Naslovna » Kako sam se rešila strija tokom trudnoće bez ikakvih napora?
Kozmetika

Kako sam se rešila strija tokom trudnoće bez ikakvih napora?

trudnica

Trudnoća, to divno vreme promena i iščekivanja, donosi sa sobom mnoge radosti i sreću. I sve jeste zaista lepo. Ne kaže se uzalud drugo stanje. Ipak, mnoge buduće mame susreću se sa jednim zajedničkim neprijateljem – strijama.

Ove dosadne linije na koži ne biraju vreme ni mesto. I ne samo da se očekivano javljaju na stomaku, svoje mesto mogu zauzeti na bilo kom delu tela.

Svaka trudnica ima svoju priču, a vi pročitajte koja je Aleksandrina priča.

Moja trudnička borba sa strijama

Kao trudnica, znam koliko strije mogu biti veliki problem. Nisam želela da mi se pojave strije, ali sam bila svesna da je to česta pojava u trudnoći i da može da mi se desi.

Brinula sam se da ću se osećati neprijatno u svom telu i da neću biti zadovoljna svojim izgledom nakon porođaja.

Bila sam posebno i najviše zabrinuta, naravno zbog strija na stomaku. Znala sam da kako stomak brzo raste tokom trudnoće, a to je moglo da dovede do nastanka strija.

Čitala sam o različitim kremama i proizvodima za strije, ali nisam bila sigurna koji je najbolji. Toliko toga se nudi, ali ja razmišljam malo na “prirodniji” način. Važno mi je da proizvodi koje koristim budu potpuno na biljnoj bazi.

Ne želim nikakve štetne sastojke na svom telu. Ni za sebe, ni za mog bebca u stomaku.

trudna žena

A onda se desio Dr Pilar

Jedne noći, razgovarala sam sa svojom prijateljicom o strijama. Ona mi je rekla da je koristila kremu Dr Pilar tokom svoje trudnoće i da je bila veoma zadovoljna rezultatima.

Odmah sam, kako mi to volimo da kažemo guglala, i kremu naručila na sajtu: doktorpilar.com/krema-za-strije/

Ono što je bila najveća prednost je upravo to što sam i tražila – krema je napravljena od biljnih sastojaka koji su blagi i nežni na koži. Krema je dermatološki testirana i bezbedna za upotrebu tokom trudnoće.

Dr Pilar napravio je ogromnu promenu u mom životu. A o prednostima pričam svim ženama i ne samo trudnicama. Znate i sami da strije nemaju samo trudnice, već i mlade žene, i mogu se javiti bilo gde na telu. 

Zato, moj savet za sve žene KORISTITE DR PILAR KREMU KAO PREVENTIVU.

Probajte danas kremu Dr Pilar i oslobodite se dosadnih strija! Naručite svoju kremu ovde: doktorpilar.com/krema-za-strije/

trudnica koristi kremu Dr Pilar

Zašto tvoj izbor treba da bude krema Dr Pilar?

Na prvom mestu jer je krema napravljena od biljnih sastojaka koji su blagi i nežni na koži. Neće vas boleti glava šta stavljate na svoju kožu i da se pitate da li je i koliko štetno.

Samo neki od sastojaka su ulja ricinus, kokos i maslinovo, zatim hijaluronska kiselina, aloe vera, pantelon, ši buter itd.

 NEMA MINERALNIH ULJA, PARABENA, FTALATA, SILIKONA, BOJA, ALERGENIH MIRISA

Dr Pilar krema za strije je specijalno dizajnirana tako da pruža vrhunsku negu i zaštitu koži koja trpi dodatan stres i na taj načni postaje podložnija pucanju. Kombinacija navedenih ulja je idealna za negu ovakve kože i uz ši buter, aloe veru i alantoin obezbeđuje potrebne hranljive materije koži i čuva njenu vlažnost.

Bogat biljni sastav ove kreme upotpunjuju hijaluronska kiselina, pantenol i vitamin E koji dodatno pomažu jačanje kožne barijere i njeno obnavljanje.

Krema pomaže da se smanji izgled strija tako što stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Kolagena i elastin su proteini koji daju koži elastičnost. Kada se koža rasteže, kolagena i elastina može da ostane nedovoljno, što može dovesti do nastanka strija.

Krema Dr. Pilar pomaže da se poboljša proizvodnja ovih proteina, što može da pomogne da se smanji izgled strija.

Za vašu čistu, nežnu i zetegnutu kožu bez strije, vaša krema Dr Pilar čeka vas na ovom linku: doktorpilar.com/krema-za-strije/

krema dr pilar

I šta još da vam dodam nego, ako ste trudnica ili ste zabrinuti zbog strija, krema Dr. Pilar je za vas. 

Ne dozvolite strijama da upropaste vaše iskustvo trudnoće. Pridružite se hiljadama žena koje su već otkrile tajnu savršene kože uz Dr Pilar kremu.

Osetite razliku i priuštite sebi kožu bez strija već danas!

Dr Pilar krema za strije je vaša sigurna luka tokom trudnoće. Neka vaša koža i vaša beba budu zahvalni. Naručite svoju kremu putem linka: doktorpilar.com/krema-za-strije/

trudnica koristi kremu dr pilar

Test