Naslovna » Vakum za usne! Veći volumen za jedan minut!
Lice

Vakum za usne! Veći volumen za jedan minut!

vakum za usne

Ukoliko nisi pobornik odlaska pod “nož”, vakum za usne je nešto čemu nećeš moći da odoliš. Ovaj aparat povećava usne za 60 sekundi, pa da vidimo kako! 

Za pune usne, konačno možeš estetskoj hirurgiji reći  – zbogom!

U prilog tome koliko lepe usne doprinose ženskoj lepoti, ide i istraživanje da muškarci prvo primete, a i najduže zadrže pogled, na ženskim usnama.

Iz ovog razloga, ne čudi što su usne oduvek bile jedna od glavnih tema u magazinima. Trendovi kažu da nije dovoljno da si spretna i znaš kako da naneseš crveni ruž po pravilima

Lepe i pune usne čine lice senzualnijim i poželjnijim. 

Znamo da estetska hirurgija nudi različita rešenja ukoliko si pobornik ovog načina korigovanja svog izgleda. Sa druge strane, tu su i oni koji zagovaraju prirodne metode ulepšavanja, pa čak i promene urođenog izgleda lica ili tela. Postoji toliko načina da svoje usne učiniš lepšim – počevši od redovne nege do konkretnih metoda i trikova za veće usne koje ih  “prave većim”.

Iako se hijaluron u usnama pokazao odličnim u postizanju željene punoće usana, čak ni on nije trajno rešenje. U zavisnosti od tvog tkiva, kao i same sluzokože usana, prosečan efekat hijalurona je oko godinu dana.

Nakon toga, potrebno je ponoviti postupak jer hijaluron ima osobinu da se vremenom resorbuje u organizmu. On prirodno postoji u našem telu, baš kao i kolagen.

S obzirom da hijaluron nije trajno rešenje, kao i to da zahteva odlazak kod estetskog hirurga, vakum za usne je izbio na prvo mesto, kao instant rešenje za pune usne.

Šta je tajna ovog aparata kog možeš nositi u svom neseseru?

U nastavku teksta pročitaj zašto treba da nabaviš ovaj aparat i da li postoje neke mane za koje je važno da znaš!

vakum za usne cena

Vakum za usne karakteristike

Pune usne san su svake devojke koja će, makar šminkom pokušati da ih uveća. Ako nisi vešta sa make up trikovima, a razmišljaš o tome da ti usne postanu veće za kratko vreme, vakum za usne je ono što ti treba!

U pitanju je aparat od tvrde plastike, koji radi na baterije, a njegova osnovna uloga je da podstakne povećanje volumena usana. Kako se to postiže?

Prislanjanjem ovog aparata direktno na usne i stvaranjem vakuma tom prilikom, u roku od 60 sekundi, podstiče se cirkulacija usana i tako uvećanje volumena. 

Na ovaj način, bukvalno posle jednog minuta, primetićeš da su ti usne vidno veće. Zapravo, pod uticajem pritiska iz vakuma, proširuju se krvni sudovi i to razultira blagim “otokom” sluzokože usana.

Nemoj da brineš, ovo nije opasan proces jer se samo podstakne jača cirkulacija u krvnim sudovima usana.

Sanja je otkrila još nešto mnogo bolje za povećanje usana. Nije htela da koristi vakum, jer joj se činilo komplikovano.

Uspela je konačno da dobije VEĆE USNE. I to sve, bez igle, anestezije, na potpuno prirodan način.

Kako je Sanja uspela da uveća svoje usne, pročitaj na ovom linku https://onaportal.com/zelis-socan-poljubac-koji-on-nikada-nece-zaboravitiotkricu-ti-tajnu/

Važno je da znaš da do povreda ne može doći ukoliko se pridržavaš korišćenja po uputstvu. Najvažnije pravilo je da ne držiš aparat na usnama duže od predviđenog vremena, odnosno da ne “povećavaš” usne prečesto.

Efekat koji si postigla ćete oduševiti. Još kada shvatiš da ovaj aparat možeš upotrebiti gde god se nađeš, bez prethodne pripreme usana, požurićeš da ga nabaviš.

Veoma je praktičan i jednostavan za korišćenje, pa je to upravo i najveća prednost u odnosu na hijaluron u usnama. Takođe, prednost je i u odnosu na drugu popularnu metodu, a to je povećanje usana sopstvenim masnim tkivom.

Njegov oblik je prilagođen obliku usana, pa otvor koji je  srcolikog oblika, lako prijanja na tvoju gornju i donju usnu, istovremeno.

 

Usne su momentalno “uvećane”, a efekat jednog postupka traje oko osam sati, kako tvrde proizvođači. Međutim, devojke koje ga koriste smatraju da efekat traje od 1-4 sata. Istina je da postupak treba ponavljati više puta dnevno kako bi se volumen održao u kontinuitetu. 

Paktična stvar ukoliko ti je važno da danas posebno zablistaš ili istakneš lepotu svog novog ruža za usne, zar ne?!

Povećanje usana vakumom postupak

Pre nego što prvi put probaš vakum za usne, ne bi bilo loše da uradiš jedan SPA tretman svojih usana i tako ih pripremiš za “uvećavanje”. Kako ti zvuči? SPA za usne?

Započni sa pilingom za usne. On će omekšati tvoje usne, ali i učiniti ih glatkim, posebno kada vremenske prilike čine da usne brzo ispucaju. Nastavi tretman sa maskom za usne, a zatim nanesi prirodni balzam za usne koji će ih dovoljno hidrirati. 

Bez obzira da li imaš u planu uvećanje usana ili ne, dovoljna hidratacija usana je jednako važna, kao i za bilo koji deo tela, odnosno kožu.

Hidratacija čini kožu zdravijom i prolongira njeno starenje.

Prelazimo na vakum!!

Za prvi put, stani ispred ogledala sa svojim aparatom. Tako će ti biti lakše da vladaš situacijom i vidiš šta se zapravo, dešava. Kako vakum za usne ima otvor u obliku usana, jasno će ti biti na koji način da ga pozicioniraš na svojim usnama. 

Postupak je sledeći:

  • Za početak, ukoliko imaš šminku na usnama, skini je
  • Prisloni aparat na usne
  • Pritisni dugme na aparatu, nakon čega će vakum usisati tvoje usne 
  • Zadrži aparat na usnama oko 60 sekundi, a onda skini aparat sa usana

Iako je osećaj pomalo nelagodan, nikako bolan, moraš priznati da se desilo čudo, jel tako? Kao da usne nisu tvoje! Momentalno ćeš primetiti da su usne postale punije, odnosno da se volumen povećao. Prema potrebi, ponovi ovaj postupak u toku dana, i to dva puta pre podne i dva puta uveče.

Možeš ga slobodno koristiti svaki dan, nakon tri do četiri nedelje kontinuranog uvećavanja usana, obavezno napravi pauzu od bar dve nedelje.

Nipošto nemoj držati usne u aparatu duže od predviđenog vremena, kako ne bi došlo do pucanja kapilara i podliva.

Povedi računa da, prilikom stvaranja vakuma, dok ti je aparat na usnama, lagano udišeš vazduh na nos, a izdišeš na usta.

Ukoliko ti je nos trenutno zapušen, nek te ne iznenadi da će osećaj biti dodatno neprijatan, odnosno, vrlo teško ćeš uspeti da odradiš proces od početka do kraja. Zato ti savetujemo da pričekaš da prehlada prođe i nos se otpuši. 

Pojedine devojke, požalile su se na prilagođenost ovog aparata izuzetno tankim usnama. One kažu da je potrebno vremena da sa lakoćom počneš da koristiš ovaj aparat, jer je otvor na aparatu prevashodno namenjen normalnoj punoći usana;posebno ukoliko želiš da povećaš gornju usnu.

Za jači efekat, nanesi sjaj za usne, koji uz odabir adekvatne boje prema tvom tenu, može dodatno učiniti usne punijim.

Postoji toliko trikova za uvećanje usana, a jedan od njih je da, nakon nanošenja omiljenog ruža, sjaj za usne naneseš pretežno u središnji deo gornje usne. Ovo daje usnama dodatnu punoću, bar vizuelno. Sada si spremna da zablistaš! 

Vakum za usne prednosti

Kako starimo, tako i naše usne postaju tanje. Logično, pitamo se da li je moguće i kako podmaladiti usne? Radi se o tome da starenjem, kolagen počinje da se smanjuje u našem organizmu. On ima ulogu vezivanja tkiva u organizmu, pa tako očuvanja elastičnosti i čvrstine mišića lica i tela. 

Ovo bi značilo da vakum za usne može biti odlično rešenje kada primetimo prve znake starenja na našim usnama. Ali oprezno!

Ovaj aparat može dodatno podstaći pojavu bora oko usana ukoliko se koristi nepravilno ili prečesto. I sama znaš da bore oko usana prve asociraju na starost ili makar bore od pušenja.

Šta ti donosi vakum za usne?

Ispitivanja su pokazala da je kod devojaka koje su koristile ovaj aparat dva puta dnevno po 2 minuta, volumen usana porastao za oko 36%, i to nakon 60 dana redovnog korišćenja. Jeste da ovaj efekat nije trajan, ali vredi biti uporan!

Moramo istaći brzinu i jednostavnost postizanja punih usana. Kao što smo rekli, za samo minut do dva, usne postaju punije. Nema potrebe da čekaš da efekat postane potpun jer je on momentalan. Takođe, ovaj efekat možeš imati tokom celog dana ili kada god to poželiš. 

Plus, praktičan je! Kako?

Vakum za usne je vrlo malih dimenzija, pa tako stane u tvoju tašnu. To će ti omogućiti da bilo gde i bilo kada, veoma jednostavno i brzo ponoviš postupak i tako “dopuniš” volumen usana. 

Za razliku od drugih metoda, ova metoda ne zahteva izlaganje injekcijama ili rezovima. Prilikom uvećanja usana sopstvenim tkivom ili hijaluronom, podrazumeva se i uvođenje u anesteziju da bi se postupak obavio. 

Vakum za usne! Ima li rizika?

Proizvođači vakuma za usne ističu da je ovo potpuno bezbedna metoda uvećanja usana, ukoliko se pravilno i po uputstvima koristi. Sa druge strane, lekarima se javljaju devojke sa ozbiljnim posledicama korišćenja ovog aparata.

Međutim, istina je negde između. Lekari smatraju da ova metoda poprilično agresivno deluje na sluzokožu usana, stvarajući mogućnost pucanja kapilara. Štaviše, takvih primera u praksi nije malo. 

Devojke koje su nepravilno koristile ovaj aparat, javile su se lekarima zbog podliva koji su nastali. One su držale usne u aparatu duže od preporučenog vremena. 

A šta se zapravo desilo na usnama?

Popucali su sitni krvni sudovi kojima su usne prožete, a zbog pritiska koji aparat vrši na tkivo. Situaciju dodatno komplikuje činjenica da je ovim podlivima potrebno i do godinu dana da se u potpunosti povuku. Uz to, ova pojava je prilično neprijatna i bolna.

Ukoliko dosta često koristiš ovaj način uvećanja usana, postoji pretnja da ti se mnogo brže stvore bore oko usana. 

I konačno, važna činjenica je ta da vakum za usne nije trajno rešenje. Ukoliko ga ne koristiš u određenim razmacima tokom dana, volumen usana će nestati. 

Ako si baš odlučna da izbegneš sve navedene rizike, predlažemo ti – serum za punije usne! Ovaj preparat za usne treba da bude od prirodnih sastojaka. Samo takav serum pravi čaroliju od tvojih usana i to za kratko vreme. 

Ukoliko se pitaš koji su sastojci poželjni u tvom serumu, znaj da je to onda kombinacija maslinovog ulja, bademovog ili ulja vitamina E, koji predstavljaju osnovu ovog seruma. Samo ova kombinacija čini tvoja usta mekim i negovanim.

Sa druge strane, anisovo ulje, ulje karanfilića, đumbirov prah, u ovom serumu su tajna punijih usana.

Uz pomoć ovih sastojaka, podstiče se cirkulacija krvnih sudova na tvojim usnama, pa tako i njihovo blago oticanje i povećanje volumena.

Znači, ovom formulom, dobijaš negovane i veće usne za par minuta nakon nanošenja seruma. Zvuči fenomenalno, zar ne?!

kako se koristi vakum za usne

Vakum za usne cena

Cena vakuma za usne je i više nego pristupačna, bar kada je poredimo sa cenama zahvata kod estetskih hirurga. Ovaj aparat možeš nabaviti za 2.500,00 dinara. 

Možeš ga naručiti u nekoj od internet prodavnica ili kupiti u bolje snabdevenim apotekama.

Šta su devojke, koje su probale vakum, rekle o ovom preparatu? 

Sandra (36 god.) Beograd

“Kada imate vrlo tanku gornju usnu, padate u očaj jer objektivno, nema te šminke koja će je učiniti debljom. Iako su drugarice bile uporne da me nagovore da popunim usne hijaluronskim filerima, nisam ni po koju cenu htela neko strano telo u organizmu. A onda, gledajući vlogove svetskih zvezda, saznam za vakum za usne! Bila sam odusevljena, ali pomalo skepticna. 

Međutim, odlučila sam da se sama uverim u čaroliju ovog malog aparata. Posle prve upotrebe, moja reakcija je bila – Woow! Pa da li je moguće da su moje usne porasle “same od sebe”? Od vakuma za usne se ne odvajam, naročito kad mi je važno da budem posebno lepa za pojedine trenutke. Preporučujem svakoj devojci koja čezne za sexy usnama.”

Vakum za usne može biti jedan od načina da uvećaš usne, baš kada ti je veoma važno. Najbolje bi bilo da ga koristiš kada se kompletno šminkaš, pa želiš pojačati efekat profesionalne šminke. To bi značilo da ne zagovaramo prečesto korišćenje ove metode, zbog mogućih rizika.

S druge strane, seti se, uvek je prirodno rešenje, bolji izbor – baš kao što je serum za usne.

Trudi se da  budu uvek negovane jer su takve usne najpoželjnije, pa čak i prirodnim metodama privlačne usne za sočni poljubac.

 

Test