Naslovna » Trikovi koji će učiniti vaše venčanje nezaboravnim za goste, ali i za vas
Zanimljivosti

Trikovi koji će učiniti vaše venčanje nezaboravnim za goste, ali i za vas

burme

Emocije stvaraju sećanja a da biste probudili emocije i učinili vaš dan nezaboravan svima prisutnima, razmislite da uključite neke od umetničkih rukotvorina u dekoraciju ali i sam događaj. Umetnost se može videti, dotaći, čuti i osetiti, fotografisati, odneti kući, podeliti i zapamiti. Ona je univerzalan jezik koji svi razumeju i koji može da dotakne svakoga, zbog čega je važan element vašeg posebnog dana.

Ideja je da putem kretaivnih i zanimljivih trikova stvorite nezaboravnu atmosferu koja je zapravo ono što ljudi najviše pamte i prepričavaju, što važi za sve događaje, ne samo za venčanja. Umetnost, pored dekoracije samog događaja, može odlično da naglasi trenutke koji su vam važni, kao što su sama ceremonija venčanja ili prvi ples.

U nastavku teksta pročitajte o načinima i trikovima koji će pomoći da se vaše venčanje pamti i prepričava, ali i da vama ostane kao jedna od najlepših uspomena u životu.

Origami dekoracija

Ukoliko ste rešili da ćete učestvovati u dekoraciji lokacije vašeg venčanja, onda će vam se ova ide sigurno dopasti budući da zaista spada u nesvakidašnju varijantu. Origami instalacija može da posluži za dekoraciju svih delova prostorije, uključujući podove, zidove, plafone, pa čak i za dekoraciju stolova. Mogu se naručiti u vidu minijaturnbih ukrasa ili većih instalacija sastavljenih od na hiljade malih origami figurica.

Naravno, još je bolje ako ste se odlučili za tematsko venčanje, jer lako možete prilagoditi formu, boje i oblike vašoj ideji.

Unikatan nakit

Ovaj deo se najviše odnosi na vas, odnosno kako da vam priprema vašeg venčanja predstavlja više zadovoljstvo, nego izvor zamora i stresa. Jedan od načina za to je definitivno izbor nakita, u čemu većina žena uživa, a to se pre svega odnosi na venčano prstenje, ali i na prateći nakit koji će ići uz venčanicu.

Određene zlatare u Beogradu nude specifično kreirano vereničko prstenje od najkvalitetnijeg belog zlata u kombinaciji sa dijamntima, dragim kamenjem, biserima, i još mnogo prelepih kombinacija koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, niti će vas izneveriti na vaš poseban dan, ni izgledom, ni pratećim reakcijama.

Čokoladni prijem

U slučaju da je vaša sala za svadbe na reci, ili sličnom mestu koje se nalazi izvan grada, pa nije lako dostupno, onda ste sigurno razmišljali kako biste mogli što ugodnije i zabavnije da dočekate goste, pored standardnog aperitiva. Zaljubljeni par napravljen od čokolade, uhvaćen u pokretu, romantičnoj pozi ili mestu može odlično da se uklopi u vašu svadbenu recepciju, ali da bude super povod za slikanje.

Naravno, figure uopšte ne moraju da predstavljaju par, ni da budu od čokolade kad smo kod toga, već možete naručiti bilo šta što se vama čini zanimljivim, i koncipirati ih kao deo bara sa osvežavajućim pićima i aperativom. Bilo da želite da ih pravite od čokolade ili od leda, postarajte se da mesto na kom će stajati bude klimatizovano, da biste izbegli da se istope pre vremena.

Akustična pratnja ili fank bend

I jedno i drugo ako nas pitate, izbor je na vama i kakve vi bendove preferirate. Naravno, ovo je isključivo za parove koji nisu ni želeli tradicionalno venčanje na prvom mestu. Akustična muzička pratnja je fenomenalan izbor u tokom ceremonije venčanja pred matičarem (ako ne planirate venčanje u crkvi), ili u toku ručka i kad gosti pristižu na lokaciju.

Fank bend, s druge strane, je odličan za žurku, kako dan odmiče i kako gosti postaju veseliji i zagrejaniji za provod. Ništa ne može da se poredi sa pravim instrumentima i prodornim pevanjem uživo. Fank bendovi prave neverovatno atmosferu koja naprosto poziva na ples, a još bolje je što u dogovoru sa njima možete prilagoditi plejlistu vašem ukusu.

Bombonice za poneti

Mali znak pažnje za porodicu i goste nikad nije na odmet, a time ćete im pokazati da vam je stalo do njih i da vam je drago što prisustvuju vašem posebnom danu. Možete se opredeliti za varijantu ukusnih bombonica u zanimljivim pakovanjima, za šta su vam dovoljni teglice, šarene bombonice i mašnice. Možete i postaviti na sto kod svakog gosta, ili im dozvoliti da sami naprave svoje kombinacije. Teglice možete dodatno ukrasiti napred dizajniranim stikerima.

Nadamo se da su vas neke od ovih ideja inspirisale da budete kreativni i da ih primenite u većoj ili manjoj meri, i po vašem ukusu, tako da ostane u lepom sećanju svima koji budu uz vas na dan vašeg venčanja.

Test