Naslovna » Trepavice na magnet – za tvoj glamurozan pogled!
Lice

Trepavice na magnet – za tvoj glamurozan pogled!

trepavice na magnet

Da li si čula za trepavice na magnet? Ukoliko nisi, sjajan tekst je pred tobom. Predstavljamo ti trepavice za kojima su poludele žene širom sveta.

Briga o sebi i lepoti ume da bude zamorna i da predstavlja opterećenje, ali moramo se složiti da je to ipak deo svakodnevnice. Nekim osobama je veoma  važno da prate modne trendove i budu u korak sa njima.

Jedan od tih trendova su upravo magnetne trepavice. 

Mnoge žene su nezadovoljne volumenom svojih trepavica, dok u isto vreme imaju i problem opadanja trepavica. Mnogo je načina na koje možeš postići efekat dugih, gustih trepavica, samo je potrebno da napraviš svoj izbor.

Korišćenje maskare za trepavice je odlično rešenje, ali nekim devojkama jednostavno ni maskare ne mogu pomoći kako bi volumen njihovih trepavica bio bolji. U tom slučaju, mogu pomoci trepavice na magnet. 

Veštačke trepavice na magnet možeš postaviti u svakom trenutku, na bilo kom mestu da se nalaziš. Zvuči skroz sjajno, zar ne? 

Magnetne trepavice su najjednostavniji i najlakši način za postavljanje trepavica, jer svi znamo koliko je stavljanje veštačkih trepavica naporno i često nelagodno. 

Efekat koji dobiješ nakon nanošenja trepavica na magnet će te ostaviti bez reči, dobićeš neverovatan i glamurozan pogled. 

Trepavice na magnet sjajni benefiti

Ovo su prednosti koje imaju trepavice na magnet:

 • Upotreba jednog para trepavica je neograničena u slučaju da ih pravilno održavaš.
 • Trepavice na magnet se ne stavljaju uz pomoć lepka za trepavice, koji često ume da izazove iritaciju oka.
 • Brzo i lako se nameštaju.
 • Potpuno su bezbedne.
 • Jeftinije su i traju dugo.
 • Bezbolno je nanošenje.
 • Trepavice izgledaju tamnije.
 • Daju bolji efekat od maskare.
 • Magneti su mali tako da neće narušiti izgled trepavica.
 • Izgledaju potpuno prirodno.

Miljana se dugo mučila da učini svoje trepavice i obrve gušćim, dužim i da zaustavi opadanje. Koristila je veštačke trepavice, a lepak joj je još više oštetio dlaku. U jednom trenutku se pojavilo rešenje. Ne, nije reč o nadogradnji.

Saznaj šta je Miljani pomoglo da ubrza rast svojih obrva i trepavica. A za to joj je potreban samo jedan minut dnevno. Više o tome na linku https://onaportal.com/kako-do-gustih-obrva-i-trepavicaovo-je-kljucno/

Svakako je najbolje da pokušaš da neguješ svoje trepavice različitim preparatima koji su za to namenjeni. Predlažemo ti da probaš i serum za rast trepavica, koji će poboljšati gustinu i dužinu tvojih trepavica.

Ovo je potpuno prirodan nacin da zablistas na svakom dogadjaju.

trepavice na magnet cena

Kada možeš nanositi trepavice?

 • Dnevna šminka – svakog dana.
 • Večernja šminka – izlasci.
 • Za proslave (svadbe, rođendani, krštenja…).
 • Za posao.
 • Na nastupima, na sceni…

Iz priloženog možeš videti da trepavice na magnet možeš koristiti UVEK, jer su veoma prirodne. Izaberi one koje ti odgovaraju i uživaj u neodoljivom i zanosnom pogledu!

Trepavice na magnet su dostupne u svim drogerijama. Poznate su po svojoj efikasnosti i postale su pravi hit među mladim devojkama, ali i kod žena u srednjim godinama. Trepavice na magnet su postale veoma popularne, jer se lako stavljaju, a pritom su izgrađene od prirodne dlake.

Devojke je privuklo kod ovih trepavica i to što je njihovo korišćenje neograničeno, za razliku od običnih veštačkih trepavica.

Neke devojke trvrde da se mogu koristiti i po godinu dana. 

baner

Trepavice na magnet možeš pronaći u većim drogerijama. Ove trepavice su zaista prelepe, raskošne i duge. Trepavice obično možeš naći u 6 različitih vrsta, koje se razlikuju po obliku i dužini.

Može se reći da svaka dama za sebe može pronaći idealnu dužinu i oblik. U jednom pakovanju se nalaze 4 komada, dva para donjih i dva para gornjih trepavica. 

Poznate su po svom kvalitetu, lakoći nanošenja, a značajno je i to što, kada se peru, magneti ne mogu ispasti. Otporne su na fizička oštećenja. Trepavice dižu samopouzdanje. Vreme je da ih isprobaš odmah!

Velika prednost je što postoje i prirodne trepavice na magnet. One su jedne od skupljih i za njih je potrebno izdvojiti veću sumu novca, ali su svakako opravdale svoj kvalitet.

Pošto su izrađene od prirodne dlake, lepo se stapaju sa prirodnim trepavicama. Duž celih trepavica se nalaze magneti i time sprečavaju da trepavice otpadnu.

Kako se nanose trepavice na magnet?

Misliš li da je postavljanje trepavica na magnet komplikovanije od onih koje se lepe? Varaš se! U nastavku teksta ti otkrivamo kako se ove trepavice potpuno jednostavno nanose. 

Tehnika nanošenja trepavica na magnet je veoma jednostavna. Pre nanošenja trepavica, operi ruke i dobro ih prosuši. Ove trepavice na samim krajevima imaju magnete, koji se golim okom ne vide. 

Oblikuj trepavice maskarom, kako bi trepavice lepo “legle” na tvoje prirodne trepavice. Prisloni donji deo na trepavicu odozdo, a gornji odozgo, skoro u istom trenutku i dozvoli da se zalepe, tj. privuku jedna ka drugoj. Postavljanje je već gotovo.

Ukoliko nisi zadovoljna kako su trepavice legle, slobodno ih pomeraj blago, levo-desno, dok ne dobiješ željeni položaj. Trepavice na magnet se uklapaju u prirodne i izgledaju upravo kao prirodne trepavice. Samo je bitno da ih pravilno postaviš. 

Kako skinuti trepavice na magnet?

Znamo da si verovatno oduševljena izgledom trepavica na magnet, ali je sada došao trenutak da ih skineš, kako ćeš to uraditi? Evo rešenja!

Veoma je važno pravilno skinuti trepavice, jer od njihovog skidanja, zavisi rok trajanja. Mnogo ih je lakše skinuti nego staviti. 

Potrebno je da iskoristiš oba palca i kažiprsta. Povuci ih odozdo ka gore.

Ne treba preterano vući trepavice, jer će se one već odvojiti prilikom blagog pokreta ka gore. To je sve!

Veoma je važno da blago povlačiš trepavice prilikom skidanja, kako ne bi povukla, oštetila ili otkinula svoje trepavice.

Kada si ih skinula, vrati ih u njihovo pakovanje.

Svakog puta, nakon korišćenja, trepavice vrati u njihovo pakovanje i na taj način ćeš ih očuvati.

One sada čekaju novu priliku, u kojoj ćeš ponovo zablistati! 

Trepavice na magnet su toliko čvrste da će ostati nepromenjene i ukoliko prespavaš sa njima. Sledećeg dana će izgledati, kao da si ih tek stavila.

Važno je reći da trepavice na magnet ne oštećuje, ne iritiraju tvoje prirodne trepavice. Uz jednostavnu metodu, imaćeš pogled kao iz snova.

Kako izabrati dužinu trepavica?

Određen broj devojaka želi da ima duge i elegantne trepavice, dok druge pak preferiraju nešto prirodniji izgled. Kako god, veoma je važno da dužinu trepavica na magnet, prilagodiš dužini i izgledu svojih trepavica. Nekada će biti dovoljno da samo zalepiš uglove trepavica, a nekada će biti potrebno da ih staviš celom dužinom. 

Dužinu oka nacrtaj crnim kreonom kako se ne bi videla rupa između veštačkih i prirodnih trepavica. 

Na našem tržištu postoji mnogo proizvođača trepavica na magnet. Glavno pitanje je, kako odabrati one prave? Odgovor na ovo pitanje ti ne možemo mi dati, jer ne postoji. To je individualno.

Moraš ih sama testirati kako bi znala koje ti najviše odgovaraju. Ako ti smeta magnet, jer su se mnoge devojke najviše žalile upravo na to, probaj serum za trepavice. Ovo ej fenomenalna stvar jer ćeš dobiti gušće trepavice pune volumena. Više nećeš imati problem sa rastom trepavica.

Trepavice na magnet i za profesionalce? Apsolutno DA!

Ukoliko se baviš profesionalnim šminkanjem i pitaš se da li da počneš sa korišćenjem ovih trepavica na svojim klijentima, naš odgovor je apsolutno DA!

Trepavice na magnet su unapređena verzija svilenih trepavica. Tvoji klijenti će biti oduševljeni ovim trepavicama i svojim zanosnim pogledom!

Trepavice na magnet – cena

Sam naziv je čudan i sigurno si pomislila da ove trepavice koštaju čitavo bogatstvo, ali nije tako! U zavisnosti od proizvođača, magnetne trepavice koštaju između 1000,00-1500,00 dinara.

U nekim slučajevima, na sniženjima ih možeš naći za 900,00 dinara. Kupovina ovih trepavica na magnet je veoma ekonomična. 

Pogotovo jer se mogu nositi više puta. Ovo je još jedna prednost trepavica na magnet.

Devojke koje su kupile i nosile ove trepavice, kažu, da se mogu nositi između 30-50 puta.

Takođe su rekle da su prilikom svakog ponovnog nanošenja, trepavice izgledale kao tek kupljene. Ukoliko želiš da imaš neodoljiv i glamurozan pogled, odmah kupi svoj par trepavica na magnet. Nećeš zažaliti! 

Trepavice na magnet možeš kupiti u bolje snabdevenim drogerijama, kao i preko interneta. Postoje različiti proizvođači, kao što smo već i napisali, a na tebi je da isprobaš i odabereš one koje odgovaraju tvom obliku oka. 

magnetne trepavice

Trepavice na magnet – iskustva

Pošto smo te upoznali sa ovim odličnim proizvodom, vreme je da ti u nastavku teksta prenesemo iskustva devojaka koje su isprobale magnetne trepavice. 

Nevena, 21, studentkinja ekonomije iz Beograda

Redakcija: Zdravo, Nevena! Reci nam, kako su se tebi dopale magnetne trepavice?

Nevena: Zdravo! Ja sam oduševljena magnetnim trepavicama! Napokon je na naše tržište stiglo nešto neverovatno što će sigurno sve devojke obožavati!

Redakcija: Nevena, koliko si puta do sada stavila magnetne trepavice?

Nevena: Jedne trepavice sam stavila već 10 puta, sigurno. Ne stavljam ih svakog dana, jer se ne šminkam često, samo vikendom kada izlazim sa drugaricama ili idem na neku proslavu. Često koristim i vazelin za trepavice za dodatn negu.

baner

Bitna stvar je da se ove trepavice mogu stavljati bukvalno preko 30 puta, bitno je samo da ih pravilno skidaš. Ovo me je najviše privuklo i bilo presudno kako bih se odlučila da ih kupi. Nisam se pokajala, odlične su!

Redakcija: Da li trepavice spadaju ili ih magneti dobro fiksiraju za prirodne trepavice?

Nevena: Ne spadaju. Magneti se nalaze duž celih trepavica i ne dozvoljavaju im da spadnu, što je plus i stavlja ih na lestvicu iznad običnih veštačkih trepavica, koje se odlepljuju i često se možeš umazati lepkom, što se meni dešavalo više puta. (smeh)

Redakcija: Da li si imala bilo kakvu iritaciju oka kada si stavljala trepavice na magnet?

Nevena: Ne. Mogu reći da imam osetljive oči i nosim naočare za vid, ne stalno, ali kada me boli glava, obavezno. Ni u jednom trenutku nisam imala bilo kakvu iritaciju oka, za razliku od veštačkih trepavica koje se lepe, često mi je lepak izazivao iritaciju, pa sam ih zbog toga i izbegavala. 

Redakcija: Nevena, šta bi poručila devojkama koje razmišljaju da li da kupe trepavice na magnet?

Nevena: Iskreno, savetujem svim devojkama da kupe trepavice na magnet. Neće se pokajati. One pružaju prirodan izgled i oko će izgledati mnogo otvorenije i lepše. One su definitivno moj favorit.

Čula si šta je Nevena rekla o trepavicama na magnet, a sada ćeš pročitati šta nam je rekla Svetlana.

Svetlana, 27, advokat, Mladenovac

Redakcija: Zdravo, Svetlana, kako si zadovoljna sa trepavicama na magnet?

Svetlana: Zdravo! Prezadovoljna sam! Koristim ih svakog dana za posao! Izgledaju potpuno prirodno i prelepo! Sviđa mi se to što su napravljene od prirodne dlake i potpuno se stapaju sa mojim trepavicama. Pre njih, radila sam ruski volumen trepavica, ali to nije bilo to.

Redakcija: Da li si imala neku iritaciju oka zbog stavljanja ovih trepavica?

Svetlana: Ne, nisam. Sve je potpuno prirodno, a magneti su ti, koji ne izazivaju nikakvu iritaciju, dok je situacija drugačija kod veštačkih trepavica koje se lepe, jer često lepak može dovesti do iritacije. 

Redakcija: Da li bi ih preporučila ostalim devojakama?

Svetlana: Da! Preporučujem svim devojkama i sigurna sam da će im se dopasti. Uopšte se ne stavljaju teško. Znam devojke koje se brinu kako će ih staviti, a verujte mi, lako se nanose i to vam već postane rutina nakon drugog-trećeg nanošenja. 

Redakcija: Da li si zadovoljna cenom trepavica ili su ti skupe?

Svetlana: Zadovoljna sam. Često devojke kada čuju da koštaju do 2000,0 dinara, odustanu. Te devojke ne znaju da se te trepavice ne koriste samo jednom, već bezbroj puta.

Zaboravite kada ste ih kupili. Poznajem devojke koje ih koriste i po godinu dana i izgledaju kao da su ih upravo kupile. Važno je samo da ih pravilno nanosite i skidate i nema greške. Vrede svakog dinara. Ja sam prezadovoljna i ponavljam još jednom, koristim ih svakog dana za posao! Obožavam trepavice na magnet!

Pročitala si i Svetlanine utiske o trepavicama na magnet. Vreme je da ih i ti isprobaš!

Bitno je još jednom napomenuti da prilikom nanošenja, moraš oprati i osušiti ruke! Pritom, vodi računa kada ih skidaš, nemoj ih previše vući, kako ne bi pokidala svoje prirodne trepavice i time ih potpuno oštetila. Takođe, nakon svakog korišćenja, trepavice vrati u pakovanje koje si dobila kada si ih kupila. 

Na ovaj način ćeš očuvati svoje magnetne trepavice i moći ćeš da ih koristiš mesecima. Ne gubi vreme, već odmah kreni u najbližu drogeriju i izaberi svoj par trepavica na magnet!

One će učiniti da deluješ prelepo i imaš glamurozan pogled u bilo kojem dobu dana. Očekujemo tvoje utiske o ovim trepavicama. Uživaj u svojim novim trepavicama!

Avatar

Jelena Radešić

Copywriter i pisac web sadržaja. Obožavam teme, kao što su: zdravlje, kozmetika, nega kose, zdrava ishrana itd. Uvek u potrazi da dobrim i korisnim savetima na ove teme.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test