Naslovna » Intimo Tea čaj: za bolji izgled i zdravlje žene
Lice

Intimo Tea čaj: za bolji izgled i zdravlje žene

čaj za žene

Intimo Tea je jedinstveni čaj namenjen svim ženama koje brinu o svom zdravlju. Osim zdravlja utiče i na lepotu žene. Saznajte odmah i kako.

Sastojci ovog čaja pažljivo su odabrani zbog svojih blagotvornih svojstava na ženski organizam. Njegova prirodna formula ima za cilj regulisanje hormonskog disbalansa kod žena, što je ključni faktor za očuvanje celokupnog ženskog zdravlja.

Hormonalni disbalans može imati različite negativne efekte na žensko telo, uključujući problem sa plodnošću. Intimo Tea čaj za hormonski disbalans je tu da pozitivno utiče na hormone i pruži podršku reproduktivnom sistemu, pomažući vam da sačuvate zdravlje i osećate se uravnoteženo.

Sastojci ovog čaja deluju sinergistički kako bi umirili i očistili reproduktivne organe, smanjili upalne procese i regulisali hormonski disbalans. Redovna upotreba Intimo Tea čaja može vam pomoći da se izborite sa menstrualnim nepravilnostima i bolovima i smanjite simptome PMS-a.

Hormoni igraju ključnu ulogu u mnogim procesima u telu. Kada govorimo o fizičkom izgledu, možemo spomenuti izgled kože, pojavu bubuljica na licu, gubitak i opadanje kose. Sve to se reguliše kada se hormoni dovedu u red.

Zato je važno delovati na uzrok, a ne samo na posledicu.

Redovna upotreba čaja utiče na očuvanje ženskog zdravlja, i to putem regulisanja hormonskog disbalansa. Svi sastojci u ovom čaju rade zajedno kako bi podržali vaše hormone i pomogli u vraćanju njihove ravnoteže. Redovno konzumiranje i pravilno, pre svega, ovog čaja može vam pomoći da smanjite neželjene efekte hormonskog disbalansa, kao što su gubitak kose, akne i druge promene na koži.

A pazite sada šta nam je Maja otkrila baš u vezi bubuljica. 

U trenutku kada joj se učinilo da leka nema i da treba da odustane, pojavio se JEDINI PRAVI TRETMAN KOJI BRIŠE MITISERE I BUBULJICE SA LICA.

Kako je Maja uspela da se reši bubuljica, pročitaj na ovom linku https://onaportal.com/cisto-lice-bez-ijedne-bubuljice/

Važno je napomenuti da Intimo Tea nije samo jednostavna instant rešenje za ženske probleme, već je deo holističkog pristupa zdravlju. Uz redovnu upotrebu ovog čaja, važno je i održavati zdrave životne navike, uključujući uravnoteženu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i smanjenje stresa. 

Ovakav pristup će vam pomoći da postignete optimalne rezultate u očuvanju ženskog zdravlja i balansiranju hormona.

baner bubuljice

Kako utiču hormoni na izgled žene?

Ženski hormoni igraju ključnu ulogu u različitim aspektima ženskog zdravlja i mogu imati značajan uticaj na probleme kao što su opadanje kose, bubuljice, bore, debljanje i promene u težini. 

Razumevanje ove kompleksne veze može pomoći ženama da prepoznaju simptome i pravilno se brinu o svom hormonalnom zdravlju.

Estrogeni

Estrogeni su glavni ženski polni hormoni i igraju ključnu ulogu u razvoju i održavanju ženskih reproduktivnih organa i funkcija. Međutim, fluktuacije nivoa estrogena tokom menstrualnog ciklusa i u različitim životnim fazama mogu izazvati neke neželjene efekte. 

Niska koncentracija estrogena može uzrokovati opadanje kose i promene na koži, kao što su suvoća i pojava bora. Sa druge strane, visok nivo estrogena može dovesti do pojave akni, a takođe može doprineti nakupljanju masnoća i pojavi celulita.

Progesteron

Progesteron je još jedan važan ženski hormon, a njegova uloga je održavanje trudnoće, pre svega. Neravnoteža progesterona može dovesti do promena u telesnoj masi i povećanja skladištenja masti, posebno u predelu stomaka. To je posebno izraženo u kasnijim fazama menstrualnog ciklusa, kada se nivo progesterona povećava.

Testosteron

Iako je testosteron poznat kao muški polni hormon, i žene ga proizvode, mada u manjim količinama. Povećan nivo testosterona kod žena može dovesti do hirzutizma, što je pojačan rast dlaka na licu, grudima i stomaku. Takođe, visok nivo testosterona može povećati rizik od pojave akni na licu i promeniti raspodelu telesne masti.

Insulin

Insulin je hormon koji reguliše nivo šećera u krvi. Prekomerni unos šećera i ugljenih hidrata može izazvati povećanje nivoa insulina, što doprinosi skladištenju masti, posebno u predelu stomaka. Povezanost između insulina i debljanja je posebno izražena kod žena sa sindromom policističnih jajnika (PCOS).

Kortizol

Kortizol je hormon stresa, a hroničan stres može izazvati povećanje nivoa kortizola. Visok nivo kortizola može povećati apetit, doprineti nakupljanju masnoća, posebno u predelu stomaka, i smanjiti elastičnost kože, što može uticati na pojavu bora.

Tiroidni hormoni

Tiroidni hormoni, poput tiroksina (T4) i trijodotironina (T3), igraju ključnu ulogu u regulaciji metabolizma. Hipotireoza, stanje u kojem tiroidna žlezda ne proizvodi dovoljno hormona, može usporiti metabolizam i dovesti do debljanja, gubitka kose, suve kože i umora.

Važno je napomenuti da hormonska neravnoteža može biti uzrokovana različitim faktorima, uključujući genetiku, lošu ishranu, fizičku neaktivnost i stres. 

Konsultacija sa lekarom ili endokrinologom može pomoći u dijagnostikovanju hormonskih problema i pružanju adekvatnog lečenja, uključujući hormonalnu terapiju ili promene u načinu života kako bi se očuvalo hormonalno zdravlje i smanjili simptomi povezani sa hormonskim promenama.

Intimo Tea čaj za žene

Sastojci čaja i kako utiču na kožu?

Sastojci Intimo Tea čaja su pažljivo birani, a u sve u cilju da da rad hormona dovedu u balans i da izgled kože i kose bude zdrav i bez ikakvih nedostataka.

Evo koji su sastojci:

Neven (Calendulae flos)

Neven ima umirujući efekat na kožu i može pomoći u smanjenju upalnih procesa i crvenila. Njegova antibakterijska svojstva pomažu u očuvanju zdrave kože i sprečavanju infekcija. Takođe, neven se često koristi za negu suve kože jer ima hidratantna svojstva.

Hajdučka trava (Millefolii herba)

Hajdučka trava ima adstrigentna svojstva koja pomažu u smanjenju viška masnoće na koži i sužavanju pore. Takođe, njeno protivupalno dejstvo može smanjiti crvenilo i iritaciju kože. Hajdučka trava ima koristi za masnu i problematičnu kožu jer može pomoći u smanjenju pojave akni.

Žalfija (Salviae folium)

Žalfija ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti kože od štetnih slobodnih radikala. Osim toga, njena antibakterijska svojstva mogu pomoći u sprečavanju pojave akni i drugih kožnih infekcija. 

Njena umirujuća svojstva mogu takođe pomoći u ublažavanju iritacija i crvenila kože.

Macina trava (Marrubii herba)

Macina trava ima antioksidativne sposobnosti koje pomažu u zaštiti kože od starenja izazvanog slobodnim radikalima. Osim toga, njene protivupalne karakteristike mogu pomoći u smanjenju upalnih stanja na koži. 

Redovna konzumacija ovog čaja može doprineti očuvanju zdrave i sjajne kože.

Kantarion (Hyperici herba)

Kantarion je poznat po svojim lekovitim svojstvima na kožu. Njegova sposobnost da smanji upale može pomoći u ublažavanju kožnih problema poput akni, ekcema i iritacija.

Kantarion se takođe koristi za negu suve kože, jer može pomoći u hidrataciji i očuvanju mekoće kože.

Virak (Alchemillae herba)

Virak ima adstrigentna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju masnoće na koži i smanjenju proširenih pora. Osim toga, njegova sposobnost da smanji upale može doprineti ublažavanju kožnih problema poput akni i iritacija. Virak je koristan za održavanje zdrave i čiste kože.

Ove biljke u Intimo Tea čaju za žene, osim što pružaju podršku ženskom reproduktivnom zdravlju, mogu imati pozitivan uticaj i na izgled kože. Redovna konzumacija ovog čaja može doprineti zdravoj, blistavoj i negovanoj koži. 

Važno je napomenuti da individualni rezultati mogu varirati, ali ove biljke imaju bogatstvo korisnih svojstava koja doprinose celokupnom zdravlju žene.

Intimo Tea čaj: dejstvo

Svi navedeni sastojci u Intimo Tea čaju za hormonski disbalans deluju sinergistički kako bi rešili različite probleme sa kojima se žene suočavaju.

Evo o čemu je reč!

  • Smanjuje tegobe tokom menstrualnog ciklusa

Intimo Tea je posebno formulisan kako bi ublažio neprijatne simptome koji često prate menstrualni ciklus. Sastojci ovog čaja, kao što su kantarion i virka, imaju umirujuće dejstvo koje može smanjiti intenzitet grčeva i nelagodnosti tokom menstruacije. 

Takođe, prisustvo hajdučke trave u čaju može pomoći u smanjenju simptoma PMS-a, kao što su promene raspoloženja i nadutost, pružajući ženama olakšanje tokom tog perioda.

  • Podsticanje plodnosti 

Sastojci poput virka i kantariona u ovom čaju imaju povoljan uticaj na plodnost i celokupno reproduktivno zdravlje. Ovi biljni sastojci mogu pomoći u regulisanju hormonalne ravnoteže, što je ključno za normalnu funkciju reproduktivnog sistema. 

Pored toga, čaj sadrži žalfiju, koja je poznata po tome što može pozitivno uticati na libido kod žena, pružajući dodatnu korist u očuvanju seksualnog zdravlja.

  • Smanjuje upalu jajnika

Neven (Calendulae flos), jedan od ključnih sastojaka u Intimo Tea čaju, je prepoznat po svojim snažnim antiinflamatornim svojstvima koja su od vitalnog značaja za očuvanje reproduktivnog zdravlja žena. Ovaj dragoceni cvet ima dugu istoriju korišćenja u tradicionalnoj medicini zbog svojih blagotvornih efekata na reproduktivni sistem.

Upale jajnika, poznate i kao ovarijalni ili adneksalni upali, mogu biti veoma neprijatne i dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. One su često uzrokovane infekcijama ili hormonalnim disbalansom.

baner bubuljice

Kada se jajnici upale, mogu se javiti bolovi u karlici, promene u menstrualnom ciklusu, pa čak i probleme sa plodnošću.

Neven ima sposobnost da deluje kao prirodni antiinflamator, što znači da može umiriti upalne procese u reproduktivnom sistemu. Njegovi aktivni sastojci, uključujući flavonoide i kumarine, smanjuju oslobađanje proinflamatornih molekula, smanjujući time osetljivost tkiva na zapaljenske faktore.

Redovna konzumacija Intimo Tea čaja sa nevenom može pomoći u smirivanju upalnih procesa u jajnicima i okolnim tkivima. Ovaj blagi i prirodni pristup može doprineti smanjenju bola i nelagodnosti koje se povezuju sa upalama jajnika, omogućavajući vam da se osećate prijatnije tokom menstrualnog ciklusa.

Osim toga, neven takođe ima antispazmodična svojstva, što znači da može opustiti mišiće i umanjiti grčeve koji mogu biti povezani sa upalama jajnika.

Ovo umirujuće dejstvo nevena može pružiti dodatno olakšanje tokom menstruacije, kada su grčevi često najizraženiji.

Važno je naglasiti da Intimo Tea čaj za hormonski balans ne samo da pomaže u smanjenju upala jajnika, već može imati pozitivan uticaj na celokupno reproduktivno zdravlje.

Redovna upotreba ovog čaja može vam pomoći da sačuvate ravnotežu hormona, održavate plodnost i osećate se svežije i vitalnije. 

  • Čistija koža lica

Hormonska neravnoteža može imati neželjene efekte na kožu, uključujući pojavu akni, fleka i suve kože. Zahvaljujući svojim antiinflamatornim i umirujućim svojstvima, sastojci Intimo Tea čaja mogu pomoći u smanjenju ovih estetskih problema. Neven, kao deo ovog čaja, ima sposobnost da smiri i očisti kožu, čineći je zdravijom i lepšom.

Intimo Tea je savršen izbor za sve žene koje žele da unaprede svoje reproduktivno zdravlje, reše hormonske disbalanse i očuvaju lepotu kože. Njegova blaga, prirodna formula pruža podršku i ravnotežu celokupnom organizmu, nudeći holistički pristup ženskom zdravlju. Redovna upotreba ovog čaja može vam pomoći da se osećate bolje, samopouzdanije i snažnije u svim fazama svog života.

Rezultati nakon upotrebe čaja

Rezultati upotrebe Intimo Tea čaja u pogledu estetike, kože lica i kose mogu biti pozitivni i korisni za žensku lepotu i samopouzdanje.

Evo o čemu je reč!

1.Koža lica

Sastojci ovog čaja, poput nevena, imaju antiinflamatorna svojstva koja mogu umiriti upalne procese na koži. To može pomoći u smanjenju crvenila, iritacije i otoka, čime se koža može činiti mirnijom i ravnomernijom. Osim toga, neven ima hidratantna svojstva koja pomažu u zadržavanju vlage u koži, čineći je mekšom i glatkom na dodir.

 2.Akne na licu

Hormonski disbalans može dovesti do pojave akni, posebno tokom menstrualnog ciklusa. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da deluje protivupalno, Intimo Tea čaj za hormonski disbalans može doprineti smanjenju upale i crvenila povezanog sa aknama. Redovna upotreba čaja može pomoći u smirivanju kože i smanjenju pojave novih akni.

3. Bubuljice i Intimo Tea čaj

Bubuljice se često javljaju kao rezultat začepljenih pora i upale. Sastojci u Intimo Tea čaju, poput kantariona i hajdučke trave, imaju antiseptička i antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u čišćenju pora i sprečavanju nastanka novih bubuljica.

4. Hidratacija

 Intimo Tea čaj za žene sadrži biljke koje utiču na bolju hidrataciju kože, kao što je virak. Održavanje hidrirane kože može pomoći u sprečavanju suvoće i perutanja, čime se poboljšava opšti izgled kože.

 5. Smanjenje tamnih fleka

Neven, kao deo čaja, može pomoći u smanjenju tamnih fleka na koži, koje mogu biti posledica hormonskih promena. Ovo svojstvo može doprineti ujednačavanju tena i čini kožu blistavijom.

Važno je naglasiti da rezultati mogu varirati od osobe do osobe, jer svako telo reaguje drugačije na prirodne sastojke. Redovna i pravilna upotreba Intimo Tea čaja, zajedno sa zdravom ishranom i hidratacijom, može pružiti podršku za lepšu i zdraviju kožu, kao i pomoći u smanjenju pojave akni i bubuljica. 

Ukoliko imate posebne probleme sa kožom ili bilo kakve zdravstvene zabrinutosti, uvek se obratite svom lekaru ili dermatologu za stručni savet i preporuke.

Intimo Tea čaj za hormonski balans

Šta kažu iskustva?

Važno je naglasiti da rezultati mogu varirati od osobe do osobe, jer svako telo reaguje drugačije na određene sastojke. Redovna i pravilna upotreba Intimo Tea čaja za žene, zajedno sa zdravom ishranom i hidratacijom, može pružiti podršku za lepšu i zdraviju kožu, kao i pomoći u smanjenju pojave akni i velikih bubuljica.

Ukoliko imate posebne probleme sa kožom ili bilo kakve zdravstvene zabrinutosti, uvek se obratite svom lekaru ili dermatologu za stručni savet i preporuke.

Ljiljana

“Koristila sam Intimo Tea čaj već nekoliko meseci i primetila sam značajne promene na svojoj koži. Pre upotrebe čaja, imala sam problema sa nepravilnostima i bubuljicama koje su mi često pravile frustracije. Međutim, nakon što sam redovno pila ovaj čaj, primetila sam da se broj i intenzitet mojih bubuljica smanjio. Koža mi izgleda jasnija, glađa i sjajnija. Osećam se samopouzdanije u svojoj koži i drago mi je što sam pronašla prirodan proizvod koji mi pomaže u rešavanju ovog problema.”

Biljana

“Imala sam problema sa tamnim flekama na licu koje su bile posledica hormonalnih promena. Odlučila sam da probam Intimo Tea čaj i veoma sam zadovoljna rezultatima. Primetila sam da su tamne fleke postepeno bledele, a ten mi se ujednačio. Moja koža izgleda svežije i blistavije. Osim toga, čaj mi je pomogao da se osećam hidrirano i da koža bude meka na dodir. Definitivno preporučujem Intimo Tea čaj za sve žene koje imaju probleme sa tamnim flekama ili neujednačenim tenom. Ovaj čaj dodovdi vaše hormone u balasn”

Jovana

“Nakon dužeg vremena borbe sa suvom kožom i bolnim ciklusima isprobala sam Intimo Tea čaj na preporuku prijateljice. Oduševljena sam rezultatima koje sam videla. Moja koža je postala hidrirana, glatka i mekana. Ciklusi više nisu bolni i postali su redovni.”

Cena Intimo Tea čaja za žene

Ovaj čaj se može naručiti online, i to na stranici za naručivanje Limited Charm.

Cena za pakovanje čaja koje je 50gr dovoljno za nekoliko nedelja redovne upotrebe može biti 3700,00 dinara. 

Kroz redovnu upotrebu ovog čaja, sebi ćete priuštiti osećaj blagostanja, ravnoteže i unutrašnje snage. Sa svakom šoljom čaja, pružate svojim reproduktivnim organima dragocene hranljive materije i fitonutrijente, podržavajući svoje telo na putu ka optimalnom zdravlju. Na vašem licu više neće biti bubuljica i fleka, a kosa će biti zdrava i neće opadati.

Test