Naslovna » Promeni ove stvari: bubuljice će nestati BRŽE nego što misliš!
Lice

Promeni ove stvari: bubuljice će nestati BRŽE nego što misliš!

Hajde da se rešimo bubuljica jednom za sva vremena. Isporbali ste mnoge kreme, poslušali sve savete, a bubuljice su i dalje tu. Negde grešite!

Bubuljice jesu uporne, ali vi morate da budete još uporniji kako biste dobili bitku i konačno se osećali samouvereno i bez šminke. Sigurno znate bar jednu ženu koja prosto sija bez trunke šminke na licu, svi se okreću za njom i stalno je nasmejana. Žao vam je što vi ne možete tako, nego morate da stavljate puder čim otvorite oči kako biste sakrili i zamaskirali crvenilo, fleke i upaljene bubuljice.

Ne volimo ih, one su neprijatelji našoj lepoti, ali šta da radimo kada one jednostavno neće da se povuku? Mogu ja sada da vam pričam zašto one nastaju,  ali sada imamo važniju stvar da objasnimo, a to je da ih se otarasimo više sa lica.

 

Nestanu, ali se uvek vrate!

 

Iskreno da vam kažem: 

 

Ako ne promenite neke stvari, bubuljice će se uvek vraćati.

 

Znam da vam se ovo dešava, i zato o tome i pišem, jer verujem da želite da ih više ne gledate.

Ako mislite da je krajnje vreme da ih se oslobodite, ove 4 stvari treba odmah  da uradite:

 

1 stvar: Pobacajte preparate pune hemije!

 

Mi žene toliko kupujemo preparata za negu lica, da ih svakog dana na tržištu ima sve više i više. Svi obećavaju rešenja za tren oka, svi predivno mirišu i prosto nas mame da ih kupimo. Kada ih kupimo, slepo im verujemo, a onda se pomalo razočaramo. Nema rezultata preko noći.

Sanja nam je sasvim iskreno ispričala svoju priču:

„Nije mi svejedno što moram ponovo da se sećam toga kako sam izgledala.

Ja bih ovo što sam doživela podelila sa celim svetom, jer sam se konačno otarasila bubuljica i moja koža se ne masti kao pre.

Ovo nije privremeno rešenje, ovo je prirodno i stvarno rešenje.

Zove se Aknolin i na ovom sajtu ga naručujem: 

 https://www.ovotaris.com/aknolin.html 

 

Nosim ga svuda za sobom.

 

 

Ona nije jedina. Evo šta nam je ispričala Jelena:

“Imala sam bubuljice još od puberteta. Masna koža je bila moja svakodnevnica. Kao tinejdžerka, nisam bila popularna, nosila sam naočare i lice mi je bilo puno gnojnih belih akni.

Naravno, period puberteta prođe, ali kompleksi ostaju. Moja koža je ostala masna i bubuljice su uvek bile prisutne, nekad u manjoj, nekad u većoj meri. Nekad sam ih cedila, pa su ostajali i ožiljci. Gubila sam se u njihovom lečenju. Taman zalečim jedno, izađe drugo. Fokusiram se na mitisere, izađe ogromna bolna potkožna bubuljica. Ona prođe, ostane fleka i udubljenje.

Imala sam šminku non stop na licu, osim kad idem na spavanje. Koristila sam težak, jak puder kako bih sakrila sve nedostatke. Stidela sam se svog lica i bila sam jedino zadovoljna kada je potpuno prekriveno. Jedno vreme izbegavala sam da idem na plažu, imala sam utisak da ću pošteno iznenaditi ljude kada mi voda spere lepotu.

Iako sam uvek bila skockana, ja sam sebi bila ružna, a to je nešto najgore što možete da doživite. Nisam se upuštala u ozbiljne veze, čak sam i izbegavala da mnogo vremena provodim sa momcima. Znala sam kako me oni vide, a znam dobro i šta sam sve radila da oni ne vide pravu mene.

Za rođendan, dobila sam od jedne drugarice jedan set za bubuljice i zamolila me je da ga probam. Počela sam da objašnjavam da neću više ništa da isprobavam i da mi je dosta, da ne mogu više da rizikujem.

Ona se nasmejala, uzela tufer i počela da mi maže lice tim losionom, a onda i gelom. U pitanju je Aknolin. Ona je njega isprobala za svoje mitisere, a onda naručila i meni, ubeđena da će mi sigurno pomoći.

Prvo sam čitala šta sve sadrži, bojeći se hemijskih sastojaka, ali onda sam shvatila da je u pitanju sasvim prirodna stvar koja mi je za mesec tako isčistila kožu!

Zamislite mene koja se više od deset godina bori sa odvratnim bubuljicama  i zamislite moju radost kada sam videla da ovo čudo radi, da smanjuje upale na mom licu, da nema više crvenila, da se bubuljice smanjuju i na kraju nestaju.

Ponovo sam sebi lepa, a imam i nekog kome sam lepa i bez šminke, posle toliko godina. Taj osećaj za mene nema cenu!“

 

 

I sama sam isprobala Aknolin, i mogu da vam kažem da pomaže i kod hormonskih bubuljica. Znate kako su one teške za održavanje, ali uz Aknolin tretman protiv akni , vi imate moć u svojim rukama.

Kada smo sigurni u negu, onda smo rešili problem! Ali postoje još neke stvari na koje moramo da pripazimo.

 

Za početak, morate da se odreknete svega što vam ne odgovara. Proverite rokove i proverite sastojke na proizvodima koje kupujete za negu lica. Sve što ne valja, ide u kantu!

 

Ako ne prestanete da koristite preparate za lice koji vam ne odgovaraju u potpunosti, bubuljice će uvek biti na vašem licu i sa tim morate da se pomirite. Znam da je isprobavanje novih mazalica neverovatno zabavno, ali jedan pogrešan korak i na pravom ste putu ka velikom problemu sa bubuljicama.

Ako malo razmislite, priznaćete i sebi da vam je priroda najbolji prijatelj i da je prirodna kozmetika nešto izuzetno što u ovom savremenom svetu sebi možete da priuštite. Kada pobacate proizvode koji u sebi sadrže veštačke mirise i boje, konzervanse i hemijske sastojke, videćete pravu sliku sebe u ogledalu.

U redu je da posle svih tih stvari vi imate bubuljice, ne izgledate sveže i pojavile su vam se bore. Čak i ako izgledate starije nego što jeste, za sve to postoji rešenje, ako se zauzmete na vreme. Ja očekujem od vas da baš sada, dok čitate ovo, uzmete svoj neseser i napravite čišćenje na kom ćete mi biti zahvalni već za mesec dana!

Možda ste to sve previše platili, možda vam je žao da se odreknete omiljenog brenda, ali zaista, da li vam je žao što se odričite svog samopouzdanja?

 

2 stvar: Izbalansirajte život

 

Ovo balansiranje života zvuči nemoguće, zar ne? Znam da morate sve da stignete, znam da kasnite, znam da nemate mnogo vremena. Pod stresom ste, nezdravo se hranite i preskačete treninge.

Stanite malo. Morate sebi da budete na prvom mestu i da se dovede u red. Kada je vaše zdravlje dobro, to će se videti na vašem licu. Zar ne želite da sada zablistate, sada kada ste rešili problem sa bubuljicama zauvek? Da biste istakli vašu lepotu, morate da se izbalansirate.

 

3. stvar : Zdrav san i fizička aktivnost

 

Vi dobro znate da postoje unutrašnji faktori koji direktno utiču na vaše lice.

Fizička aktivnost je obavezna i ne smete da je izbegavate. Oće vam pomoći da se rešite stresa na brz i efikasan način. Idite na trening ili istrčite par krugova. Ako vam se to ne radi, šetajte, plešite ili budite u prirodi. Izbacite svu negativnu energiju iz sebe.

Kvalitetan san vam je potreban kada ste pod stresom, kada imate previše obaveza ili se ne osećate dobro. Radi zdravlja, bitno je da odspavate 8 sati. Za to vreme, vaša koža se regeneriše, a bubuljice se leče. Ispoštujte ritual koji vaše telo traži, zarad lepote i zarad čitavog organizma.

 

4. stvar: Ubacite vitamine

 

Vašem licu je potrebna zdrava hrana.

 

Kada razmišljate o tome šta ćete da jedete, izaberite nešto što će da nahrani vaše telo, a ne samo želju, kao što je slučaj sa slatkišima.

 

Jedite sve, ali ne preterujte. Uživajte u svemu što radite, pa čak i u obroku. Znate i sami da nezdrava ishrana direktno utiče na gojaznost, ali i na vaše probleme sa licem.

 

Važno je da u borbu sa bubuljicama uđete dobro naoružani. Ako ne promenite svoje navike, uvek ćete ih imati na licu. Morate da se potrudite da menjate stvari iz korena i da počnete da koristite prave preparate.

5. stvar: Koristite prirodne preparate

 

Znam da se desi da nekad pogrešimo pri kupovini proizvoda za lice, ali jednostavno hoćemo da potrošimo to što smo nabavili, da damo proizvodu vremena da se pokaže i da počne da deluje. Moramo da prihvatimo da nam neke stvari neće odgovarati i da isprobavanje može da dovede do pojave bubuljica koje ne možemo tako lako da odstranimo sa lica.

Kada koristite prirodnu negu, videćete kako se događaju čuda i kako nam je priroda uvek bila i ostala najbolji prijatelj. Birajte pažljivo i ne odustajte od toga da imate savršeno lice bez bubuljica. Vi to zaslužujete!

Nabavite Aknolin  za bubuljice na ovom sajtu: https://www.ovotaris.com/aknolin.html 

Slobodno nam javite kako se osećate u svojoj novoj koži!

  • Preporuka
Sending
User Review
3 (6 votes)
Test