Naslovna » Ja sam se zauvek otarasila gljivica i neprijatnog smrada na nogama!!Možeš i ti!!
Telo

Ja sam se zauvek otarasila gljivica i neprijatnog smrada na nogama!!Možeš i ti!!

devojka

Verujte mi da mi nije bilo nimalo lako da se otvorim svima vama i podelim svoje iskustvo koje sam imala sa gljivicama na nogama. One stvaraju neprijatan smrad, i nose niz problema i nelagode, ali sam ipak skupila snage da otvoreno govorim o tome.

A zašto?

Pa zato što na ovaj način mogu da pomognem drugim ženama koje pate od istog problema. Zato što tačno znam kako se sada osećate, a na vidiku ne vidite rešenje za gljivice na nogama.

Znam i da ste očajni, jer sve to, ja sam prošla. Nemojte se zbog toga zatvarati u kuću, već odmah krenite u borbu protiv gljivica na nogama.

Kako sam ja rešila neprijatan miris nogu?

Otkriću vam odmah. Čula sam od prijatelja za tretman koji se zove Stopalin i koji je njemu uspešno rešio problem gljivica i užasnog smrada nogu. Kada sam mu se požalila na problem koji me muči, rekao mi je “Jovana, imaš sreće. Imam za tebe jedan tretman koji ti može pomoći”

Odmah sam i kupila Stopalin.

Ali odakle meni gljivice na nogama?

Moj problem je počeo sa odlaskom na bazen, kada sam, sada sasvim sigurna “pokupila” neku gljivicu. To nisam odmah primetila, već se desilo jedno jako neprijatno iskustvo.

Po profesiji sam instruktor plesa. Kada sam se izuvala u prepunoj svlačionici i spremala za čas, preplavio me je užasan smrad. U prvom momentu nisam mogla da poverujem da dolazi od mojih nogu. 

Dodirnula sam stopala, koja su bila tvrda i ispucala, a nokti na palčevima su bili potpuno okrnjeni i već su počeli da menjaju boju. Stopala su mi izgledala čudno, nekako izdeformisana. Nisam znala da li da prikrivam nokte ili pete. To se sve jako brzo desilo, tako da ja ne znam kako ove simptome nisam primetila odmah.

Kakav trening – istog trenutka sam se obukla i krenula kod pedikira. Ona je slegnula ramenima i rekla “Ja ti ne mogu pomoći!” Šok! Pa ko može, ako ti ne možeš, pomislila sam!!

stopalin

Stopalin je stigao na vreme!

Da prijatelj nije imao sličan problem, pomislim često kako bih još uvek bila u potrazi za pravim rešenjem – i kako bi moj problem smrdljivih nogu, punih gljivica mogao da se zakomplikuje.

Čim je on spomenuo Stopalin, ja sam ga naručila na linku https://stopalin.com

stopalin

Ne možete da zamislite koliko sam olakšanje doživela kada sam primetila da Stopalin stvarno deluje.

Pete su tom brzinom počele da se “čiste”, da sam već nakon dve nedelje ponovo imala glatke pete, bez ijednog traga od gljivica.

Naravno, kako su se povukle gljivice tako je nestao i neprijatan smrad stopala. Bez stida i srama, pre časa plesa se zagrevam bosa, a nakon treninga se slobodno istežem i pokazujem svoje savršeno čiste noge. Sa ponosom.

Ja sam sada ponovo samouverena instruktorka plesa, koja ima čista i glatka stopala.

stopalin za pete

Da vam ne pričam da ga koristim i dan danas, pre svega iz razloga što u isto vreme sprečava znojenje nogu, a meni je to uobičajeno, baš zbog posla kojim se bavim. Tako i za sve one, pre svega sportiste koji imaju sklonost da im se noge znoje, Stopalin možete koristiti preventivno.

Najveća prednost Stopalina jeste što pruža brze rezultate. Ne boli vas glava da će se pojaviti neke nuspojave ili da će se problem zakomplikovati.

Potpuno je prirodan preparat, a meni je to posebno važno. Baš zato što u poslednje vreme, “razni otrovi” nam dolaze sa svih strana, moj izbor su uvek prirodni preparati.

Osim spreja, naručila sam i sapun Stopalin, koji je za mene tada bio neverovatno otkriće. Pa kako se neko samo setio toga. Tako lepo čisti i dezinfikuje kožu, da sada, za mene nema zime da će se gljivice vratiti. Svaki put noge operem ovim sapunom i nanesem svoj sprej. Potpun tretman za moja stopala i za miran san.

Za vaša lepe noge, čista i glatka stopala, Stopalin sprej i sapun se naručuje na linku https://stopalin.com

Budite sigurni da će vaš problem postati zauvek davna prošlost.

stopalin

Test