Naslovna » Kako protumačiti njegovu gestikulaciju?
Zanimljivosti

Kako protumačiti njegovu gestikulaciju?

Momak i devojka u kafiću

Pitaš se da li mu se dopadaš? Sigurno želiš da protumačiš njegovu gestikulaciju najbolje što možeš. Mi ćemo ti u tome pomoći.

U ovom tekstu ćemo ti otkriti kakve ti poruke šalje govor njegovog tela. Ukoliko želiš da odgonetneš njegovo telo i njegove poruke, ostani sa nama do kraja teksta i saznaj!

Ubrzo ćemo ti otkriti šta znači svaka gestikulacija tvog dragog dečka, ili budućeg dečka! 

Tumačenje njegove gestikulacije u vezi

Prvo ćemo pisati o njegovoj gestikulaciji ako si sa njim u vezi, a potom ćemo pisati o tumačenju njegove gestikulacije ukoliko niste u vezi, ukoliko ste u fazi upoznavanja. Da počnemo!

Drži te za ruku u javnosti

Muškarac koji te uhvati za ruku, emotivno je veoma vezan za tebe. Pored toga, s ponosom želi da pokaže javnosti svoju ljubav prema tebi. Ukoliko šetate, držeći se za ruke, vi ste zaista romantičan par!

Stalno se smeška

Ukoliko se tvoj partner stalno smeška, znači da mu prija sve što ti kažeš. Uživa u razgovoru sa tobom i prija mu tvoje društvo. Smeškanje takođe znači da je sa tobom veoma opušten i to treba da te raduje.

Često ti dodiruje kosu

Kada ti muškarac dodiruje i mazi tvoju sjajnu kosu, znači da je veoma nežan. Većina devojaka voli ovakav vid maženja i romantike. Zato uživaj u romatici sa svojim dragim!

Kosa je zaista najveći adut svake žene. Vesna je dugo patila zbog svoje beživotne kose, koja je izgubila sjaj i počela vremenom da opada.

I zbog sebe, i zbog muškarca koji joj se dopadao, tražila je rešenje da zaustavi opadanje i ubrza rast kose. Uspela je. Otkrila je brzo, lako, prirodno rešenje koje je njenu kosu ZA SAMO TRI NEDELJE U POTPUNOSTI OPORAVILO.

Sada Vesna ima GUSTU, SJAJNU I JAKU KOSU KOJA NE OPADA. Na ovom linku pročitaj o čemu se radi: https://onaportal.com/zelis-da-ti-kosa-raste-brze-nego-inace/

Dugi i sočni poljupci

Dugi i sočni poljupci pokazuju da te tvoj partner želi, da voli tvoje usne, kao i telo. Pored toga, ovo je pokazatelj da je tvoj partner romantičan, sa njim će ti svaki dan biti savršen.

Nežan poljubac u obraz

Nežan poljubac u obraz kazuje da je tvoj partner nežan i da je veoma pažljiv prema tebi. Ovo takođe znači da si mu ti veoma bitna. Na neki način želi da te razmazi i da budeš samo njegova.

Momak i devojka u restoranu

Prilazi ti veoma blizu

Ukoliko ti partner stalno prilazi toliko blizu, da na svom licu osetiš njegov dah, znači da želi da bude prisniji i intimniji sa tobom.

Poljubac u vrat

Poljubac u vrat će ti otkriti da tvoj partner traži od tebe nežnost i intimu. Poljubac u vrat je nešto što skoro svaka devojka voli. On ti je i pokazatelj da je tvoj dragi veoma nežan i romantičan. Sa njim ćeš uživati u dugim romantičnim noćima.

Ljubomora

Ljubomora je znak da mu je do tebe stalo i da te voli, kao i da želi da si samo njegova. U svakoj vezi je normalna mala doza ljubomore. Velika i preterana ljubomora nije dobra za vezu i može samo učiniti kontraefekat, tako što će vam veza u nekom trenutku zapasti u krizu.

baner

Česti pogledi

Ovde je ista situacija kao i kod devojaka. Što više gledaš dečka koji ti se dopada, daješ mu do znanja da ti se dopada. Takva je situacija i sa momcima. Oni često i dugo gledaju devojku koja im se dopada. Ne kaže se za džabe da su oči ogledalo duše. U njima sve piše i njima se sve kazuje, nekada jednostavno nisu potrebne reči.

Ukoliko te često gleda, to je to! Ovaj znak je čest i kod onih koji su slobodni, ali i kod onih koji su u vezi. Kada ste slobodni, pogled je taj koji će ti prvi reći šta možeš da očekuješ. Ako ste u vezi, pogled će biti pokazatelj jačanja vaše veze i koliko mu ti značiš.

Sva pažnja mu je usmerena samo na tebe

Ovo je još jedan od pokazatelja da mu je veoma stalo do tebe. Ukoliko je sva njegova pažnja usmerena samo na tebe i na to šta uradiš, to je znak da mu je mnogo stalo do tebe. Želi da si mu stalno pred očima i da vidi svaki tvoj pokret. To je definitivno pokazatelj njegove ljubavi prema tebi.

Ovo može prerasti u ljubomoru ukoliko zaista želi da prati svaki, svaki, ali baš svaki tvoj pokret. To, naravno, nikako nije dobro.

Čini sve samo da te ne povredi

Ovo se drugačije zove „igra oko tebe“. Muškarac koji se trudi da ti udovolji na svaki mogući način i ne želi da te povredi je zaista pravi muškarac. Sa njim možeš očekivati dug i srećan život. Takvog muškarca treba da voliš i poštuješ, jer je to zaista jedna osobina koja treba da se ceni.

Time ti pokazuje da si mu veoma važna da želi da se pored njega osećaš kao kraljica. Nadamo se da znaš to da ceniš, jer muškarci vole kada ceniš to što se trude oko tebe!

Zaštitnik

Kada se muškarac prema tebi ponaša zaštitnički, znači da mu mnogo značiš i da te čuva kao malo vode na dlanu. Sa ovakvim muškarcem ćeš uživati! Pored sebe ćeš imati pravu ljubav i pravog zaštitnika, treba li ti nešto drugo? Ukoliko se tvoj dečko ponaša zaštitnički, znači da je opasno zagrejan za tebe i za vašu vezu!

Tumačenje njegove gestikulacije ukoliko niste u vezi

Ukoliko niste u vezi, već se „muvate“, veoma je korisno znati protumačiti njegovu gestikulaciju. To će ti biti dovoljan pokazatelj da li mu se i koliko sviđaš i šta možeš da očekuješ. Da li su njegove namere ozbiljne ili želi samo provod.

Pogled smo već naveli na početku teksta. Pogled je prvi znak koji će ti pokazati da mu se dopadaš. Ukoliko stalno gleda u tebe, znači da te želi. Evo, kakvu nam poruku šalju ostale gestikulacije, pored pogleda!

Crvenilo u licu

Muškarac koji često crveni u licu dok je u tvom prisustvu, i te kako se odaje. To znači da mu se mnogo sviđaš. Zbog ovoga ga nemoj zadirkivati, kako mu ne bi bilo neprijatno. Pravi se da ne primećuješ njegovo crvenilo.

Zamuckivanje

Zamuckivanje nije slučaj kod svih muškaraca, ali postoji kod određenog broja. Zbog prevelike treme, muškarci često zamuckuju i ne mogu da izgovore rečenicu. Kao ni za crvenilo, nemoj ga zadirkivati ni za zamuckivanje, kako mu ne bi bilo neprijatno. To i te kako može loše da utiče na njega.

Učini nešto što će ga opustiti i oraspoložiti. Potrudi se da budeš opuštena, kada vidi tvoju opuštenost, ubrzo će se i on ponašati na isti način.

Imitiranje

Imitiranje je još jedan od znakova da mu se dopadaš. On će imitirati svaki tvoj pokret, svaku tvoju izgovoreno reč, zadirkivaće te. Ponekad muškarci žele da nerviraju žene i time im privuku pažnju. Ovakav muškarac će takvim zadirkivanjem pokazati da mu je veoma stalo do tebe.

On će na sve moguće načine želeti da ti privuče tvoju pažnju, pa će se izmotavati i delovati smešno. To ne treba da te čudi, ovo radi skoro svaki muškarac, bez obzira na godine.

Često čupkanje za kosu

Muškarac će te često počupati ili protrljati ruku kroz tvoju kosu, dajući ti do znanja da mu se dopadaš. Svaki put kada prođe pored tebe, on će ponoviti isto, ne bi li ti dao do znanja da te želi. Obrati pažnju kako i koliko često ovo radi i sve će ti biti jasno.

Dobacivanje

Stalna dobacivanja su takođe znak da mu se dopadaš. Pored dobacivanja, često će mlatiti rukama u vis kako bi bio što upadljiviji i kako bi ti privukao pažnju. Ponekad će ta dobacivanja biti smešna i neinteresantna, ali će on pričati bilo šta, samo kako bi ti privukao pažnju, pa makar to bile najveće gluposti. Budi sigurna da ovo znači da mu se mnogo dopadaš!

Momak i devojka u restoranu

Često gurkanje

Često gurkanje nije samo klinački način muvanja i iskazivanja ljubavi. Često se može videti i kod odraslih. Povremeno „slučajno“ gurkanje će ti biti pokazatelj da mu se dopadaš i da te želi. Obrati pažnju na ovu njegovu gestikulaciju i sve će ti biti jasno. Videćeš koliko te često gurka. Možda će ti to biti smešno, ali je to njegova metoda za dokazivanje svoje ljubavi prema tebi.

Ukoliko si se pitala kako da znaš da mu se dopadaš, sada si dobila odgovore na ta pitanja. Otkrili smo ti kako najbolje da razumeš i protumačiš njegovu gestikulaciju.

Kod muškaraca je to mnogo očiglednije nego kod žena. Oni se udvaraju jednostavnije i možemo reći, smešnije, ali veoma posebno i interesantno. Ono što ti možemo reći, jeste da mu vrlo brzo pokažeš i daš do znanja šta ti želiš. Muškarci ne vole kada se odugovlači.

Sa njima budi opuštena i otvoreno priznaj kakva su tvoja osećanja prema njemu. Ukoliko budeš to uradila brzo i jednostavno, očekuj da ti pruži svu svoju ljubav, da bude samo tvoj, veruj nam, držaće te kao malo vode na dlanu.

 

Nadamo se da ti se dopao naš tekst i da smo ti pomogli da razrešiš muške nedoumice i njegovu gestikulaciju. Ukoliko ti znaš za još neke muške trikove, možeš nam pisati u komentarima. Ostani sa nama i u narednim tekstovima! Pripremili smo odlične tekstove za tebe!

Avatar

Jelena Radešić

Copywriter i pisac web sadržaja. Obožavam teme, kao što su: zdravlje, kozmetika, nega kose, zdrava ishrana itd. Uvek u potrazi da dobrim i korisnim savetima na ove teme.

Dodaj komentar

Klikni za komentar

Test