Naslovna » Kako se sprema čaj od kukuruzne svile za celulit?
Telo

Kako se sprema čaj od kukuruzne svile za celulit?

čaj od kukuruzne svile

Konzumiraj čaj od kukuruzne svile za celulit i rešićeš svoj problem vrlo brzo! Otkrivam ti način pripreme i konzumacije.

Čaj od kukuruzne svile za celulit, ima i brojna druga korisna svojstva. Ako si u potrazi za prirodnim preparatom koji može pomoći tvom opštem zdravlju, ovaj fantastični napitak počni da koristiš svakodnevno. Pored toga što ima sjajan ukus, veoma je bogat  vitaminima, mineralima kao i antioksidansima. 

Sadrži polifenole koji pomažu u sprečavanju mnogih bolesti. Veoma je delotvoran kod mnogih stanja kao što su: artritis, bolesti bubrega i urinarnog trakta i visok krvni pritisak. Često se koristi i kao efiksno sredstvo za mršavljenje.

Ipak, ono zbog čega posebno želim da ti predstavim ovaj čaj je to što će zahvaljujući njemu, celulit od danas za tebe postati prošlost! 

Da se ukratko podsetimo kako se javlja celulit!

Celulit je sigurno jedan od najvećih neprijatelja žena sa kojim se susreće 80 – 90% njih. Ovo nije samo estetski problem. Uglavnom se javlja na listovima, butinama, stomaku i uporan celulit na zadnjici. To je zapravo poremećaj koji zahvata kožu i potkožno masno tkivo. Nastaje kao posledica nagomilavanja masnoća i toksina koje se nalaze ispod kože. Tom prilikom dolazi do slabljenja vezivnog tkiva. Promene koje nastaju najviše podsećaju na pomorandžinu koru. 

Sam postupak razvoja celulita ima nekoliko faza. Na početku, gotovo ga je nemoguće videti ga golim okom. Tek ukoliko stisneš prstima određeno područje, primetićeš da on postoji. U sledećoj fazi, koža počinje da biva opuštenija, a krvžice koje se formiraju postaju uočljivije. Ako na vreme ne kreneš sa adekvatnim tretmanom, kako bi ovaj problem što pre rešila, stanje će početi da se pogoršava i biće ti potrebno mnogo više vremena, da ga se oslobodiš.

Zbog toga, osim najboljih tertmana, a to su dokazano kreme za celulit, čaj od kukuruzne svile može da ubrza proces brisanja celulita na nogama i bilo gde na telu da ga imaš. Saznaj i kako!

Zašto je čaj od kukuruzne svile za celulit tako efikasan?

Iako niko od nas ne može sprečiti da do pojave celulita dođe, hajde sada da vidimo šta je to što bi mogla da uradiš kako bi se on manje video. Jasno ti je da pored ishrane koju u slučaju da čvrsto želiš da rešiš svoj problem, moraš da koriguješ. Prebaci se na hranu koju topi celulit.

Takođe, je važno i da treniraš kako bi se koža koja se opustila, ponovo zategla i postala elastična. Osim ovih stvari, u tvojoj borbi od velike pomoći mogu biti i čajevi za celulit koji u ovom slučaju mogu biti od velike koristi.

I Bojana je koristila čaj od kukuruzne svile za celulit, ali kako kaže nije mogla stalno da “trčka u WC”. Nastavila je i dalje da traži prirodno rešenje. I uspela je!

Sada su njene NOGE LEPŠE NEGO IKADA BEZ GRAMA CELULITA.

Kako je Bojana uspela da se reši celulita sa tela, saznaj na ovom linku https://onaportal.com/ni-grama-celulita-vise-nemam-na-nogamaznam-da-isto-zelis-i-ti/

Pojedini čajevi imaju diuretska svojstva. Njihova uloga je da pomognu da se svi toksini koji se već duže vreme nakupljaju u tvom organizmu, zapravo razbiju i putem mokraće izbace iz tela. 

Neki čajevi se koriste isključivo za detoksikaciju. Drugi pak imaju ulogu da izbace otrove iz organizma ili da utiču na smanjenje kilograma.

Prednost čaja od kukuruzne svile protiv celulita u odnosu na druge, ogleda se u tome što njegovom upotrebom, osim što ćeš se uspešno rešiti pomorandžine kore, možeš se zauvek rešiti i suvišnih kilograma. 

čaj od kukuruzne svile za celulit

Kako deluje čaj od kukuruzne svile za celulit?

Kukuruzna svila, sadrži biljne kiseline. One će pomoći u regulaciji nivoa glukoze u tvom organizmu. To je veoma značajno zbog uklanjanja celulita, ali i u procesu mršavljenja. Zahvaljujući vitaminu C koji se u velikom procentu nalazi u ovom čaju, dolazi do podsticanja cirkulacije krvi.

Ovo je vrlo važno za skidanja tvrdog celulita, ali i generalno za funkcionisanje svih vitalnih organa tvog organizma. 

Sigurno ti je poznata činjenica, da za bilo koji tretman, koji je namenjen uklanjanju celulita da se odlučiš, neophodno je da piješ i dosta tečnosti.

To se pre svega odnosi na konzumaciju što veće količine obične vode, ali i određenih čajeva koji u velikoj meri mogu pomoći da se što pre oslobodiš toksina koji su se nakupili u tvom telu. Jedan od takvih napitaka, upravo je i čaj od kukuruzne svile za celulit. 

Obzirom da se koristi kao diuretik, ovaj čaj pomaže da se iz tvog tela izbace svi otrovi koji deluju na to da tvoja koža gubi na elastičnosti i da se na njoj nakuplja celulit. Kao što sam već napomenula, možeš ga koristiti i kao sredstvo za mršavljenje. Ipak, u tom slučaju moraš biti posebno obazriva. 

Prilikom konzumiranja čaja od kukuruzne svile, vodi računa o sledećem!

Jasno ti je da bilo šta da želiš da postigneš, za sve treba vremena. Rezultati nikako ne mogu postati očigledni preko noći. Isto pravilo važi i kada je u pitanju upotreba čaja od kukuruzne svile protiv celulita i za gubitak kilograma. Vrlo je važno da ga umereno konzumiraš. U suprotnom, moglo bi se dogoditi da dođe do neželjenih dejstava koja se odražavaju na nedostatak važnih elektrolita urinom. 

Hipoglikemija, može biti još jedna od posledica prekomerne konzumacije čaja od kukuruzne svile za celulit. To je zapravo smanjen nivo šećera u krvi. Iz tog razloga nema potrebe da preteruješ u bilo čemu, jer na taj način nećeš brže stići do svog cilja, već samo možeš napraviti kontraefekat. Isključivo konzumiraj preporučenu dozu čaja od kukuruzne svile za celulit!

 

Kako se pravi čaj od kukuruzne svile?

Najbolja stvar koju možeš učiniti za sebe i pripremiti se za predstojeće leto, jeste da već danas počneš sa konzumiranjem čaja od kukuruzne svile protiv celulita. Imaš dovoljno vremena, da narednih nekoliko meseci iskoristiš na najbolji mogući način. U kombinaciji sa ovim fantastičnim napitkom, počni da upražnjavaš redovno vežbe za celulit, kako bi svoje telo dovela do savršenstava.

Evo kako ćeš napraviti čaj od kukuruzne svile za celulit. Prati sledeća uputstva i nećeš pogrešiti! 

Priprema:

Za pripremu čaja od kukurune svile protiv celulita, biće ti potrebna jedna kašičica suve kukuruzne svile (oko 2 gr). Prelij je šoljom vode koja je prethodno proključala. Ako se odlučiš da umesto suve, koristiš svežu kukuruznu svilu, u tom slučaju na jednu šolju, sipaj dve kašike čaja. 

Ostavi neka odstoji narednih 10 – ak minuta pre nego što počneš da ga piješ. Ukoliko nisi oduševljena njegovom aromom, možeš dodati malo meda ili limuna. Ako voliš malo jače mirise, dodaj malo korena svežeg đumbira koji takođe ima fantastična svojstva kada je zdravlje i lepota u pitanju. Čaj od kukuruzne svile i peršuna mnogi koriste i kod urinarnih problem.

Čaj od kukuruzne svile za celulit, potrebno je da konzumiraš dva do tri puta u toku dana, sve dok ne postigneš željene rezultate. Nakon što u potpunosti rešiš svoj problem, važno je da i dalje nastaviš sa njegovom upotrebom, ali je u tom slučaju dovoljno da to radiš jednom dnevno. 

Ako budeš disciplinova i strogo se budeš pridržavala ovog recepta, budi uverena da će efekat neće izostati. Tvoja koža će ponovo postati mekana, nežna i zategnuta, baš onakva kakva je nekada i bila. 

“Ja sam oduševljena!”

Zovem se Maša. Pre dve godine, pojavio mi se celulit, čemu u prvo vreme i nisam pridavala velikog značaja. Smatrala sam da obzirom da sam po prirodi vitka, stanje moje kože će se nakon nekog vremena samo od sebe popraviti ako budem više vežbala i iz ishrane isključila namirnice koje doprinose tome. Priznajem da u sve to nisam bila dovoljno upućena i tek kada je stanje počelo rapidno da se pogoršava, zatražila sam stručnu pomoć. 

Dermatolog me je posavetovao da probam sa korišćenjem čaja od kukuruzne svile protiv celulita. Naglašavam da je ovaj metod koji topi celulit veoma efikasan i da ne iziskuje nikakve napore. Pored svakodnevnog unosa ovog izuzetno prijatnog napitka, manjih korekcija u ishrani i uvođenja laganih vežbi, ništa posebno nisam promenila. Posle dva meseca, celulit koji je bio zaista vidljiv, u potpunosti je nestao. Oduševljena sam postignutim rezultatima i od srca svima preporučujem čaj od kukuruzne svile za celulita!

Pored čaja od kukuruzne svile protiv celulita, važno je da deluješ sa više strana. Tako ćeš mnogo brže svoje telo dovesti u red i pripremiti se za predstojeće toplije dane. U tu svrhu u zajedno sa ovim napitkom, predlažem ti da kombinuješ sledeće!

 

čaj od kukuruzne svile kako se priprema

Protiv celulita deluješ sa više strana!

Super! Odlučila sa da napadneš celulit sa više strana. Ne možeš baš da piješ čaj svaki dan ili jednostavno zaboraviš, na poslu si ili na fakultetu. Postoje proverene stvari koje su se dokazale kao najbolje u borbi protiv celulita. 

U kombinaciji sa čajem od kukuruzne svile, prve rezultate očekuj već posle tri nedelje. Zvuči sjajno, zar ne? Evo šta još moraš redovno praktikovati!

Krema protiv celulita

Čim uočiš celulit, počni sa korišćenjem krema koje su se pokazale kao odlična opcija, naročito ukoliko sa njihovom upotrebom kreneš na vreme. U tom slučaju, rezultati su zagarantovani. 

Zahvaljujući velikoj koncentraciji aktivnih sastojaka koje ulaze u njihov sastav, stanje tvoje kože će se vrlo brzo popraviti, a celulit postati manje vidljiv. Primena prirodne kreme protiv vodenog celulita je veoma jednostavna. Svakoga dana, potrebno je da ih mažeš dva puta dnevno. 

“Pila sam čaj, ali ništa bez kreme!”

Drage dame, moje ime je Danijela. Poželela sam da svoje iskustvo podelim sa svima vama koji imate isti problem koji sam do skora i ja imala. Već duže vreme pokušavala sam da se rešim viška kilograma i celulita koji mi je zadavalo ozbiljne muke.

Od kad znam za sebe, bila sam gojazna i kada dođe lepo vreme i sve druge devojke obuku haljine, mene prosto uhvati muka jer nisam mogla sebi da priuštim to zadovoljstvo. Ne toliko ni zbog svoje težine, koliko zbog celulita koji je čini mi se bio svuda. Sve to je u velikoj meri uticalo na moj socijalni život pa sam zbog toga često izbegavala druženja, iako sam po prirodi veoma vesela i prijateljski nastrojena osoba. 

Pokušavala sam sa raznim dijetama, u kojima moram priznati zbog nedostatka volje i samopouzdanja i nisam bila istrajna. Po preporuci svoje prijateljice, rešila sam da isprobam čaj od kukuruzne svile za celulit koji je u mom slučaju bio višestruko efikasan.

Nakon tri meseca, redovne upotrebe ovog napitka, izgubila sam 15 kg. Nakon što sam primetila da ovaj prirodni preparat, daje fantastične rezultate, dodatno sam postala motivisana i počela da delujem sa više strana. Pored promene režima ishrane, počela sam da vežbam. 

Redovno sam koristila i kreme koje su uticale na to da se moja koža koja je bila u veoma lošem stanju, postepeno počne zatezati. Danas nakon godinu dana, oduševljena sam postignutim rezultatima. Pored toga što sam svoju liniju dovela gotovo do savršenstva, celulit koji je svuda bio vidljiv, gotovo da ne postoji. Ukoliko i ti imaš isti problem, obavezno isprobaj čaj od kukuruzne svile za celulit. Ako je meni pomogao, sigurno ćeš i ti biti zadovoljna!

Adekvatna ishrana

Obzirom da nema čudotvornog leka koji će te u jednom danu rešiti ovih neugodnih rupica, ono što jedeš i piješ u mnogome će ti pomoći da se rešiš celulita. Ishrana koja je namenjena borbi protiv ovih neprijatnih jastučića, bazira se pre svega na povrću, voću, žitaricama. 

 

U danima kada u potpunosti želiš da se oslobodiš celulita i da tretman sa  čajem od kukuruzne svile protiv celulita ima najbolji mogući efekat, moraš se odreći svih zadovoljstava koje pruža pržena hrana, grickalice i gazirani sokovi. 

Vežbanje 

Redovnim vežbanjem zategnućeš svoju kožu i automatski uticati na to da celulit postane manje vidljiv. Biraj aktivnosti koje ti najviše prijaju, a opet, trudi se da to budu one koje iziskuju određene napore jer samo na taj način najbrže možeš doći do željenog cilja. 

čaj od kukuruzne svile za mršavljenje

Čaj od kukuruzne svile – cena

Čaj od kukuruzne svile možeš kupiti u biljim apotekama kao i prodavnicama zdrave hrane. Pakovanje od 30 gr, košta oko 210,00 dinara. U odnosu na skupe anticelulit tretmane, koje mnogi kozmetički saloni nude u svrhu uklanjanja celulita, smatram da gotovo svako može sebi priuštiti ovo zadovoljstvo. Posebno ukoliko se u obzir uzmu rezultati koji se na ovaj način postižu. 

Zbog svih navedenih blagodeti čaja od kukuruzne svile za celulit, savetujem ti da skokneš do prve apoteke i za sebe pazariš jedno pakovanje ovog fantastičnog napitka. Dok ga budeš ispijala redovno, gledaćeš kako se tvoja koža zateže i postaje mekana i elastična kao što je nekad bila. Pripremi se za dane koji dolaze i ponosno obuci svoju omiljenu letnju kombinaciju. Neka ti ne bude neprijatno jer se lako može desiti da svi pogledi budu upereni samo ka tebi! Zapamti da ono što je od presudnog značaja jeste da budeš disciplinovana i da se pridržavaš svih saveta. U tom slučaju , rezulati sigurno neće izostati. 

Test