Naslovna » Jedino krema za mitisere pruža trajne rezultate!
Lice

Jedino krema za mitisere pruža trajne rezultate!

krema za mitisere

Krema za mitisere najbolje je rešenje za uporne, crne tačkice na tvom licu! Rezultati su vidljivi već nakon tri nedelje, a evo u čemu je njena efikasnost.

Mitiseri su ustvari akne, i ako na prvi pogled i ne liče, jer nisu one velike crvene i upaljene. Mitiseri se javljaju usled začepljenja pora, koje na samom vrhu ostanu otvorene. Kada višak sebuma dođe u dodir sa vazduhom nastaje oksidacija, i upravo je to razlog zašto imaju crni vrh.

Posebno tokom leta, tvoje pore će se širiti zbog znoja, što će uzrokovati pojavu mitisera na tvom licu. Drugim rečima, prljavština se lepi na lice i ulazi u pore, uzrokujući stvaranje mitisera na tvom licu. Mitiseri se obično pojavljuju na čelu, bradi, a posebno na nosu. Mitiseri mogu da budu uporni i da ti stvaraju komplekse zbog samog izgleda. Uostalom, pročitaj detaljno šta su mitiseri, da ih bolje razumeš. Nije prijatno, znamo, ali ajde da vidimo šta možeš da učiniš ?

Jedno od rešenja za mitisere su svakako kreme za mitisere.

 

U bilo koju radnju da uđeš naći ćeš  veliki broj krema za mitisere. One mogu da budu različitog sastava, sadržaja i cene, ali sve kreme za mitisere imaju za cilj jednu stvar, a to je da efikasno uklone mitisere sa tvoga lica.

Međutim, izbor najbolje kreme za mitisere može da bude prava noćna mora za tebe, jer ne znaš koju da izabereš, baš zbog velikog izbora. Već se hvataš za glavu i na korak si da odustaneš.

 

Pri kupovini kreme za mitisere, treba da vodiš računa pre svega o sastavu, svakako da ne želiš da tvoja koža bude nakon korišćenja jedne ovakve kreme u još gorem stanju i da oštetiš strukturu kože.

Zato je veoma važno da ne kupuješ  ​​kreme za mitesere proizvoljno, ako ne znaš tačno njihovo poreklo i sastav. Sada ćemo rešiti  sve tvoje nedoumice kada je reč o kremi za mitisere, kako se koristi, koji su sastojci pa čak i kako možeš da napraviš sama kremu za mitisere kod kuće.

Krema protiv mitisera

Kada se nađeš ispred rafa u radnji sa gomilom krema za mitisere ispred sebe, nemoj da biraš onu najlepšu. Pakovanje svakako nije ono po čemu bi trebalo da sudiš o samom proizvodu. Potrudi se da dobro iščitaš sastojke i da budeš sigurna da krema za mitisere odgovara baš tvom tipu kože.

Marina je dugo patila zbog mitisera na licu. Mnoge trikove je probala, ali je samo jedan bio uspešan. Njeno lice je sada ČISTO, BEZ MITISERA I AKNI NA LICU! 

Pročitaj kako je Marina uspela za tri nedelje da se reši mitisera, na ovom linku https://onaportal.com/vise-me-nije-stid-sada-je-moje-lice-bez-ijedne-bubuljice-i-oziljka/

Krema za mitisere treba pre svega da ti pomogne da ukloniš mitisere lako i brzo, bez ikakvih posledica, nakon čega će tvoja koža izgledati sjajno i sveže.

Neophodno je da dobra krema uklanja višak sebuma i mrtve ćelija kože, čineći tvoju kožu svežom. Osim toga, krema za mitisere smanjuje pore i  efikasno će da izjednači ton kože.

Krema može da  sadrži veliki broj sastojaka, koji treba da očiste svu prljavštinu, ostatke i posebno mitesere na koži.  Nakon korišćenja, treba da osetiš drugačiju kožu na dodir.

To znači da nakon primene kreme za mitisere, tvoja koža treba da bude glatka, sjajna i nežna na dodir.

Možeš da biraš kreme koje su kreirane od prirodnih sastojaka, koji će tvojoj koži pružiti potpunu negu, i koji ne sadrže veštačke mirise i boje.

 

Bitno je da vodiš računa za koji tip kože je namenjena krema za mitisere. Ukoliko imaš posebno osetljivu kožu, onda bi trebalo više da vodiš računa, jer neke kreme za mitisere, mogu da izazovu crvenilo, ukoliko se u njoj nalaze sastojci koji ne odgovaraju tvom tipu kože.

Dobra krema za mitisere treba da poveća zaštitu kože od zagađena iz okoline, zatvori pore, kontroliše masnu kožu i vlaži kožu, kao i da smanji mogućnost pojave novih mitisera na tvom licu

Međutim, ukoliko imaš određene probleme na koži, kao što su ekcem, rozacea, upala akni i alergije na koži, ne bi trebalo da koristiš kreme za mitisere bez prethodne konsultacije sa lekarom, jer mogu da pogoršaju tvoje stanje.

Kreme za mitisere sa prirodnim sastojcima imaju mnogo više prednosti za tebe i tvoje lice. Ne samo da mogu biti od pomoći kada govorimo o tvojim mitiserima, već mogu da deluju i na ožiljke od akni, uspešno ih leče i trajno blede. Utiču na cirkulaciju, smanjenje pora, regulišu rad lojnih žlezda, uklanjaju toksine skrivene duboko u koži i koža postaje glatka i zdrava.

Ukoliko je tvoja koža posebno masna i uvek si se borila sa bubuljicama, od kad znaš za sebe i znaš koliko je teško naći najbolje rešenje, u tom slučaju najbolja krema za mitisere treba da sadrži salicilnu kiselinu koja deluju duboko u koži, kako bi očistili pore, kontroliše proizvodnju ulja i eliminiše sve nečistoće sa kože. Vrlo je korisna za masnu kožu i kožu sa aknama.

Mlečna kiselina u kombinaciji sa prirodnim sastojcima pomaže u sprečavanju blokiranja pora, uklanjanju svih vrsta akni, posebno mitisera. Takođe, možeš probati šta mogu za tvoje mitisere da učine voćne kiseline za kućnu upotrebu.

Kreme za mitisere se koriste baš kao i sve ostale kreme za lice, s tim što bi trebalo da vodiš računa da biraš po tipu kože kom je namenjena određena krema. Sve kreme za mitisere se lako nanose i pružaju brze rezultate. 

Od boljih krema za mitisere, koje su dale rezultate, prema isksutvu devojaka pokazale su se Nivea, kao i Aknolin za mitisere. Probaj i ti! Oduševićeš se!

Ukoliko nisi sigurna koja krema za mitisere najviše odgovara tvom tipu kože, najbolje je da se konsultuješ sa dermatologom.

krema za mitisere

Zašto je važno da koristiš kreme za mitisere?

Kreme za mitisere pružaju trajno rešenje kada je tvoj problem sa mitiserima u pitanju. Neophodno je da ih koristiš baš onako kako je naznačeno na proizvodu i da se trudiš da  kupuješ one sa prirodnim sastojcima, obzirom da je uobičajeno da ti proizvodi budu puni jakih hemikalija i nadražujućih sastojaka, što može samo da pogorša tvoje stanje.

Kreme sa jakim hemikalijama mogu da budu veoma skupe, a da nemaju efekat kakav bi trebalo da imaju. Kreme sa prirodnim sastojcima, mogu učiniti čudo za sve osobe koje imaju blage do umerene mitisere. Dakle, prava krema trebalo bi da ti bez ikakvih napora na efikasan i jednostavan način pomogne kod lečenja mitisera. Sve što ti je potrebno da bi to postigla jeste dnevna rutina, na koju ćeš se lako navići.

Prednosti najbolje kreme za mitisere :

 • Sprečava pojavu novih mitisera na licu
 • Krema prodire duboko u pore
 • Nema iritacije i suvoće lica
 • Prvi rezultati se vide već nakon dana korišćenja
 • Koža je nakon nanošenja kreme glatka i nežna

Pre nego počneš da koristiš kremu, konsultujte se sa lekarom, ukoliko koristiš neke druge lekove.

Kreme za mitisere oko nosa

Mitiseri kao što smo već spomenuli u uvodu, mogu da se jave bilo gde na licu, ali se čini da su najuporniji i najviše ih ima na nosu.

Mitiseri na nosu se mogu javiti i usled neadekvatne nege ili hormona, zato je dobro da pročitaš koje hormone proveriti za akne. Drugo, ukoliko si pušač, znaš šta ti je činiti – ostavi cigare što pre. Kada kažemo neadekvatna nega, ona može da podrazumeva samo pogrešan izbor kreme za mitisere na nosu. Dakle, određeni sastojci mogu da budu suviše agresivni za tvoju kožu, zato je neophodno da uvek biraš kreme na prirodnoj bazi.

Ono što nikako ne treba da radiš sa mitiserima, jeste da sama rešavaš problem. Jeste da ti mama stalno govori kako je čovek sam sebi najbolji lekar, ali u ovom slučaju ne čačkaj.

“Ali, kako imam važan događaj” vičeš sada i tako bi ih rado iscedila, ali nemoj to da radiš. To je najgora stvar koju možeš da uradiš za sebe i svoje lice.

Osim kreme za mitisere, mogu ti biti od koristi i trake za mitisere, koje posebnu prednost daju kod mitisera na nosu.

Najbolja kreme za mitisere na nosu, trebalo bi da sadrži salicilnu ili glikolnu kiselinu, i da je nanosiš ciljano samo na nos, ukoliko se mitiseri nalaze i isključivo samo na nosu. Salicilna kiselina je najbolja preventiva, jer sprečava pojavu mitisera.Takođe je veoma popularna i efikasna crna maska za mitisere.

Kako se koristi krema za mitisere ?

Temeljno očisti  kožu pre nanošenja kreme, pokri pažljivo  celo zahvaćeno područje tankim slojem jednom do dva puta dnevno, najbolje je ujutru i uveče. Izbegavaj deo oko očiju. Ukoliko se to i slučajno desi, ne brini i ne paniči, već odmah isperi sa vodom.

Budući da se može desiti da određene kreme za mitisere izazivuju prekomerno sušenje kože, na početku najbolje je da koristiš samo jednom dnevno , na taj način ćeš videti da li ti određena krema odgovara.

Počni sa jednom primenom dnevno, a zatim po potrebi postepeno povećavaj na dva ili tri puta dnevno, ukoliko vidiš da ti krema za mitisere savršeno odgovara ili prema uputstvu lekara. Ako dođe do preteranog isušivanja lica, smanji primenu na svaki drugi dan.

Krema za mitisere i bubuljice sastojci

Kada govorimo o sastojcima kremi za mitisere, postoji nekoliko sastojaka koji su neophodni kako bi na veoma efikasan način tretirali tvoj problem na licu. Neki od njih su :

Benzoil peroksid – ovaj sastojak deluje kao antibiotik. U kremama se nalazi od 2,5 % do 10%, i baš to čini razliku u odnosu na kreme za bubuljice. Ukoliko je upala jača i veći problem sa bubuljicama, biće i procenat jači.

Aha kiseline – ovo su sjajne materije koje će tvojoj koži dati lep izgled i uspešno uklanjaju mrtve ćelje kože. Jednako se koriste i u kremama za mitisere, kao i kod većih problema sa bubuljicama.

Salicilna kiselina – salicilna kiselina je veoma čest sastojak i kod krema za bubuljice, i posebno kreiranih krema za mitisere. Jedina razlika može da bude u koncentraciji.  Salicilna kiselina na veoma efikasna način čisti pore, mada već suvu kožu lica može dodatno da isuši.

Glikolna kiselina – je AHA kiselina, koja dubinski čisti pore. Može da se desi da ovaj sastojak ne odgovara svima, pa problem sa bubljicama može da postane još gori.

Retionodi – koji se najčešće koriste u anti age kremama, ipak mogu da budu jedan od glavnih sastojaka i u kremi za mitIsere. Ovaj sastojak uspešno čisti zapušene pore na licu i efikasan je kod obnove ćelija.

Koja je najbolja krema za mitisere?

Prema iskustvu korisnika najbolje su se pokazale sledeće kreme za mitisere!

Aknolin gel za mitisere

Aknolin je napravljen je od 100% prirodnih sastojaka. On ne samo da te rešava mitisera, već i akni i bubuljica. Idealna krema je za sve tipove kože.

Iskustva govore da su devojke postigle željene rezultate za manje od mesec dana! Zar nije dovoljno da jedna ovakva krema postane i deo tvog asortimana?

Zašto je toliko moćna baš ova krema?

Ova krema za mitisere sadrži ekstrakt biljke tamarinda, ekstrakt smole iz primorskog bora, šafraniku, alantoin, aloe veru i još mnogo drugih sastojaka pažljivo biranih iz prirode.

Garnier krema protiv mitisera

Garnier krema za mitisere ostavlja kožu glatkom i čistom posle upotrebe. Budi uporna kako bi videla rezultate.ništa ne dolazi preko noći.

Nivea proizvodi protiv mitisera

Nivea ima posebnu liniju proizvoda koja se koristi u borbi protiv upornih mitisera. To zapravo znači da se jedan proizvod ne može koristiti samostalno. Ustvari, možda i možeš, ali ti se ne garantuju rezultati.

Biće efikasni, uz pravilnu kombinaciju proizvoda.

najbolja krema za mitisere

Kako da napraviš kremu za mitisere kod kuće?

Svaka žena želi sjajnu boju i čistu kožu lica, jer je takva koža znak lepote. Pa zašto onda ne bi mogla da probaš da napraviš jednu kremu samo za sebe ? To si oduvek želela da probaš, pa da vidimo kako ćeš je i napraviti.

Potrebni sastojci za domaću kremu za bubuljice i mitisere:

 • Kurkuma, 1 čajna kašika
 • Šećerna trska sok, 1 čaša
 • Ružina vodica, po potrebi
 • Mlečna kiselina, 4 kašike
 • Glicerin, 1 kašika
 • Alfa Hydroxy losion, 4 kašike
 • Triamcinolon krema, 5 grama, pre upotrebe kreme konsultuj se sa svojim lekarom

Stavi u lonac sok šećerne trske, mlečnu kiselinu, glicerin, alfa hidroksi losion i pomešaj sve uz pomoć ružine vodice i stavi da se kuva. Kada se ovi sastojci ohlade, dodaj Triamcinolon kremu i dobro promešaj, a zatim sve sipaj u čistu, prethodno spremljenu bočicu. Svoju kremu za mitisere čuvaj u frižideru i koristi ujutro i uveče, ona će ti dati čisto lice i sjajan ten.

I zobena kaša i sok od limuna mogu da ti posluže kao krema za mitisere, a evo i na koji način.

Zobena kaša kao krema za mitisere

Zobena kaša ima izvanredne prednosti za kožu; uklanja prljavštinu i smiruje iritaciju kože. Kuvaj zobene pahuljice u destilovanoj vodi, dovoljno da pokriješ svoje mitesere. Nanesi na mitesere nakon što se ohlade. Operi mlakom vodom posle 20 minuta.

Sok od limuna protiv mitisera

Sok od limuna najbolji je lek za uklanjanje mrtvih ćelija kože, jer sadrži limunsku kiselinu i vitamin C, koji je idealan za poboljšanje zdravlja kože. Dobro operi lice, i uzmi jednu čajnu kašiku soka od limuna i nanesi na mitisere. Ostavi da stoji preko noći ili ukoliko žuriš, neka se osuši i zatim operi hladnom vodom.

Ove dve prirodne kreme za mitisere mogu da ti posluže u danima kada ostaneš bez tvoje omiljene kreme, tako da uvek imaš i znaš za alterativu.

 

Kreme za mitisere cena

Obzirom da smo ti u uvodu već rekli kako može zbunjujuće da bude kad se nađeš ispred rafa sa bezbroj kremi za mitisere, onda ti je jasno da su i cene za toliki broj krema veoma raznolike.

Kremu za mitisere možeš naći već od 400,00 dinara. Poznati svetski proizvođači svoje kreme za mitisere prodaju i po ceni koja može da bude preko 3000,00 dinara.

Ukoliko si neodlučna i nisi sigurna koja ti krema za mitisere može najbolje pomoći, slobodno se konsultuj sa svojim dermatologom. Nakon što pregleda tvoju kožu, daće ti i najbolji savet za kremu za mitisere za tebe.

Test