Naslovna » Krema za vene je provereno najbolji spas za tvoje vene!
Telo

Krema za vene je provereno najbolji spas za tvoje vene!

krema za vene na prirodno smanjue vene

Da li si znala da je krema za vene rešenje za tvoje noge? Ukoliko želiš da tvoja koža bude glatka prirodna krema ti zaista može pomoći. Saznaj kako da ukloniš vene na nogama i da smanjiš pticanje nogu.

Proširene vene su ozbiljan problem koji zbog ubrzanog i stresnog života veoma lako pogađa svakoga od nas. Pored toga što ne izgledau lepo i kvare estetski izgled nogu, slobodno se može reći da su proširene vene bolest modernog doba.

Proširene vene javlaju se i kod mlađih osoba, kao i kod starijih. Pisali smo o ovoj temi, pa ne bu bilo loše da se podsetiš.

 

Zašto se pojavljuju proširene vene?

Razlog što se vene pojavljuju nije jedan, već ih ima dosta pa se sa svakim od njih treba ozbiljno pozabaviti. Genetika, gojaznost, trudnoća, umorne moge, naporan posao, loša cirkulacija…. samo su neki od razloga za koje svi znamo da nam mogu stvoriti krivudave linije po nogama.

Ali, pravi problem zapravo nastaje kada dopustimo da se one još više prošire. Dakle, kada ih ne tretiramo na pravi način.

Proširene vene zaista mogu postati tvoja ružna prošlost. Nabitnije je da prihvatiš situaciju u kojoj se nalaziš i da ne čekaš da rešenje dođe samo od sebe. Jednostavno, uradi nešto po tom pitanju. Počni za početak od prirodne kreme za vene.

Da li ti zvuči poznato?

Sigurno razmišljaš šta bi to mogao biti razlog zbog kojeg si zaradila proširene vene na nogama. Znaš da lako mogu nastati zbog mnogih razloga, ali ti se u većini njih ne pronalaziš. Naročito to nije slučaj sa proširenim venama zbog viška kilograma.

Kada pogledaš u svoje noge istog trenutka stvara se bolan osećaj jer ne možeš da prihvatiš da tvoje noge nisu glatke i lepe kao nekada. Teško ti pada jer se javlja i sraman osećaj zbog toga što misliš da svi vide kako izgledaju tvoje noge i da istog trenutka komentarišu njihov izgled. Ne tako pohvalan izgled.

To sada svakako utiče i na garderobu koju ćeš nositi, jer ti nije više prijatno da oblačiš suknje i haljine. Svaki put vidiš kako ih ima sve više i više.

Loše je u stvari što ti se to ne čini, jer je stvarno tako. A kako vreme prolazi vreme na tvojim nogama se šire.

I sto puta si pomislila kako bi ti bilo lakše samo kada bi znala razlog zašto su se kod tebe pojavile. Ali svesna si da moraš nešto preduzeti kako se ne bi stanje pogoršalo. Znaš da ti treba rešenje i znaš da može biti gore ako ne preduzmeš nešto.

U ovom tekstu saznaćeš zašto je prirodna krema za vene najbolje rešenje za proširene vene i kapilare. Zatim, izvukla sam za tebe koje bi sastojke krema za vene trebalo da sadrži i kako oni pomažu da se proširene vene izleče.

Pročitaj više u nastavku teksta.

krema za vene

Krema za vene rešenje za proširene vene

Za ovakve stvari poput problema sa venama i kapilarima se ne treba igrati svakojakim preparatima i melemima, već je najbolja opcija priroda.

Darovi iz prirode nesebično dele svoje moći i potpuno prirodno mogu pomoći da rešiš svoj problem. Nalaze se u mnogim kremama za vene, kao i prirodnim gelovima za vene, mastima ili melemima za vene i na 100 % prirodan način pomažu da proširene vene nestanu.

Ovo nije slučaj samo za vene, već za bilo koju bolest ili stanje. Svaki uzrok treba na vreme ukloniti ili sprečiti. Pisali smo u uzrocima koji dovode do pojave varikoznih vena, a samo neki od najčešćih su napor, predugo stajanje, genetika, trudnoća i slično.

A sada, verovatno se pitaš se kako da utičeš na svoju genetiku, kada se na to ne može uticati. Slažem se da se ne može ukloniti, jer pre ili kasnije one će se poaviti. Ali, može se uticati da se ne šire, onda kada primetiš da se pojavljuju.

Zato kada primetiš prve tragove vena na svojim nogama to je jasan znak da treba da uradiš nešto što će sprečiti njihovo dalje širenje.

Krema za vene deluje protivupalno tako što ojačava zidove vena i krvnih sudova, pobljšava i popravlja cirkulaciju krvi.

Ona sadrži sastojke koji pozitivno deluju i utiču na pravilnu funkciju kolagena u koži. Pored toga, krema za vene je delotvorna jer uklanja bolove koji nastaju u venama, smanjuje oticanje nogu, stvara prijatan osećaj i opušta mišiće.

 

Poblemi sa proširenim venama

Proširene vene se stvaraju kada je protok krvi kroz venske kanale otežan i kada je cirkuacija slaba. U venama se tada stvaraju zalisci, koji sprečavau dalji protok krvi, a na tim mestima gde se krv zaustavlja dolazi do pucanja kapilara na nogama i proširivanja vena.

One su zaista ozbiljan problem na nogama, kako medicinski tako i estetski, koji pogađa sve veći broj ljudi. U ekstremnim slučajevima postaje bolest, ali je pored svega toga veoma neugodan estetski nedostatak, koji može uticati i na samopouzdanje.

Zdravstvene posledice koje nastaju zbog proširenih vena su otečene noge, bolovi u nogama, upala, promena boje kože, popucali kapilari, crvenilo, svrab kože i slično. Pored toga mogu se pojaviti komplikacije koje će izazvati upalu vena.

U najtežim slučajevima može doći do bolesti vena, kada se stvaraju zalisci.

Takođe, može doći do svaranja ugrušaka u krvi. Poznatiji naziv za ovo je tromb. Ovo je zaista ozbiljan zdravstveni koji zahteva hitnu prevenciju – injekcije da ga razbiju, laserske tretmane ili hiruške intervencije.

Nisu samo žene pogođene velikim, upaljenim i proširenim venama, već ovaj problem sve više imaju i muškarci. I mlade osobe i starije osobe.

Pre nego što stanje na tvojim nogama postane alarmantno, trebalo bi da deluješ preventivno. Najbolje je da preduzmeš mere koje će te sprečiti od ozbiljnih problema koji mogu nastati. Krema za vene je prirodni lek i svakako najsigurnije rešenje za delotvorne i efikasne rezultate.

 

Prirodna krema za vene sastav

Za lečenje vena postoji mnogo alternativnih metoda koje su efikane i veoma delotvorne ako se pravilno primenjuju. I naravno ako se sa njima počne na vreme. Pored krema to su melemi, tinkture, domaće kreme na bazi prirodnih sastojaka, koji su od davnina poznati po svojim lekovitim svojstvima. Najpoznatiji lekovi iz prirode su:

  • divlji kesten
  • gavez,
  • neven,
  • ruzmarin,
  • menta,
  • list vinove loze,
  • arnika,
  • hajdučka trava,
  • ostalo.

Uvek koristi prirodne proizvode, bilo da su kreme u pitanju ili losioni, šamponi, maske… Sve što stavlaš na svoje telo – kožu i lice mora biti 100% čisto, prirodno i bez veštačkih dodataka, aditiva, hemijskih supstanci.

Koža je veoma osetljiva i upija sve što se na nju nanese. Kada dođe u kontakt sa veštačkim proizvodima ona upija te veštačke dodatke i hemijske sastojke koji se u takvim proizvodima nalaze. Nakon toga koža može biti iritirana i crvena, može svrbeti ili peckati, a može se pojaviti i neka ozbiljnija reakcija.

Umesto lepih nogu samo ćeš sebi napraviti dodatni problem. Zato, prvi izbor je uvek prirodna krema za vene.

Slobodanka je imala problem proširenih vena, koje je pratio ogroman bol, trnjenje i oticanje nogu. Napatila se dok nije otkrila jedini TRETMAN KOJI POMAŽE KOD VENA.

U pitanju je prirodan tretman za vene, a o čemu je reč pročitaj na ovom linku https://onaportal.com/na-mojim-nogama-vise-nema-ni-jedne-vene-ni-kapilara/

Najbolja krema za vene i kapilare

Najbolja prirodna krema za vene je ona koja je napralvljena od 100% prirodnih sastojka, u čemu se ogleda njen kvalitet i moć dejstva. Kada se koristi prirodna krema smanjuju se rizici od posledica koji mogu biti proizrokovani kako veštačkim kremama, tako i brojnim tretmanima.

Svi će ti reći da je divlji kesten u kremi ili gelu za vene broj 1. što se tiče sastojaka. I da – tačno je. Proizvod za lečenje vena koji sadrži kesten ima zaista neverovatno moćna dejstva u borbi proziv ovog problema.

Najbolji gel za proširene vene je onaj koji sadrži kestem.

Sastav prirodne kreme za vene je takav da dubinski prodire u kožu i svojim lekovitim svojstvima leči upaljena mesta i popravlja cirkulaciju. Zatim ona revitalizuje kožu, smanjuje otoke, pruža umirijući efekat hlađenja i popravlja stepen hidratacije.

Svakako se preporučuje da se koristi već u najranijim fazama nasanka problema, odnosno čim primetiš da ti pucaju kapilari na nogama ili da se proširene vene pojavljuju. Kada se reaguje u tim najranijim fazama bolesti, povećavaju se šanse za brži i efikasniji oporavak. Logično.

Najbolje od svega je sledeće.

Nakon što središ svoje noge i povratiš im lep i gladak izgled, primetićeš i da ti noge manje otiču. Pored toga nećeš imati problema sa drugim tegobama, puput upale u venama i konstantnog osećaja pulsiranja u nogama. Bez problema ćeš obavljati sve druge aktivnosti i nećeš više morati da skrivaš svoje noge.

Prirodne kreme za vene, kao i mnogi gelovi za vene su karakteristični po svom prijatnom i svežem biljnom mirisu. Takođe, karakteristične su i po svom jedinstvenom sastavu koji veoma efikasno deluje na smanjivanje proširenih vena.

U svom sastavu imaju aktivne sastojke lekovitih biljaka i prirodnih materija poput ekstrakta divljeg kestena, gaveza, ruzmarina, ekstrakta lišća vinove loze i mnogih drugih.

Sastav krema se razlikuje i zavisi od proizvođača, ali ti uvek biraj one koje imaju one prirodne sastojke koje sam ti navela.

 

Divlji kesten za proširene vene i kapilare

Divlji kesten je jedna od najlekovitijih biljaka za lečenje proširenih vena. Aktivan je sastojak u mnogim melemima za uklanjanje vena i kapilara o kojima smo pisali.

Zatim u najbolji je sastojak u kremama i gelovima, tinkturama za smanjivane otečenih nogu i proširenih vena i slično.

Najlekovitiji deo divljeg kestena je njegovo seme, koje sadrži sastojak escin, zaslužan za sva blagodetna i pozitivna dejstva.

Kreme koje u svom sastavu imaju divlji kesten smanjuju otoke i upale nogu, zatim šire krvne sudove i ubrzavaju protok krvi kroz vene. On smiruje umorne noge i jača zidove vena i krvnih sudova. Domaći recept od divlje kesten za vene i kapilare ti takođe može pomoći.

 

Gavez za vene

Gavez je od davnina poznata lekovita biljka, koja ima široku primenu kod lečenja upaljenih i proširenih vena. Glavna snaga ove čudesne lekovite biljke krije se u njenom korenu, koji je zapravo njen najlekovitiji deo.

Gavez pospešuje regeneraciju tkiva i pomaže lečenja bolnih i upaljenih mesta. Aktivan je sastojak ne samo u kremama za vene, već i u tinkturama, balzamima, gelovima i melemima koji se koriste za prirdno lečenje proširenih vena.

 

Neven za vene

Neven je još jedna lekovita biljka koja veoma efikasno sprečava proširene vene i smanjuje popucale kapilare. Koristi se kao akrivan sastojak u mnogim kremama, gelovima i mastima za lečenje proširenih vena.

Cvet nevena je zapravo onaj koji poboljšava cirkulaciju i pomaže kod varikoziteta.

Neven leči rane, smanjuje modrice i fleke na koži, deluje blagotvorno na kožu i sprečava njeno isušivanje.

 

Ruzmarin za vene

Ruzmarin takođe može da pomogne kod proširenih vena. Ova lekovita biljka je aktivan sastojak u mnogim prirodnim proizvodima za lečenje i uklanjanje proširenih vena. Deluje tako što obnavlja oštećene ćelije krvnih sudova, hidrira kožu, poboljšava cirkulaciju i smanjuje otok.

 

Ulje mente

Menta u kremi za vene deluje umirujuće jer ublažava efekte nastale zbog proširenih vena i populcalih kapilara. Ona hladi kožu i deluje hidrirajuće.

 

List vinove loze za vene

List vinove loze koristi se najviše od crvenog grožđa i deluje tako što ojačava zidove vena i popucalih kapilra. Smanjuje njihovu popustljvost i poboljšava cirkulaciju. Pored toga, smanjuje umorne i otečene noge, a takođe i jača krvne sudove.

 

Arnika

Arnika je veoma moćna biljka koja ima snažno lekovito dejstvo za lečenje proširenih vena i kapilara. U kremama za vene se najviše koristi za smanjivane upala. Arnika ima analgetsko dejstvo, deluje regenerativno, a pored toga poboljšava cirkulciju i pomaže da se ukoni problem.

 

Hajdučka trava

Lekovitost hajdučke trave je odavno poznata kao narodni lek. Kod lečenja proširenih vena ma široku primenu za ublažavanje bolova, plus smanjuje fleke na koži. Pored toga, pročšćuje i osnažuje krv, pa se zbog toga pokazala kao odličan prirodni lek za bolne i otečene noge nastale kao posledica proširenih vena.

Hajdučka trava je sastojak u mnogim prirodnim proizvodima, ali se može koristiti i u vodu čaja za proširene vene.

 

Iskustva

Na forumu se mogu pronaći brojna iskustva ljudi koji su imali sličnih problema. Svakako metoda lečenja najviše zavisi od stadijuma bolesti i faze u kojoj se proširene vene nalaze. Ali u svakom od njih sa prirodnim rešnjima nema greške.

krema za vene

Bilo da su to melemi, kreme za vene ili gelovi na prirodnoj bazi, rezultati su u svim ovim slučajevima delotvorni. Iskustva su mahom pozitivna, a rezultati se vide ubrzo nakon redovnog nanošenja kreme.

Najbolje su se pokazale kreme koje u svom sastavu imaju ekstrakt divljeg kestena, zatim gavez, kao i arniku, a u prilog tome govore i pozitivna iskustva.

Ali, kada je reč o proizvodima koji se nanose na kožu ne sme se izostaviti eventualna opasnost od alergijskih reakcija. Ukoliko si na neke sastojke alergična, izbegavaj kreme koje u svom sastavu imaju isti.

Još jedan savet. Trudnice moraju mnogo više voditi računa šta će naneti na svoju kožu. Vene u trudnoći mogu biti mnogo više proširene nego što je to u normalnim okolnostima. Tako da, preporuka je da se obavezno obavi konsultacija sa lekarom.

 

Nadam se da su ti ovi saveti pomogli da doneseš odlku i izabereš najbolje rešenje za sebe i svoje noge. Prirodna krema za vene je izbor u kome ne možeš pogrešiti, a vrednost koju ćeš dobiti nakon korićenja – manje vene, lepe i zdrave noge, je neprocenljiva.

Dobra stvar je što postoji način da se zaustavi širenje vena, kao i da se već nastale propirene vene smanje. Najbolje rešenje je svakako prirodno, a u ovom slučaju sa prirodnom kremom za vene ne možeš da pogrešiš.

Pošalji ovaj tekst nekome kome može biti koristan i napiši nam svoja iskustva.

 

Preporuka
  • Ocena:
Sending
User Review
5 (1 vote)
Test