Naslovna » Koja krema za mitisere pruža trajne rezultate?
Lice

Koja krema za mitisere pruža trajne rezultate?

krema za mitisere

Krema za mitisere za samo tri nedelje uklanja trajno uporne, crne tačkice na tvom licu! Saznaj odmah koja je to najbolja krema i u čemu je njena efikasnost.

Mitiseri su ustvari akne, i ako na prvi pogled i ne liče, jer nisu one velike crvene i upaljene. Mitiseri se javljaju usled začepljenja pora, koje na samom vrhu ostanu otvorene. Kada višak sebuma dođe u dodir sa vazduhom nastaje oksidacija, i upravo je to razlog zašto imaju crni vrh.

Posebno tokom leta, tvoje pore će se širiti zbog znoja, što će uzrokovati pojavu mitisera na tvom licu. Drugim rečima, prljavština se lepi na lice i ulazi u pore, uzrokujući stvaranje mitisera na tvom licu. Mitiseri se obično pojavljuju na čelu, bradi, a posebno na nosu. Mitiseri mogu da budu uporni i da ti stvaraju komplekse zbog samog izgleda. Uostalom, pročitaj detaljno šta su mitiseri, da ih bolje razumeš. Nije prijatno, znamo, ali ajde da vidimo šta možeš da učiniš ?

Jedno od rešenja za mitisere su svakako kreme za mitisere.

 

U bilo koju radnju da uđeš naći ćeš  veliki broj krema za mitisere. One mogu da budu različitog sastava, sadržaja i cene, ali sve kreme za mitisere imaju za cilj jednu stvar, a to je da efikasno uklone mitisere sa tvoga lica.

Međutim, izbor najbolje kreme za mitisere može da bude prava noćna mora za tebe, jer ne znaš koju da izabereš, baš zbog velikog izbora. Već se hvataš za glavu i na korak si da odustaneš.

 

Pri kupovini kreme za mitisere, treba da vodiš računa pre svega o sastavu, svakako da ne želiš da tvoja koža bude nakon korišćenja jedne ovakve kreme u još gorem stanju i da oštetiš strukturu kože.

Zato je veoma važno da ne kupuješ  ​​kreme za mitesere proizvoljno, ako ne znaš tačno njihovo poreklo i sastav. Sada ćemo rešiti  sve tvoje nedoumice kada je reč o kremi za crne napasti na licu, kako se koristi i koji su to sastojci najpoželjniji u tvojoj budućoj kremi.

Krema za mitisere

Kada se nađeš ispred rafa u radnji sa gomilom krema za mitisere ispred sebe, nemoj da biraš onu najlepšu. Pakovanje svakako nije ono po čemu bi trebalo da sudiš o samom proizvodu. Potrudi se da dobro iščitaš sastojke i da budeš sigurna da krema za mitisere odgovara baš tvom tipu kože.

Marina je dugo patila zbog mitisera na licu. Mnoge trikove je probala, ali je samo jedan bio uspešan. Njeno lice je sada ČISTO, BEZ MITISERA I AKNI NA LICU! 

Pročitaj kako je Marina uspela za tri nedelje da se reši mitisera, na ovom linku https://onaportal.com/vise-me-nije-stid-sada-je-moje-lice-bez-ijedne-bubuljice-i-oziljka/

Krema za mitisere treba pre svega da ti pomogne da ukloniš crne tačkice lako i brzo, bez ikakvih posledica, nakon čega će tvoja koža izgledati sjajno i sveže.

Neophodno je da dobra krema uklanja višak sebuma i mrtve ćelija kože, čineći tvoju kožu svežom. Osim toga, krema za mitisere smanjuje pore i  efikasno će da izjednači ton kože.

Krema može da  sadrži veliki broj sastojaka, koji treba da očiste svu prljavštinu, ostatke i posebno mitesere na koži.  Nakon korišćenja, treba da osetiš drugačiju kožu na dodir.

To znači da nakon primene kreme za čišćenje lica tvoja koža treba da bude glatka, sjajna i nežna na dodir.

Možeš da biraš kreme koje su kreirane od prirodnih sastojaka, koji će tvojoj koži pružiti potpunu negu, i koji ne sadrže veštačke mirise i boje.

 

Bitno je da vodiš računa za koji tip kože je namenjena krema za mitisere. Ukoliko imaš posebno osetljivu kožu, onda bi trebalo više da vodiš računa, jer neke kreme za uklanjanje mitisera, mogu da izazovu crvenilo, ukoliko se u njoj nalaze sastojci koji ne odgovaraju tvom tipu kože.

Dobra krema za mitisere treba da poveća zaštitu kože od zagađena iz okoline, zatvori pore, kontroliše masnu kožu i vlaži kožu, kao i da smanji mogućnost pojave novih dosadnih, upalnih, crnih tačkica na tvom licu

Međutim, ukoliko imaš određene probleme na koži, kao što su ekcem, rozacea, upala akni i alergije na koži, ne bi trebalo da koristiš kreme za akne bez prethodne konsultacije sa lekarom, jer mogu da pogoršaju tvoje stanje.

Kreme protiv mitisera sa prirodnim sastojcima imaju mnogo više prednosti za tebe i tvoje lice. Ne samo da mogu biti od pomoći kada govorimo o aknama, već mogu da deluju i na ožiljke od akni, uspešno ih leče i trajno blede. Utiču na cirkulaciju, smanjenje pora, regulišu rad lojnih žlezda, uklanjaju toksine skrivene duboko u koži i koža postaje glatka i zdrava.

Ukoliko je tvoja koža posebno masna i uvek si se borila sa bubuljicama, od kad znaš za sebe i znaš koliko je teško naći najbolje rešenje, u tom slučaju najbolja krema za sitne crne mitisere treba da sadrži salicilnu kiselinu koja deluju duboko u koži, kako bi očistili pore, kontroliše proizvodnju ulja i eliminiše sve nečistoće sa kože. Vrlo je korisna za masnu kožu i kožu sa aknama, za čišćenje lica.

Mlečna kiselina u kombinaciji sa prirodnim sastojcima pomaže u sprečavanju blokiranja pora, uklanjanju svih vrsta akni, posebno ovih crnih dosadnih, o kojima pišemo sve vreme.

Takođe, možeš probati i šta mogu da učine voćne kiseline za kućnu upotrebu.

Kreme za mitisere se koriste baš kao i sve ostale kreme za lice, s tim što bi trebalo da vodiš računa da biraš po tipu kože kom je namenjena određena krema. Sve kreme za uklanjanje mitisera se lako nanose i pružaju brze rezultate. 

Od boljih krema za čišćenje lica, koje su dale rezultate, prema isksutvu devojaka pokazale su se Nivea, kao i Aknolin za mitisere. Probaj i ti! Oduševićeš se!

Ukoliko nisi sigurna koja krema za najviše odgovara tvom tipu kože, najbolje je da se konsultuješ sa dermatologom.

krema za mitisere

Zašto je važno da koristiš kreme protiv mitisera?

Ove kreme za lice pružaju trajno rešenje kada je ovaj problem u pitanju. Neophodno je da ih koristiš baš onako kako je naznačeno na proizvodu i da se trudiš da  kupuješ one sa prirodnim sastojcima, obzirom da je uobičajeno da ti proizvodi budu puni jakih hemikalija i nadražujućih sastojaka, što može samo da pogorša tvoje stanje.

Kreme sa jakim hemikalijama mogu da budu veoma skupe, a da nemaju efekat kakav bi trebalo da imaju. Kreme sa prirodnim sastojcima, mogu učiniti čudo za sve osobe koje imaju blage do umerene mitisere. Dakle, prava krema trebalo bi da ti bez ikakvih napora na efikasan i jednostavan način pomogne kod lečenja svih vrsta bubuljica na licu.

Sve što ti je potrebno da bi to postigla jeste dnevna rutina, na koju ćeš se lako navići.

Prednosti najbolje kreme za lice protiv crnih upalnih tački na licu :

 • Sprečava pojavu novih akni na licu
 • Krema prodire duboko u pore
 • Nema iritacije i suvoće lica
 • Prvi rezultati se vide već nakon dana korišćenja
 • Koža je nakon nanošenja kreme glatka i nežna

Pre nego počneš da koristiš kremu, konsultujte se sa lekarom, ukoliko koristiš neke druge lekove.

Kreme za mitisere oko nosa

Mitiseri kao što smo već spomenuli u uvodu, mogu da se jave bilo gde na licu, ali se čini da su najuporniji i najviše ih ima na nosu.

Mitiseri na nosu se mogu javiti i usled neadekvatne nege ili hormona, zato je dobro da pročitaš koje hormone proveriti za akne. Drugo, ukoliko si pušač, znaš šta ti je činiti – ostavi cigare što pre. Kada kažemo neadekvatna nega, ona može da podrazumeva samo pogrešan izbor kreme za mitisere na ovom delu lica.

Dakle, određeni sastojci mogu da budu suviše agresivni za tvoju kožu, zato je neophodno da uvek biraš kreme na prirodnoj bazi.

Ono što nikako ne treba da radiš sa aknama i bubuljicama, jeste da sama rešavaš problem. Jeste da ti mama stalno govori kako je čovek sam sebi najbolji lekar, ali u ovom slučaju ne čačkaj.

“Ali, kako imam važan događaj” vičeš sada i tako bi ih rado iscedila, ali nemoj to da radiš. To je najgora stvar koju možeš da uradiš za sebe i svoje lice.

Osim kreme za mitisere, mogu ti biti od koristi i trake, koje posebnu prednost daju kod crnih tačkica na nosu.

Najbolja kreme za crne tačke u predelu nosa, trebalo bi da sadrži salicilnu ili glikolnu kiselinu, i da je nanosiš ciljano samo na nos, ukoliko se napasti i isključivo nalaze samo na ili oko nosa.

Salicilna kiselina je najbolja preventiva, jer sprečava pojavu novih bubuljica, bez obzira na tip i vrstu..

Takođe je veoma popularna i efikasna crna maska za mitisere.

Kako se koristi krema za akne i bubuljice ?

Temeljno očisti  kožu pre nanošenja kreme, pokri pažljivo  celo zahvaćeno područje tankim slojem jednom do dva puta dnevno, najbolje je ujutru i uveče. Izbegavaj deo oko očiju. Ukoliko se to i slučajno desi, ne brini i ne paniči, već odmah isperi sa vodom.

Budući da se može desiti da određene kreme za mitisere izazivuju prekomerno sušenje kože, na početku najbolje je da koristiš samo jednom dnevno , na taj način ćeš videti da li ti određena krema odgovara.

Počni sa jednom primenom dnevno, a zatim po potrebi postepeno povećavaj na dva ili tri puta dnevno, ukoliko vidiš da ti krema za bubuljice i mitisere savršeno odgovara ili prema uputstvu lekara. Ako dođe do preteranog isušivanja lica, smanji primenu na svaki drugi dan.

Krema za mitisere i bubuljice sastojci

Kada govorimo o sastojcima kremi za mitisere, postoji nekoliko sastojaka koji su neophodni kako bi na veoma efikasan način tretirali tvoj problem na licu. Neki od njih su :

Benzoil peroksid – ovaj sastojak deluje kao antibiotik. U kremama se nalazi od 2,5 % do 10%, i baš to čini razliku u odnosu na kreme za bubuljice. Ukoliko je upala jača i veći problem sa bubuljicama, biće i procenat jači.

Aha kiseline – ovo su sjajne materije koje će tvojoj koži dati lep izgled i uspešno uklanjaju mrtve ćelje kože. Jednako se koriste i u kremama za mitisere, kao i kod većih problema sa bubuljicama.

Salicilna kiselina – salicilna kiselina je veoma čest sastojak i kod krema za bubuljice, i posebno kreiranih krema za mitisere. Jedina razlika može da bude u koncentraciji.  Salicilna kiselina na veoma efikasna način čisti pore, mada već suvu kožu lica može dodatno da isuši. Sjajna je za čišćenje lica.

Glikolna kiselina – je AHA kiselina, koja dubinski čisti pore. Može da se desi da ovaj sastojak ne odgovara svima, pa problem sa bubljicama može da postane još gori.

Retionodi – koji se najčešće koriste u anti age kremama, ipak mogu da budu jedan od glavnih sastojaka i u kremi protiv bubuljica. Ovaj sastojak uspešno čisti zapušene pore na licu i efikasan je kod obnove ćelija.

Koja je najbolja krema za mitisere?

Prema iskustvu korisnika najbolje su se pokazale sledeće kreme za mitisere!

Aknolin gel za mitisere

Aknolin gel je napravljen je od 100% prirodnih sastojaka. On ne samo da te rešava mitisera, već i akni i bubuljica. Idealna krema je za sve tipove kože.

Iskustva govore da su devojke postigle željene rezultate za manje od mesec dana! Zar nije dovoljno da jedan ovakav gel postane i deo tvog kozmetičkog asortimana?

Zašto je toliko moćna baš ova krema?

Ova krema sadrži ekstrakt biljke tamarinda, ekstrakt smole iz primorskog bora, šafraniku, alantoin, aloe veru i još mnogo drugih sastojaka pažljivo biranih iz prirode.

Garnier krema

Garnier krema ostavlja kožu glatkom i čistom posle upotrebe. Budi uporna kako bi videla rezultate, jer ništa ne dolazi preko noći.

najbolja krema za mitisere

Nivea proizvodi protiv mitisera

Nivea ima posebnu liniju proizvoda koja se koristi u borbi protiv upornih mitisera. To zapravo znači da se jedan proizvod ne može koristiti samostalno. Ustvari, možda i možeš, ali ti se ne garantuju rezultati.

Biće efikasni, uz pravilnu kombinaciju proizvoda.

Spomenućemo još neke kreme koje su se izdvojile, a to su:

 • crna krema za mitisere
 • sona krema za mitisere
 • balea i bioten kreme
 • normaderm
 • avene nega
 • japanese matcha tea

Kreme za mitisere cena

Obzirom da smo ti u uvodu već rekli kako može zbunjujuće da bude kad se nađeš ispred rafa sa bezbroj kremi za mitisere, onda ti je jasno da su i cene za toliki broj krema veoma raznolike.

Kremu za mitisere možeš naći već od 400,00 dinara.

Poznati svetski proizvođači svoje kreme za lice prodaju i po ceni koja može da bude preko 3500,00 dinara.

Ukoliko si neodlučna i nisi sigurna koja ti krema za mitisere može najbolje pomoći, slobodno se konsultuj sa svojim dermatologom. Nakon što pregleda tvoju kožu, daće ti i najbolji savet za kremu za mitisere za tebe.

Jovana Jovanović

Jovana Jovanović

Bavim se pisanjem dugi niz godina. Počela sam da pišem o lepoti, zdravlju i sportu. Večiti ženski problemi su celulit, bore,bubuljice i višak kilograma.

Istražujem svaku temu detaljno, i traži način za najbolje rešenje, ne bi li pomogla ženama da budu što lepše.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test