Naslovna » Najbolji gelovi za vene i kapilare koji stvarno rade
Telo

Najbolji gelovi za vene i kapilare koji stvarno rade

najbolji gelovi za vene i kapilare pomažu da noge izgledaju lepo

Želiš da znaš koji su najbolji gelovi za vene i kapilare za tebe? Ako hoćeš da tvoje noge ponovo budu lepe saznaj koji je gel najbolji i kako ti stvarno može pomoći.

Najbolji gelovi za vene i kapilare su 100% prirodni preparati koji u svom sastavu sadrži biljne ekstrakte i proizvode iz prirode, koji zaista mogu regenerisati površinu kože zahvaćenu venama.

Prirodni proizvodi mogu ti veoma jednostavno pomoći da se rešiš proširenih vena i ispucalih kapilara. Neki mogu učiniti čudo tako da krivudave plavičaste i naborane linije sa tvojih nogu postanu ružna prošlost.

Za razliku od mnogih opasnih i stresnih tretmana, postoji nešto što je mnogo bolje i zdravije od intervencije. To su svakako prirodni proizvodi, koji su u svetu jako cenjeni, a sve više i kod nas, jer je u pitanju zdravlje.

Ja sam za tebe u ovom tekstu izdvojila neke najbolje prirodne gelove, za koje znam da provereno rade i da ti mogu pomoći da vene odu u zaborav.

 

Najbolji gelovi za vene i kapilare

Najbolji gelovi su oni koji u svom sastavu ima 100% prirodne sastojke. Najvažniji sastojak je svakako kesten, i njegova supstanca escin, koji tu i najviše pomaže.

Prorodni gel za vene i kapilarima koriste svi koji imaju ove tegobe, pa ne treba da te čudi što ih na našem tržištu ima sada dosta.

Ali nisu svi najbolji i nisu svi delotvorni. Neki gelovi samo trenutno pomažu, dok neki dugoročno daju efekte. Dobri su oni koji smanjuju proširene vene, brišu ispucale kapilare, uklanjanju bol iz nogu i neutrališu osećaj teških nogu.

Prirodni proizvodi za negu tela u koje spadaju kreme za vene kao ili gelovi za vene i ispucale kapilare zaista mogu pomoći da smanjiš ovaj veoma nezgodan estetski problem.

Pored toga, pomažu da dugoročno sačuvaš zdravlje koje će pozitivno uticati na tvoje vene.

Samo neki od dobrih gelova su Venoklar gel, Venogel, Sofia, Gavez gel i još mnogi drugi, veruj mi zaista neverovatni prirodni proizvodi.

bi razumela zašto su dobri prvo ću ti malo pričati o sastavu, jer je on zapravo ključ rešenja ovog problema.

Ostani sa mnom i saznaj koji su najbolji sastojci i koji je najbolji gel za vene.

Slobodanka je imala problem proširenih vena, koje je pratio ogroman bol, trnjenje i oticanje nogu. Napatila se dok nije otkrila jedini TRETMAN KOJI POMAŽE KOD VENA.

U pitanju je prirodan tretman za vene, a o čemu je reč pročitaj na ovom linku https://onaportal.com/na-mojim-nogama-vise-nema-ni-jedne-vene-ni-kapilara/

Kako pomažu gelovi za kapilare i vene?

Ako misliš da je priča kako kozmetika, kreme, melemi, gelovi i slično nemaju nikakav efekat na povlačenje vena, moram ti reći da grešiš.

Ali da bi dao rezultate koje očekuješ potrebno je da budeš uporna i strpljiva, a njegovo delovanje ćeš brzo primetiti.

Isto važi i kada su kreme za vene u pitanju. Dobro je da pročitaš više o tome.

Znam da ti nije lepo i da se ne osećaš sigurno u sebe, jer svakako na nedostatak raspoloženja može da utiče ovaj estetski problem. Ni ja se ne osećam prijatno što znam za tvoje stanje, ali sam srećna što mogu da ti pomognem.

Koža ima snažnu moć apsorbovanja i kada se gel nanese na obolele vene, počinje dejstvo čim prodre pod kožu. U slučaju da ne znaš kako deluje evo odgovora.

Gel za vene ima moć da:

  • pospešuje oporavak venskih zidova,
  • smanjuje oticanje proširenih vena,
  • jača krvne sudove,
  • obnavlja unutrašnju površinu oštečenih vena,
  • obezbeđuje uslove za nesmetano dalje funkcionisanje krvnih sudova.

Prednosti su ove:

  • Najbolji peparati u obliku gela koji se koriste protiv proširenih vena i ispucalih kapilara u svom sastavu sadrže kombinaciju prirodnih komponenata koji pomažu kod problema sa nogama.
  • Prirodni sastojci iz gela deluju protivupalno i ublažavaju vidljivost nastalih tegoba. Zatim pomažu kod uklanjanja otoka, smanjuju upale, jačaju krvne sudove i poboljšavaju cirkulaciju.
  • Pored toga srečavaju dugotrajno zadržavanje krvi u venskim kanalina i olakšavaju strujanje krvi kroz vene.
  • Gelovi na bazi prirodnih sastojaka obezbeđuju dovoljnu hidrataciju, neguju i čine kožu mekanom i glatkom.
  • Prirodni gelovi rade tako što skupljaju vene, smanjuju otoke i ublažavaju simtome poput svraba, ojeda i bola u nogama.

nabolji gel za proširene vene

Najbolji gelovi za vene i kapilare sastav

Većina gelova sadrži sastojke na biljnoj bazi, koji pomažu da se regenerišu oštećena tkiva.

Čula si sigurno da na tržištu postoji puno proizvoda i gelova za vene i kapilare, ali nisi sigurna koji je od njh nabolji i koji stvarno deluje. U nastavku saznaj koje prirodne sastojke treba da sadrže.

 

Divlji kesten

Divlji kesten je najzastupljeniji sastojak u proizvodima za vene, koji zapravo i najviše pomaže. Odličan je lek za proširene vene i zbog toga se koristi i za lečenje poremećaja krvnih sudova.

Escin je glavni sastojak divljeg kestena koji utiče na oporavak vena, a to čini tako što jača krvne sudove, poboljšava cirkulaciju i strujanje krvi i pomaže oporavak. Zaista je neverovatna prirodna moć escina, a to je i dokazano.

Pored preparata, divlji kesten je sastojak i u prirodnom melemu za proširene vene, o kojima smo nedavno pisali.

Plod divljeg kestena leči krvne sudove, smanjuje otok na nogama, ubrzava protok krvi kroz vene, snižava krvi pritisak i oporavlja vene.

 

Gavez

Gavez je biljka koja se od davnina koristi za alternativno lečenje. Zbog toga je aktivan sastojak u mnogim proizvodima za vene.

Gavez ima lekovita svojstva koji povoljno utiču na vene, a deluje tako što regeneriše oštećeno tkivo i smanjue upale. Ova lekovita biljka se u lečenju koristi i kao obloga za vene.

Jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka gaveza, koji vraća hidrataciju, smanjuje upale i iritaciju, neguje kožu i čini je glatkom je alantoin.

 

Neven

Neven je biljka koja zbog svog složenog, ali veoma lekovitog sastava ima široku primenu u alternativnoj medicini. Zbog toga je takođe jedan od glavnih sastojaka u prirodnim preparatima koji se koriste protiv vena i kapilara.

Neven pročišćava krvne sudove, smanjuje holesterol u krvi, zatim smiruje iritiranu kožu i umanjuje svrab.

Koristi se i u receptima za prirodnu mast za vene, o kojoj smo nedavno dosta pisali.

 

Kokotac

Biljka kokotac ima veoma rasprostranjenu upotrebu za lečenje proširenih vena, a njena lekovita svojstva poznata su vekovima unazad.

Pored gelova za vene koristi se u brojnim prirodnim melemima i oblogama, a deluje tako što jača zidove krvnih sudova i time pojačava otpornost kapilara i vena, smanjuje njihovu vidljivst, ublažava otečenost nogu i sprečava nove upale.

 

Ruzmarin

Ruzmarin je još jedan lek iz prirode koji ima široku primenu u gelovima i kremama za vene i kapilre. Poboljšava cirkulaciju, olakšava protok krvi i sprečava da se formiraju krvni ugrušci.

 

Kofein

Kofein ima moć da podigne tonus kože, odnosno da je učvrsti i zategne, zatim ojačaja opuštene mišiće i uklanja napetost. Pored toga kofein štiti kožu od isušivanja i čini da bude glatka.

 

Pijavica

Zvuči čudno ali je istinito.

Verovatno nisi znala, ali sastojak mnogih krema i gelova za vene je i ekstrakt pijavice.

Zapravo, koristi se ekstrakt medicinske pijavice koji se dobja iz žlezde pijavice, za koji se takođe smatra da je jedan od najboljih prirodnih sastojaka koji se koristi za lečenje bolesti vena.

Ekstrakt pijavice obnavlja obolele vene, a takođe umanjuje bol i upale.

 

Mentol za vene na nogama

Mentol se dodaje u sastav gelova za vene zato što menta veoma hladi otečenu površinu kože i tako pomaže da se ublaži bol.

 

Vinova loza

List vinove loze je još jedan dar iz prirode koji se koristi za lečenje proširenih vena i ispucalih kapilara, zato što sadrži prirodne supstance koje pomažu kod ovih tegoba.

Lišće vinove loze je aktivan sastojak zahvaljujući svom bogatom sastavu i prisustvu flavonida, koji je veoma snažan jer poboljšava cirkulaciju i utiče na elastičnost kože.

Pored toga vinova loza u sastavu gelova za vene smanjuje masnoću u krvi i ublažava bol i upale.

 

Koji su gelovi za vene i kapilare najbolji

U narednim redovima izdvojila sam za tebe nekoliko odličnih prizvoda za kapilare i propirene vene.

 

Venoklar gel za proširene vene

Venoklar gel za vene je 100% prirodni gel koji u svom sastavu ima ekstrakt divljeg kestena, ekstrakt kokotca, ruzmarin, alantoin i kofein.

Može se reći da je jedan od najboljih gelova za vene zato što ublažava tegobe kod proširenih vena, smanjuje im vidljivost, otok u nogama i poboljšava cirkulaciju.

 

Venogel

Venogel takođe pomaže kod umornih i otečenih nogu, poboljšava cirkulaciju, smanjuje vene i oporavlja kapilare. Sadrži u svom sastavu ekstrakt kestena, neven i mentol.

 

Sofija gel

Ovaj ruski gel za proširene vene u svom sastavu ima ekstrakt medicinske pijavice, koji poboljšava efikasnost gela. Pored toga sadrži i divlji kesten i druge prirodne sastojke, koji jačaju zidove krvnih sudova.

 

Gavez gel

Gavez gel za vene je još jedan veoma delotvoran gel koji deluje za probleme sa venama i otok, a koji u svom sastavu ima ekstrakt korena gaveza.

 

Kesten gel

Ovaj prirodni proizvod sadrži supstance koje pomažu kod problema sa venama i kapilarima. Sadrži divli kesten, alantoin, mentol, ulje lavande i druge darove prirode.

 

Hedera Vita gel

Ovaj prirodni gel takođe pomaže kod bolnih i upaljenih vena, ali i kod otoka u nogama. Sadrži kokotac i divlji kesten, koji zajednički blagotvorno deluju.

 

Prirodni gel za proširene vene iskustva

Mnoge žene podelile su svoja iskustva na forumima. Neka su pozitivna a neka negativna iskustva, ali to sve zavisi naravno od težine problema.

najbolji gel za vene pomaže da imamo lepe noge

Pošto se radi o gelovima koji su dostupni na našem tržištu preneću ti najzanimljivija iskustva žena sa našeg područja. Možda ćeš se i ti u nekom od njihovih iskustava pronaći.

Kao što sam rekla, iskustva su naravno kod svake osobe drugačija, ali opet ne znači da delovanje gela za vene ne može biti kod pojedinaca veoma slično. Tako da, tvoje iskustvo može biti istovetno kao nečije.

U svakom slučaju, iskustva govore u prilog gelova i krema koje u sebi imaju divlji kesten. Svi tvrde da ništa drugo ne pomaže kao divlji kesten. I opet se vraćam na isto – da je najbolji onaj koji u svom sastavu ima kesten.

Videla si da većina ovih gelova o kojima sam ti pisala i ima u svom sastavu divlji kesten. Naravno, i oni koji nemaju su jako dobri zato što imaju druge zdrave materije, poput nevena, gaveza i slično.

 

Zbog napornog posla

Jedna devojka dobila je vene kada je tokom studija poleča da radi honorarno u jednom ugostiteljskom objektu. Nije navikla da bude u pokretu više sati dnevno bez odmora, što je dovelo da na nogama ima vidljive vene.

Počela je da koristi Venoklar gel za vene i brzo je videla prve rezultate.

 

Trudnoća

Još jedna žena podelila je svoje iskustvo na forumu i pisala o svojim venama tokom trudnoće. Toliko su joj vene bile proširene, bukvalno od zgloba do karlice, i to mnogo više na desnoj nozi.

Ovo joj se desilo dok je bila trudna, a naročito je bilo izraženo nedelju do deset dana pre porođaja. Tokom trudnoće nije mogla bilo koji gel za vene da koristi, već smo gel ili kremu koje dozvoljava lekar. Koristila je Gavez gel pre porođaja, a posle je koristila više različitih.

Zašto treba koristiti prirodne proizvode za vene

Gelove za uklanjanje proširenih vena i popucalih kapilara mnogi ljudi koriste zato što su se pokazali kao veoma delotvorni i efikasni proizvodi koji pomažu da se smanje tegobe sa nogama. To je razog zbog čega ti ja preporučujem prirodni proizvod.

Zaista ostvaruje vidljive učinke i kod ispucalih kapilara, koji se posle korišćenja gela veoma brzo povlače, oporavljaju, a zatim nestaju sa kože.

Ima još nešto što sigurno nisi znala o gelu za vene. Izuzetno je koristan ukoliko dođe do pojave bolova ili otoka u nogama, zato što pomaže da se ublaže bolovi i smanji oticanje nogu.

Postoji više uzroka koji dovode do proširenih vena o kojima smo nedavno pisali.

Ukoliko primetiš simptome i otkriješ uzroke na vreme možeš preuzeti potpunu kontrolu i sprečiti da dođe do pojave varikoziteta.

U odnosu na operacije proširenih vena koje znaju biti komplikovane, ova neinvazivna metoda je daleko prijatnija. Prirodna je, a to je najvažnije, a isto pomaže da se spreče dalje tegobe i smanji novo širenje vena i kapilara.

 

Kako se koristi 

Najbezbedniji način da se rešiš ovog neugodnog i veoma neprijatng stanja je da odabereš nabolji gel za vene i počneš sa redovnom primenom prema uputstvu na pakovanju.

Način nanošenja gela se ne razlikuje od nanošenja bilo kojeg proizvoda. Pravilno je da nanosiš od zgloba ka kolenima, odozdo na gore, blago masirajući kožu.

Gel treba da ti pomogne da efikasno tretiraš svoj problem i na nabrži način smanjiš vidljive brežuljke po nogama. A da bi se to desilo preporučujem ti i da izbalansiraš obroke, kao i ne budeš neaktivna.

Zatim kada ležiš obavezno bi trebalo da izdigneš noge na jastuk i namestiš ih u blago nagnuti položaj (zglobovi i stopala da ti budu izdignuti na jastuku). Ovo ti sve može pomoći da smanjiš tegobe i intenzitet njihovog širenja.

Gelovi imaju sposobnost da zacele, a zatim vrati upaljene vene u prvobitno i normalno stanje. Bitno je da se koriste prema uputstvu za korišćenje, ali takođe i uz obaveznu promenu načina života.

Nadam se da sam ti pomogla i da ćeš odabrati najbolji.

Podeli sa nama svoja iskustva obavezno.

Test