Naslovna » Proverite da li ste loše u krevetu!
Zanimljivosti

Proverite da li ste loše u krevetu!

seks

Da li si nekada razmišljala postoje li univerzalna pravila koja bi trebalo da primenjuješ da bi muškarcu bila dobra ili loša u krevetu?

Kada upoznamo muškarca koji nam se dopada i koji nas privlači, jasno da najmanje što želimo je – da ga razočaramo prilikom vođenja ljubavi. I oni su jednako opterećeni, verujte.

Sasvim je prirodno da ćemo se potruditi, počevši od izbora donjeg veša, parfema, šminke, skoro svakog detalja koji ide u prilog našoj erotičnosti. Ipak, mnogo važnije od svih navedenih sitnica, koje su takođe važne, je naše samopouzdanje.

 

Žena koja je spontana, voli svoje telo i prepušta se svojim osećanjima je definitivno najprivlačnija.

 

Iako iskustvo igra veoma važnu ulogu, hajde da pojednostavimo celu temu i otkrijemo šta je ono što muškarcima ne prija i treba da izbegavaš prilikom vođenja ljubavi.

Razgovarajući sa muškarcima, možeš vrlo direktno i bez oklevanja saznati šta oni žele. Kod njih je to sve mnogo jednostavnije nego kod nas, žena. Verovatno si se nasmejala, ali i sama znaš kako znamo da iskomplikujemo stvari. A naročito kad je u pitanju razotkrivanje skrivenih signala koje ti šalje tvoj muškarac.

Da sledeća kafa sa drugaricama ne bude rezervisana za dešifrovanje poruka koje ti poručuje tvoj partner, napravili smo malo istraživanje i zamolili muškarce da budu krajnje iskreni.

Muškarci su nam odali tajne kvalitetnog sexa – šta svaka žena ne bi smela da radi u krevetu kako bi uživanje bilo obostrano.

seks

Opsednuta si svojim izgledom

Da, verujemo ti da si se zaljubila i da nikako ne želiš da tvoj muškarac primeti celulit na nogama ili zadnjicu koja nije u savršenoj formi. Puno nas, iz tog razloga, insistira na gašenju svetla prilikom vođenja ljubavi. Ovo može frustrirati muškarca, naročito ako je u zanosu strasti, a ti zanovetaš oko jačine svetla u sobi. A da li muškarci primećuju celulit na zadnjici ili tvojim nogama?

Jasno i glasno – ne!

Tako je i Tanja bila opterećena svojim izgledom i celulitom na nogama i nikako nije mogla da se opusti tokom seksa. Znala je da rešenje negde postoji za taj celulit.

Predlažem i da pročitaš kako je Tanja uspela bez bola, štipkanja, pritiska da se reši celulita. I to samo za 28 dana!

Saznaj na ovom linku Tanjinu priču  https://onaportal.com/kako-je-celulit-postao-moja-proslost/

Do te mere smo postale opterećene svojim telom, da skoro upiremo prstom na naše mane tokom sexa. Svesnost o našim manama i fokusiranost na njih, čak i tokom sexa, uticaće na pad naše koncentracije, spontanost, pa tako i kvalitet odnosa. E, to će već svaki od njih primetiti.

Prihvati i zavoli svoje telo takvo kakvo jeste.

Ovo je naročito važno, jer muškarci ne primećuju tvoje mane na telu tokom vođenja ljubavi. Oni se fokusiraju na kretanje tvog tela i uživanje koje ti pružaju. Ipak, jedno je sigurno.

Osnovna higijena mora uvek biti ispoštovana! Nikada im neće promaći ako ti je kosa prljava ili ako ti telo nije čisto i mirišljavo.

A da malo i ti izdominiraš?

Jesi li razmišljala o tome da tvoj partner žudi da ponekad i ti izdominiraš? Slažemo se, muška energija je prirodno, dominantnija i poznato je da muškarci vole da budu inicijatori u svemu. Isto važi i za krevet.

Ipak, prepuštanje da on vodi celu igru, a da ti samo čekaš da se stvari dese, jednači se sa nezainteresovanošću. Ovakvu pasivnost nijedan muškarac neće ceniti i dovešće se u pitanje koliko te on uopšte, uzbuđuje. A dileme koje se tiču njegovog ega, nikako ne želiš.

Dokaz da želiš sex sa njim i da je poželjan je upravo tvoja inicijativa koja, s vremena na vreme, apsolutno treba da bude prisutna.

Ipak, inicijativa ne bi smela da se pretvori u povlađivanje samo njegovim željama, jer će tvoj muškarac vrlo brzo izgubiti želju za tobom kada shvati da apsolutno sve radiš za njega, stavljajući svoje želje i potrebe po strani.

Mašta nije tvoja jača strana

Ah, šta bi muškarci dali da se sve njegove seksualne fantazije obistine? Većina kaže da se i pribojava da sve svoje fantazije ispriča partnerki. Žena koja se ne trudi da od vođenja ljubavi napravi igru prepunu fantazija i novina nije zanimljiva muškarcu.

Nek tvoja mašta počne od promene poze, pa do nekih zanimljivih seksi igrica koje će ga uveriti da sa tobom nikada ne može biti dosadno.

Neki muškarci su prosto ludi za kidanjem odeće. Priušti mu to, ponekad. Vredi! Tvoj partner će biti zadivljen idejom i tvojom spontanošću. Ali bar nek bude neka krpica koja ti više nije draga ili nisi za nju izdvojila veće sume novca.

A šta kažeš za promenu mesta gde vodite ljubav?! Dodaj malo neizvesnosti i uzbuđenja celom činu. Naravno, pod tim mislimo na bezbedna mesta i ona koja ne remete okolinu. Izbor nekog novog i interesantnog mesta donosi  posebno uzbuđenje za oboje zbog činjenice da bi neko mogao da vas „uhvati“ na delu. Često, taj sex mora biti i brz i zato uzbuđuje.

Sve ovo je veoma važno jer svaki naredni put kad budete vodili ljubav, on će verovati da je tvoja mašta i ovaj put pripremila nešto neodoljivo. I zato, ne prestaj da ga iznenađuješ!

Da li on zna da i ti uživaš?

Muškarci prosto obožavaju kada otvoreno pokazuješ šta želiš u krevetu. Iskrenost je vrlo poželjna čak i u ovoj situaciji. Šta to znači? Otvoreno izražavanje onoga što ti se dopada, kao i indirektno davanje smernica šta bi želela da dalje uradi, svaki muškarac će ceniti. Nemoj se zanositi da on to “treba sam da primeti” jer ćeš se vrlo razočarati, a i on.

Važno je reći da muškarci ne vole žene koje su ćutljive u krevetu, odnosno one koje ne koriste svoj glas da izraze koliko uživaju. To može biti tvoj sexy glas u trenucima kada ti je fantastično ili neka bezobrazna reč za koju znaš da ga uzbuđuje.

A tvoje misli su otišle ka bivšem!

Atak na muški ego br. 2 – upoređivanje sa bivšim. Ovo može biti fatalna greška! Nikako i nipošto nemoj porediti svog muškarca sa bivšim i još to podeliti sa njim. Ovo je najmanje što mu je potrebno u trenucima strasti, ali i uopšte.

Kao što ni ti ne bi volela da čuješ priče o bivšim devojkama svog muškarca, isto tako nije primereno ni da mu opisuješ kako i koliko dobro je to radio tvoj bivši. Ako bi volela da nešto promeniš tokom vođenja ljubavi, to mu saopšti nežno i suptilno. Kritika i napad nisu dobrodošle i izazivaju kontra efekat.

Muškarci i maženje? Nema šanse!

Ubeđena si da je maženje važno samo ženama. Smatraš da je muškarcima samo u cilju da dostignu vrhunac i da vole samo sex na brzaka.

E, pa nije baš tako! I oni uživaju da ih dodiruješ po celom telu – grudima, rukama, zadnjici, leđima. Istraži koje su erogene zone tvoga muškarca. Dodiri su univerzalno sredstvo razmene energije, a da pri tome, ne ciljamo odmah na njegove polne organe.

Zato, sledeći put kad vodiš ljubav, obrati pažnju kako tvom partneru prolaze žmarci dok ga nežno maziš po bicepsu ili stomaku, a većini, već samo ljubljenje vrata ili ušiju izaziva momentalnu erekciju.

seks

Oralni sex…ne?!

Oralni sex za neke žene i dalje tabu teme, a za muškarce – veoma poželjan! Većini muškaraca se ne dopada kada žena uporno odbija da priušti uzbuđenje svojim usnama.

Jasno je da je ovo tabu tema za mnoge žene, pa je logično pitanje – da li pristati na njega? Ovde je važno da znaš da ne treba da se forsira nešto što ne želiš, a ti pristaješ, a zapravo ti se gadi ili slično.

Ubrzo ćeš shvatiti, da će muškarac kome je stalo do tebe, ispoštovati da otvoreno kažeš šta želiš, pre nego da pristaješ na oralni sex samo zbog njega.

A još gore, da mu kasnije prebacuješ ili na neki drugi način izražavaš nezadovoljstvo zbog učinjenog.

On je “omanuo”, a ti ga kritikuješ

Krevet treba da bude mesto gde se događa magija, a ne žestoka kritikovanja ili svađe. Kao što ni ti nisi uvek i jednako raspoložena za sex, pa izvlačenje na glavobolju ti nije strano, tako i muškarci imaju svoje momente.

Dešava se da, iz brojnih razloga, muškarcu izostane erekcija – pritisak na poslu, porodične obaveze, problemi itd. Nekada to čak može biti zbog pritiska koji sebi stvara da bi te zadivio u krevetu, a nekada mu samo nije dan.

Štagod bilo, to je veliki udarac za njega, ali ne i razlog za tvoju momentalnu radoznalost ili ne daj Bože – kritiku!

Ako se situacija ponavlja, najbolje bi bilo da porazgovarate kasnije, nakon odnosa.

Umiri svoju radoznalost nakon sexa

Sex je bio fenomenalan i on se bacio na krevet, grleći te u svom naručju. Uz sve poljupce i maženje koje žene stavljaju kao prioritet nakon odnosa, svaka suvišna priča, pokvariće utisak. Iako bi volela da razmeniš sa njim neke utiske, predlažemo ti da to ostaviš za kasnije, a nikako dok odmarate i uživate u zajedničkom vremenu nakon sexa.

Najvažnije od svega je da oboje budete otvoreni za unapređenje vašeg odnosa u krevetu. Da direktno pričate o vašim zajedničkim fantazijama i o tome ko šta očekuje. Samo tako, odnos, pa i sex može napredovati i vremenom dobijati na kvalitetu.

Kao što si mogla da primetiš, tvoje samopouzdanje se na direktan i indirektan način provlači kroz ceo tekst. Žena koja je svesna svojih kvaliteta, odisaće posebnom erotičnošću i nema muškarca koji to neće primetiti tokom sexa. Ti ćeš biti sigurnija u svakom trenutku i pokretu, pa tako, ni zadovoljstvo i uživanje neće izostati.

Test