama. Ili gde god da imate celulit možete da utrljate. Sve vreme tako blago hladi tretiran deo i tačno osećaš kako razbija celulit. Meni je za mesec dana izbrisao sav celulita sa tela.

Ja sam ponovo ona stara Bojana, koja oblači mini suknje i kratke haljine. Ponovo sa ponosom pokazujem svoje zmijsko telo.

Redakcija:

Znači mesec dana je period za koji celulit nestaje sa tela?

Bojana:

Zapravo i brže. Već nakon dve nedelje ja sam primetila promene – koža je polako počela da se zateže. Treće nedelje, ono što je mene posebno iznenadilo jeste da su strije počele da blede –  2 u 1 – Bingo. A kao što sam rekla nakon mesec dana ja sam bila ona stara Bojana.

Celuleks gel je jedini proizvod koji daje rezultate.

Važno je samo da mažete i ujutru i uveče i da ne preskačete. Za najbolje i najbrže rezultate, jer ipak preko noći se ništa dešava. Evo, pokazaću ti sliku kako sada izgledaju moje noge i zadnjica. Ovo je kada sam se vratila sa mora prošle nedelje!

Celuleks gel za celulit

Redakcija:

Ooo, pa ovo je stvarno da ti zavide mnoge žene?

Bojana:

E pa da mi ne bi zavidile, ja sam rešila da Celuleks gel hvalim na sva usta. Ja nisam ljubormorna osoba i volim da vidim lepu devojku. Zato sam i rešila da podelim sa svim drugim devojkama koje i dalje lutaju kao što sam ja, moju priču o celulitu.

Za sve one koje žele siguran hod, zategnute noge u kupaćem kostimu, zadnjicu kao Bjonse, neka svoj prvi Celuleks gel naruče na linku https://www.ovotaris.com/celuleks.html

Celuleks gel za celulit

Test