Naslovna » Pozdravi pištolj za razbijanje celulita i reci zbogom celulitu!
Telo

Pozdravi pištolj za razbijanje celulita i reci zbogom celulitu!

pištolj za razbijanje celulita

Da li si čula si za popularni pištolj za razbijanje celulita? Saznaj sve o njemu i kako može da ti pomogne – u narednim redovima! Pozdravljanje sa pomorandžinom korom može da počne.

Od kad je sveta i veka, žene su muku mučile sa celulitom. Muškarci kažu da ga i ne primećuju, ali mi ga itekako primećujemo. I na sebi i na drugim ženama. 

Zato je uvek na snazi pitanje ‘’kako razbiti celulit’’? Kako se rešiti ove napasti jednom za sva vremena? 

Čuješ reč ‘’pištolj’’ i jasno ti je da zaista sa ovim nema zezanja. Bang, bang i celulita više nema! 🙂

Naravno, nije to baš tako jednostavno kao što zvuči – ali pogledaj u ovom tekstu kako on radi posao. U moru tretmana protiv celulita, pištolj za razbijanje celulita lagano zauzima visoko cenjeno mesto. 

Zašto? Zato što zaista radi posao! I to po jednostavnom principu neprikosnovene masaže. Istraživala sam sve na temu ovog aparata za razbijanje celulita i pogledaj šta sam saznala.

 

Šta je pištolj za razbijanje celulita

Visokofrekventni pištolj za razbijanje celulita je prilično lagan, prenosivi uređaj za masažu. Vrlo je jednostavan za upotrebu, a pruža odlične rezultate. I to ne samo protiv celulita, nego i protiv bolova u mišićima. 

Uz to i poboljšava cirkulaciju, podstiče limfnu drenažu i poboljšava mišićnu fleksibilnost. Ukratko rečeno – ovo je aparat koji će potpuno srediti tvoje noge!

Ovaj revolucionarni aparat za razbijanje celulita deluje na razbijanje masnih naslaga, celulita i uklanjanje toksina i viška tečnosti iz tela kroz limfnu drenažu. Ova tehnika dodatno podstiče cirkulaciju krvi, poboljšava elastičnost kože i protok kolagena. 

Pištolj za razbijanje celulita je namenjen za ciljanu masažu dubokih tkiva i naslage celulita. Tačnije, za razbijanje i uklanjanje tvrdog celulita

Ovaj pištolj nam dolazi sa čak 4 različita dodatka, koji se lako zamenjuju u zavisnosti od željenog područja masaže. Na taj način obezbeđuje puno više mogućnosti od uobičajenog valjka za masažu protiv celulita. Najbolje rezultate pruža u kombinaciji sa popularnom maderoterapijom – uklanjanje celulita oklagijama.

Impozantno, zar ne?

pištolj za razbijanje celulita-1

Za šta se koristi pištolj za celulit

Pištolj za celulit se pre svega koristi za ciljano razbijanje celulita uz pomoć vibrirajuće masaže. Može da koristi se za svrhe pripreme za anticelulit masažu, ali i za druge svrhe. Konkretno, za vreme i nakon treninga ili neke jače fizičke aktivnosti za brži oporavak. 

Bojana je čula za pištolj za celulit, ali joj je to delovalo zastrašujuće. Bila je uporna da nađe nešto jednostavnije i nešto što daje brze rezultate kod celulita. I uspela je! Verovala ili ne, ali za tri nedelje razbila je i poslednju grudvu celulita na telu.

Kako je Bojana uspela da se reši celulita sa tela, saznaj na ovom linku https://onaportal.com/ni-grama-celulita-vise-nemam-na-nogamaznam-da-isto-zelis-i-ti/

Ovaj aparat za uklanjanje celulita deluje na više aspekata. Pored toga što poboljšava cirkulaciju u nogama i podstiče limfnu drenažu, on ne dopušta mišićima da ostanu zategnuti nakon dugog treninga. 

Zahvaljujući tome što poboljšava dotok krvi u mišiće, ovaj pištolj efikasno pomaže kod bolova i ukočenosti mišića. Poboljšava i mišićnu fleksibilnost i sprečava nastanak eventualnih povreda.

Može se upotrebljavati i za ublažavanje bolova usled povrede. I ne samo to, to mogu biti bolovi koji uključujući artritis (upalu zglobova), oštećenja nerava i atrofija. Zahvaljujući tome što smanjuje stvaranje mlečne kiseline, pištolj za razbijanje celulita smanjuje osećaj nelagodnosti.

Svi znamo koliko je masaža važna i koliko nam pomaže da se opustimo i da se osećamo bolje. Ali masaže umeju i da budu bolne, posebno anticelulit masaže.

Kako deluje aparat za razbijanje celulita?

Masaža je definitivno veoma delotvoran tretman za razbijanje celulita. Pištolj za razbijanje celulita deluje po jednostavnom principu masaže i limfne drenaže. Naime, sigurno ti je poznato da vibrirajuća masaža deluje protiv celulita na sledeći način:

Kada je u pitanju tretman za uklanjanje celulita, koji uključuje masažu – dejstvo je prilično jasno. Pištolj za razbijanje celulita bazira svoje tehnike na konceptu:

 • da energična masaža pomaže u povećanju cirkulacije krvi, 
 • na uklanjanju toksina i 
 • na smanjenju prevelike količine tečnosti u oblastima koje sadrže celulit. 

Ova masaža zaista može redistribuirati masne ćelije i učiniti celulit manje vidljivim. Svakim pokretom ovog pištolja na koži oslobađa se vezivno tkivo i mišići. Razbijanjem ovih čvorova, on pomaže masnoći da ‘’legne’’ pod kožu, umesto da se na površini pojavljuje kao poznate rupice od celulita.

Takođe, pomaže za skidanje i skidanje celulita sa zadnjice, ali i na nogama, na bedrima i na butinama gde se dosta primećuje.

Čvrst pritisak u kombinaciji sa učestalim vibrirajućim pokretima omogućava redistribuciju masnih ćelija i pojačanu limfnu drenažu. Tako da, celulit lagano počinje da se smanjuje i bude manje vidljiv. Redovna upotreba ovog profesionalnog aparata za masažu efikasno razbija naslage celulita.

Dakle, pištolj za celulit nije sličan i ne radi kao masažer za celulit, već radi na principu vibrirajuće masaže.

 

Prednosti pištolja za razbijanje celulita

Sigurno se pitaš, zašto treba da se odlučiš baš za ovaj tretman? Pročitaj u nastavku osnovne prednosti ovog tretmana za uklanjanje celulita:

 • To je nehirurška i neinvazivna metoda za razbijanje celulita, što znači da ne zahteva posebno vreme za oporavak i da odmah možeš da se baviš uobičajenim aktivnostima
 • Jeftinija metoda u poređenju sa operacijama i injekcijama za uklanjenje celulita
 • Kako ova tehnika deluje na raznim delovima tela (skida celulit na nogama), pogodna je za oblikovanje tela. 
 • Deluje opuštajuće na tvoje telo i istovremeno ublažava bolove u mišićima i poboljšava pokretljivost.

Rezultat ovog tretmana je ublažen izgled celulita – obično nakon samo nekoliko tretmana. Međutim, najbolji i pre svega trajni rezultati se postižu samo u kombinaciji sa drugim promenama u načinu života. 

Dakle, vodi računa o ishrani, jer zdrava hrana topi celulit, kao i adekvatnom unosu tečnosti. Redovna fizička aktivnost je obavezna, kao i upotreba odgovarajućih gelova ili krema protiv celulita koje hrane i neguju tvoju kožu.

Gel i kvalitetni preparati protiv celulita sadrže aktivne sastojke koji dubinski prodiru u kožu i podstiču razbijanje celuita. Tako da, koristi gel ili kremu protiv celulita u kombinaciji sa pištoljem za razbijanje celulita!

 

Gde se izvodi masaža ili tretman

Tretman za uklanjanje celulita, koji uključuje korišćenje pištolja za razbijanje celulita, može da se obavi i kod kuće, ali i u profesionalnom salonu.

Ukoliko uspeš da nabaviš ovaj uređaj za razbijanje celulita i ukoliko savladaš pravilnu tehniku masaže i korišćenja odgovor je kod kuće. U tom slučaju možeš i sama u svom domu da radiš protiv celulita. 

Međutim, moj ti je savet da se ipak obratiš profesionalcima. Oni ipak najbolje zanju pravilnu tehniku masaže koja će dati najbolje rezultate za razbijanje celulita. Uz to, profesionalno osoblje je najbolje obučeno kako pravilno treba koristiti ovaj pištolj za razbijanje celulita. 

Tako da, nemoj da rizikuješ – prepusti se profesionalcima – barem na početku.

Koliko traje tretman?

Zavisno od ciljane regije koja se masira, tretman sa pištoljem za razbijanje celulita može da traje od pola sata do 45 minuta. U principu, ovde treba biti strpljiv i temeljan, ali ne treba ni preterati. 

‘’Preterana’’ masaža nije dobra i može da poveća rizik od nuspojava, o kojima ću u narednom delu teksta.

 

Nuspojave posle tretmana uklanjanja celulita

Tretman za uklanjanje celulita može da ima neke nuspojave. Bol, osetljivost ili modrice rešiće se obično u roku od nedelju ili desetak dana. 

Neretko se dešava da modrice potraju i do par nedelja. U većini slučajeva, možeš se vratiti svakodnevnim aktivnostima, visoko aerobnim aktivnostima i možeš nositi bilo koju odeću. 

Zaista nije bilo ozbiljnih neželjenih reakcija povezanih sa pištoljem za uklanjanje celulita. Najčešći neželjeni efekti koji su primećeni jesu prolazne modrice i bol – kao i kod bilo koje druge masaže protiv celulita. 

Mogući neželjeni efekti (retko su ovi neželjeni efekti ozbiljni):

 • Upala i bol mišića
 • Modrice
 • Umor
 • Crvenilo kože
 • Iritacija kože.

Ko ne bi trebalo da koristi pištolj za razbijanje celulita?

Pištolj za razbijanje celulita u principu dolazi sa veoma niskim rizikom, ali se ovaj tretman za razbijanje celulita ne preporučuje osobama koje imaju nešto od sledećeg:

 • Nedavno su podvrgnute operativnom zahvatu, hemoterapiji ili nekom drugom medicinskom postupku
 • Ako imaju ili su sklone proširenim venama ili razvoju krvnih ugrušaka
 • Trudnoća
 • Masaža se ne sme raditi preko povreda, upale kože, osipa.

pištolj za razbijanje celulita-2

 

Pištolj za razbijanje celulita iskustva

Probala sam da pronađem i neka iskustva na temu upotrebe pištolja za razbijanje celulita. Sve što sam saznala delim sa tobom. Iskreno se nadam da će ti tuđa iskustva i mišljenja pomoći da odlučiš da li je ovaj tretman za razbijanje celulita odgovarajući za tebe.

*Celulit je moja najgora noćna mora! Šta god da sam probala, i oklagije i anticelulit masaže – nekako ništa nije ostavilo trajne rezultate. Zato sam stalno morala da odlazim na tretmane iznova i iznova. Dok nisam saznala za pištolj za razbijanje celulita! Zaista revolucionarno otkriće. Radi tako dobro i daje tako dobre rezultate, da sam ja prosto oduševljena.

*Ako volite masažu, onda se spremite za potpuno novu dimenziju masaže! Kozmetičarka kod koje idem redovno na anti-celulit tretmane mi je rekla da se spremim za ovaj pištolj, jer će brzo zameniti klasičnu anti-celulit masažu. I bila je u pravu! Zaista neverovatno iskustvo. Tačno sa svakim pokretom osećam kako mi se celulit topi.

*Već dugi niz godina koristim isti preparat protiv celulita, koji je na potpuno prirodnoj bazi i zadovoljna sam rezultatima. Međutim, probala sam i pištolj za razbijanje celulita i ukapirala da još bolje i brže rezultate dobijam upravo ovom kombinacijom! Masaža protiv celulita + adekvatan prirodan preparat protiv celulita je dobitna kombinacija!

*Nabavila sam pištolj za razbijanje celulita iz inostranstva i sama ga koristim. Savladala sam tehniku korišćenja i često ga koristim i pre treninga, jer mi fino opusti mišiće i pripremi me za predstojeću aktivnost. Tako izbegnem upalu mišića i uvek mi bude super posle treninga! A da ne pričam o tome što mi se celulit vidljivo smanjio. Koristim ga paralelno sa gelom protiv celulita, jer mi neverovatno hladi i opušta noge. Ujedno i slida celulit. Zato, sve pohvale za ovaj aparat!

*Imam baš tvrdokoran i uporan celulit i uvek volim da isprobam najnovije metode protiv celulita, u nadi da ću konačno rešiti svoj problem. Kada sam čula za pištolj za razbijanje celulita, bila sam pomalo skeptična i mislila sam da se radi o još jednom običnom masažeru za celulit. Međutim, ovaj aparat za razbijanje celulita je zaista dizajniran tako da ciljano deluje na razbijanje celulita i pruža fenomenalne rezultate! Ja se uverila! Ne znam tačno do čega je, ali znam da mi je pomogao.

*Pištolj za razbijanje celulita je svojevrsni masažer protiv celulita, koji radi mnogo bolje nego bilo koji masažer do sada! Ja sam primetila pozitivne rezultate nakon samo par tretmana i od sada ću ga redovno koristiti. Preporučila sam ga svim drugaricama, a primećujem da su i one zadovoljne. Tako da, devojke, znate šta vam je činiti.

 

Kao što vidiš, pištolj za razbijanje celulita zaista nudi obećavajuće rezultate u redukciji uporne pomorandžine kore. 

Masaža zaista retko može da omane. U kombinaciji sa adekvatnim preparatima protiv celulita (koji treba da budu na prirodnoj bazi) – zaista ti pomaže da ponovo uživaš u svom telu bez celulita!

 

Da li si čula za ovaj pištolj za razbijanje celulita?

Znaš li nekog ko ga je koristio i kakvi su utisci?

Tatjana Kos

Tatjana Kos

Obožavam da pišem, a najviše me zanimaju teme o lepoti, ljubavi i modi. Na Ona portalu dobila sam priliku da pišem na razne teme, kao što su celulit kod žena, strije, višak kilograma, bore na licu, opadanje kose, nega kose i još mnogo toga.

Ove teme su mi posebno važno, jer na taj način učim kako da se negujem, ali i drugim ženama pružam savete o nezi, kako tela, tako i kose.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test