Naslovna » 3 jednostavna trika protiv celulita – poželećete da ste ih znali pre!
Telo

3 jednostavna trika protiv celulita – poželećete da ste ih znali pre!

celulit

Kada govorimo o celulitu, onda tu ima mnoštvo zabluda u koje verujemo. E pa znate šta? Krajnje je vreme da ih konačno sve razotkrijemo i da saznate pravu istinu o celulitu.

Zašto nam je celulit trn u oku?

Zato što postoji bezbroj situacija kada bi mi žene volele da izgledamo zanosno i zavodljivo pa obučemo nešto kratko. Bilo da je u pitanju vrelo letnje vreme, večernji izlazak, svadba najbolje prijateljice ili nešto skroz deseto – ne volimo u tim momentima da vidimo celulit na našem telu.  

Hajde, priznajte kada ste zadnji put slagale prijateljicu koja vas je pitala kako joj stoji nova haljina i rekli joj da izgleda sjajno, a u stvari ste merkali njen celulit? I? Jel ga ima više nego vi?

Ma nije to ni bitno, nego treba da znate da neke zablude o celulitu  koje imamo mogu da doprinesu da on bude sve gori i gori. Tu su i neka  krajnje jednostavna rešenja. A treba i da sva ta saznanja podelite sa prijateljicama.

Zato pažljivo čitajte!

1 zabluda – celulit se NE može ukloniti

Da li se i vi tešite onom statistikom koja se provlači svuda kada se govori o celulitu, a koja kaže da 90% žena ima celulit?

I onda kažete sebi: „Eto, to je sasvim normalno! Imaju i supermodeli celulit, samo njih srede u Fotošopu i stave na reklamu. Mogu da ga onda imam i ja i baš me briga

Zabluda.

Stoji činjenica da mnogo žena ima celulit i tu se računaju i one koje kada stisnu kožu tek primete neke grumuljice. To je kao i da ga nemaju. Tu se računaju i one čiji se celulit vidi iz aviona i bez da ga stegnu.

Ovaj „baš me briga“ stav je jako loš, jer vas stavlja u pasivnu poziciju.

Prihvatite taj svoj problem zdravo za gotovo i ne pokušavate ništa da učinite da ga se rešite. A znate šta je najgore?

Ovaj pasivan stav je široko rasprostranjen.

A šta je rešenje? Lakše je nego što možete zamisliti!

1 rešenje – Celuleks anticelulit gel

Da, dobro ste pročitali! Gel  protiv celulita.

Evo šta su neke devojke rekle  o tome!

„ Iskreno, nisam brinula o celulitu i mislila sam da je normalno da ga imam. Moja prijateljica Ivana ispričala mi je za ovaj gel koji je njoj pomogao i rešila sam da ga naručim. Oduševljena sam.  Celuleks je prirodan gel i shvatila sam da je sve što vam treba protiv celulita redovna 2 u 1 nega.

Zašto kažem 2u1?

Zato jer u isto vreme radite masažu i utrljavate aktivne sastojke koji tope celulit. Masažom sitnite grudve tvrdog celulita, a aktivni sastojci gela pomažu da se one brže razgrade. Ovo je sasvim dovoljno da za nekoliko nedelja vidite zapanjujući rezultat.  

Dakle, da bi celulit nestao, morate nešto da učinite, a ovo vam je najjednostavnije!

Druga nam je ispričala njenu priču koja se podudara sa ovom prethodnom

„ Moj celulit se video i kada sam obučena,  recimo kada obučem nešto usko. Ja nemam neki višak kilograma, ali zbog njega je izgledalo kao da imam i to ohoho koliko! Možete li zamisliti taj užas? Dugo sam samo kukala nad svojom sudbinom, a onda sam jednom rešila da je uzmem u svoje ruke.  

Celuleks je bio moje rešenje, a znam da ga i drugi mnogo hvale. Naručila sam ga na sajtu https://www.ovotaris.com/celuleks/ Masirala sam, mazala i evo – nema više ni trunke celulita.

Najveći apsurd u svemu tome je što sam bezveze patila godinama, a rešila sam problem tako lako za par nedelja“

2. zabluda – celulit nastaje gomilanjem toksina u telu

Ako ovaj podatak uzimate zdravo za gotovo, onda ste u velikoj zabludi.

 Ne verujete?

Zar ne mislite da bi osobe koje imaju baaaš mnogo celulita morale biti ozbiljno bolesne ako su već nagomilale toliko otrova pod kožu?

Istina je negde između.

Recimo, ako nezdravu hranu punu prostih šećera, aditiva, trans masti, veštačkih ukusa i boja, pojačivača ukusa smatramo toksinima – onda to ima veze. Ovakva ishrana dovodi do gojaznosti, a celulit ide u paketu sa viškom kilograma.

Kada smo kod toga, da razbijemo još jednu zabludu – celulit nije privilegija samo onih sa viškom kilograma. Imaju ga i mršavi.

Ako idete na neku brzu dijetu za mršavljenje  ili neki vikend detoks program, da biste se rešili celulita – opet ste u zabludi.

A šta je rešenje?

2. rešenje – zdrava ishrana

Stav prema hrani je bitan. Niti je celulit nastao preko noći, niti će ga se preko noći rešiti.

Treba promeniti stav prema hrani generalno, a ne na par dana.

Birajte zdravije namirnice, izbegavajte industrijski prerađene proizvode, dohvatite se varjače i kuvajte ili jedite svežu hranu. Nije poenta izbegavati svu masnoću. Ona nam je neophodna. Potrebno je samo da je uzimate iz pravih izvora. Na primer, margarin zamenite maslinovim uljem i već ste na pola puta do uspeha. Probajte anticelulit dijetu!

Usvojite zdravu hranu kao stav. I zapamtite da vam taj stav prema hrani vuče i stav prema celulitu. Rezultat promene stavova ponekad se jako brzo vidi!

3. zabluda – Liposukcija je jedino rešenje za celulit

Nikako! Liposukcija je dosta invazivan i nimalo naivan tretman kojim se potkožno masno tkivo uklanja. Pored toga, liposukcija je dosta skup zahvat.

Istina je.

Ovo verovatno jeste najbrži način da se rešite viška masnih naslaga – bez dijeta, vežbanja… Ali …tu je caka. Jako je teško ravnomerno ukloniti velike količine celulita i masnih naslaga. A osim toga – činjenica je da ne morate biti debeli da bi imali celulit.

Znate onu izreku: Što je brzo to je kuso.

Tako vam je i sa liposukcijom.

U suštini može se desiti jedan od ova tri scenarija:

  • Skupa vam je liposukcija pa  čekajući neki bolji finansijski trenutak (koji podrazumeva da imate preko 1000 evra) i dalje imate celulit.
  • Odete na liposukciju i sve bude super, a onda saznate da te rezultate treba i da održavate prvailnom ishranom, hidratacijom i negom inače će se celulit vratiti.
  • Odete na liposukciju i masnoća bude neravnomerno usisana , pa celulit ispadne još vidljiviji i gori nego što je bio.

3. rešenje – Ne komplikujte!

Borba protiv celulita uopšte ne mora da bude komplikovana. Dovoljan je dobar anticelulit gel.

“Nisam verovala da borba protiv celulita može biti ovako jednostavna! A evo, na svojoj sam se koži uverila da je Celuleks sve što je potrebno. I upornost, razume se! Pa da li može lakše!”

Eto!Da ste se ranije rešili ove tri zablude koje mnogi imaju o celulitu, verovatno sada ne biste imali problem sa celulitom. No, nikad nije kasno!

Sada kada smo to razjasnili krenite redom i rešite se celulita:

Prvo naručite Celuleks klikom na ovaj sajt https://www.ovotaris.com/celuleks/

A onda sa ovim alatom u rukama donesite i čvrstu odluku da preoblikujete svoje telo i da više ne ignorišete celulit.

To je sve što vam treba!

Test