Naslovna » Za duge trepavice i guste obrve probaj ovo!
Lice

Za duge trepavice i guste obrve probaj ovo!

NASLOVNA TREPOLEA

Moje ime je Marija. Ako bih krenula da pričam o sebi i svojim problemima sa retkim obrvama i  kratkim trepavicama, to bi moglo da potraje čitavu večnost.

Zato ću ti reći samo kako sam našla rešenje za njihov rast!

Čini mi se da sam uvek patila zbog proređenih obrva i trepavica. Obrve su uvek bile dosta retke i lošeg oblika. Trepavice su bile kratke, retke i ravne. Kako sam odrastala, shvatila sam da su savršeno oblikovane, guste obrve i dugačke trepavice oličenje ženske lepote i najupečatljiviji ukras na licu.

Međutim, ja to jednostavno nisam imala. Ja taj ukras na licu nisam imala!

Sa godinama sam zaista pokušavala sve što može mi je padalo napamet.

Prvo sam krenula sa šminkom i prva stvar koju bih ujutru radila je bilo popunjavanje obrva senkama i olovkama za obrve.

Nakon toga nanosila bih veliku količinu gela za obrve. Naravno ovo je davalo samo trenutni efekat i to prilično nezadovoljavajući. Posle nekog vremena čak sam ih oštetila, pa su postale grube i neukrotive. 

Pogledajte sliku iz tog perioda!

tanke obrve

Posle više godina konstantnog šminkanja obrva one su počele da se proređuju i da opadaju. Da bi imale kakav takav oblik morala sam konstantno da ih čupam pincetom.

Nisam ni slutila da ću zbog preteranog čupanja ostati na nekim mestima u potpunosti bez obrva!

Moj očaj je bio sve veći.

Pitala sam se dokle više?

Nažalost uradila sam potpuno pogrešnu stvar! Otišla sam da istetoviram obrve i naravno vrlo brzo sam se pokajala. Obrve su izgledale veoma neprirodno i neuredno.

Posle par meseci kada su izbledele bile su još gore! A pogledajte kako sada izgledaju!

Savršene su! Sasvim prirodno!

Al strpite se još malo, otkriću vam šta je toliko efikasno za obrve i trepavice!

guste obrve

A šta je bilo sa trepavicama?

Moje trepavice su tek bile posebna priča. Posle godina maltretiranja sa nekoliko slojeva maskare koju bih koristila svaki dan, one su se jako proredile. 

Često sam lepila veštačke trepavice, ali efekat mi se jednostavno nije dopadao.

Izgledale su napadno i veštački i nije bilo moguće nositi ih svaki dan. I na sve to, lepak za trepavice mi je trajno štetio.

Pri svakom skidanju bi po koja trepavica opala. 

Jedan dan sam videla reklamu za trajnu nadogradnju veštačkih trepavica. Odmah sam zakazala tretman! Ne morate ni da pitate da li sam se pokajala! Rezultatom sam bila oduševljena dok nisu počele da se proređuju. Tada sam otišla u salon da ih skinu.

Kada sam došla kući i pogledala se u ogledalo bukvalno sam zaplakala od muke. Pola mojih trepavica nije bilo!

Rešila sam da ovako više ne može!

Isti dan sam sela za kompjuter i krenula da pretražujem preparate i serume za brži rast i negu obrva i trepavica. U početku nisam znala šta da izaberem.

Ono što mi je bilo najvažnije jeste da serum bude na prirodnoj bazi. Znala sam da mojim obrvama i trepavicama hemija može samo još više da naškodi.

Naišla sam na jedini prirodan tretman na linku Trepolea.com. Odmah sam naručila!

crna devojka

Prvi serum koji mi je delovao zaista primamljivo. 

Iako se ne razumem previše u sastave kozmetičkih preparata pronašla sam da se ovaj serum sastoji iz različitih prirodnih ulja poput ricinusovog. Posebno sam bila oduševljena uljem slatkog badema i uljem mirisne muškatle.

Željno sam iščekivala da mi serum stigne na kućnu adresu!

Odmah sutradan, moj paket sa serumom je stigao! Bila sam toliko uzbuđena i puna nade da će konačno nešto spasiti moje očajne obrve i trepavice.

Isti dan sam počela da koristim serum. Nanosila bih ga dva puta dnevno, na čiste obrve i trepavice. Prema uputstvu nanela bih serum na kapak, na koren trepavica, zatim na trepavice i nakon svega na obrve. Ostavila bih da se serum upije. 

Zaista je nanošenje veoma jednostavno, jer je pakovanje seruma izuzetno praktično.

Bila sam i dalje veoma uporna!

Moram da kažem da sam serum zaista stavljala veoma revnosno i uporno. Nije prošao ni jedan dan, a da nisam nanela serum i ujutru i uveče.

Već posle sedam dana sam primetila da se nešto dešava. Osetila sam pod prstima da su moje obrve znatno mekše i da nisu više onako neukrotive kakve su bile pre.

Bilo je mnogo lakše oblikovati ih običnim češljićem za obrve. Isto tako mogla sam da osetim da su trepavice mekše i prirodno uvijenije na gore. Jedostavno su imale više života u sebi.

Već tad sam videla da je serum Trepolea.com jedina prava stvar za brži rast obrva i trepavica!

Nakon otprilike dve nedelje počele su da rastu nove dlake. Svako jutro bih se probudila potpuno oduševljena novim promenama! Moje obrve su konačno počele da rastu na mestima gde ne rastu već godinama! Trepavice su postale znatno duže!  

Sada bih već jedva čekala da mackam svoje trepavice i obrve serumom jer sam znala da će uskoro doći kraj mojim mukama!

crna devojka

Nakon otprilike 20 dana počeli su da pljušte komplimenti sa svih strana!

Koleginice na poslu su me zapitkivale da li sam išla na nadogradnju trepavica i kako sam uspela da dobijem tako savršen oblik obrva! 

Svakog oko mene je zanimalo u čemu je tajna?

Svima sam rekla da odmah odu na link Trepolea i da naruče sebi jedan serum. 

Sve koleginice redom su nakon par nedelja počele da prepričavaju svoje oduševljenje ovim serumom! Nema žene koja ga je probala, a da mi se posle nije zahvaljivala na nesebičnom savetu. 

Zaista mi je drago da pomognem svakome ko se susreo sa ovim problemom. Jer ja najbolje znam kako je to kada si svaki dan očajna zbog trepavica i obrva.

Zaista sam mislila da nikada neću naći rešenje za svoj problem.

Mogu slobodno reći da je Trepolea serum pravo čudo u bočici.

Obećavam ti da ćeš ovim serumom biti prezadovoljna. Konačno ćeš dobiti samopouzdanje koji ti fali kada se pogledaš u ogledalo i svaki put vidiš retke i loše obrve i trepavice.

Zaboravi na šminku za obrve, maskaru, razne nadogranje, trajnu šminku i tretmane! Odmah naruči na linku Trepolea.com i veruj mi, rešićeš sve svoje probleme!

crna devojka

Test