Naslovna » Kako mi je Fortune wizards agencija pomogla da razvijem OnlyFans karijeru
Zanimljivosti

Kako mi je Fortune wizards agencija pomogla da razvijem OnlyFans karijeru

Želite da zaradite novac na OnlyFans jer ste čuli da uz malo „smelosti“ možete zaraditi jako puno? Pre nego što počnete, pročitajte ovo lično iskustvo, jer će promeniti sve što mislite da znate o ovoj temi.

Violeta je devojka koja je čula iste glasine o pravljenju sadržaja na ovoj platformi. Osmelila se, napravila OnlyFans profil i čekala da se snovi dese. Međutim, kako to obično biva kada su glasine u pitanju, ispostavilo se da OnlyFans zarada nije baš laka lova koja se zaradi za dan i snovi se „ne dešavaju“. Oni se ostvaruju ako radite na njima.

Violeta je uspela u tome.

Počela je da pravi sadržaj, javili su se prvi fanovi, kapunula je prva lova. Međutim, ma koliko da se trudila, novac je i dalje samo „kapao“, a ona je htela da ima od toga ozbiljne prilive. Danas ih ima, ali joj je žao što je dugo lutala do toga, kad je odmah mogla prečicom do uspeha.

Kako?

Evo njene lične priče:

„Moja deviza u životu postala je sledeća rečenica:

Radoznalost je pola uspeha u životu

 

Evo zašto to kažem.

Pre jedno godinu dana, iz čiste radoznalosti, otvorila sam OnlyFans profil i počela na njemu da delim svoje slike.

Išlo je to nekako, ali ne baš onako kako sam zamišljala, jer ja sam čula da od toga može ne samo da se zaradi malo, nego da se lepo i luksuzno živi.

Trudila sam se kako znam i umem da privučem fanove na svoj profil, ali moram priznati da to nije baš jednostavno, posebno ako ne želite da vaša okolina zna sa vaš profil.

Tražeći načine kako da povećam zaradu na OnlyFans, prikupim više pratilaca, našla sam rešenje koje mi je bilo čisto otkrovenje i spas.

U pitanju je Fortune wizards marketinška agencija koja se bavi samo OnlyFans profilima i njihovim marketingom i vođenjem, a koju sam našla na sajtu: fortunewizards.com

Privuklo me je to što za angažovanje stručnjaka koji bi se bavili mojim profilom nije bilo potrebno iskustvo (mada sam ga ja imala), a nije bilo potrebno ni da platim nešto unapred.

Opet iz čiste radoznalosti, kontaktirala sam specijalizovanu marketinšku agenciju i mogu da kažem samo ovo: promenila je moj život 360 stepeni.

Sada radim desetostruko manje, a zarađujem desetostruko više nego kada sam sama radila!

U čemu je caka?

Kako funkcioniše Fortune wizards agencija?

 

Njihova ponuda delova mi je kao fer pogodba: ako ja zaradim, zarade i oni. U suprotnom im ne dugujem ništa.

Na meni je samo da kreiram sadržaj. Sarađujemo u tome. Nekad ja imam ideje, nekad radimo u skladu sa trendovima do kojih su oni analizama došli.

Fortune wizards agencija me spasila mukotrpnog vođenja društvenih mreža. Da bih ostala konkurentna, morala sam da otvorim nove naloge na Instagramu i TikToku i da svaki dan smišljam šta da stavim na njih i kako da privučem nove pratioce, da odgovaram na komentare, poruke. 

OnlyFans agencija mi je otvorila desetine naloga na društvenim mrežama i oni ih vode.

Da dan traje 72 sata, ne bih sama stigla da sve to vodim i ažurno odgovaram na poruke.

Zahvaljući tome, dobila sam za samo 1 dan 46 novih fanova. Meni je to bilo fascinantno, a to je bio tek početak.

To nije sve!

Agencija radi plaćenu reklamu mog profila na svim kanalima, pa čak i na nekima za koje ja nisam znala da postoje. Ovo je dovelo po povećanja posećenosti mog profila za 300% i broj mojih fanova, pa samim tim i moja zarada, počeli su vrtoglavo da rastu.

Kod OnlyFansa jako je važno redovno i ažurno odgovarati na poruke fanova kako bi oni bili voljni da plate za sadržaj koji nudim. Ali odgovoriti na sve te silne poruke koje sam dobila meni je bilo neizvodljivo – jer je fanova mnogo, a ja sam jedna. 

Da ne pričam da su pojedine poruke bile na stranim jezicima kojima ja ne vladam najbolje. Agencija je preuzela na sebe i taj deo posla, jer ima iskusne četere koji vladaju stranim jezicima, ali i samom komunikacijom – prosto umeju da inspirišu ljude kroz razgovor da se pretplate na moj profil onako kako ja to nisam umela.

Tada sam shvatila – tajna uspešnih OnlyFans profila nije samo u izgledu, slikama, objavi sadržaja, popularnosti. Tajna je u organizaciji posla.

Ja sam presrećna što sam u te svrhe našla sjajan tim ljudi koji su posvećeni mom profilu na: fortunewizards.com

Radoznalost mi se isplatila.

OnlyFans agencija transformisala je moj profil od osrednjeg u jedan od onih koji zavidno rade i odlično zarađuju.

Rezultati i iskustva sa Fortune wizards agencijom

 

Moje iskustvo sa Fortune wizards agencijom je toliko pozitivno, da mi se ponekad čini nestvarno.

Ja sada radim najviše 2 sata dnevno, a zarađujem i do 750 e na dan. Bukvalno radim manje, a zarađujem dnevno ono o čemu sam u početku maštala na mesečnom nivou.

Pri tom, imam vremena da i uživam u zarađenom novcu. Ne provodim, kao mnogi,  8 sati dnevno na radnom mestu i još 2 sata na putu od kuće do posla i nazad, pa da se iscrpljena samo skljokam u krevet i nemam snage da uživam u plodovima svog rada. Agencija skoro sve radi za mene.  Imam vremena za žurke, provode, putovanja, ne moram da čekam godišnji odmor da bih putovala negde – mogu da radim i sa plaže ako tako želim.

Da sada počinjem na OnlyFans-u, apsolutno ne bih gubila vreme u pokušajima da sama nešto uradim, nego bih odmah angažovala prave ljude i kontaktirala bih odmah najbolju OnlyFans agenciju u regionu: fortunewizards.com

 Zato što znam da mnoge devojke žele da pođu ovim putem, htela sam da podelim svoju priču i pomognem im da u tome uspeju, a da ne idu glavom kroz zid i ne zadovoljovaju se sitnom lovom!  Ja sam se uverila da je zaista moguće dobro zarađivati na OnlyFans!“

 

Ovo je Violetina priča, a ona je samo jedna od nekoliko uspešnih OnlyFans modela. Mnogo drugih devojaka ima istu ovakvu priču, ali su ipak htele da to iz određenih razloga ostane njihova tajna i mi to poštujemo.

I vi možete imati uspešnu OnlyFans karijeru. Sada znate prečicu do nje. Ona je na ovom linku: fortunewizards.com

 

Test