Naslovna » Kako do gustih obrva i trepavica! Ovo je ključno!
Lice

Kako do gustih obrva i trepavica! Ovo je ključno!

mlada devojka

Ćao, moje ime je Miljana. Želim sa tobom da podelim svoje iskustvo kako sam došla do prelepih obrva i trepavica. Ovo je jedino što mi je pomoglo.

 Uvek sam pomalo zavidela devojkama sa dugačkim trepavicama, sanjivim pogledom i bujnim obrvama. Čini mi se da nema proizvoda koji nisam probala, međutim jednostavno ništa nije pomoglo. 

Mnogi su me ubeđivali da nije moguće imati prirodno duže trepavice i guste obrve i da je to stvar genetike. 

Nisam želela to da prihvatim i isprobala sam svaki proizvod na tržištu koji je obećavao brži rast dlaka. O da išla sam i na nadogradnju, ali to je tek pakao.

Uprkos tome moje obrve i trepavice jednostavno se nisu ni za milimetar promenile i uvek bih se sa nezadovoljstvom gledala u ogledalu.

A evo kako su izgledale nekada.

Trepavice

Često sam znala da pribegnem lepljenju veštačkih trepavica što je samo pogoršalo stvar. Veštačke trepavice bi izgledale lepo na meni, ali lepak kojim se lepe je uništavao koren trepavica i one bi danima nakon upotrebe lepka opadale.

Kao rezultat moje trepavice su postale još gore, a ja još nezadovoljnija!

Misleći da ću tako rešiti moj problem otišla sam na nadogradnju trepavica. Nisam bila ni svesna koliko ću se kajati nakon toga. Sve je bilo divno, dok nisam skinula nadogradnju. Šokirala sam se kad sam se pogledala u ogledalo! Pola mojih trepavica više nije bilo! Izgledale su nikad gore.

Mogu slobodno reći da sam postala očajna.

Jedan dan sam se drugarici požalila da mi je dosadilo da stalno iscrtavam obrve, lepim veštačke trepavice i istražujem koja je maskara najbolja da mi trepavice bar na nešto liče. Od toliko šminke obrve i trepavice su čak postale i oštećene.

Proredile su se i kao da na nekim mestima više nisu htele da rastu! 

Da bih bar nekako oblikovala obrve često sam koristila pincetu, što je takođe pogoršalo situaciju. Na nekim mestima one su jednostavno potpuno prestale da rastu. Pojavile su se praznine bez dlaka!

Uvek sam potajno zavidela drugarici na njenim gustim obrvama i predivnim trepavicama koje nikada nije morala da ističe maskarom.

Međutim ni ona nije uvek imala tako sjajne obrve i trepavice. Sećam se da je jedno vreme stalno kukala kako su se proredile, ali nekako kao da to se promenilo preko noći. Kada mi je otkrila tajnu, moje trepavice su dobile potpuno nov izgled. Evo kako sada izgledaju!

Trepavice

Kada sam se najmanje nadala rešenje je stiglo!

Njena tajna zove se Trepolea – serum za negu obrva i trepavica. 

Isti dan sam ushićeno sam naručila svoj serum na linku Trepolea.com

devojka drži Trepoleu

Željno sam čekala da stigne na kućnu adresu da ga konačno isprobam!

Serum sam počela da koristim isti dan kad mi je došao, ujutru i uveče, svaki dan. Pakovanje je veoma praktično, sa pipetom, pa je upotreba seruma dosta olakšana.

Sve što bih radila je sledeće:

  • Na higijenski štapić bih nanela malo seruma
  • Zatim bih na čist kapak, koren trepavica i obrve nanela serum
  • Ostavila bih serum da deluje bez ispiranja

Nakon dve nedelje primetila sam da trepavice dobijaju na dužini, a obrve postaju gušće.

Čak su i ljudi oko mene primetili da je na meni nešto drugačije. 

Već nakon tri nedelje efekat je bio neverovatan. Obrve su konačno postale savršeno guste. Dlake su izrasle čak i na mestima gde godinama nisu rasle usled prečestog čupanja. Nisam mogla da verujem da su to sad moje obrve! 

Obrve su dobile savršen oblik i više nije bilo potrebe da ih iscrtavam.

Jedna koleginica me pitala koju maskaru koristim za trepavice, a da pri tom uopšte taj dan nisam imala šminku na očima! Nije mogla da veruje da su to moje prirodne trepavice. Moje samopouzdanje je veće nego pre.

Svima sam počela da hvalim ovaj magični serum, jer je promenio moj izgled za tako kratko vreme.

mlada lepa devojka

U čemu je tajna seruma?

A onda sam rešila da vidim u čemu je tajna seruma Trepolea.com.

U pitanju su savršeno iskombinovani prirodni sastojci koji ne samo da podstiču rast debljih, dužih i jačih dlaka, već čak aktiviraju i uspavane folikule na mestima gde dlake već godinama ne rastu. 

Sigurna sam da ne postoji problem sa obrvama i trepavicama koji ovaj serum ne može da reši!

Za ovo je zaduženo ricinusovo ulje a kao rezultat dobijaju se guste obrve i trepavice.

Od kada koristim serum primetila sam i da su mi obrve i trepavice mekše, hidriranije i potpuno otporne na oštećenja koja su pre bila neminovnost usled upotrebe jake šminke.

Serum štiti dlaku od oštećenja i više nemam problema sa oštećenim obrvama i trepavicama, čak ni ako se svakodnevno šminkam.

Prilikom skidanja šminke često mi se dešavalo da mi na tupferu ostanu dlačice, što je bio jasan znak opadanja, ali uz pomoć ricinusovog ulja u serumu ovo je postala prošlost.

Dlake su sada ojačane u korenu i izbegnuto je opadanje. Sada se ne plašim svako veče kada skidam šminku da ću ostati bez trepavica i obrva.

Serum Trepolea čini da faza rasta dlake bude duža i na taj način obrve ne opadaju i postaju guste, kao i trepavice. 

Ono što mi se posebno dopada kod ovog seruma jeste njegov miris. Jednostavno uživam kada ga koristim!

Ovde je za miris zaslužno ulje mirisne muškatle, koje je prirodno, pa samim tim ne izaziva nikakve probleme i iritacije. 

Ne mogu dovoljno iskazati svoje oduševljenje ovim serumom. Svima koje poznajem ga hvalim.

Mnoge drugarice i koleginice su ga već kupile i takođe su prezadovoljne efektom koji imaju posle svega par nedelja. Svima preporučujem da naruče serum na linku Trepolea.com. 

Nećete se razočarati!

devojka drži Trepoleu

Test