Naslovna » Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi!
Zanimljivosti

Pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi!

seksi igrice

Rasprava sa partnerom ili loš dan? Raspoloženje ti može popraviti pet seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi sa tvojim partnerom.

Sigurno da i ti znaš neke seksi igrice, ali ćemo ti u ovom tekstu pokazati top 5, koji će tvoju zabavu učiniti izvanrednom! Ostani sa nama i saznaj, koje su to igrice!

 

Kako pokrenuti seksi igrice?

Ukoliko želiš da ti i tvoj partner igrate seksi igrice, veoma je važno da imate razvijeno poverenje u vašoj vezi. Potrebno je da verujete jedno drugom. Potrebno je i da znate seksualno interesovanje svog partnera, kako bi ove igre bile moguće i zanimljive.

Slobodno pričaj o ovoj temi sa svojim partnerom. Veoma je važno da shvatiš da li on to želi i kakva su njegova interesovanja kada je ova tema u pitanju. Pristupi ovoj temi direktno, bez stida.

Postavljanje osnovnih pravila

Veoma je važno da seksi igre imaju određena pravila koja moraju da se poštuju, kako bi bile što bolje.

Vreme za seksi igrice

Veoma je važno da oba partnera mogu da završe igru u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga. Ukoliko želite u nekom trenutku da prekinete igru, to i uradite.

Ne smej se partneru ukoliko dođe do problema

Važno je da se ti i tvoj partner ne smejete ukoliko dođe do nekog problem ili prekida igre (kijanje, kašljanje). Partner može biti ranjiv po ovom pitanju. Ukoliko se smejete i zadirkujete partnera, možda više neće uživati u seksi igricama.

Ne teraj partnera na nešto što mu je neugodno

Ukoliko želiš da radiš nešto, a tvoj partner ne želi i ne oseća se ugodno, nemoj ga terati. Postoji mogućnost da ga odbiju ovakve igrice i da će se zatvoriti u sebe, jer će mu biti neprijatno i osećaće se ružno.

Pohvali i podrži trud partnera

Veoma je važno da umeš da ceniš ukoliko se tvoj partner trudi. Uvek pohvali i podrži svog partnera u tome tokom seksi igrica. Na taj način ćete uživati i omogućiti sebi da svakog puta budete sve bolji i bolji.

Uživaj u partneru

Veoma je važno da uživaš u svom partneru.Važi i obrnuto. Prepustite se maskimalno jedno drugom i omogućite sebi da uživate. Tako ćete se osećati kao da lebdite, uživaćete u ljubavi. Nemoj da razmišljaš da li će ti se videti celulit ili strije. U trenucima strasti to nikoga ne zanima.

Tanja je jako dugo imala problem da se reši celulita. Često nije mogla da se opusti sa svojim partnerima, jer je stalno mislila na celulit. Tražila je brzo rešenje! I našla je! Sada uživa u spavaćoj sobi!

Kako je Tanja uspela trajno da se reši celulita, saznaj na ovom linku  https://onaportal.com/kako-je-celulit-postao-moja-proslost/

Seksi igrice za još čvršću vezu

Veoma je važno da seksi igrice primenite kako biste dodatno očvrsli vašu vezu. Seksi igrice se ne preporučuju kod već ozbiljno narušenih odnosa, jer se smatra da one tu ne mogu zaista ozbiljno pomoći u obnavljanju te veze. Zato, ukoliko imate čvrstu vezu, vreme je da je očvrsnete i uživate u njoj!

seksi igrice

Šta ti može pomoći kod pokretanja seksi igrica?

Sigurno ne želiš odmah da kreneš sa seksi igrama? Prvo treba da pružiš nagoveštaj svom partneru, evo na šta mislimo:

Zadirkivanje

Zadirkivanje kao navođenje na seksi igre sa partnerom je veoma uzbudljivo. Kako ćeš ga zadirkivati? Možeš mu poslati neke zavodničke poruke ili mu ostaviti ceduljice u novčaniku, automobilu ili kompjuteru.

Kada se partner vrati kući, igra može da počne odmah! Poruke i ceduljice su aludirale upravo na to! Uživajte!

Igrice u javnosti

Naravno, ovde ne mislimo da treba igrice izvoditi na javnim mestima, daleko od toga. Ukoliko se nalazite u javnosti, svom partneru možete da šapnete na uvo nešto zavodljivo, što će kasnije, kada se vratite kući, dovesti do fenomenalnih igrica u spavaćoj sobi. O tome šta ćeš mu reći, možeš sama da razmisliš, potrebno je da bude zavodljivo.

Otkrivanje želja

Veoma je važno da ti i tvoj partner otkrijete jedno drugom svoje želje i fantazije kada su seksi igre u pitanju. Ukoliko ne želiš da to uradiš klasičnim razgovorom, možete to uraditi putem cedulja. Oboje zapišite fantazije koje biste želeli da vam se dogode, a potom cedulje pomešajte. Izvlačite i čitajte jednu po jednu.

Na taj način ćete shvatiti koje su vam želje. Ovo će mnogo pomoći oko toga da shvatiš u čemu bi tvoj partner najviše uživao. Šta misliš o ovome? Mi mislimo da je odličan potez! Pokušaj i ti, zašto da ne?

Budite nepredvidivi

Važno je da ti i tvoj partner budete nepredvidivi, birate nove poze, kao i mesta na kojima će se vaše seksi igre odvijati. To će dovesti do još većeg uzbuđenja. Vreme je da razmislite o ovome, gde? Kako?

Žena treba da preuzme inicijativu

Veoma je važno da nekada žena preuzme inicijativu. Zaboravi da muškarac treba sve prvi. To može biti u redu na početku zabavljanja, ali kada je vaša veza dovoljna stabilna, žena je ta koja treba da se aktivira. Ukoliko nisi znala, muškarci baš to vole! Pravo je vreme da uzmeš stvar u svoje ruke!

 

Koristite mleko ili ulje za telo

Vaše seksi igre možete započeti blagom masažom tela, mlekom ili uljem za telo. To će vas dodatno opustiti i pripremiti za uživanje u ostatku večeri. Masaža uz mleko ili ulje je uvek pravi odabir, u svakom trenutku. Zašto je onda ne bi uvrstila u svoju rutinu? Savetujemo ti da obavezno probaš, bićeš zadovoljna rezultatima. Bićeš opuštena i prezadovoljna!

Penušava kupka

Penušava kupka takođe može biti odlična priprema za seksi igre u spavaćoj sobi. Pre seksi igrica, možete se opustiti u svojoj omiljenoj kupci i tako se opustiti i uživati.

Ljubite se

Veoma je važno da se što više ljubite. Na taj način poboljšavate vašu vezu i nivo strasti u njoj. Neka istraživanja su pokazali da parovi treba da se ljube najmanje 2 minuta dnevno. Naravno, to nekada ne mora značiti odjednom dva minuta, možete ih rasporediti u toku dana. Samo je važno da dnevno bude najmanje dva minuta.

Da li si se ti zapitala koliko se ti i tvoj partner dnevno ljubite? Nadamo se da je više od dva minuta!

Seks na prvom mestu

Parovi kada dobiju decu ili uđu u ozbiljnije godine, sve manje posvećuju pažnje svom partneru. To je veoma pogrešno. Važno je da budete svakog dana iznova i iznova zaljubljeni u svog partnera, kao na početku veze. Seks će dobrineti čvrstini vaše veze. Budite sigurni u to!

Potrebno je da odvojite vreme za vas. Ukoliko vam je kuća puna dece, nađite slobodno vreme i prepostite se uživanju. Idite na odmor, vikend i uživajte u svojoj ljubavi. Na taj način ćete održati svoju ljubav i delovaćete kao da ste se juče upoznali. To je važno, videćete, bićete mnogo srećniji i zadovoljniji!

seksi igrice

Pet seksi igrica

I evo nas kod seksi igrica. Sigurno jedva čekaš da pročitaš  šta smo idvojili za tebe, zato ne gubimo vreme, pređimo na stvar. Pred tobom je nekoliko zabavnih i uzbudljivih seksi igrica!

Farbanje tela čokoladom

Ova igra zahteva da ti i tvoj dečko imate otopljenu čokoladu pored sebe. Potrebna vam je i četkica, jer ćete pomoću četkice šarati vaša tela. Ova čokolada može biti ukusna i na vašim telima. Zašto da ne?

Igra uloga

Igra uloga je odlična za spavaću sobu, kao jedna od boljih seksi igara. Potrebno je da se ti ili tvoj partner, prerušite (obučete kostim) u nekoga. To mogu biti: policajci, sobarice, navijačica, pljačkaš i sl. Potrebno je zavodnički odglumiti karakter ovih uloga. Ovakva igra može biti veoma uzbudljiva i doneti fenomenalno veče u spavaćoj sobi.

Kostime možete kupiti ili napraviti sami. Možete biti veoma kreativni,a rezultati će biti fenomenalni. Vreme je da isprobaš ovu igru sa svojim partnerom!

Žmurke

Igra iz detinjstva za decu, sada postaje igra za odrasle. Evo o čemu je reč:

Ukoliko dolaziš pre svog partnera kući sa posla, razbacaj svoj veš svuda po sobi. Na njemu je da te pronađe. Adrenalin je tada proradio, a ovo će biti jedna od vaših omiljenih igrica. Kada te pronađe, neka vaše romantično veče počne!

Stranci

U ovoj igri, tvoj partner i ti treba da se ponašate kao da se prvi put u životu vidite. Poljupci i pokreti koje budete razmenjivali, podsetiće vas u čemu uživate i na šta ste možda zaboravili, a činilo vas je veoma srećnim na početku vaše veze. Mali poljupci i mali koraci su važni. Pravo je vreme da odvojite vreme za sebe i uživate u svakom minutu provedenom zajedno.

Karte i svlačenje

Dugo nisi igrala karte sa svojim partnerom? Sada karte mogu biti još zabavnije.

Ova igra je drugačija od obične igre kartama, samo po završnici. Igrajte bilo koju igru (tablić, remi…), ko izgubi nakon svake igre, mora da skine jedan deo odeće. Igra traje dok se ne izgube svi delovi odeće.

Ova igra je veoma zanimljiva i posebna. Predlažemo ti da probaš i kažeš nam svoje utiske.

Da li je tebi seks na prvom mestu?

Ukoliko imaš ozbiljnu vezu, trebalo da bi da vodiš računa  o ovome i očvrsneš svoju vezu.

Nadamo se da smo ti pomogli da dobiješ odgovore na neka pitanja. Takođe se nadamo da smo ti pomogli da otkriješ novih 5 seksi igrica za bolju zabavu u spavaćoj sobi. Ukoliko ti znaš neku neobičnu seksi igricu, možeš je podeliti sa nama u komentarima. Radujemo se novim saznanjima. Budi uz nas i u narednim tekstovima i saznaj šta smo to sve pripremili za tebe! Radujemo se skorašnjem ponovnom druženju sa tobom!

Avatar

Jelena Radešić

Copywriter i pisac web sadržaja. Obožavam teme, kao što su: zdravlje, kozmetika, nega kose, zdrava ishrana itd. Uvek u potrazi da dobrim i korisnim savetima na ove teme.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test